Announcement

Collapse
No announcement yet.

Season 2012-2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Φίλε μου δέχομαι την ατυχία στο θέμα χιονιού αν και εγώ ήμουνα 09:30 επάνω στο χιονοδρομικό πράγμα που δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έλιωσε το βράδυ, θα μπορούσα κάλλιστα να είχα κάποια ενημέρωση για τη κατάσταση αυτή απο βραδύς.Όμως το να καταστρέψουμε κάποιο εξοπλισμό η ακόμη και να χτυπήσει κάποιος δεν είναι θέμα τύχης αλλά αμέλεια κάποιων ανθρώπων.Δε θα με πείραζε καθόλου το γεγονός να μου πει είναι ακατάλληλο το χιονοδρομικό και να το κλέισουνε, να πιω το καφεδάκι μου και τα συναφή.Θα ξενέρωνα βέβαια αλλά περισσότερο θα ξενέρωνα αν χαλάγαμε τον εξοπλισμό μας η αν χτυπούσε κάποιος.

Comment

Xronia polla kai kalh xronia 2/1 8a eime panw
      Χ Ι Ο Ν Ι Α ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ

Comment

Επισκέφτηκα σήμερα το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου με τον τετράχρονο γιο μου για παιχνίδι, έλκηθρο κτλ. Θέλω να συγχαρώ τους υπεύθυνους του κέντρου για τις πολύ προσιτές τιμές στο μπαρ και το εστιατόριο (σάντουιτς με δύο έως τρία ευρώ, πλήρες πιάτο με πέντε και έξι ευρώ, καφές και πορτοκαλάδα με δύο ευρώ...). Φαίνεται ότι είναι πολιτική του κέντρου να έχει χαμηλές τιμές, αν κρίνω και από την τιμή της κάρτας (δέκα ευρώ τις καθημερινές και δεκατρία τις αργίες). Και πάλι συγχαρητήρια και καλή χρονιά σε όλους μας.

Comment

Originally posted by Sergio7 View Post
          Καλησπερα! Οχι δεν ειμαι καινουριος, απλα το προηγουμενο μου account (μελος ski, καμια 400 posts) εμεινε ανενεργο και με τις περσινες αλλαγες στο forum μαλλον απνεργοποιηθηκε ή κατι τετοιο..

Παρολα αυτα δεν μπορω προσωπικα να μιλησω ετσι "υποτιμητικα" για το χιονοδρομικο γιατι οσες φορες εχω παει - και ειναι παρα πολλες - μου χει αφησει πολυ καλες εντυπωσειςαπο αποψης ποιοτητας χιονιου, λειτουργιας, προσωπικου κλπ ...ισως επειδη πηγαινω παντα νωρις κατα τις 9 (σε οποιοδηποτε χιονοδρομικο) και οχι κατα τη 1 το μεσημερι...
          Ουδεποτε ομως δεν αντμετωπισα παρομοιο προβλημα περι κλεισιματος λιφτ "για το ετσι θελω" και το προσωπικο γενικα παντα και παντου ηταν πολυ ευχαριστο και προθυμο να βοηθησει.. ισως η δικη σου περιπτωση να ταν μεμονομενη...

Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά!

Στέλνω αυτό το μνμ στον φίλτατο Sergio7 αλλά & για να επαληθευτούν αυτά που έλεγα σε προηγούμενες αναφορές που γίνανε σε αυτό το νήμα.. {βλ. αρ. #24 & #26}

1. Κάρτες & γενικά τιμές σε πολύ καλύτερα επίπεδα απο άλλες χρονιές! *(θετικό)

2. Σάββατο έριξε μπόλικο χιόνι !!,, αλλά δεν έκανε καμιά “καταστροφή”!!
          δλδ, δεν ήταν κ κανά μέτρο για να πούμε ότι θα ήταν δύσκολο διαχειρίσιμο-(απο πλευράς πατήματος!) ,,..

..το λοιπόν ,, την Κυριακή κ ενώ αγοράσαμε μια φτηνή κάρτα για “τα” λίφτ ... στην ουσία αγοράσαμε μια κάρτα για το διπλό ,, άντε κ καμιά βόλτα στο πιατάκι (Απόλλων)!!!* που θεωρήτε απολους μας, περισσότερο baby-πίστα ή πίστα προθέρμανσης,,..
          ενώ στον Ερμή,,;; ... στον Ερμή είχαμε αναστολή λόγο ..πατήματος !!
          Που αυτό το “πάτημα” , κράτησε ΟΛΗ ..την Κυριακή!! & τελικά δεν δόθηκε σε λειτουργία!!
          ,, ΑΛΛΑ δόθηκε μια μόνο πληροφορία ότι ..”ακούστε ρε παιδιά , σήμερα δεν μπορουμε να το ανοίξουμε τον Ερμή, ελάτε .αύριο!!”
          μια ολόκληρη μέρα πατούσαν στον Ερμή !!...
          -(που να είχαμε και μεγαλύτερο χιονοδρομικό!!;; και μάλιστα με τρελαίνουν οι συζητήσεις στα σαλέ για επέκταση του, ή για να μπούνε κ άλλα λιφτ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ μπορούν να διαχειριστούν τα υπάρχοντα)

κ
          για να πούμε ξεκάθαρα πλέον τα πράγματα, αφου για διάφορους λόγους (προφανώς οικονομικούς) δεν μπορούν να διαχειριστούν τα υπάρχοντα, &
          ΟΤΑΝ δεν τίθενται σε λειτουργία τα 3 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ λιφτ του Χ.Κ. ,
          ΤΟΤΕ θα ΠΡΕΠΕΙ άμεσα να μειώνεται και η Κάρτα !!! ,,8€ το maximum! (Κυριακές/Αργίες)

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, στον φίλτατο Sergio που σέβομαι μεν τις εμπειρίες & απόψεις του για το πολυ-αγαπημένο μας χιονοδρομικό, ΑΛΛΑ δυστυχώς να του τονίσω ότι υπάρχουν κ άλλοι χιονοδρόμοι με αντίστοιχες - Πραγματικές & όχι - “μεμονωμένες” όπως τόνισε περιπτώσεις & απόψεις!

Καλή Χρονιά!

*** το χιόνι πάνω είναι προς στιγμή ’ριστο! & σε καλή ποσότητα! σε όλη την έκταση του Χ.Κ.,
          χωρίς να έχουν εμφανιστεί ακόμη "επικίνδυνες" πέτρες ,,
          και καλό είναι να σπεύσουν οι ενδιαφερόμενοι να χαρούν τις πίστες , γιατί βλέπω το άλλο βαρομετρικό να έρχεται μετά τις 16 του μηνός ,,..

Last edited by Bumps; 01/01/2013, 01:51 PM.
          H2 0 & -10c = :weather_3:sigpic

Comment

Originally posted by Bumps View Post

*** το χιόνι πάνω είναι προς στιγμή ’ριστο! & σε καλή ποσότητα! σε όλη την έκταση του Χ.Κ.,
            χωρίς να έχουν εμφανιστεί ακόμη "επικίνδυνες" πέτρες ,,
            και καλό είναι να σπεύσουν οι ενδιαφερόμενοι να χαρούν τις πίστες , γιατί βλέπω το άλλο βαρομετρικό να έρχεται μετά τις 16 του μηνός ,,..

,,,k συγκεκριμένα στις 17 με 18 αρχίζει ζόρικη κακοκαιρία με πολλά χιόνια να πέφτουν απο 0 υψόμετρο

17 Ιαν

18 Ιαν

18 Ιαν_ Θερμοκρασία στα 1.400m

Comment

Γεια σας παιδιά,τι γίνετε???
              Να ρωτήσω λίγο,ο σταθμός γιατί είναι συνεχώς εκτός λειτουργίας,τι γίνετε μ'αυτό,ήμαστε στα μέσα του Γενάρη πλέον,δεν πρέπει να λειτουργεί κανονικά???
              Μετά από τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου θα κλείσει και πάλι ούτως η άλλος....
              Αντώνης....Κατερίνη....

Comment

Καλημέρα!! Να ρωτήσω και γω αν καποιος ξέρει τι παιΖει με τον Ερμη. Σημερα ειναι κλειστος λογω συντηρησης λεει το ΧΚ. Ακουσα οτι εχει καποια προβληματα, χωρις ωστοσο να το εχω επιβεβαιωσει. Ισχυει? Γιατι ρε παιδια ειναι καινουριο σχετικα λιφτ, ειναι δυνατον? Μηπως εχει κουσουρι απο περυσι? Ή μηπως απλα δεν θα τον λειτουργουν τις καθημερινες? Δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο, ενα συρομενο με ρευμα και δυο πατημενες πστες 700μ ποσο κοστος εχουν? Κριμα ειναι να ειναι κλειστο, παντως, γιατι δινει προσβαση σε ενα ωραιο πεδιο του ΧΚ με πολλα off piste και καλη κλιση. Επισης, αν καποιος υπευθυνος μπορει, ας μας πληροφορησει για τον μετεωρολογικο σταθμο. Ευχομαι πολλα χιονια στο ΧΚ τις ερχομενες μερες για να απολαυσουμε ολοι τις πλαγιες και τις ομορφιες του!!=
                K2 EXTREME!!

Comment

Τον επόμενο μήνα έχουμε προγραμματίσει άνοδο από Αθήνα, 10 άτομα, σχεδόν όλοι σκιέρ. Αυτό που μας προβληματίζει είναι τα όσα μας μετέφεραν φίλοι που επισκέφτηκαν το Χ.Κ. πέρυσι σχετικά με τα προβλήματα του δεύτερου συρόμενου. Αυτός είναι ο Ερμής, έτσι?

Comment

nai file autos einai...egw eimouna kai thn paraskeuh kai to savato sto x/k !!!!thn paraskeuh ton dinane anoixto ton ermh!!!!kata tis 11 aneveika mia fora kai thn epomenh p phga na ksanaanevw htane kleistos kai patousane ta ratrak twra akrivos dn kserw ti egine kai meta paremine gia olh mera kleistos.to savato argise na anoiksei, anoikse kata tis 10 nomizw kai ksana ekleise mesa se 1-2 wres logo usxiron anemwn kai omixlhs!!!!!twra eilikrina gia to savato tous dikaiologo kapos alla gia thn paraskeuh htane adikaiologhtoi eilikrina gt mas douleuoune mprosta sta matia mas!!!!!ean einai dunaton na to dunoune anoixto sto snowreport kai na pas ekei pera k na einai kleistos!!!!ta idia eixame kai perusi aposw thimame gt aneveika toses fores gurw stis 10 sigoura kai petuxa mono mia fora anoixto ton ermhhh!!!!apla re paidia na lene apo thn arxh oti einai kleistos mhn ton dinoune anoixto na koroideuoune ton kosmo gia na erxete kai meta o kosmos pefth apo ta sunefa eleos !!!!!!!!!(zitisame kai ftiaria kai pos dn mas plakosane sto ksilo !!!).eilikrina thn allh fora tha tous dosw 20 euro gia to palio ftiari tous !!!!!tespa.......apla na kserete oti o ermhs einai ligo duskolo na ton petuxeis anoixto oloi mera kati tha sumvei dn uparxei periptosh !!!!kai mhn pisteuete otan ton dinoun anoixto egw thn exw pathsei poses fores !!!!

Comment

Αλλη μια καταπληκτικη μερα για σκι -κι οχι μονο-, στο μικρο μας Ελατοχωρι,με χθεσινοβραδυνη πουδρα και ηλιο.........

Comment

Originally posted by Sergio7 View Post
                        Ουτε καν, οπως ειπες και εσυ, καλα κανουμε και πρεπει να αναφερονται τα "κακα" και οι γενικες παρατηρησεις γιατι αλλιως προκοπη δεν υπαρχει..
                        Απλα εγω προσωπικα μεχρι στιγμης δεν εχω κατι κακο να αναφερω και γιαυτο μου φανηκαν περιεργα τα οσα ειπες και με τον τροπο που τα πες περι αναξιοπιστιας των λιφτ γιατι ποτε στα 6 χρονια που πηγαινω μεχρι στιγμης Ελατοχωρι δεν εχω πετυχει παρομοιο περιστατικο...και για αυτο αλλωστε μιλησα για μεμονωμενο συμβαν μιας και πηγαινω εκει πολυ συχνα..

,,,,,έλα!,, φίλτατε Sergio !!!,, και άλλοι με "μεμονωμένα" συμβάντα!!!

Comment

Εχει χιονι επανω η ειναι οριακα ?

Comment

Καλή ερώτηση , έχει χιόνι?

Comment

Τι γίνεται ρε παιδιά; Δεν μπορεί κανείς να δώσει ανταπόκριση αν έχει χιόνι; Και πόσο πάει η τιμή; 11 ευρώ;

Comment

Μετα και τη χθεσινη χιονοπτωση +15 εκ ,το χιονι ειναι ικανοποιητικο.Σημερα το χιονι ηταν πουδρα με λιγο αερα και πολυ ηλιο..η τιμη το σ/κ ειναι 11 ευρω.Αυριο θα ειναι πολυ καλυτερα..

Comment

Working...
                                X