Announcement

Collapse
No announcement yet.

Borovetz ή Bansko

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Borovetz ή Bansko

Λεω να παω με την παρεα μου αρχες Ιανουαριου σε ενα απο τα 2. Δε ξερω ομως τα +- του καθενος. Για λετε γνωμες...

Εδω θα εχεις αρκετη βοηθεια αρκετα...

http://forum.snowreport.gr/forumdisp...τερικού

Comment

Borovets δαγκωτο...εχω παει και στα δυο....απο τότε που πήγα Borovets δεν ξαναπηγα Bansko!!!

Comment

Στανταρ μποροβετς
        Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
        Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
        Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Στο borovetz εχει κανα χωριο ή πολη εκει κοντα για να περασεις το απογευμα ή το βραδυ?
          Απο θεμα χιονιου πιο μαζευει περισσοτερο?

Comment

Στο Borovets δεν υπάρχει χωριό αλλα θα βρεις τα πάντα...χιόνι πιο πολυ Borovets!!!

Comment

1oν τι επιπεδο στο σκι ή στο snowboard εχετε?
              Και 2ον ενδιαφερεστε καθαρα γι αυτο ή και για καμια βολτα ποτο το βραδυ κτλ?

Comment

Advance σκιερ....πολυ σκι....7 ώρες...και το βράδυ έξω στα μπαράκια για κόλπα.....

Comment

Εγω εχω παει μονο Bansko αλλα βλεπω πολυ ενθερμη υποστηριξη για το Borovets και το σκεφτομαι.

Comment

Χλεμπονιαρη απο τότε που πήγα boro εκοψα το bansko για πάντα!

Comment

Tοσο καλο ειναι;Κοιτα εγω δεν ξερω πολυ καλα σκι.ξερω μετρια.Και δεν ειμαι φαν των δυσκολων πιστων.Δηλαδη το bansko φυσικα δεν μπορουσα να το εξερευνησω ολο.Απο ενα χιονοδρομικο θερετρο θελω να εχει ωραια γραφικα σοκακια,ωραια γραφικα καταλλυματα και ξενοδοχεια,ωραιο φαι,ωραια μερη να πας να πιεις ζεστη σοκολατα.Χαχαχαχα.Αυτα με νοιαζουν πιο πολυ.

Comment

και ένα σουβλάκι με πτυχίο όμως δε θα σε χαλούσε ε???????
                        ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ! ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ..!
                        ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ

Comment

Τι εννοεις σουβλακι με πτυχιο;

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                            Tοσο καλο ειναι;Κοιτα εγω δεν ξερω πολυ καλα σκι.ξερω μετρια.Και δεν ειμαι φαν των δυσκολων πιστων.Δηλαδη το bansko φυσικα δεν μπορουσα να το εξερευνησω ολο.Απο ενα χιονοδρομικο θερετρο θελω να εχει ωραια γραφικα σοκακια,ωραια γραφικα καταλλυματα και ξενοδοχεια,ωραιο φαι,ωραια μερη να πας να πιεις ζεστη σοκολατα.Χαχαχαχα.Αυτα με νοιαζουν πιο πολυ.
                            Ε τότε μπορο δαγκωτο!!!

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                              Τι εννοεις σουβλακι με πτυχιο;
                              o loof ξερει....................
                              ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ! ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ..!
                              ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ

Comment

Working...
                              X