Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χ.Κ. Βίγλας - Πισοδερίου 2012-2013 !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• καλα χαλαρωστε ρε παιδια λιγο.εχουν κανει μειωσεις στην ενοικιαση εξοπλισμου οι ανθρωποι(στα 15 αυτοκινητα που ειχε το Σαββατο δεν ξερω ποσες ενοικιασεις εκαναν και δεν δουλευαν και τα πηγαδια τα οποια εχουν και τα συρομενα περα απο την καρεκλα).τιμη ντιζελ περσυ 1.50 περιοδος γιορτων ενω φετος 1.40.οκ φορολογια μεγαλυτερη αλλα αν δεν παει ο κοσμος πως θα κερδισεις και καρτες και καταναλωση στο σαλε.οσο για την ετησια ειναι καλη η τιμη απλα περιοριζεσαι αρκετα και δεν ειναι και κανενα ουαουυυυ χιονοδρομικο το ανηλιο μη τα ισοπεδωνουμε ολα επειδη το βαλαν στην ιδια καρτα.αν ειχαν τις υποδομες και τις υπηρεσιες του Bansko ας την ειχαν και 30 ευρω την καρτα θα την πληρωνα και θα ελεγα και μπραβο γιατι ριξαν πολλα χρηματα για να προσφερουν υπηρεσιες επιπεδου και οχι μια καρεκλα της υπομονης.τελος ειτε δινουμε 10 ειτε 12 ειτε 15 οταν οι συνθηκες το επιτρεπουν θα πρεπει οι πιστες να ναι ανοιχτες και πατημενες(αν και τις προτιμω πουδροπιστες)

Comment

• Σωστα αυτα που λες, μονο που η αρχη της οικονομιας ειναι οτιοταν πεφτει η ζητηση κατεβαζω τις τιμες για να την αυξησω και δεν τις ανεβαζω(η τις κραταω σταθερες) για να βγάζω τα ιδια λεφτα που εβγαζα και παλια, λεςκαι ειμαι υπαλληλος με σταθερο μισθο ! Δυστυχως ο μεσος Ελληνας επιχειρηματίαςκανει παντα το αντιθετο και γι αυτο στο τελος το κλεινει. Οταν εισε επιχειρηματίαςδεν πρεπει να σκεπτεσε σαν υπαλληλος !

Comment

• Originally posted by petsi View Post
        kαι τί θα βγει αν πάω ένας ...μόνος....σαν μ****ς και πω ότι είναι ακριβά? Τίποτα. Το πολύ να μου πουν "μην ξανάρχεσαι αν δεν γουστάρεις" .....Το φορουμ όμως έχει δύναμη......φάνηκε εξάλλου. Πολλοί είναι αυτοί που συμμερίστηκαν την άποψη.
        Χωρίς να θέλω να πω ότι κακώς κάνεις σχέδια για το ΣΚ. Όλοι κάπου θα πάμε να τσουλήσουμε. Αλλά το θέμα ζεματάει και συ..........τριαλαρί τριαλαρό..............
        Αν δεν σ αρέσει μην πηγαίνεις, από την γκρίνια σου καταλαβαίνω ότι παρότι σου φαίνεται ακριβή η τιμή θα πας και θα πεις κι ένα τραγούδι!

Originally posted by petsi View Post
        Δεν είναι έτσι. Έδεσσα-Καιμάκ 50 λεπτά. Έδεσσα-Πηγάδια 1 ώρα. Έδεσσα-Σέλι 1 μιση ώρα. Έδεσσα-Βίγλα 1ώρα και ένα τέταρτο. Για μένα είναι περίπου το ίδιο σ όλα. Πάω όπου είναι καλύτερα κάθε φορα. Απλά έπειδή είμαι 28 χρόνια σκιερ και έχω ζήσει τη χιονοδρομία σε άνοδο και τώρα βουλιάζει, κατά κύριο λόγο εξ αιτίας της οικονομικής κατάστασης.....Γι αυτό και λέω αυτά που λέω.
        Πάνε καιμάκ τότε που έχει μια ευθεία ή στο σέλι που είναι και λιγότερος χρόνος από το σπίτι σου!!
        Σε 2 χρόνια θα είσαι 30 χρόνια σκιέρ. Μαζευτείτε με την παρέα σου να σου κάνουν μια τούρτα να το γιορτάσετε!!

Μέχρι ένα σημείο ντάξει, τώρα μη μου λες να ρθω για κεράσματα και γ**ς τη συζήτηση. Τα πηγάδια έχουν παλιά λιφτ, αλλά:
        1. δεν λένε συνήθως ψέμματα για την ποσοτητα χιονιού, κάτι που ο Τόττης το κάνει
        2. είναι πιο αξιόπιστα γιατί και τεχνητό χιόνι έχουν και αν δεν θέλεις καρέκλα ανεβαίνεις με συρόμενα. Στη βίγλά αν φυσάει δεν κάνεις σκι. Το πάνω καρεκλάκι στη βίγλα είναι το πιο αργό το κόσμου και το κάτω πάει πιο γρήγορα αλλά η απόσταση είναι μεγάλη και κάνεις πάλι δέκα ώρες... Η τοποθεσία έχει βέβαια καλύτερες συνθήκες στη βίγλα αλλά να τα λαμβάνουμε ύπόψη όλα έτσι? Έίναι ωραίο μέρος, θεωρώ ότι ο Τόττης το δουλεύει αξιοπρεπώς τώρα αν θεωρείς εσύ ότι είναι το καλύτερο απ όλα για έτήσια το σέβομαι. Γούστα είναι αυτά.
        Απαντώντας κατά σειρά:
        ποιος σου είπε ότι θέλουν οι υπόλοιποι να συνεχίζουν να συζητούν μαζί σου?
        σχετικά με τα 1 και 2, μπορείς απλά να πας στα πηγάδια! γιατί φαγώθηκες με την Βίγλα! αυτό είναι και αν σου αρέσει! δεν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε εμείς την τιμή για σένα. Αν προσπαθείς επί του πληκτρολογίου να αλλάξεις την τιμή της κάρτας είσαι απόλυτα γελασμένος. Το βουνό έχει μεγαλύτερες δυσκολίες = περισσότερα χέρια, περισσότερο καύσιμο, περισσότερη δουλειά σε σχέση με το σέλι ή το καιμάκ. Ότι δεν σου αρέσει πιάσε τον Τάσο τον Τόττη και πες τα του. Επίσης το αν φυσάει ή δεν φυσάει δεν νομίζω κάποιος από το χιονοδρομικό αλλά το βουνό. Αν δεν σου αρέσει δεν μπορούμε να κάνουμε επίσης κάτι. Ή συμβιβάζεσαι ή δεν πηγαίνεις ξανά στο βουνό.

Yπάρχουν πελάτες σαν εσένα γιαυτό και το σκι παραμένει ελιτίστικο στην Ελλάδα.
        Δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω και νομίζω ότι δεν το έκανα... Τώρα αν παρεξηγήθηκες......Sorry ............
        Κατά τα άλλα ........www.snow-forecast.com
        Αυτό θέλουμε.. έχουμε άπειρα χρήματα που τρέχουν από τις τσέπες μας.
        Αν δεν μάθεις να σέβεσαι τους γύρω σου μην περιμένεις κάτι καλύτερο. Είσαι και τριάντα φεύγα χρονών που σημαίνει ένας λόγος παραπάνω. Τώρα αν παρεξηγήθηκες......Sorry ..... (πιες ξύδι)

H ετήσια καλή είναι. Η ημερίσια 15 ευρώ και παιδιά 5 ετών 12ευρώ είναι ακριβά.
        Δεν είπα ότι σε ξέρω.. αυτά που έγραψες σχολίασα. Δεν έψαξα για σένα.
        Εσύ μάλλον έψαξες (αυτό είναι ψιλοκουτσομπολίστικο)και δεν έμεινες σ αυτά που λέω...
        Όντώς δεν ασχολούμαι πάρα πολύ με τα φορουμ. Λίγο. Κράξιμο έχω ρίξει μπόλικο στο Καιμάκ γιατί εκεί έπεσε δούλεμα ψιλό γαζί όχι αστεία.
        Τέλος πάντων δεν μπήκα για να μαλώσω ούτε για να με βλέπει όλος ο ντουνιάς να πιάνομαι με τον καθένα και να φλυαρώ. Το μνμα το πιασαν πολλοί θέλω να πιστεύω και οι υπεύθυνοι.
        Καλές γλύστρες Annie. No hard feelings i hope..................
        αν δεν σκοπεύεις να πηγαίνεις συχνά = δεν σε συμφέρει η ετήσια = 2€ επιπλέον την φορά. Τόση γκρίνια για 2€?
        στην τελική υπάρχουν και οι νόμοι προσφοράς και ζήτησης. Αν δεν πάει κόσμος οι τιμές θα πέσουν. Αλλά να σου πω και κάτι να ξέρεις? επειδή ένα χιονοδρομικό έχει πάγια έξοδα που μεταφράζονται σε 10άδες χιλιάδες € δεν μπορεί να ρίξει κάποιος τόσο εύκολα τις τιμές από τις κάρτες αλλά μπορεί να σου δώσει καλύτερες τιμές σε ενοικιάσεις, φαγητό και άλλες παροχές. Μάθε να μιλάς σαν άνθρωπος επίσης.

Comment

• Θανάση είσαι ωραίος κερνάω ποτό παρασκευή βράδυ η Σαββατο πρωί στον Τόττη εκεί με το Τάσο παρέα. Είσαι ένας χείμαρρος εσυ και οι καταρράκτες του νιαγάρα!
          Last edited by ioannikp; 18/12/2012, 03:28 PM.

Comment

• το σχόλιο με την τούρτα ήταν τοπ...πολύ κλάμα..!!
            .

Comment

• Originally posted by thanassis View Post
              Αν δεν σ αρέσει μην πηγαίνεις, από την γκρίνια σου καταλαβαίνω ότι παρότι σου φαίνεται ακριβή η τιμή θα πας και θα πεις κι ένα τραγούδι!

Πάνε καιμάκ τότε που έχει μια ευθεία ή στο σέλι που είναι και λιγότερος χρόνος από το σπίτι σου!!
              Σε 2 χρόνια θα είσαι 30 χρόνια σκιέρ. Μαζευτείτε με την παρέα σου να σου κάνουν μια τούρτα να το γιορτάσετε!!

Απαντώντας κατά σειρά:
              ποιος σου είπε ότι θέλουν οι υπόλοιποι να συνεχίζουν να συζητούν μαζί σου?
              σχετικά με τα 1 και 2, μπορείς απλά να πας στα πηγάδια! γιατί φαγώθηκες με την Βίγλα! αυτό είναι και αν σου αρέσει! δεν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε εμείς την τιμή για σένα. Αν προσπαθείς επί του πληκτρολογίου να αλλάξεις την τιμή της κάρτας είσαι απόλυτα γελασμένος. Το βουνό έχει μεγαλύτερες δυσκολίες = περισσότερα χέρια, περισσότερο καύσιμο, περισσότερη δουλειά σε σχέση με το σέλι ή το καιμάκ. Ότι δεν σου αρέσει πιάσε τον Τάσο τον Τόττη και πες τα του. Επίσης το αν φυσάει ή δεν φυσάει δεν νομίζω κάποιος από το χιονοδρομικό αλλά το βουνό. Αν δεν σου αρέσει δεν μπορούμε να κάνουμε επίσης κάτι. Ή συμβιβάζεσαι ή δεν πηγαίνεις ξανά στο βουνό.

Αυτό θέλουμε.. έχουμε άπειρα χρήματα που τρέχουν από τις τσέπες μας.
              Αν δεν μάθεις να σέβεσαι τους γύρω σου μην περιμένεις κάτι καλύτερο. Είσαι και τριάντα φεύγα χρονών που σημαίνει ένας λόγος παραπάνω. Τώρα αν παρεξηγήθηκες......Sorry ..... (πιες ξύδι)

αν δεν σκοπεύεις να πηγαίνεις συχνά = δεν σε συμφέρει η ετήσια = 2€ επιπλέον την φορά. Τόση γκρίνια για 2€?
              στην τελική υπάρχουν και οι νόμοι προσφοράς και ζήτησης. Αν δεν πάει κόσμος οι τιμές θα πέσουν. Αλλά να σου πω και κάτι να ξέρεις? επειδή ένα χιονοδρομικό έχει πάγια έξοδα που μεταφράζονται σε 10άδες χιλιάδες € δεν μπορεί να ρίξει κάποιος τόσο εύκολα τις τιμές από τις κάρτες αλλά μπορεί να σου δώσει καλύτερες τιμές σε ενοικιάσεις, φαγητό και άλλες παροχές. Μάθε να μιλάς σαν άνθρωπος επίσης.
              Σούλη πολύ μεγάλο μνμα.
              Πολύ υπεράσπιση για τον Τόττη.. Μήπως είσαι γκόμενά του και παρεξηγήθηκες?
              Τζουτζούκο?

Μπορεί να σου αρέσει να τα χώνεις για να γελάνε τα φιλαράκια σου.........αλλά από χιονοδρομία εντός και εκτός βουνού δε φαίνεται να έχεις ιδέα. Δε χρειάζεται θα μου πεις και ίσως να είναι το μόνο πράγμα που θα έχεις δίκιο.
              Παίξε τώρα με τα πλεημομπιλ σου.
              Last edited by petsi; 18/12/2012, 05:59 PM.

Comment

• Χαχαχαχαχχαχα ρε παιδιά.. χαλαρώστε... peace!

Προσωπικά, συμφωνώ για την τιμή. (Αν και η ετήσια ήταν μεχρι τώρα η φθηνότερη τα 2 προηγούμενα χρόνια με διαφορά, να το λέμε και αυτό, τώρα και λόγω συνθηκών πιστεύω ακόμα και αυτή σηκώνει βελτίωση...)
                Επίσης πιστεύω ότι έχουνμε ένα από τα καλύτερα (γνώμη μου το καλύτερο ΧΚ, αλλά είμαι και λίγο τοπικιστής)

Όλοι έχετε κάπου δίκιο... αλλά δεν χρειάζεται να τσακωνώμαστε κιόλας...
                www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• Οι διενέξεις και οι ύβρεις επί προσωπικού επιπέδου απαγορεύονται.

Ο επόμενος που θα παραβιάσει τους απαράβατους αυτός κανόνες, θα υποστεί και τις συνέπειες.
                  Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                  Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Originally posted by Morpheas View Post
                    Οι διενέξεις και οι ύβρεις επί προσωπικού επιπέδου απαγορεύονται.

Ο επόμενος που θα παραβιάσει τους απαράβατους αυτός κανόνες, θα υποστεί και τις συνέπειες.

;-)

και για να ευθυμήσουμε... ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΝΩ............

- άσε ρε φίλε... με είπε βίαιο... ποιόν; εμένα!!!!!!!!!!!!!!
                    - σώπα ρε φιλαράκι... και τί έκανες;
                    - τί εννοείς... με το πτώμα;

αχαχαχαχχαχαχαχαχαχα πώς τα γράφω ο αλήτης
                    Last edited by airboarder; 18/12/2012, 09:19 PM.
                    www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• okay!! σήμερα ήμουν πεσμένος αλλά με αυτά τα ποστς γέλασα αρκετά!! Ας αποτελέσει αυτό μια παρένθεση όμως!!

Comment

• Ναι πολύ δάκρυ έπεσε σήμερα dimit ο petsi εχει χιούμορ χωρατατζής είναι ο άτιμος!

Comment

• άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...ήταν για μας μια καινούρια εμπειρία.
                          .

Comment

• Originally posted by dimit View Post
                            okay!! σήμερα ήμουν πεσμένος αλλά με αυτά τα ποστς γέλασα αρκετά!! Ας αποτελέσει αυτό μια παρένθεση όμως!!
                            Εγώ πάλι Δημήτρη δεν γέλασα καθόλου...
                            Γιατί όταν κάποιος προσβάλλει κάποιον και δεν το καταλαβαίνει (και καλά) ή χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς για κάποιον θα πρέπει να δέχεται και τα ίδια για τον εαυτό του..

Thanassi σε παρακαλώ μην το συνεχίζεις..
                            Καλύτερα να κρατήσουμε καθαρό το topic του Πισοδεριου.. Είπαμε για τις τιμές, οι μίσοι συμφωνούν οι μισοί όχι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από εδώ και τέλος..

Τελοσπαντων... Οσον αφορα το Πισοδερι..

Ποιοι θα είστε πάνω ρε παιδιά? Να γνωριστούμε κιόλας από κοντά!
                            ioannikp θα είσαι πάνω όπως είπες? Εσύ nikosxts?
                            Last edited by annie_; 19/12/2012, 02:26 AM.

No SNOW ... No future !!!

Comment

• Στις κορυφές του χιονοδρομικού κέντρου Πισοδερίου στη Φλώρινα φθάνει από τις 21 Δεκ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Με τη συνδρομή του Florina Travel και του χιονοδρομικού κέντρου Πισοδερίου ξεκινούν από τις 21/12, δοκιμαστικά για τις γιορτές, δωρεάν δρομολόγια με λεωφορεία τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.
                              Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν το ταξίδι με το τραίνο από τη Θεσσαλονίκη για τη Φλώρινα, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του χιονιού και των χειμερινών σπορ με συνδυασμό δωρεάν λεωφορείου που ξεκινά από το σταθμό του τραίνου προς το χιονοδρομικό κέντρο του Πισοδερίου.
                              Ο συνδυασμός των δρομολογίων αφορά το πρωινό τραίνο (άφιξη στο Σταθμό Φλώρινας 09:47) για αναχώρηση προς το χιονοδρομικό κέντρο και το τελευταίο τραίνο (αναχώρηση για Θεσσαλονίκη 16:12) για την επιστροφή.

Πηγή: www.agelioforos.gr

No SNOW ... No future !!!

Comment

• πάνω θα είμαστε ..δεν παω πουθενα χωρις τον ioannikp γιατι θελω να κλαίμε μαζι...
                                .

Comment

Working...
                                X