Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χ.Κ. Βίγλας - Πισοδερίου 2012-2013 !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by petsi View Post
    ’λλα λόγια να αγαπιόμαστε....Ο κόσμος κράζει αν δεν το καταλάβατε......................
    Ξέρω petsi εσυ θες καιμάκ επειδή σου είναι δίπλα, απο Έδεσσα-Φλώρινα είναι αρκετά χιλιόμετρα και αν δεν υπάρχει cash στην τσέπη ξεκινάνε τα παράπονα, άραξε θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους! Χτύπα μια ετήσια με 100 ευρώ να κάνεις και τα νυχτερινά σου με τον Nikosxts και να πας και στο Ανήλιο!

Comment

• Originally posted by annie_ View Post
      Μια χαρά το καταλάβαμε.. Και τι να κάνουμε δηλαδή? Να συνεχίσουμε να κράζουμε..?
      Ξέρουμε πολύ καλά τις τιμές, είναι ίδιες ακριβώς με πέρυσι, ξέρουμε ότι πρέπει να κατέβουν αλλά όπως έκραξες στο forum μπορείς πολύ απλά να πας να κάνεις και τα παράπονα σου στον ίδιο τον Τόττη.
      Εμείς τα μεταφέρουμε αυτά που γράφονται εδώ και από εκεί και πέρα ο καθένας πράττει όπως νομίζει.
      kαι τί θα βγει αν πάω ένας ...μόνος....σαν μ****ς και πω ότι είναι ακριβά? Τίποτα. Το πολύ να μου πουν "μην ξανάρχεσαι αν δεν γουστάρεις" .....Το φορουμ όμως έχει δύναμη......φάνηκε εξάλλου. Πολλοί είναι αυτοί που συμμερίστηκαν την άποψη.
      Χωρίς να θέλω να πω ότι κακώς κάνεις σχέδια για το ΣΚ. Όλοι κάπου θα πάμε να τσουλήσουμε. Αλλά το θέμα ζεματάει και συ..........τριαλαρί τριαλαρό..............

Comment

• Originally posted by ioannikp View Post
        Ξέρω petsi εσυ θες καιμάκ επειδή σου είναι δίπλα, απο Έδεσσα-Φλώρινα είναι αρκετά χιλιόμετρα και αν δεν υπάρχει cash στην τσέπη ξεκινάνε τα παράπονα, άραξε θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους! Χτύπα μια ετήσια με 100 ευρώ να κάνεις και τα νυχτερινά σου με τον Nikosxts και να πας και στο Ανήλιο!

Δεν είναι έτσι. Έδεσσα-Καιμάκ 50 λεπτά. Έδεσσα-Πηγάδια 1 ώρα. Έδεσσα-Σέλι 1 μιση ώρα. Έδεσσα-Βίγλα 1ώρα και ένα τέταρτο. Για μένα είναι περίπου το ίδιο σ όλα. Πάω όπου είναι καλύτερα κάθε φορα. Απλά έπειδή είμαι 28 χρόνια σκιερ και έχω ζήσει τη χιονοδρομία σε άνοδο και τώρα βουλιάζει, κατά κύριο λόγο εξ αιτίας της οικονομικής κατάστασης.....Γι αυτό και λέω αυτά που λέω.

Comment

• η ημερήσια ειναι ακριβή,η ετήσια ειναι 100,πέρυσι ειχε 110 και φετος ισχύει για δυο χιονοδρομικά.το καιμάκ ειναι κλειστο και απ οτι καταλαβαινεις δε θα τραβηξει φέτος και πολύ η ομάδα εκει.στα πηγάδια η ετήσια έχει 150 ισως και παραπάνω. η βασιλίτσα μας πέφτει και λίγο μακριά. τα παράπονά σου καλά κανεις και τα γραφεις οπως όλοι μας,δε χρειάζεται ομως να προσβάλεις την κοπέλα.προφανώς η κριση μας αγγιξε όλους.οσο για την δυμαμη του φορουμ που λες,ο καθένας εδώ γράφει για την τιμή,όπως ο καθένας εκει θα του έλεγε για την τιμή...δεν υπάρχει διαφορά
          .

Comment

Δεν είναι έτσι. Έδεσσα-Καιμάκ 50 λεπτά. Έδεσσα-Πηγάδια 1 ώρα. Έδεσσα-Σέλι 1 μιση ώρα. Έδεσσα-Βίγλα 1ώρα και ένα τέταρτο. Για μένα είναι περίπου το ίδιο σ όλα. Πάω όπου είναι καλύτερα κάθε φορα. Απλά έπειδή είμαι 28 χρόνια σκιερ και έχω ζήσει τη χιονοδρομία σε άνοδο και τώρα βουλιάζει, κατά κύριο λόγο εξ αιτίας της οικονομικής κατάστασης.....Γι αυτό και λέω αυτά που λέω.
            Petsi πριν ξεκινήσει η χρονιά αποφασίζεις που θα βγάλεις ετήσια κάρτα αφού εισαι και 28 χρόνια σκιέρ και πας, και μετά πας σε άλλα χιονοδρομικά σαν μπαλαντέρ απο μια φορά έτσι για να σου φύγει και η όρεξη! Ετσι πως μας έκανε η κατάσταση έτσι πρέπει να κάνουμε η πάρουμε καπου μια ετήσια η να μην ανεβούμε καθόλου!

Petsi καις όπως η ιαματικές πηγές στην Αριδαία και εμείς χορεύουμε τριαλαρί τριαλαρό.

Comment

Petsi πριν ξεκινήσει η χρονιά αποφασίζεις που θα βγάλεις ετήσια κάρτα αφού εισαι και 28 χρόνια σκιέρ και πας, και μετά πας σε άλλα χιονοδρομικά σαν μπαλαντέρ απο μια φορά έτσι για να σου φύγει και η όρεξη! Ετσι πως μας έκανε η κατάσταση έτσι πρέπει να κάνουμε η πάρουμε καπου μια ετήσια η να μην ανεβούμε καθόλου!

Petsi καις όπως η ιαματικές πηγές στην Αριδαία και εμείς χορεύουμε τριαλαρί τριαλαρό.
              Αν έμενες Έδεσσα όπως εγώ (γιατί δεν μας λες και που μένεις).....με τις αποστάσεις που σου είπα. Που θα έβγαζες ετήσια?

Comment

Αν έμενες Έδεσσα όπως εγώ (γιατί δεν μας λες και που μένεις).....με τις αποστάσεις που σου είπα. Που θα έβγαζες ετήσια?
                Σέλι δεν θα έπαιρνα ετήσια είναι μικρό βουνό, Πηγάδια έχει παλιά λίφτ και ακριβή ετήσια 150 νομίζω, Καιμάκ καλά ούτε κουβέντα δεν κάνουμε είναι μια μικρή μπουζουκλερί στην παλιά εθνική οδό, για καιμάκ θα το σκεφτόμουν αν ήταν όπως ήταν πριν 4 χρόνια.Γα πισοδέρι φίλε petsi λέω εγω διαφορά δεν έχουμε αρκετή 15 χιλιόμετρα που αν το βάλεις σε ευρώ το πολυ να είναι 2 ευρώ, έλα στο πισοδέρι και ο καφές θα είναι κερασμένος απο μένα να δεις οτι ειμαι και large!
                Last edited by ioannikp; 18/12/2012, 12:14 AM.

Comment

kαι τί θα βγει αν πάω ένας ...μόνος....σαν μ****ς και πω ότι είναι ακριβά? Τίποτα. Το πολύ να μου πουν "μην ξανάρχεσαι αν δεν γουστάρεις" .....Το φορουμ όμως έχει δύναμη......φάνηκε εξάλλου. Πολλοί είναι αυτοί που συμμερίστηκαν την άποψη.
                  Χωρίς να θέλω να πω ότι κακώς κάνεις σχέδια για το ΣΚ. Όλοι κάπου θα πάμε να τσουλήσουμε. Αλλά το θέμα ζεματάει και συ..........τριαλαρί τριαλαρό..............
                  Για μένα δεν ζεματάει, εγώ θα βγάλω ετήσια που είναι πάρα πολύ καλή τιμή και τέλος. Τριαλαρι τριαλαρό (όπως λες) κι άμα σ'αρεσει. Ούτε σε προσέβαλλα ούτε τίποτα, γι'αυτό σε παρακαλώ πρόσεχε τα λόγια σου.

Με τα δικά σου λεγόμενα, είπες ότι δεν θα πετύχεις αν πας μόνος σου και πεις κάτι. Κάνεις μεγάλο λάθος όμως. Αν πάνε 100 άτομα και τους το πούνε θα το καταλάβουν. Αν όλοι λένε "ε εμένα θα ακούσουν?" και δεν παει κανείς μην περιμένεις διαφορά. Μην κάθεσαι και περιμένεις από τους άλλους να κάνουν κάτι.. Κάνε κι εσύ..
                  Το είπες,αυτό που ήθελες να πεις εδώ και τέλος. Το διαβάσαμε από το forum και θα ενημερωθούν. Όπως είπαν και τα παιδιά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιζεριάζουμε, και να ακούμε τις γκρίνιες του καθενός για 15 σελίδες συνεχόμενες. Ξέρουμε πολύ καλά όλοι πως έχουν τα πράγματα, δεν είσαι ο μοναδικός...

Και όπως καταλαβαίνεις πρέπει το θέμα να συνεχιστεί και να προχωρήσουμε παρακάτω. Έσυ πήγες, έκανες τα παράπονα σου, αλλά για εμένα τώρα θα είναι το ξεκίνημα της σεζόν. Και αυτό που απασχολεί εμένα αλλά και άλλους που θα ανέβουν στο βουνό είναι ο καιρός και αυτό ρωτάω..
                  Last edited by annie_; 18/12/2012, 12:21 AM.

No SNOW ... No future !!!

Comment

Σέλι δεν θα έπαιρνα ετήσια είναι μικρό βουνό, Πηγάδια έχει παλιά λίφτ και ακριβή ετήσια 150 νομίζω, Καιμάκ καλά ούτε κουβέντα δεν κάνουμε είναι μια μικρή μπουζουκλερί στην παλιά εθνική οδό, για καιμάκ θα το σκεφτόμουν αν ήταν όπως ήταν πριν 4 χρόνια.Γα πισοδέρι φίλε petsi λέω εγω διαφορά δεν έχουμε αρκετή 15 χιλιόμετρα που αν το βάλεις σε ευρώ το πολυ να είναι 2 ευρώ, έλα στο πισοδέρι και ο καφές θα είναι κερασμένος απο μένα να δεις οτι ειμαι και large!

Μέχρι ένα σημείο ντάξει, τώρα μη μου λες να ρθω για κεράσματα και γ**ς τη συζήτηση. Τα πηγάδια έχουν παλιά λιφτ, αλλά: 1. δεν λένε συνήθως ψέμματα για την ποσοτητα χιονιού, κάτι που ο Τόττης το κάνει 2. είναι πιο αξιόπιστα γιατί και τεχνητό χιόνι έχουν και αν δεν θέλεις καρέκλα ανεβαίνεις με συρόμενα. Στη βίγλά αν φυσάει δεν κάνεις σκι. Το πάνω καρεκλάκι στη βίγλα είναι το πιο αργό το κόσμου και το κάτω πάει πιο γρήγορα αλλά η απόσταση είναι μεγάλη και κάνεις πάλι δέκα ώρες... Η τοποθεσία έχει βέβαια καλύτερες συνθήκες στη βίγλα αλλά να τα λαμβάνουμε ύπόψη όλα έτσι? Έίναι ωραίο μέρος, θεωρώ ότι ο Τόττης το δουλεύει αξιοπρεπώς τώρα αν θεωρείς εσύ ότι είναι το καλύτερο απ όλα για έτήσια το σέβομαι. Γούστα είναι αυτά.

Comment

• ωραία ...τώρα που είπαμε πάλι αυτά που ξέρουμε χρόνια όλοι,ΤΟΤΤΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ
                      .

Comment

Για μένα δεν ζεματάει, εγώ θα βγάλω ετήσια που είναι πάρα πολύ καλή τιμή και τέλος. Τριαλαρι τριαλαρό (όπως λες) κι άμα σ'αρεσει. Ούτε σε προσέβαλλα ούτε τίποτα, γι'αυτό σε παρακαλώ πρόσεχε τα λόγια σου.

Με τα δικά σου λεγόμενα, είπες ότι δεν θα πετύχεις αν πας μόνος σου και πεις κάτι. Κάνεις μεγάλο λάθος όμως. Αν πάνε 100 άτομα και τους το πούνε θα το καταλάβουν. Αν όλοι λένε "ε εμένα θα ακούσουν?" και δεν παει κανείς μην περιμένεις διαφορά. Μην κάθεσαι και περιμένεις από τους άλλους να κάνουν κάτι.. Κάνε κι εσύ..
                        Το είπες,αυτό που ήθελες να πεις εδώ και τέλος. Το διαβάσαμε από το forum και θα ενημερωθούν. Όπως είπαν και τα παιδιά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιζεριάζουμε, και να ακούμε τις γκρίνιες του καθενός για 15 σελίδες συνεχόμενες. Ξέρουμε πολύ καλά όλοι πως έχουν τα πράγματα, δεν είσαι ο μοναδικός...

Και όπως καταλαβαίνεις πρέπει το θέμα να συνεχιστεί και να προχωρήσουμε παρακάτω. Έσυ πήγες, έκανες τα παράπονα σου, αλλά για εμένα τώρα θα είναι το ξεκίνημα της σεζόν. Και αυτό που απασχολεί εμένα αλλά και άλλους που θα ανέβουν στο βουνό είναι ο καιρός και αυτό ρωτάω..
                        Yπάρχουν πελάτες σαν εσένα γιαυτό και το σκι παραμένει ελιτίστικο στην Ελλάδα.
                        Δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω και νομίζω ότι δεν το έκανα... Τώρα αν παρεξηγήθηκες......Sorry ............
                        Κατά τα άλλα ........www.snow-forecast.com

Comment

Yπάρχουν πελάτες σαν εσένα γιαυτό και το σκι παραμένει ελιτίστικο στην Ελλάδα.
                          Δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω και νομίζω ότι δεν το έκανα... Τώρα αν παρεξηγήθηκες......Sorry ............
                          Κατά τα άλλα ........www.snow-forecast.com
                          Μπορεί και καλά όπως λες να μην είχες πρόθεση να με προσβάλλεις αλλά συνεχίζεις να το κάνεις και με αυτό το ποστ σου..!
                          Αν παρακολουθούσες και λίγο περισσότερο το forum θα έβλεπες ότι υπάρχουν άτομα που κάνουν καλύτερες προβλέψεις από το snow-forecast.
                          Και όταν θα προσφέρεις κάτι παραπάνω στο forum εκτός από το να κράζεις το κάθετι και τον καθένα, γιατί όλα σου τα ποστ από την μέρα που γράφτηκες αυτό κάνουν, τότε έλα να μου την πεις. Δεν με ξέρεις καθόλου γι'αυτό και είναι καιρός νομίζω να σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του για το που θα πάει και τι ετήσια θα βγάλει και δεν αφορούν κανέναν άλλο. Τώρα αν νομίζεις ότι η 100 ευρώ ετήσια για 2 χιονοδρομικά είναι για την ελιτ, τότε τι να σου πω..

Comment

Μπορεί και καλά όπως λες να μην είχες πρόθεση να με προσβάλλεις αλλά συνεχίζεις να το κάνεις και με αυτό το ποστ σου..!
                            Αν παρακολουθούσες και λίγο περισσότερο το forum θα έβλεπες ότι υπάρχουν άτομα που κάνουν καλύτερες προβλέψεις από το snow-forecast.
                            Και όταν θα προσφέρεις κάτι παραπάνω στο forum εκτός από το να κράζεις το κάθετι και τον καθένα, γιατί όλα σου τα ποστ από την μέρα που γράφτηκες αυτό κάνουν, τότε έλα να μου την πεις. Δεν με ξέρεις καθόλου γι'αυτό και είναι καιρός νομίζω να σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του για το που θα πάει και τι ετήσια θα βγάλει και δεν αφορούν κανέναν άλλο. Τώρα αν νομίζεις ότι η 100 ευρώ ετήσια για 2 χιονοδρομικά είναι για την ελιτ, τότε τι να σου πω..
                            H ετήσια καλή είναι. Η ημερίσια 15 ευρώ και παιδιά 5 ετών 12ευρώ είναι ακριβά.
                            Δεν είπα ότι σε ξέρω.. αυτά που έγραψες σχολίασα. Δεν έψαξα για σένα.
                            Εσύ μάλλον έψαξες (αυτό είναι ψιλοκουτσομπολίστικο)και δεν έμεινες σ αυτά που λέω...
                            Όντώς δεν ασχολούμαι πάρα πολύ με τα φορουμ. Λίγο. Κράξιμο έχω ρίξει μπόλικο στο Καιμάκ γιατί εκεί έπεσε δούλεμα ψιλό γαζί όχι αστεία.
                            Τέλος πάντων δεν μπήκα για να μαλώσω ούτε για να με βλέπει όλος ο ντουνιάς να πιάνομαι με τον καθένα και να φλυαρώ. Το μνμα το πιασαν πολλοί θέλω να πιστεύω και οι υπεύθυνοι.
                            Καλές γλύστρες Annie. No hard feelings i hope..................
                            Last edited by petsi; 18/12/2012, 01:04 AM.

Comment

H ετήσια καλή είναι. Η ημερίσια 15 ευρώ και παιδιά 5 ετών 12ευρώ είναι ακριβά.
                              Δεν είπα ότι σε ξέρω.. αυτά που έγραψες σχολίασα. Δεν έψαξα για σένα.
                              Εσύ μάλλον έψαξες (αυτό είναι ψιλοκουτσομπολιό)και δεν έμεινες σ αυτά που λέω...
                              Τέλος πάντων δεν μπήκα για να μαλώσω ούτε για να με βλέπει όλος ο ντουνιάς να πιάνομαι με τον καθένα και να φλυαρώ. Το μνμα το πιασαν πολλοί θέλω να πιστεύω και οι υπεύθυνοι.
                              Καλές γλύστρες Annie. No hard feelings i hope..................
                              Αναιρείς κάποια από αυτά που λες σε προηγούμενα ποστ.
                              Και από το πρώτο σου κιόλας σχόλιο φαίνεται ότι μπήκες και για να σου βλέπει όλος ο ντουνιάς, και για να πιαστείς με τον καθένα κ.ο.κ.
                              Σε έχω δει και σε άλλες συζητήσεις σου, αλλά όταν συνεχίζεις να με προσβάλλεις, ασφαλώς και θα ψάξω να δω πριν μιλήσω για εσένα και ας το θεωρείς κουτσομπολιό.

Τις τιμές ξέρω πάρα πολύ καλά, έχω αναφερθεί και εγώ στο παρελθόν γι'αυτές και σε αντίθεση με εσένα έχω μιλήσει και στους υπέυθυνους του Χιονοδρομικού γι'αυτές..

Comment

• Ρε παιδια μη τρελαινεστε....
                                Νιώθω σαν να έχουμε βγάλει απέναντι 4-5 γκόμενες και ο καθένας να προσπαθεί να πείσει τον άλλον πια είναι πιο όμορφη. Οι τοποθετήσεις όλων είναι πάντα υποκειμενικες...
                                Όπως και όπου τη βρίσκει ο καθένας....

Για τον Τόττη:
                                Μην ξεχνάμε ότι είναι επιχειρηματίας, έχει επενδύσει και δουλεύει για να βγάλει και αυτός για να ζήσει. Πως να ζητάμε μείωση όταν από πέρσι και μόνο έχει αυξηθεί η φορολόγηση του, έχουν αυξηθεί τα πετρέλαια του (πιθανόν να χει κόψει και μισθούς για να ρεφάρει) ,αλλά το κυριότερο όταν τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πολύ η προσέλευση του κόσμου, δηλαδή ο τζίρος του??

’μα σκάμε 15 €και έχει όλες τις πίστες ανοιχτές και αεροδρόμια και τα πάντα να δουλεύουν, τότε χαλάλι του....Τι κατάλαβα και προχτές που έδωσα 10 Ε για μία πίστα στη Βασιλίτσα? Και ενώ έχω κάνει 450 χλμ πάνε-΄ελα? Όταν σκάω (πάντα με παρέα και ρεφενέ) 50-80-100 για βενζίνη, (δλδ για το κράτος) δεν θα κολλήσω στα 2-3 €, φτάνει εκεί που θα πάω, τα € μου να πιάσουν τόπο. Τώρα, αν κάποιος είναι από την περιοχή και ανεβαίνει συχνά,ας τα σκάσει μια και έξω, να αγοράσει μια ετήσια και να ανέβει και όσες φορές γουστάρει

Comment

Working...
                                X