Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χ.Κ. Βίγλας - Πισοδερίου 2012-2013 !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παιδιά επιτέλους άνοιξε και η κάμερα και το καρεκλακι!

http://www.snowreport.gr/snowcam/pisoderi/
    Last edited by annie_; 12/12/2012, 05:11 PM.

No SNOW ... No future !!!

Comment

• Πανέμορφο τοπίο. Όμορφο βουνό. Πολύ ωραίο χιονοδρομικό! Αν δεν ήταν η τιμή της βενζίνης στο θεό θα ερχόμασταν συχνά. ’λλη μια περίπτωση που βλέπουμε πως άνθρωποι με μεράκι παθαίνουν ζημία από επιλογές των άεργων κυβερνώντων.
      Καλή σεζόν να έχει το Πισοδέρι!

Comment

• Πρώτη μέρα και για εμένα σήμερα . Καταπληκτική μέρα , μακάρι να είχε ανοίξει και η πίσω καρέκλα αλλά ήταν τόσο λίγος ο κόσμος που δεν είχες πρόβλημα . Παρασκευή πρωί πάλι ....

Comment

• Σε τι κατασταση ειναι οι πιστες εχει καθολου πετρες?

Comment

• Οχι δεν είχα τέτοια προβλήματα (αν και συνήθως στην πισοδεριου περνουμε τα πέδιλα στο χέρι )

Comment

• Ωραια αυριο ανεβαινω...εμαθα πως αν προλαβουν να πατησουν θα ανοιξουν και την πισοδεριου super

Comment

• Βάλτε βρε παιδιά καμία φωτο όσοι ανεβηκατε! :Ρ

No SNOW ... No future !!!

Comment

• Originally posted by decor lot View Post
                  Ωραια αυριο ανεβαινω...εμαθα πως αν προλαβουν να πατησουν θα ανοιξουν και την πισοδεριου super
                  του πισοδερίου είναι πατημένη...τώρα γιατί δεν την άνοιξαν δε ξέρω,ίσως λόγο έλειψης κόσμου..
                  .

Comment

• Εφόσον δεν ανοίγουν όλα τα λιφτ λόγω έλλειψης κόσμου, θα έπρεπε και η τιμή να είναι αντίστοιχα μειωμένη. Και επίσης θα πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο η έλλειψη κόσμου να οφείλεται στο ότι το χιονοδρομικό υπολειτουργεί.

Comment

• είπα ίσως....μπορεί ο λόγος να είναι άλλος
                      .

Comment

• Παρασκευή θα έχει φωτό γιατί σήμερα ο έξυπνος ανέβηκαν χωρίς να έχω φορτισμένη κάμερα ...

Comment

• Λοιπον σημερα ηταν τελεια κεντρικη-περιφερειακη σε αριστη κατασταση μαυρη απατητη....πισοδεριου δεν ξερω αν ηταν πατημενη αλλα τα καρεκλακια ειχαν μισο μετρο χιονι...για πρωτη μερα οπως το ειπα χτες super!!!!

Comment

• Προεδρε μονο με ετησια δωρο φευγω απο εδω

Comment

• Πάρτε ρε ληγούρια... χεχεχεχχε

οι φωτό είναι του πρωταθλητή μας και προπονητή της εθνικης ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ!!!!!!! (ερε μπίλυ)

Τα λόγια του.... ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΚ 80 πόντους χιόνι!!! οι πίστες τέλειες!!!

ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕ ΑΥΣΤΡΙΑ (ΠΑΓΕΤΩΝΑ)
                              ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΛΕΙΑ, εγώ σας διαβεβαιώ ότι είναι τελειότερα!!!!!!!!!!!!

... και όχιιιιιι δεν ανέβηκα (δουλειές βλέπεις) ;-(

aaaaaaaaaaa
                              και κάντε κλίκ να τις μεγενθύνετε, να γουστάρετε ;-)
                              Last edited by airboarder; 13/12/2012, 09:00 PM.
                              www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• χαχα στην κεντρική αριστερά ακόμα φαίνονται τα ίχνη μου....
                                .

Comment

Working...
                                X