Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χ.Κ. Βίγλας - Πισοδερίου 2012-2013 !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δημήτρη ούτε εμείς σε είδαμε!
    Και ήμασταν και μεγάλη παρέα 3 σκιέρ και 4 με snowboard!

Αντρέα σε ζηλεύωωωωω! Συνέχισε να μας λες τα νέα απο πάνω!

Αυτός που πρέπει να σου μάθει κατατόπια είναι ο airboarder! Τα περισσότερα κι εμείς από αυτόν τα μάθαμε!
    Την επόμενη φορά θα σου δείξουμε κι άλλα που μάθαμε!

No SNOW ... No future !!!

Comment

• βρε Αννυ μου μία ερώτηση.... τι δουλειά κάνεις? Μα πώς γίνεται να είσαι σχεδόν καθημερινά πάνω στο βουνό???? Πές μου και εμένα, γιατί θέλω και εγωωωω σαν τρελός! Σας ζηλεύω απίστευτα, με την καλή έννοια βέβαια! Χαίρομαι που μπορείτε και απολαμβάνετε το σπόρ και το βουνό που αγαπάτε τόσο πολύ..... εγώ 3-4 φορές το χρόνο και άν!
      Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
      Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
      WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

• Η ’ννιε πηγαίνει ΠΣΚ κυρίως.
        Καθημερινές εγώ πάω.
        Να τώρα Τετάρτη που θα είναι καταπληκτική μέρα θα ανέβω Πηγάδια ή Σέλι.
        Χρήστος Κυριακόπουλος

Comment

• Originally posted by jmal View Post
          βρε Αννυ μου μία ερώτηση.... τι δουλειά κάνεις? Μα πώς γίνεται να είσαι σχεδόν καθημερινά πάνω στο βουνό???? Πές μου και εμένα, γιατί θέλω και εγωωωω σαν τρελός! Σας ζηλεύω απίστευτα, με την καλή έννοια βέβαια! Χαίρομαι που μπορείτε και απολαμβάνετε το σπόρ και το βουνό που αγαπάτε τόσο πολύ..... εγώ 3-4 φορές το χρόνο και άν!
          Έχεις πμ!
          Last edited by annie_; 18/02/2013, 10:55 PM.

Comment

• μια χαρα ηταν διαμονη κολοσσος στον ξενωνα με εναλλαγες των φυλακων αφου ολο αρρωσταιναν κη ειχαν πηξει προσοχη μονο μην γινει τεκες διοτι μαζευονται καπνιστες που αρχιζουν αν το ντουμανιαζουν στο μεγαλο σαλε χαμος απο μουλικα τσιγαρα οι τυποι στο σελφ ηρωες

το χιονοδρομικο αδειο δουλευε με χιονι ομιχλη μια χαρα οι διαδρομες του αιρμπορντερ μια χαρα πολυ καλεσ απο τον τον χαρτη κανα δυο φορες που ειπα να παω σε αλλα δεντρα οντως ειχαν αλλη πυλνωτητα και επηξα το πουδροσανιδο κολοσσος
            τα βραχακια 2 τουλαχιατον βρεθηκαν - κατα τυχη λιγο - μια χαρα αλλα σολο οπως ημουν κολοσσα αλλα τιμια ηταν

το πισοδερι ειναι η μεκα του ελληνικου δεντροσκι με καλη κλιση που οταν εχει σοβαρο χιονι με η χωρις ομιχλη σε αποζημειωνει με το παραπανω τωρα αν δεν μπεις δετνρα οκ ειναι παλι αλλα ολο το ζουμι στα δεντρα

μην πρεπει ο λοκαλ να παρει κανα πριονακι να καθαρισει λιγο τις βασεισ σε μερικα ?
            (α και ανεμογεννητριες λενε αλλα επεσε ομιχλη οποτε εφαγα κορν φλακες κοιτωντας το σπλιτ )
            τι βανσκο και παπαριες βιπ χιονοδρομικο ειχαμε

Comment

• το μπάνσκο με την αναμονή στην γόνδολα,τις ανεβασμένες τιμές,τους χιλιάδες σκιέρ στις πίστες καθημερινά,τις αρκετές συγκρούσεις μεταξύ τους (περίπου 10 είδα με τα μάτια μου),τις πιστες που μετά τις 11 απο τα βουναλάκια που δημιουργούνται ύψους έως και 30 πόντους και δεν μπορείς όχι απλά να καρβάρεις αλλά δύσκολα αλλάζεις μαχαίρι,δε νομίζω ότι αποτελεί πλέον δέλεαρ...τέλος πάντων όπως το βλέπει ο καθένας
              .

Comment

• Εχει 2 μέρες που δεν έχει σταματήσει λεπτό να χιονίζει ... Σήμερα ένιωσα τι θα πει δέντρα ... ΠΟΝΑΩΩΩΩΩ αλλα ήταν όνειρο

Comment

• ImageUploadedByTapatalk1361366861.957094.jpg

ImageUploadedByTapatalk1361366875.833858.jpg

Comment

• τυχερέεεεεεεε ΣΚ με τόσο ανεβασμένες θερμοκρασίες, βλέπω να χάσαμε τα απάτητα για φέτος (άντε κανα 1-2 φορές αργότερα Μάρτη)
                    www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• Αντρέα δώσε φώτο στο λαό! :d:d:d

Comment

• απιστευτα ηταν σημερα. με ηλιο, χωρις ομιχλη (επιτελους), πολλες πουδρες τελεια

Comment

• www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• Και ξανά ρίχνει χαρτοπετσετες .... Αντε γιατι χτες ΟΡΓΩΘΗΚΑΝ τα πάντα .

Comment

• Και ξανά ρίχνει χαρτοπετσετες .... Αντε γιατι χτες ΟΡΓΩΘΗΚΑΝ τα πάντα .

Comment

• οντως πολυ οργωμα σε κεντρικη και στην πισοδεριου στην αρχη ακομα περισσοτερο αλλα με τετοιο καιρο ποιος νοιαστηκε

Comment

Working...
                                X