Ειμαστε στην επιστροφή απο Πισοδέρι λοιπόν,μετά απο μία πολύ γεμάτη μέρα στο βουνό!Όλες οι πίστες (αν δεν κανω λάθος) ανοιχτές,και καλό χιόνι στα περισσότερα σημεία.Λίγο πάγος σε λίγα σημείς των πιστών αλλά όχι ιδιαίτερα προβληματικά.Αν μας έκανε τη χάρη ο καιρός κ άνοιγε λιγάκι θα ήταν τέλεια!Εχω 8χρόνια να ανέβω Πισοδέρι και με βεβαιότητα θα πώ ότι ανέβηκε πολύ στα "μάτια" μου!Μεγάλο ελάττωμα τα πολύ αργά του καρεκλάκια!Το βουνό έχει τεράστιες δυνατότητες έτσι όπως το βλέπω εγώ!Μακάρι να μπορούσε να προσελκύσει επενδύσεις στις υποδομές του με κυρίως καλύτερες εναέριες και επιπλέον πίστες! Απο ότι είδα πάντως,η Annie μάλλον είναι πολλά έτη φωτός μπροστά στο άθλημα!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Χ.Κ. Βίγλας - Πισοδερίου 2012-2013 !
Collapse
X
-
Επιστροφή αυτή τη στιγμή από Πισοδερι!
Χαχα jmal σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Που με είδες βρε θηρίο? Εγώ από τη στιγμή που χωριστηκαμε δεν είδα κανέναν!
Δυστυχως δεν έτυχε να τσουλισουμε μαζί! Την επόμενη φορά!
Όπως τα περιέγραψαν τα παιδιά, δεν έχω να προσθέσω κάτι! Μόνο ότι δυστυχώς ο καιρός άνοιξε στις 4 παρά.. Μέχρι τότε ομίχλη , εκτός από την Πισοδεριου από το πρώτο απότομο και μετά..
No SNOW ... No future !!!
Comment
-
Στα δεντρα μέσα ο Θανάσης μας έριξε ενα βλέμμα αλλά πέσαμε κάτω είχαμε καλό καμουφλάζ!Originally posted by nikosxts View Postμπράβο annie,πολύ καλό το βιντεάκι και τέλεια μέρα..!!φαινόμαστε εγω και ο ioannikp σε μια φάση,σε κοιτάμε που κατεβαίνεις την μαύρη!!
Σήμερα ναι άννιε είχε ομίχλη δεν σε βλέπαμε καλά πάλευες με την ομίχλη.
Comment
-
Ευχαριστώω!Originally posted by nikosxts View Postμπράβο annie,πολύ καλό το βιντεάκι και τέλεια μέρα..!!φαινόμαστε εγω και ο ioannikp σε μια φάση,σε κοιτάμε που κατεβαίνεις την μαύρη!!
Σοβαρά?? Καλά και δεν μιλήσατε?? τσ τσ τσ ντροπή!!
Την επόμενη φορά βάλτε μια φωνή ντε!!
Last edited by annie_; 30/12/2012, 10:50 PM.
Comment
-
Originally posted by ioannikp View PostΣτα δεντρα μέσα ο Θανάσης μας έριξε ενα βλέμμα αλλά πέσαμε κάτω είχαμε καλό καμουφλάζ!
Σήμερα ναι άννιε είχε ομίχλη δεν σε βλέπαμε καλά πάλευες με την ομίχλη.
Αααα είσαι ένας που φαίνεται ξαφνικά μέσα στα δέντρα??? Χαχαχχααχχα καλά μιλάμε πέθανα στα γέλια όταν είδα το βίντεο και παρατήρησα κάποιον! Σαν θρίλερ μιλάμε, πολύ καλό καμουφλάζ!!

Και σήμερα με είδατε??? Πως είναι δυνατόν, νόμιζα ότι κάνω μπαμ μέσα στην ομίχλη!

Comment
-
Θα μας καταλάβεις και δεν κάνει μας έχει βάλει το Τάσο και το Κώστα να βλέπουμε τον κόσμο πως κατεβαίνει τις πίστες!Originally posted by annie_ View PostΕυχαριστώω!
Σοβαρά?? Καλά και δεν μιλήσατε?? τσ τσ τσ ντροπή!!
Την επόμενη φορά βάλτε μια φωνή ντε!!
Κάθε φορά που είσαι πάνω είμαστε κ εμείς ψάξε ψάξε δεν θα μας βρείς!
Comment
-
Που τα σκέφτεσαι!!!Originally posted by ioannikp View PostΘα μας καταλάβεις και δεν κάνει μας έχει βάλει το Τάσο και το Κώστα να βλέπουμε τον κόσμο πως κατεβαίνει τις πίστες!
Κάθε φορά που είσαι πάνω είμαστε κ εμείς ψάξε ψάξε δεν θα μας βρείς!

Πάντως αν είσαι όντως εκείνος μέσα στα δέντρα μπαααα δεν πρόκειται να σε βρω! Μαυρίλα παιδί μου, το 90% μαύρα φοράει! Βάλε κάνα χρωματάκι σαν κι εμένα βρε (σημαδούρα από μάκρια λέμε!)

Comment
-
Originally posted by Elricone View PostΣας ζηλεύω μετραω τις μέρες μέχρι 2 του Γενάρη που θα μπορέσω να ανέβω πάλι ... Καταραμενη βενζίνη θα μας τα φας όλα φέτος...
Κάνε και λίγο για μας όταν θα ανέβεις, μέχρι να ξανανέβουμε κι εμείς!
Δυστυχώς πολύ μεγάλο θέμα η βενζίνη.. Εγώ για πρώτη φορά σήμερα ανέβηκα αυθημερόν με λεωφορείο από ταξιδιωτικό γραφείο ενώ πάντα ανέβαινα με το αυτοκίνητο..
Comment

οποτε ολα καλα.Τωρα παω για προπονηση
πρεπει να προλαβω τον προεδρο
Comment