Παλιότερα είχαν βάλει στο τριήμερο στο πάνω πάρκινγκ μια μεγάλη στοίβα κούτσουρα κ το βράδυ του Σαββάτου τα βάλαν φωτιά. Παίζει κάτι ανάλογο κ φέτος?
Αν γνωρίζει κάποιος που να μπορεί να μας ενημερώσει.,,
αυτο.,,,,,,Το λαθος το εκανε ο δευτερος πισω απο σενα που φορτισε το ιδιο σημειο απ'οπου περασες εσυ πρωτος και αυτο γτ εισασταν σε σημειο που εκανε λουκι η πλαγια.Την επομενη φορα γαζωστε την παραλληλα .
Φιλικα
Φραγκισκος
όλοι όσοι αγαπάνε πραγματικά την χιονοδρομία είμαι σίγουρος ότι εντυπωσιάστηκαν με αυτό το βίντεο!! ήταν για την χώρα μας κάτι σπάνιο - αν κ στο αγαπημένο μου βουνό τον Όλυμπο είναι κάτι καθημερινό με το που αλλάζουν οι θερμοκρασίες - ειδικά στους δυνατούς νοτιάδες,,
Τώρα αγαπητέ μου Φραγκίσκε,, αν τυχόν πάνε να γαζώσουν ή να οργώσουν παράλληλα τη πλαγιά υπάρχει το εξής τραγικό , να κόψει - κ να τους πάρει όλους κ να μην υπάρξη η ελπίδα για κανέναν να δεχθεί βοήθεια σωτηρίας!
Ευτυχώς λοιπόν, που δεν συνέβει τίποτα κακό στα παιδιά κ καλά κάναν που μας ενημέρωσαν όλους, για να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ απο δω κ πέρα όλοι όσοι μπαίνουν στα 'βαθιά' ότι η φύση δεν αστειεύετε - & ούτε κοιτά εθνικότητες/χώρες-!
Παλιότερα είχαν βάλει στο τριήμερο στο πάνω πάρκινγκ μια μεγάλη στοίβα κούτσουρα κ το βράδυ του Σαββάτου τα βάλαν φωτιά. Παίζει κάτι ανάλογο κ φέτος?
Αν γνωρίζει κάποιος που να μπορεί να μας ενημερώσει.,,
Αυτά είναι.... Κυριολεκτικά:
Φωτιά στα Σαββατόβραδα......
Αν βλέπω καλά πρέπει να έχει αρχίσει να ψιλορίχνει πάνω.???
όλοι όσοι αγαπάνε πραγματικά την χιονοδρομία είμαι σίγουρος ότι εντυπωσιάστηκαν με αυτό το βίντεο!! ήταν για την χώρα μας κάτι σπάνιο - αν κ στο αγαπημένο μου βουνό τον Όλυμπο είναι κάτι καθημερινό με το που αλλάζουν οι θερμοκρασίες - ειδικά στους δυνατούς νοτιάδες,,
Τώρα αγαπητέ μου Φραγκίσκε,, αν τυχόν πάνε να γαζώσουν ή να οργώσουν παράλληλα τη πλαγιά υπάρχει το εξής τραγικό , να κόψει - κ να τους πάρει όλους κ να μην υπάρξη η ελπίδα για κανέναν να δεχθεί βοήθεια σωτηρίας!
Ευτυχώς λοιπόν, που δεν συνέβει τίποτα κακό στα παιδιά κ καλά κάναν που μας ενημέρωσαν όλους, για να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ απο δω κ πέρα όλοι όσοι μπαίνουν στα 'βαθιά' ότι η φύση δεν αστειεύετε - & ούτε κοιτά εθνικότητες/χώρες-!
Καλημερα φιλε μου.Επειδη μεσα απο μια οθονη δεν μπορεις να καταλαβεις τι λενε δυο γνωστοι μεταξυ τους (ειδικα αυτο το..."παραλληλα") ,να στο κανω πιο κατανοητο.
Αυτο που ειπα στον Vasilitsa Freak ειναι οτι ειναι πιο σωστο σε μια πλαγια με κινδυνο αποκολλησης να αποφευγουμε τα οχταρια ο ενας στην γραμμη του αλλου και να φευγουμε σε παραλληλα και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ lines ο καθενας ( παντα αφηνοντας ο καθενας απο το team χρονο μεταξυ των drops αλλα και με προεπιλεγμενες πριν την αρχη της καταβασης safe zones σε τυχον στραβη).Ο δευτερος ,ξαναλεω,φορτισε το ιδιο σημειο.Το ιδιο ειχε συμβει και την πρωτη φορα που ειχε ξανακαταγραψει ο Vasilitsa Freak παρομοιο περιστατικο που εμπλεκοταν και ο ιδιος.
Εννοειται οτι τα βιντεο ΕΠΡΕΠΕ να ανεβουν προς γνωση και συμμορφωση καθως και να συζητιουνται για καλο ολων μας.
+100000000 για το οτι η φυση δεν κανει διακρισεις γιαυτο καλο ειναι να μελεταμε λιγο περισσοτερο τις "εκτος" εξορμησεις μας και να μην λειτουργουμε με παρορμηση λογω το φρεσκου και μαλακου χιονιου.
Και τα λέω εγώ: "Πρώωωωτα βλέπουμε πότε θα το ρίξει, και μετάαααα κανονίζουμε".
ΜΙΑ φορά το παραβίασα, ορίστε τα αποτελέσματα. Αυτό το ΣΚΔ θα είναι το πανηγύρι του φρέσκου και το ερχόμενο που θα ανέβουμε θα είναι το πανηγύρι της καρακαηδόνας που θέλει 40 βαθμούς για να ανέβει στο βουνό με χιονόνερο στο έδαφος.
Το αν θα έβρισκε βέβαια κάποιος να κλείσει τελευταία στιγμή για αυτό το ΣΚΔ είναι μια άλλη ιστορία.
Αλλά το ρίχνεις που το ρίχνεις το ρημάδι.
Κράτα τη ρε γ@#%*ένε λίγο τη θερμοκρασία φυσιολογικά, που δεν τολμάει να πέσει το ρημάδι και αμέσως το διαλύεις. Θα φάει που θα φάει ο Freak τα φρέσκα και δε θα μείνει τίποτα, τουλάχιστον να μην κάνουμ εκαι wakeboard στο νερόχιονο.
Αααχ, τα είπα και ησύχασα λίγο.
The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
http://www.hiddencellar.eu
Και τα λέω εγώ: "Πρώωωωτα βλέπουμε πότε θα το ρίξει, και μετάαααα κανονίζουμε".
ΜΙΑ φορά το παραβίασα, ορίστε τα αποτελέσματα. Αυτό το ΣΚΔ θα είναι το πανηγύρι του φρέσκου και το ερχόμενο που θα ανέβουμε θα είναι το πανηγύρι της καρακαηδόνας που θέλει 40 βαθμούς για να ανέβει στο βουνό με χιονόνερο στο έδαφος.
Το αν θα έβρισκε βέβαια κάποιος να κλείσει τελευταία στιγμή για αυτό το ΣΚΔ είναι μια άλλη ιστορία.
Όλες οι οργανωμένες εκδρομές φέτος στη Βασιλίτσα, απο επώνυμα πρακτορεία (απο Αθήνα), έγιναν ΣΚ που ο καιρός ήταν χάλια..βροχή - αέρας κ.α.
Πήγα σε μια απο αυτές πριν εναμιση μήνα και ήταν το ΣΚ που δεν άνοιξε κάν το διπλό..
Ας δούνε λίγο οι οργανωτές τον καιρό και να μην κάνουν εκδρομές μόνο για τα λεφτά. Το θέμα είναι να ευχαριστηθεί λίγο ο κόσμος.
Καταλαβαίνω οτι κάνουν κράτηση 2-3 εβδομάδες πριν με τα ξενοδοχεία για να έρθει πιο φθηνά, καλύτερα όμως να το έβαζαν π.χ. 10 euro ακριβότερα ανα άτομο αλλα να ξέρανε όλοι οτι θα είναι καλά.
Τα είπα κι εγώ royale και ησύχασα γιατι την πάτησα κι εγώ.
Comment