Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ 2012-13

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by snowmarios View Post
    ωραιος..!!! η κυριακη ηταν γαματη χορτασα πουδρα ολη μερα!!!!
    Να 'σαι καλά φίλε Μάριε!!

Originally posted by snowmarios View Post
    στη γομαρα δουλευαν τελικα?
    Δε νομίζω... ’φησαν και θάφτηκε πυλώνας! Δύσκολα ξεθάβεται...

Comment

• Εγώ πάντως ήμουν το Σάββατο. Το χιόνι ήταν και είναι τέλειο, θα το ζήλευαν πολλά χιονοδρομικά ειδικά στους δολομιτες. Τώρα μετά τις 12 έβγαλε ομίχλη στο διθέσιο και γιαυτο μαζεύτηκε όλος ο κόσμος κάτω. Γομαρα τυμφαια κλασσικά κλειστές...

Comment

• Originally posted by perio View Post
        Γομαρα τυμφαια κλασσικά κλειστές...
        Καλα κανανε και τα ειχανε κλειστα γιατι τη Κυριακη οι συνθηκες δεν ηταν και οι καλυτερες...Ειδικα απο τη μερια της Ελιμειας
        sigpic

Comment

• Όντως την κυριακή ήταν η χαρά του πουδροφάγου. Όλο το βουνό μια ατελείωτη παιδική χαρά με φρέσκια πούδρα και σε μεγάλες ποσότητες!!!

Comment

• Προχθές Τετάρτη!

Και η ζωγραφιά μας!!

Comment

• πολύ ωραίο βίντεο TJohn! ευχαριστούμε!
              βασιλίτσα ερχόμαστε!!!!!!

Comment

• Για αυριο τι λετε;το ρεπορτ λεει συννεφια...τα καιροsite άλλα..

Comment

• Originally posted by TJohn View Post
                  Προχθές Τετάρτη!

Και η ζωγραφιά μας!!

Ωραια! Και τι καταλαβατε που ανεβασατε αυτο το βιντεο? Σας αρεσε που μας χαλασατε τη διαθεση επειδη μενουμε στην Αθηνα, και δεν μπορουμε να ερθουμε καθημερινη, με χιονοπτωση την προηγουμενη και να χαρουμε το απατητο? Τι παλιανθρωποι που ειστε!

Comment

• Originally posted by TJohn View Post
                    Προχθές Τετάρτη!

Και η ζωγραφιά μας!!

Ωραιος!!!

Comment

• το videaκι super! Σε προκαλεί να πας! και έχει πέσει αρκετή δουλειά σ'αυτό... με τι πρόγραμμα το κάνατε?
                      Svalbard Polar Expedition

Comment

• Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!!!
                        Τα βιντεάκια τα φτιάχνω με PowerDirector 10.

Comment

• Σήμερα χιονόνερο και βροχή δυστυχως αλλα προσωπικα εμένα δε με χάλασε τόσο πολύ.
                          ΤΟ βουνό έχει πολύ πολύ χιόνι πραγματικα.Η βάση έχει 2μέτρα χαλαρά και στην κορυφή το χάος...Μιλάμε για 3-5 μέτρα σίγουρα.
                          Ομίχλη και χιονοθύελλα με σφοδρές ριπες αερα στο τέλος του διπλού και σφιχτό χιόνι.
                          Το καλό ειναι οτι στις πούδρες δεν βούλιαζες πάρα πολυ και εμένα προσωπικα μου άρεσε.

Δυστυχως αύριο και τη δευτέρα δεν προβλέπεται να ειναι καλά διότι πάλι θα έχει βροχες.
                          Αλλά μόλις πέσει λίγο χιονάκι τότε θα ειναι τέλεια.
                          Θέλω ενα ΤΤ αυτή τη στιγμή!

Comment

• Αφού έβρεξε αρκετά, εδώ και ώρες ρίχνει χαρτοπετσέτες και τραπεζομάντηλα μαζί...

Comment

• Originally posted by vasilitsa freak View Post
                              Αφού έβρεξε αρκετά, εδώ και ώρες ρίχνει χαρτοπετσέτες και τραπεζομάντηλα μαζί...
                              επειδη εχω ξεμεινει απο χαρτοπετσετες..ειναι καλης ποιοτητας?

Comment

• Originally posted by snowmarios View Post
                                επειδη εχω ξεμεινει απο χαρτοπετσετες..ειναι καλης ποιοτητας?
                                θα τολμούσα να πω εξαιρετικής αλλά δυστυχώς έπεσε βαρύ χιόνι (χθες με 0 κ -1)
                                τώρα πάλι χώνει και με χαμηλότερη θερμοκρασία...

Comment

Working...
                                X