Απο τη στιγμή που ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία καλό θα είναι ο καθένας εδώ μέσα να κάνει ότι γουστάρει και αν δε γουστάρει να παει αλλού να διαβάζει
Τα γεγονότα όμως αλλα δείχνουν , να σας επισημάνω τα views ......
Punk , εσύ το χαβα σου , καλό θα ήταν να έρθεις σε 10 μέρες κάτω γιατί έχει πάρτυ στο Μαιναλο
Αλέξη , respect για την ενημέρωση.
Πανο εσύ ξέρεις τι πρέπει να κανείς σου έχω εμπιστοσύνη .
Denis , εσύ κοιτα και γελά με τα χάλια μας .
Ο Notis μας την έκανε με ελαφρά .
Γιώργο , σε άφησα τελευταίο για να στα χωσω , δεν κατάλαβα τόσο καλός skier είσαι που θες να σου εχω και τις πίστες παρημενες; Στο πάρτυ που θα γίνει θα έρθεις η είσαι ακόμα θυμωμένος με τα φιλαράκια σου που δουλεύουν στο ΧΚ.
Ε μα πια......:P
Εχουμε περάσει και πολύ χειρότερες χρονιές που μεχρι και σήμερα που μιλάμε στο βουνό είχε βγάλει παπαρούνες.
Καλομάθατε ολοι με την περσυνή χρονιά με χιόνια πρίν απο τις γιορτές και με συνεχείς κακοκαιρίες , μια χρονιά που το Μαίναλο σε τόσο μεγάλη διάρκεια δεν είχε ξαναδεί.
Συνήθως το βουνό πιάνει χιονι απο τις είκοσι Ιανουαρίου και μετά. Το οτι υπάρχουν στο χκ ανοιχτοί αναβατήρες καθολη τη διάρκεια των εορτών και νοικιάζονται και έλκυθρα θα πρέπει να ειμαστε ικανοποιημένοι.
Εχουμε περάσει και πολύ χειρότερες χρονιές που μεχρι και σήμερα που μιλάμε στο βουνό είχε βγάλει παπαρούνες.
Καλομάθατε ολοι με την περσυνή χρονιά με χιόνια πρίν απο τις γιορτές και με συνεχείς κακοκαιρίες , μια χρονιά που το Μαίναλο σε τόσο μεγάλη διάρκεια δεν είχε ξαναδεί.
Συνήθως το βουνό πιάνει χιονι απο τις είκοσι Ιανουαρίου και μετά. Το οτι υπάρχουν στο χκ ανοιχτοί αναβατήρες καθολη τη διάρκεια των εορτών και νοικιάζονται και έλκυθρα θα πρέπει να ειμαστε ικανοποιημένοι.
Ότι η περυσινή χρονιά ήταν περίπτωση το γνωρίζω. Δεν συγκρίνω με πέρυσι. Κοιτάω όμως τα προγνωστικά και δεν βλέπω ελπίδα ούτε για τις επόμενες 4-6 ημέρες. Οπότε πάμε στην καλύτερη για 15 Ιανουαρίου και μετά.
Σαφώς και ότι είχε αυτό το ελάχιστο χιόνι για σκι τις γιορτές είναι στα θετικά. Αλλά βλέπω ότι υπάρχει κίνδυνος να μην έχει ούτε στις 20 Ιανουαρίου επαρκές χιόνι. Και δεν λέω κανένα μέτρο. 20-30 πόντους στην βάση. Το 2007 μόνο θυμάμαι που χιόνισε μετά τις 20 Ιανουαρίου.
ειναι χαμηλα τι να το κανουμε, μου θυμιζει εκεινη την φοβερη ταινία που ενα <βουνο> στην ουαλλια θα χασει τον τιτλο του βουνου για 10 μετρα (990-1000) και <αγανακτισμενοι> κέλτες σε μια νυχτα σηκωνουν εναν <γολγοθα> 10 μετρων στην κορφη _... μικρη η σεζον, δεν κρατανε οι πουδρες, δεν εχει αναπτυγμα, δεν εχει αξιοπιστο εκχιονισμο και λειτουργία...
εχει βεβαια έλατα και σε αποσταση αναπνοης απο αθηνα.
<ισχυς μου η αγάπη του λαού> δεν εσωσε την τελευταια δυναστεία, να δουμε αν θα σωσει το μαιναλο...
Comment