Originally posted by as002
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Χειμώνας 2012-2013-Ενημέρωση-Φωτό-Βίντεο
Collapse
X
-
Δεν ρώτησα κάτι τέτοιο, το βουνό όμως έχει τεράστιες δυνατότητες γενικότερα. Τώρα στο συγκεκριμένο σημείο,οι δυνατότητες είναι λίγες... μια και δεν υπάρχουν μεγάλες πλαγιές.Originally posted by Gianniwtis View PostΠολυ ωραιο το ρεπορταζ!Μακαρι να βελτιωθουν αμεσα τα οποια αρνητικα σημεια για να ειναι ολοι καλυτερα!
Ερωτηση τωρα..Δυνατοτητα επεκτασης υπαρχει στο Χ/Κ?Νωρις βεβαια για να υλοποιηθει κατι τετοιο,απλα αν υπαρχει σαν επιλογη και δυνατοτητα..Over and out.
Comment
-
Θα συμφωνησω απολυτα με την αναλυση του φιλου,χωρις να εχω αποψη για τα μαθηματα.Το επισκεφτηκαμε ανημερα Χριστουγεννα.Το προσωπικο πολυ ευγενικο,η βιασυνη να ανοιξει ομως το χ.κ για να προλαβει τις γιορτες ηταν εμφανης αλλα δικαιολογημενη κ ανεκτη προσωπικα.Στα θετικα τις αναλυσης θα συμφωνησω οπως και στα μειον η αρχικη κλιση της κεντρικης πιστας.Ειμαι ενας αρχαριος προς μεσος σκιερ που κατεβαινω ανετα στη Βασιλιτσα απο τον μιγδανη και την ελιμεια(αξιοπρεπεις μπλε θα λεγα) το αρσουμπασι και το λουκι στο σελι,ελατοχωρι,προσφατα στο Μπανσκο κατα την εναρξη του χ.κ, ολες τις μπλε τους που εδω καποιες θα τις ελεγαν λαιτ κοκκινες και στο Ανηλιο εβαλα τα πεδιλα στην πλατη κ ξανακατεβηκα με την καρεκλα.Ενας σκιερ που θα εχει το επιπεδο να κατεβει την αρχη της κεντρικης δεν θα χορτασει με τιποτα μετα.κ λογω κλισης και λογω μηκους,ενω οι λιγοτερο εξοικειωμενοι δεν θα χαρουν την πλαγια κ θα αρκεστουν στα λιγα που εχουν (απο)μεινει.Επισης για τις καρτες λιφτ και την ενοικιαση εξοπλισμου(ο οποιος δεν επαρκουσε για ολους κ επρεπε να περιμενεις!)πρεπει να περασεις απο την ταμειακη του σαλε στην οποια περιμενει κ ο κοσμος που θελει να παραγγειλει καφε ή φαγητο μιας και ειναι σελφ σερβις με αποτελεσμα να δημιουργειται συνοστισμος.
Comment
-
Originally posted by Gianniwtis View PostΓι αυτο ρωταω και εγω!Αν υπαρχει δυνατοτητα επεκτασης-συνδεσης προς την καρδια του Λακμου θα ειναι ενα απιστευτης ομορφιας και δυνατοτητων εγχειρημα!Ονειρα μεν αλλα......
ε, καλα δε το συζηταμε βουνο με κορυφες 2295 ( τσουκαρελα ) και 2185 ειναι ο λακμος.
ιδου ενα βιντεο απο τη 2η κορυφη και συγνωμη αν ξεφευγω λιγο.
http://www.youtube.com/watch?v=eedbLUfzJX4<<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>
Comment
-
Απο την κορυφη Γκουρασα ειναι το βιντεακι!Πολυ ομοργη κορυφη και αυτη!Μυτερη και επιβλητικοτατη οπως φαινεται απο τα Γιαννενα!Στο 0.23 ξεχωριζει η Τσουκαρελλα!Ονειρα τρελα λεμε!Μετσοβο-Ανηλιο-Τζουμερκα-Περτουλι..Ενα χιονοδρομικο,ενωμενο και υπερσυγχρονο να βαζει τα γυαλια στις Αλπεις χαχαχα..Καλα ειναι και τα ονειρα..Originally posted by paplamoudas 17 View Postε, καλα δε το συζηταμε βουνο με κορυφες 2295 ( τσουκαρελα ) και 2185 ειναι ο λακμος.
ιδου ενα βιντεο απο τη 2η κορυφη και συγνωμη αν ξεφευγω λιγο.
http://www.youtube.com/watch?v=eedbLUfzJX4Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!
Comment
-
Ανέβηκα σήμερα, το χιόνι στη βάση πάνω από 20 πόντους δεν είναι, από τα συρόμενα δούλευε μόνο το ένα σε αντίθεση
με αυτό που δηλώνει(δεν είχε χιόνι),στις ενοικιάσεις προσπαθούν να σου δώσουν ότι θέλουν,
ζήτησα 42 νούμερο και μου έδιναν 45! Καλύτερα Βασιλίτσα που είναι πιο μακριά, ή ακόμη και Μέτσοβο που έχουν και πιο φιλικές τιμές.
Comment
-
εγω μια φορα πηγα και δεν εμεινα ικανοποιημενος....οι πιστες εχουν γελοιες κλισεις και δεν ειναι καλα πατημενες και η υψομετρικη διαφορα ειναι μικρη το χιονι το ξυριζει ο αερας και οταν βγαλει ηλιο το λιωνει....θα υπαρχουν σεζον που θα εχει 5 ποντους...μερικα χιολιομετρα πιο περα οπως λεει και ο gianniwtis ειναι ο λακμος που κραταει πολυ περισσοτερο χιονι και εχει και μεγαλη υψομετρικη διαφορα φετος εχει χιονι απο αρχες δεκεμβρη εκει επρεπε να το εφτιαχνα....... ενας λοφος ειναι που πεταξαν οπως οπως μερικα λιφτ γιαν πουν οτι εφτιαξαν χ.κ.....εχει γεμισει η ελλαδα σε καθε βουνο με λιφτ που ουτε καν χιονοδρομικα δεν μπορεις να τα αποκαλεσεις και τα περισσοτερα τα εχουμε πληρωσει εμεις αφου τα φτιαχνει το δημοσιο την μελετη την κανει ενας μπαρμπας που βοσκαγε εκει 5 προβατα και 2 κατσικες βαζουν και οτι μπορουν στην τσεπη τους και λενε στο κοσμο οριστε το χιονοδρομικο...τα θετικα ειναι καλο για τα πρωτα βηματα στο σκι και για οικογενιες που θελουν να πανε βολτα...
Comment
-
Συγγνωμη ανεβηκες πανω και ειδες μονο 20 ποντους????τι εννοεις φιλικες τιμες???Originally posted by dim3452 View PostΑνέβηκα σήμερα, το χιόνι στη βάση πάνω από 20 πόντους δεν είναι, από τα συρόμενα δούλευε μόνο το ένα σε αντίθεση
με αυτό που δηλώνει(δεν είχε χιόνι),στις ενοικιάσεις προσπαθούν να σου δώσουν ότι θέλουν,
ζήτησα 42 νούμερο και μου έδιναν 45! Καλύτερα Βασιλίτσα που είναι πιο μακριά, ή ακόμη και Μέτσοβο που έχουν και πιο φιλικές τιμές.SNOW@TIME
Comment
-
Καλοκαιρι ναι θα βρεις 5 ποντους ........Originally posted by alexx1996 View Postεγω μια φορα πηγα και δεν εμεινα ικανοποιημενος....οι πιστες εχουν γελοιες κλισεις και δεν ειναι καλα πατημενες και η υψομετρικη διαφορα ειναι μικρη το χιονι το ξυριζει ο αερας και οταν βγαλει ηλιο το λιωνει....θα υπαρχουν σεζον που θα εχει 5 ποντους...μερικα χιολιομετρα πιο περα οπως λεει και ο gianniwtis ειναι ο λακμος που κραταει πολυ περισσοτερο χιονι και εχει και μεγαλη υψομετρικη διαφορα φετος εχει χιονι απο αρχες δεκεμβρη εκει επρεπε να το εφτιαχνα....... ενας λοφος ειναι που πεταξαν οπως οπως μερικα λιφτ γιαν πουν οτι εφτιαξαν χ.κ.....εχει γεμισει η ελλαδα σε καθε βουνο με λιφτ που ουτε καν χιονοδρομικα δεν μπορεις να τα αποκαλεσεις και τα περισσοτερα τα εχουμε πληρωσει εμεις αφου τα φτιαχνει το δημοσιο την μελετη την κανει ενας μπαρμπας που βοσκαγε εκει 5 προβατα και 2 κατσικες βαζουν και οτι μπορουν στην τσεπη τους και λενε στο κοσμο οριστε το χιονοδρομικο...τα θετικα ειναι καλο για τα πρωτα βηματα στο σκι και για οικογενιες που θελουν να πανε βολτα...SNOW@TIME
Comment
-
oποτε αφου ξερεις δεν θα το ελεγες αυτο...αρα δεν ξερεις..η δεν θες να ξερεις....την Πρωτοχρονια που ανεβηκα και δεν ειχε παγωσει ακομη το χιονι στην βαση του χκ εμπαινα μεχρι το γονατο μεσα σε πατημενο παντα και χτες που ξαναπηγα αντε να ειχε φυγει κανα 10 ποντο το πολυ!!!!Originally posted by alexx1996 View Postεγω γυρισει ολη τιν περιοχη και ξερω πολυ καλα τι λεω το να βλεπεις τα ανεμοσουρια που ειναι μετρα δεν λεει και τιποτα...
Και μην ξεχναμε οτι για λειτουργησει μια επιχχειρηση χρειαζονται λεφτα και αρκετα και οχι με λογια του αεραSNOW@TIME
Comment
-
Φίλε μου μέσα στις γιορτές έχω πάει Ανήλιο τρεις φορές, μία τα Χριστούγεννα που έλεγε ότι είχε χιόνι και ήταν γεμάτο πέτρες πλήρωσα κάρτα 10ε, μια την πρωτοχρονιά που είχε η κάρτα 12ε και είχε χιόνι και μία σήμερα,αν έχεις πάει στο χ.κ. Ανηλίου που πιστεύω θα έχεις πάει, έχει πολύ αέρα,το χιόνι δεν το κρατάειOriginally posted by christok View PostΣυγγνωμη ανεβηκες πανω και ειδες μονο 20 ποντους????τι εννοεις φιλικες τιμες???
στην βάση, σήμερα κατά την άποψη μου τόσο χιόνι είχε στην βάση,όσο για τις φιλικές τιμές νοίκιασε ένα πέδιλο στο Ανήλιο και μετά στην Βασιλίτσα ή στο Μέτσοβο
Comment
-
Καλή χρονιά παίδες! Επισκέφθηκα το χιονοδρομικό την 3η του μηνός με την κοπέλα μου. Καταρχάς για την ποσότητα του χιονιού έχω να πω πως όντως παίζει πολύ με τον αέρα. Αυτό δε σημαίνει όμως πως είχε μόνο 5 πόντους. Τόσο δεν είχε ούτε στα 1400 πάνω από το Μέτσοβο. Το χιόνι ήταν επαρκές για χιονοδρομία και σε μερικά σημεία πολύ. Σε μέσες άκρες μπορεί να θεωρηθεί στα συν ο καιρός και το χιόνι, με ένσταση όμως για την ομίχλη λόγω υψομέτρου. Επίσης στα συν τοποθετώ και τον αποχιονισμό του δρόμου. Στα αρνητικά τοποθετώ και εγώ με τη σειρά μου την επάρκεια του εξοπλισμού και ίσως και την εμπειρία του προσωπικού, κάτι το οποίο είναι λογικό. Σε ό,τι αφορά τις πίστες κάνω για 2η σεζόν σκι και ήταν η 5η φορά συνολικά που έκανα σκι. Από τη μία τα συρόμενα δεν ήταν αρκετά για να βελτιωθώ, από την άλλη όταν ανέβηκα με το διθέσιο πάνω σκέφτηκα να κατέβω όπως ανέβηκα λόγω κλίσης. Τελικά το πήρα απόφαση και μετά από 1-2 αποτυχημένες απόπειρες κατέβαινα χωρίς πεσίματα. Μέση κατάσταση ίσως μπορεί να θεωρηθεί η πούδρα πίσω από την πίστα,η οποία με κατάλληλη διαμόρφωση θα μπορούσε να είναι μια πίστα μεγαλύτερης διαδρομής, όχι τόσο δύσκολης, που θα έβγαινε στη μέση της κύριας πίστας. Οι τιμές γενικά καλές(ίδιες είναι και στη Ζήρεια με μια μικρή πίστα μόνο), θα μπορούσε όμως να υπάρχει κλιμάκωση για τους αρχάριους(baby lift) ίσως και φοιτητές. Αυτά από εμένα...
Comment
-
η τοποθεσια που διαλεξαν να το φτιαξουν ειναι απο τις χειροτερες για πολλους λογους το σημειο ειναι σαν χωανη ριχνει χιονι το οποιο οταν ειναι φρεσκο δηλαδη πουδρα βαζει εναν αερα και το εξαφανιζει οπως γινεται και στο καιμακτσαλαν ειδικα αμα δεν προλαβουν τα πατησον μετα ρατρακ τις πιστες....την 1 βδομαδα των χριστουγγενων λογο θερμοκρασιας ελιωναν τα χιονια και ειχε πολλες πετρες αρα χαλασε το υποστρομα και τον νεο χιονι δεν καθεται καλα...αυτη η διαδικασια θα γινεται συνεχια......και παλι η υψομετρικη διφορα ειναι μικρη να δωσεις 12ε για 4 baby lift και ενα διθεσιο που σερνεται για 800 μετρα μιας μπλε πιστας ειναι καλο μονο για αρχαριους...Originally posted by christok View Postoποτε αφου ξερεις δεν θα το ελεγες αυτο...αρα δεν ξερεις..η δεν θες να ξερεις....την Πρωτοχρονια που ανεβηκα και δεν ειχε παγωσει ακομη το χιονι στην βαση του χκ εμπαινα μεχρι το γονατο μεσα σε πατημενο παντα και χτες που ξαναπηγα αντε να ειχε φυγει κανα 10 ποντο το πολυ!!!!
Και μην ξεχναμε οτι για λειτουργησει μια επιχχειρηση χρειαζονται λεφτα και αρκετα και οχι με λογια του αερα
Comment

Comment