Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2012-13...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ενοω...καποια διαφορετικη προβλεψη...για τα βορεια της χωρας? κατι διαφορετικο απο αυτα που ξερουμε? :/
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

"Περίοδος αρκετά μεγάλης αστάθειας με βροχές , καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας ξεκινά από τις 27 /9 και για όλο το διάστημα μέχρι να τελειώσει ο μήνας αυτός , με τις πρώτες αξιόλογες βροχές του Φθινοπώρου να κάνουν εμφανή τη παρουσία τους.

Ο Οκτώβρης ξεκινά με παρόμοιες καιρικές συνθήκες και μάλιστα το διάστημα 2-4/10 ο καιρός φαίνεται να αγριεύει ακόμη περισσότερο με νέα πτώση της θερμοκρασίας και αρκετές βροχές".

Comment

Originally posted by Bill82 View Post
        "Περίοδος αρκετά μεγάλης αστάθειας με βροχές , καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας ξεκινά από τις 27 /9 και για όλο το διάστημα μέχρι να τελειώσει ο μήνας αυτός , με τις πρώτες αξιόλογες βροχές του Φθινοπώρου να κάνουν εμφανή τη παρουσία τους.

Ο Οκτώβρης ξεκινά με παρόμοιες καιρικές συνθήκες και μάλιστα το διάστημα 2-4/10 ο καιρός φαίνεται να αγριεύει ακόμη περισσότερο με νέα πτώση της θερμοκρασίας και αρκετές βροχές".
        προς το παρόν αποτυχία στα μερομήνια, γιατί από αυτά που φαίνονται μάλλον το αντίθετο θα γίνει. για να δούμε για τη συνέχεια
        μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

Originally posted by salonikatasos View Post
          προς το παρόν αποτυχία στα μερομήνια, γιατί από αυτά που φαίνονται μάλλον το αντίθετο θα γίνει. για να δούμε για τη συνέχεια

Αλλος για τον κουβα?

Comment

απο τέλος Νοέμβρη χιόνια μες στην πόλη.
            βαρύς ο Χειμώνας!
            δριμύς Δεκέμβρης, απο τις 20 και μετα πολλά χιόνια. λευκά Χριστούγεννα λευκή Πρωτοχρονιά.
            και συνεχίζει ως την ’νοιξη.

μερομήνια
            Αη Γιώργης Νηλείας Πηλίου

Comment

Περιμενες κατι διαφορετικο απο τις ταρομαντικές τεχνικές? Αναμενομενη η ολικη αποτυχια οταν η προγνωση γινεται λιγο ποιο ειδικευμενη και δεν περιοριζεται στο < αστατος με ηλιοφανεια και βροχες>
              http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Και λευκο καλοκαιρι!..χεχε

Comment

καλύτερο hopecast και από τα ανατολικά προσήνεμα http://apolnarama.blogspot.gr/2012/09/2012-2013.html. για τη δυτική μακεδονία μάλλον φυσιολογικό ακούγεται. θα χορτάσουμε πανελλήνιους χιονιάδες φέτος με αυτά που ακούμε .με τι χαμηλό γίνεται να χιονίσει ταυτόχρονα στη δυτική μακεδονία και τα αν. προσήνεμα με ιδιαίτερη ένταση κιόλας βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω. και δεύτερη σερί χρονιά χωρίς αλκυονίδες. προς το παρόν βέβαια και σε αυτά τα μερομήνια έχουμε αποτυχία στις μέχρι τώρα προβλέψεις

Comment

καλύτερο hopecast και από τα ανατολικά προσήνεμα http://apolnarama.blogspot.gr/2012/09/2012-2013.html. για τη δυτική μακεδονία μάλλον φυσιολογικό ακούγεται. θα χορτάσουμε πανελλήνιους χιονιάδες φέτος με αυτά που ακούμε .με τι χαμηλό γίνεται να χιονίσει ταυτόχρονα στη δυτική μακεδονία και τα αν. προσήνεμα με ιδιαίτερη ένταση κιόλας βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω. και δεύτερη σερί χρονιά χωρίς αλκυονίδες. προς το παρόν βέβαια και σε αυτά τα μερομήνια έχουμε αποτυχία στις μέχρι τώρα προβλέψεις
                    kαλά αυτός που τα αντέγραψε πρέπει να είναι και πολύ ανόητος, αφού έβαλε αυτούσια τα μερομήνια του Δημήτρη από τα Ν.Στύρα και όχι μόνο δεν έβαλε την πηγή, αλλά έγραψε ότι η περιοχή παρατήρησης ήταν στη Σμίξη...Απαράδεκτος για την ενέργεια ο τύπος...Οπότε καταλαβαίνετε καμία σχέση...είναι τα ίδια του Δημήτρη του προσήνεμου!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

παντως εγω αδελφια δεν θυμαμε ποτε τα ημερομηνια να ελεγαν για ηπιο χειμωνα.παντα λενε για βαρυ.εγω οταν θα ακουσω ημερομηνια που θα λενε για ηπιο χειμωνα τοτε θα περιμενω βαρυ χειμωνα.

Comment

Originally posted by rox View Post
                        παντως εγω αδελφια δεν θυμαμε ποτε τα ημερομηνια να ελεγαν για ηπιο χειμωνα.παντα λενε για βαρυ.εγω οταν θα ακουσω ημερομηνια που θα λενε για ηπιο χειμωνα τοτε θα περιμενω βαρυ χειμωνα.
                        eίναι η πρώτη φορά φέτος που προσωπικά βλέπω στα μερομήνια βαρύ χειμώνα...στα προηγούμενα χρόνια μάλλον κανονικό ή ήπιο τον περιέγραφαν...αυτά που βγάνουμε εδώ τουλάχιστον...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by beach-snow View Post
                          kαλά αυτός που τα αντέγραψε πρέπει να είναι και πολύ ανόητος, αφού έβαλε αυτούσια τα μερομήνια του Δημήτρη από τα Ν.Στύρα και όχι μόνο δεν έβαλε την πηγή, αλλά έγραψε ότι η περιοχή παρατήρησης ήταν στη Σμίξη...Απαράδεκτος για την ενέργεια ο τύπος...Οπότε καταλαβαίνετε καμία σχέση...είναι τα ίδια του Δημήτρη του προσήνεμου!!!
                          χαχαχα δίκιο έχεις. δεν θυμόμουν και γω πόσους χιονιάδες έλεγε για τα αν. προσήνεμα και είπα ότι τάζει περισσότερους για δυτ. μακεδόνια

Comment

Ο Οκτώβρης ξεκινά με παρόμοιες καιρικές συνθήκες και μάλιστα το διάστημα 2-4/10 ο καιρός φαίνεται να αγριεύει ακόμη περισσότερο με νέα πτώση της θερμοκρασίας και αρκετές βροχές.
                            Από τις 5-6 /10 ο καιρός αρχίζει να βελτιώνεται και έτσι για αρκετά μεγάλο διάστημα θα κυλήσει με καλές γενικά καιρικές συνθήκες .

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

Κι ο Σεπτεμβριος ηταν στο κουβα.

Που θα παει,καποια στιγμη απο τυχη θα πετυχουν κανενα πενθημερο

Comment

Ο Ανδρόνικος προβλέπει ήπιο το φετινό χειμώνα. Παραθέτω άρθρο της δημοσιογράφου Μάγδας Τσέγκου.
                              Τα Ημερομήνια του Ανδρόνικου για τον Χειμώνα

17:00 grizos gatos

H Μάγδα Τσέγκου μίλησε με τον Ανδρόνικο και μας δίνει τα ημερομήνια του φετεινού χειμώνα, η ίδια λέει:

"Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα σας και ρωτάτε για τον καιρό που θα έχουμε στους επόμενους μήνες και αν ο χειμώνας φέτος θα είναι βαρύς ή όχι . Χθες μίλησα τηλεφωνικά με τον κύριο Ανδρόνικο και όπως πάντα, έτσι και τώρα, ήταν πολύ ευγενικός και μου έδωσε πολυ ώρα απο τον χρόνο του για να δούμε αναλυτικά τις ημερομηνίες .
                              Πολλοί φίλοι λοιπόν μου γράφετε: "Μάγδα παντρεύω την κόρη, μου έχω να κάνω ταξίδι, είμαι αγρότης, διαφορετικές περιπτώσεις που ο καθένας έχει τους λόγους του και θέλει να ξέρει τον καιρό που θα κάνει στους επόμενους μήνες .
                              Θα ξεχωρίζω και θα σεβαστώ όμως απεριόριστα, όλες και όλους που μου εκφράσατε την αγωνία σας, όχι για τους παραπάνω λόγους, αλλά γιατί οι οικονομικές δυσκολίες που έχετε κληθεί να αντιμετωπίσετε δεν σας αφήνουν κανένα περιθώριο για να πληρώσετε την θέρμανση Έτσι σκέφτεστε πολύ απλά, ότι αν θα έχει καλό καιρό τότε θα βάλουμε αργότερα πετρέλαιο, ή δεν θα χρειαστεί να καταναλώσουμε μεγάλη ποσότητα , επίσης δεν θα βάλω στην πρίζα νωρίς το σώμα και την ηλεκτρική σόμπα ή δεν θα αγοράσω πολλά ξύλα για το τζάκι .Πόσο δίκιο έχετε! "

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι λένε τα ημερομήνια :

8-10 Οκτωβρίου θα πέσει η θερμοκρασία και θα έχουμε βροχές στα δυτικά στην Ήπειρο και την Δυτική Πελοπόννησο.

11-12 Οκτωβρίου ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία όχι όμως στην Βόρεια Ελλάδα . Βροχές θα πέσουν τοπικά στα Δυτικά.

13-17 Οκτωβρίου πτώση στην θερμοκρασία αισθητή και βροχές κυρίως σε Βόρεια και Δυτικά

18-31 Οκτωβρίου θα έχουμε άνοδο θερμοκρασίας και λίγες βροχές κυρίως σε Βόρεια και Δυτικά

Σημειώσεις :

1. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν απο 12*-25*Cκαι θα έχουμε Νοτιάδες.
                              2. Ότι καιρό κάνει στις 25 Οκτωβρίου θα κάνει και τα Χριστούγεννα

Φίλοι μου, να θυμόσαστε ότι πολλά κρύα δεν θα έχουμε, ο Χειμώνας θα είναι ήπιος και θα πάρει μια παράταση . Δηλαδή!

"Λίγα κρύα θα ζήσουμε την ’νοιξη όπου κάποιες ημέρες του Μαρτίου- Απριλίου -Μαΐου, θα έχουμε θερμοκρασίες υπό του μηδέν", μου συμπλήρωσε ο κύριος Ανδρόνικος και τελειώνοντας πρόσθεσε :

"Μαγδάκι αυτά είναι τα ημερομήνια και αν πέσω σε κάτι έξω συγχωρέστε με. "

Να σας πω την αλήθεια, απο την εμπειρία μου όλα αυτα τα χρόνια που τον γνωρίζω άντε να έχει πέσει έξω μια δυο μέρες σε αυτα που λέει μια φορά στα τόσα χρόνια .

Comment

The masturbation goes cloud mr. Andronikos...

Comment

Working...
                                X