Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 41 βαθμους τωρα στο αγρινιο

Comment

• Δροσερες καλησπέρες απο Μύκονο όπου ζούμε σε έναν άλλο πλανήτη κ όσον αφορά την οικονομική κρίση κ όσον αγορά τον τουρισμό κ φυσικά τον καύσωνα...εδω η αίσθηση δεν παίζει να ξεπερνάει τους 30 για κανένα λόγο και ποτέ χθες βράδυ στη Βενετία είδα κ μακρυμανικα κ ζακετουλες νωρίς το πρωι καθώς ο βοριας δεν αστειεύεται...

23-29 η ημερήσια διακύμανση υπολογιστε με αίσθηση 20-25...παράθυρα ανοιχτα το βράδυ ούτε αιρκοντισιον ούτε τίποτα...

Η Αθήνα βράζει απ-ότι βλέπω πολλη ζέστη παίδες!!!

Χαλάνδρι χθες 25,6 - 36,1 αλλα σήμερα πρέπει να έχει δώσει ρέστα!!!!

Ελάχιστη 28,4 νωρίς το πρωι με 45% υγρασία!!!!!!! Μιλάμε για τη μεγαλύτερη ελάχιστη ίσως όλων των εποχών στο Χαλάνδρι καθώς στον καύσωνα του 2007 είχα ελάχιστες 27-27,3 και 27,8!!!!! Όχι και 28,4 !!!!

Στους 36,5 ήδη ενω θα ανεβεί κι άλλο....

Κουράγιο σε όσους έμειναν πίσω...
      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Καινουρια κατασταση που δεν την ειχα ξαναζησει...Ισχυροτατος Βοριας καταβατης απο Κισσαβο και Ολυμπο εχει ανεβασει τη θερμοκρασια σοτς 42 βαθμους στο Αεροδρομιο ενω η πολη εχει μεν ανεμο αλλα πιο ασθενη και θερμοκρασια 40,5 με 41!!! Απιστευτος ανεμος καταβατης απο τα βορεια που καιγοντε πιο πολυ σημερα!!

Davis vp2 41,1
        Davis vue 40,4
        EMY 42!!!
        Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
        http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

• Μετά από πολύ καιρό απουσίας μπήκα να δώσω αναφορά κάψας από τα μέρη μου..
          41 βαθμούς το κέντρο της Θεσσαλονίκης
          39.5 ο Davis μου στο Επταπύργιο χαρίζοντας πρωτιά για το φετινό καλοκαίρι

και η σάουνα συνεχίζεται...
          Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
          200μ.
          hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
          http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

• Εκτεταμένα 40αρια σε όλη την επικράτεια Μακεδονία Ήπειρος κάηκαν εντύπωση μου κάνει το 41 Φαρακλατα Καφαλονιας Αιγαίο κ πάλι Αιγαίο το φυσικό αιρκοντισιον δεν σταματάει ποτε...
            ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• αν και καυτος ο αερας, η χαμηλη υγρασια (23%) κανει τους 38,2 εδω στο Π Φαληρο, πολλους αλλα οχι απελπιστικους...
              συνεχιζει στους ρυθμους των Κυκλαδων η Ραφηνα με 31,5..εκει πρεπει η διακυμανση ναναι 3-4 βαθμοι!! υπομονη αλλη μια μερα (ισως κ δυο για εμας εδω κατω)..φετος μας εσκισε στο κλιματιστικο..αναρωτιεμαι πως θα τα εβγαζα περα χωρις αυτο..27-28 εχω μεσα στο σπιτι κ πανηγυριζω.
              carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• Emy τώρα

Σέρρες, Πολύκαστρο 43
                Λάρισα, Ορμένιο 42
                Κόνιτσα, Μέγαρα, Ελληνικό 41

Comment

• Originally posted by Kouvanos View Post
                  Εκτεταμένα 40αρια σε όλη την επικράτεια Μακεδονία Ήπειρος κάηκαν εντύπωση μου κάνει το 41 Φαρακλατα Καφαλονιας Αιγαίο κ πάλι Αιγαίο το φυσικό αιρκοντισιον δεν σταματάει ποτε...
                  συμφωνω οτι Αιγαιο δεν συγκρινεται με Ιονιο στο θεμα καυσωνας-ζεστη. χαλαρα 5-6 βαθμους κατω κ με δροσερο μελτεμι..αυτα βεβαια σε συνθηκες καυσωνα, γιατι αλλιως, 8αρι μελτεμι κ Τ 20-25 μεσα στο καλοκαιρι, δεν ειναι κ οτι μαγικοτερο..εχω παει Μυκονο δεκαδες φορες γιατι εχει σπιτι ο κουμπαρος μου, κ το φουσκωτο του το εχω δει 3 φορες..συν οτι 2 φορες πηγα και απο τις 7 μερες εκανα μπανιο τις 2 λογω ψοφου..το νομισμα εχει 2 οψεις, αλλα οπως κ ναχει, οι Κυκλαδες εχουν αυτο το κατι..( μην τυχον κ τα δει η γυναικα μου η Κεφαλονιτισα γιατι τελειωσα!!!!)..

Οσο για σταθμους, τα Φαρακλατα ειναι λιγα χλμ πριν το Αργοστολι, φωλιασμενα σε σημειο που καιει!!αμα δεις ειναι παντα 2-4 βαθμους πανω απο τη νοτια Σπαρτια..μεγαλες διακυμανσεις στο νησι που τις εχω ζησει πολλες φορες..λογικα η πιο δροσερη μερια ειναι το δυτικο ακρο που ειναι ανοικτο σε ΒβΔ,εων παντα σδροσερο ειναι κ το νοτιο κοματι που πιανει μονιμα ενα ευχαριστο αερακι τις μεσημεριανες ωρες..δροσερη κ η Σαμη κυριως σε Β Βα..

Comment

• Originally posted by selas777 View Post
                    Μετά από πολύ καιρό απουσίας μπήκα να δώσω αναφορά κάψας από τα μέρη μου..
                    41 βαθμούς το κέντρο της Θεσσαλονίκης
                    39.5 ο Davis μου στο Επταπύργιο χαρίζοντας πρωτιά για το φετινό καλοκαίρι

και η σάουνα συνεχίζεται...
                    το 41 του κεντρου πως βγαινει?ο σταθμος του κεντρου εδωσε μεγιστη 37.3 στις 16.14

Comment

• Originally posted by Kouvanos View Post
                      Εκτεταμένα 40αρια σε όλη την επικράτεια Μακεδονία Ήπειρος κάηκαν εντύπωση μου κάνει το 41 Φαρακλατα Καφαλονιας Αιγαίο κ πάλι Αιγαίο το φυσικό αιρκοντισιον δεν σταματάει ποτε...
                      παντως πραγματικα δεν μπορουσες να διαλεξεις καλυτερο μερος για τον καυσωνα!!!πιες κ ενα Μαι Ται για εμας που βραζουμε στο Καπρισακι!!!

Comment

• και της καμαρας 37.7

Comment

• 42 βαθμους σχεδον πριν λιγο στο αγρινιο με καυτο αερα

Comment

• κ.τουμπα ,λαγκαδας, ν.ιωνια ,καρδια, 40-41 οριακα το επταπυργο με 39.7 και ωραιοκαστρο με 39.9

Comment

• Ενημέρωση 13:50UTC
                              Καιρός
                              Θερμοκρ.
                              Διεύθυνση
                              Έντ. Aνέμ.
                              Σχ.Υγρασία
                              Θεσσαλονίκη 38oC 250o 9Kt 26%
                              Πολύκαστρο 44oC VRBo 2Kt 10%
                              Σέρρες 42oC 130o 5Kt 14%
                              Έδεσσα 41oC 340o 6Kt 11%

Comment

• πω πω ρε φιλε τι με θυμησες.....αυτο το πολυκαστρο ,οσο βαρυ χειμωνα εζησα ,τον πιο βαρυ που εχω ζησει ,αλλο τοσο το καλοκαιρι
                                βεβαια εχει 10% υγρασια ,αλλα το 44 βαραει κατακουτελα

Comment

Working...
                                X