Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 39.6 στα Γιαννενα!!!!!!
    Πωπωπω τι ψησιμο εχουν φαει αυτα τα Γιαννενα φετος!

Comment

• 35.5°C

Κίνδυνος Καύσωνα

Αίσθηση σαν : 45°C
      πρωτη φορα βγαζει κατι τετοιο .και το 45αρι σε αισθηση και το κινδυνος καυσωνα .ηθελα να ξερα σε 40αρι και αισθηση 50 τι θα εβγαζε?

Comment

• Originally posted by Spartan View Post
        Αμαν!!!!!!!!
        μια χαρα ειμαι εγω στο κεντρο ,μονο 45 αισθηση ...βασιλιας σου λεωωωωωωωωω χαχαχαχα

Comment

• 41,1 εδω και ανεβαινει!

Comment

• Kαιγομαστε σημερα!!!36οc τωρα Κοζανη!

Comment

Αμαν!!!!!!!!
              μισο μισο ,να το διευκρινησω!!! καρδια ,οχι οπως λεμε η καρδια της πολης ,το κεντρο .αλλα καρδ(ι)α ο τονος στο (ι) περιοχη καμια 15-20 χλμ απο το κεντρο της πολης πηγαινοντας για χαλκιδικη

Comment

• Originally posted by george-kozanh View Post
                Kαιγομαστε σημερα!!!36οc τωρα Κοζανη!
                σουτ βρε ,τι να πει ο αλλος στην αριδαια που αν παει να φυσηξει για να δροσιστει μαλλον θα καει .

Comment

• Originally posted by SUMMERSNOW View Post
                  35.5°C

Κίνδυνος Καύσωνα

Αίσθηση σαν : 45°C
                  πρωτη φορα βγαζει κατι τετοιο .και το 45αρι σε αισθηση και το κινδυνος καυσωνα .ηθελα να ξερα σε 40αρι και αισθηση 50 τι θα εβγαζε?
                  Φερε το σταθμο στην Κερκυρα να δεις στα σιγουρα τι θα βγαλει με 40 βαθμους και 50-55% υγρασια...δηλ.heat index 60 βαθμοι!!!!!

Comment

• 39.9 τα γιαννενα ...τι λες τωρα....παμε για κανονικο ψησιμο ...κουραστηκα να μετραω στο μεταρ ποσα 40αρια εχουμε ,αν βαλεις και τα 39αρια ....καλυτερα να μετραω ποσοι ΔΕΝ εχουν 39-40.πιο λιγοι θα ειναι

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                      Φερε το σταθμο στην Κερκυρα να δεις στα σιγουρα τι θα βγαλει με 40 βαθμους και 50-55% υγρασια...δηλ.heat index 60 βαθμοι!!!!!
                      οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πως αντεχες ρε συ???
                      35.1 με 46% υγρασια και αισθηση 44

Comment

• 41.2c στον Πύργο γράφει ο σταθμός μου τώρα!

Καίγεται ο τόπος έξω
                        www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

μισο μισο ,να το διευκρινησω!!! καρδια ,οχι οπως λεμε η καρδια της πολης ,το κεντρο .αλλα καρδ(ι)α ο τονος στο (ι) περιοχη καμια 15-20 χλμ απο το κεντρο της πολης πηγαινοντας για χαλκιδικη
                          Ναι το καταλαβα αυτο αδερφε!!!!παντως δραμα η κατασταση σημερα και αυριο !!!υπομονη μεχρι την πεμπτη για εσας τους βορειους.

Comment

• Αγγιξε το 40αρι ο Ιωαννινα στα περιχωρα...!!!!!!
                            Στο κεντρο αντιστεκομαστε στους 38,4 παραδοξως..Η λιμνη ισως κατεβαζει 1-2 βαθμους την θερμκρασια..

ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 07 ΓΙΑ ΕΜΑΣ
                            Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Ναι το καταλαβα αυτο αδερφε!!!!παντως δραμα η κατασταση σημερα και αυριο !!!υπομονη μεχρι την πεμπτη για εσας τους βορειους.
                              την αρκουδα παραμασχαλα εχω εδω και δυο μηνες....θα με ξετιναξει .μια τα πετρελαια το χειμωνα μια η αρκουδα τωρα το καλοκαιρι ,ησυχια ρε παιδι μου δεν βρισκουμε .
                              απο την πεμπτη δροσια???θα βγω να χορεψω και τον χορο της βροχης να ριχνει με τις ωρες χαχαχα συμβιβαζομαι μονο με κατω απο 30 μεγιστη.ζηταω πολλα??

Comment

την αρκουδα παραμασχαλα εχω εδω και δυο μηνες....θα με ξετιναξει .μια τα πετρελαια το χειμωνα μια η αρκουδα τωρα το καλοκαιρι ,ησυχια ρε παιδι μου δεν βρισκουμε .
                                απο την πεμπτη δροσια???θα βγω να χορεψω και τον χορο της βροχης να ριχνει με τις ωρες χαχαχα συμβιβαζομαι μονο με κατω απο 30 μεγιστη.ζηταω πολλα??
                                Κοιτα με τετιο βαρυ καλοκαιρι που μας εκανε φετος!!!και λιγα ζητας!!!χαχαχαχαχα

Comment

Working...
                                X