Κρυάκι απόψε. Ήδη τα παράθυρα από διάπλατα μπήκαν σε ανάκλιντρο, αλλιώς χρειαζόμουν φούτερ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
soto οντως σημερα άτυχοι είσασταν.ήρθε φιλικο ζευγαρι απο βέροια σήμερα το απογευμα και μου είπαν ότι με το που πέρασαν τον λουδια άλλος κόσμος.εδω πιστευω στο ρελαντι 20mm τα έριξε!μέσα στο σπιτι απο 31 βαθμους στις 19.30 τώρα 23!η γυναικα μου έκλεισε παραθυρα και κουκουλώθηκε!εννοειται εγω νανι σε άλλο δωματιο και όλα ανοικτα.αντε να ξεκουμπιστει το σιχαμα των τελευταίων 50+ ημερών.
Comment
-
καλησπερα και απο εμενα.ωραιο 24ωρο στη θεσσαλονικη κυριως η χθεσινη νυχτα ηταν το κατι αλλο! ποια νυχτα μερα εγινε βασικα αφου η ηλεκτρικη δραστηριοτητα ηταν πολυ εντονη με εκοφαντικους και εκτυφλωτικους κεραυνους να πεφτουν συνεχεια! απο βροχη λιγα πραματα και μονο η καλαμαρια ευνοηθηκε.κατα τις 10 το βραδυ σημερα εβρεξε παλι με τα ηλεκτρικα να εντοπιζονται βορειοτερα της πολης.γενικα δεν ηταν κατι ιδιαιτερο.11μμ για την περιοχη μου και ελπιζω αυριο να ρεφαρουμε περισσοτερα μμ!
WAITING FOR THE SUMMER STORM SEASON 2012 TO BEGIN
Comment
-
αυριο να μην ριξει τιποτα. βασικα θεσσ ας ριξει αλλα χαλκιδικη να μεινει ησυχη. πως λες να παει αυριο ο καιρος στην χαλκιδικη? βαριεμαι να βλεπω χαρτες τωρα αλλα πως τον βλεπετε τον καιρο? ο ηλιος μας νοιαζει.Originally posted by thunderguy View Postκαλησπερα και απο εμενα.ωραιο 24ωρο στη θεσσαλονικη κυριως η χθεσινη νυχτα ηταν το κατι αλλο! ποια νυχτα μερα εγινε βασικα αφου η ηλεκτρικη δραστηριοτητα ηταν πολυ εντονη με εκοφαντικους και εκτυφλωτικους κεραυνους να πεφτουν συνεχεια! απο βροχη λιγα πραματα και μονο η καλαμαρια ευνοηθηκε.κατα τις 10 το βραδυ σημερα εβρεξε παλι με τα ηλεκτρικα να εντοπιζονται βορειοτερα της πολης.γενικα δεν ηταν κατι ιδιαιτερο.11μμ για την περιοχη μου και ελπιζω αυριο να ρεφαρουμε περισσοτερα μμ!
Comment
-
τα αμονια θα τα φας θελοντας και μη...αρα κατσε καλυτερα ασβεστοχωρι να φας και γιδα!!Originally posted by GeorgeTsavd View Postαυριο να μην ριξει τιποτα. βασικα θεσσ ας ριξει αλλα χαλκιδικη να μεινει ησυχη. πως λες να παει αυριο ο καιρος στην χαλκιδικη? βαριεμαι να βλεπω χαρτες τωρα αλλα πως τον βλεπετε τον καιρο? ο ηλιος μας νοιαζει.
Comment
-
Αύριο ας ρίξει και τα κέρατά του, αρκεί να μη ρίξει μεθαύριοOriginally posted by GeorgeTsavd View Postαυριο να μην ριξει τιποτα. βασικα θεσσ ας ριξει αλλα χαλκιδικη να μεινει ησυχη. πως λες να παει αυριο ο καιρος στην χαλκιδικη? βαριεμαι να βλεπω χαρτες τωρα αλλα πως τον βλεπετε τον καιρο? ο ηλιος μας νοιαζει.
Comment
-
20.8 c εδω και ειναι μολις 10 το πρωι.Ζεστη θα κανει σημερα.Για τα δεδομενα εδω.Τελικα ειναι κανονας.Αν δεν χαλασει ο καιρος στην Ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβει η θερμοκρασια εδω.Ειναι τοσο αλληλενδετο τελικα που ισως ειναι ελαχιστες οι εξαιρεσεις που αυτο δε συμβαινει.
Comment

Comment