Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ενω πολλοι παραπονιουνταν για πολυ ζεστη παλι σημερα εγω δεν ενιωσα καμια ζεστη. περιεργο αφου ειμαι απο τους πρωτους που παραπονιουνται. ανεβηκε παλι ο υδραργυρος αλλα οχι και τιποτα το φοβερο.

Comment

• Originally posted by GeorgeTsavd View Post
      ενω πολλοι παραπονιουνταν για πολυ ζεστη παλι σημερα εγω δεν ενιωσα καμια ζεστη. περιεργο αφου ειμαι απο τους πρωτους που παραπονιουνται. ανεβηκε παλι ο υδραργυρος αλλα οχι και τιποτα το φοβερο.
      όντως σήμερα είχε και ένα ελαφρύ αεράκι που έκανε την ημέρα απολαυστική. να έπεφτε και η θερμοκρασία στο κέντρο 4-5 βαθμούς παραπάνω τη νύχτα και θα ήμασταν τέλεια
      μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by Kouvanos View Post
        Ακριβώς η ίδια φρίκη κ στο κεντρο...

Είχα τη φαεινή ιδέα για Σαββατοβραδο στο Γκάζι...ε κάθομαι ακινητος σε μια καρέκλα κ στάζω απο ιδρώτα...τι υπέροχα!! απορώ ρε Χλεμπονιαρη τι σου αρέσει απο αυτο το πράγμα ζέστη κ υγρασία υπάρχει τίποτα χειρότερο;;;

Απο τις 8.30-9.00 κ ενω με το τότε φυσούσε υπέροχα έχει μια απόλυτη κ εκνευριστική άπνοια σε όλο το λεκανοπέδιο...οι υγρασίες στο Θεό!!!

Γκάζι τώρα 28.9 με 60% υγρασία....αίσθηση 33 λέει ο σταθμός αλλα γω την αισθάνομαι 38-39....δεν μπορείς να κουνηθεις κ λουζεσαι στον ιδρώτα...

Α ρε απο Δευτέρα και για 10 μέρες ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΟΣ....ασταμάτητο ατελείωτο μεθυστικο μελτέμι 6-7 μποφόρ συνέχεια κ διακύμανση 23-28 κάθε μέρα με αίσθηση 20-25....
        Ο καυσωνας ειναι φιλοσοφια!Μονο δια ζωσης μπορω να την εξηγησω.!χαχαχα

Comment

• Ο καυσωνας ειναι μαλ@@@α και μιση...που μου τον εκανες και φιλοσοφια!

Comment

• Originally posted by george-kozanh View Post
            Ο καυσωνας ειναι μαλ@@@α και μιση...που μου τον εκανες και φιλοσοφια!
            Χαχαχαχα.Αχ.αχ.Καποτε θα δικαιωθω κι εγω σαν το sam!!Και τοτε ολοι θα λατρεψετε τους καυσωνες.αχαχαχαχα

Comment

• 18 τωρα τα περιχωρα..Δροσουλα!!!
              Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Αχχχχ να πέφτει κι εδω στους 18-19 η ελάχιστη κι ας έκανε κάθε μέρα 45 την ημέρα...τουλάχιστον να κοιμάσαι σαν άνθρωπος...

24,8 τώρα αλλα με άπνοια κ 50% υγρασία δεν το αισθάνεσαι τόσο...

Το καυτό κεντρο μας ήδη στους 27,1 !!! Ρεκόρ!!
                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• 32 ήδη η Χαλκίδα, 38 έφτασε εχθές, για να δούμε πόσο θα φτάσει σήμερα.
                  ΔΗΜΗΤΡΗΣ
                  ΧΑΛΚΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Comment

• Ελάχιστη 23,2 στο Χαλάνδρι κ ήδη 34 με έναν ελαφρυ ΒΒΔ....

Η ώρα της παραλίας έφτασε!!
                    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Σκοτεινιλα και βρεχει.17c

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                        Σκοτεινιλα και βρεχει.17c
                        Φαίνεται στο μαραθώνιο πραγματικός Οκτώβρης. Ελπίζω τον κανονικό Οκτώβρη να πληρώσετε αυτό το καλοκαίρι
                        ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• Γυρω στους 33-34 το κεντρο τωρα..Θα ειναι καυτη μερα σημερα οπως και αυριο-μεθαυριο...Ας ελπισουμε να ειναι απο τις τελευταιες..

Comment

• 11,9 ελαχιστη η Βωβουσα
                            16,5 ελαχιστη ο Ιωαννινα

Comment

• Παλι μας σωζει το μελτεμακι σημερα οπως εχει κανει μεχρι τωρα και σε πιο υψηλες θερμοκρασιες.Ετσι πιιστευω θα την βγαλουμε και ολο τον αυγουστο ,ο μηνας των μελτεμιων,εδω περα παρα τις ενιοτε υψηλες θερμοκρασιες.Αντε σιγα-σιγα να τελειωνουμε με αυτο το καλοκαιρι....
                              -34.2 βαθμους τωρα εδω.
                              Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

• Στους 36 η τ τωρα....24 η ελαχιστη....

Comment

Working...
                                X