26 βαθμοι εδω αυτη τη στιγμη...τα ξημερωματα βλεπω να δροσιζει λιγακι αποψε...την κατσαμε...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
και ομως το Ελληνικο πιο πολυ υγρασια ειχε. και αφου ειχε και ψηλοτερη Τ ακομα περισσοτερη αισθητη Τ ειχε.Originally posted by Spartan View PostΨιτ γιατρε!!!!με τη υγρασιες ομως και με τη αισθηση ζεστης!!!αυτα γιατι δεν τα αναφερεις ομως?
Ελληνικο ΑΤΤΙΚΗΣ 39.8c 25%
Αλεξανδρουπολη 38.8 15%
Λαρισσα 38.8 19%
Comment
-
Γιωργο ξερω τι θες να μου πεις!!!αλλα σε σχεση με αλλες περιοχες ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα απο αποψης αισθησης ζεστης ,και οχι τοσο θερμοκρασιακα.Originally posted by GeorgeTsavd View Postκαι ομως το Ελληνικο πιο πολυ υγρασια ειχε. και αφου ειχε και ψηλοτερη Τ ακομα περισσοτερη αισθητη Τ ειχε.
Ελληνικο ΑΤΤΙΚΗΣ 39.8c 25%
Αλεξανδρουπολη 38.8 15%
Λαρισσα 38.8 19%Last edited by Spartan; 29/07/2012, 11:49 PM.
Comment
-
ε μονο απο την Κερκυρα ειναι καλυτερα. σε σχεση με τις αλλες περιοχες που εβαλε ο χλεμπονιαρης χειροτερα ειναι.Originally posted by Spartan View PostΓιωργο ξερω τι θες να μου πεις!!!αλλα σε σχεση με αλλες περιοχες ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα απο αποψης αισθησης ζεστης ,και οχι τοσο θερμοκρασιακα.
Comment
-
-
30.9°C
Θερμός
Αίσθηση σαν : 39°C
μια παρατηρηση σε καποιον φιλο που ανεφερε οτι λεμε την θερμοκρασια μενο απο το σταθμο του κεντρου για να δειξουμε οτι εχουμε δροσια .εχει λαθος καθως βαζουμε και την αισθηση ,για να δειξουμε την πραγματικοτητα!!!!και να σου δειξω οτι εχει δροσια ενω λιωνω απο την υγρασια ,θα δροσιστω ?γκασμαδες δεν ειμαστε .ειναι γνωστο οτι η θεσ/νικη εχει πολυ υγρασια στο κεντρο .και πολλη υγρασια δεν γινεται να σου δωσει 40 βαθμους .το φανταζεται κανεις με 40 βαθμους και υγρασια 59% οπως τωρα ????μαλλον ολοι τεζα θα ειμασταν .γιαυτο μη βλεπετε φαντασματα .
π.χ. τωρα στο κεντρο εχει αυτα που εγραψα και στο σπιτι μου 2 χλμ πιο πανω σταθμος καλλιθεας εχει 33,1 υγρασια 26% και αισθηση 31,2 .που ειναι πιο καλα?
Comment
-
επισης ο σταθμος του κεντρου εχει την αισθηση με δυο τροπους ,ενα μονο με την υγρασια ,και ενα με υγρασια ακτινοβολια και ανεμο.αυτη την αισθηση που γταφω ειναι ο δευτερος τροπος ,ο πρωτος ειναι παντα 4-5 βαθμους χαμηλοτερη αισθηση .Originally posted by SUMMERSNOW View Post30.9°C
Θερμός
Αίσθηση σαν : 39°C
μια παρατηρηση σε καποιον φιλο που ανεφερε οτι λεμε την θερμοκρασια μενο απο το σταθμο του κεντρου για να δειξουμε οτι εχουμε δροσια .εχει λαθος καθως βαζουμε και την αισθηση ,για να δειξουμε την πραγματικοτητα!!!!και να σου δειξω οτι εχει δροσια ενω λιωνω απο την υγρασια ,θα δροσιστω ?γκασμαδες δεν ειμαστε .ειναι γνωστο οτι η θεσ/νικη εχει πολυ υγρασια στο κεντρο .και πολλη υγρασια δεν γινεται να σου δωσει 40 βαθμους .το φανταζεται κανεις με 40 βαθμους και υγρασια 59% οπως τωρα ????μαλλον ολοι τεζα θα ειμασταν .γιαυτο μη βλεπετε φαντασματα .
π.χ. τωρα στο κεντρο εχει αυτα που εγραψα και στο σπιτι μου 2 χλμ πιο πανω σταθμος καλλιθεας εχει 33,1 υγρασια 26% και αισθηση 31,2 .που ειναι πιο καλα?
Comment
-
Όλη η Χώρα καίγεται και η ορεινή Δράμα - Ροδόπη βγάζει καταιγίδες! Δεν είναι τυχαίο που διατηρεί δάση Σημύδας και Ερυθρελάτης! Απορώ πώς δεν έχει βάλει ακόμα σταθμό το ΕΑΑ σ' αυτή την ιδιαίτερη και άκρως ενδιαφέρουσα περιοχή της Ελλάδας...sigpic
Comment
-
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ!
24,6-30,3
25,7-34,1
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΑ ΕΥΡΗ ΣΕ ΓΟΥΒΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΗ
χαμος χθες ζεστη....ειδα και 40 στο θερμομετρο του σπιτιου μου με λιγο κλεψιμο (πλησιαζε ο ηλιος)
κατα τα αλλα ειδα υπο σκια 38,5 και επισημα 37,9 γουβια!!Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment

Comment