Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://e-meteolarissa.blogspot.gr/2012/07/1672012.html

Σημερινα καλουδια Ελλαδας και Θεσσαλιας...καθως και αλλα αρθρακια στατιστικα κτλ κτλ...
    Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
    http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

• Πραγματικά απίστευτο και ρεκόρ διαφοράς, στην Τρίπολη!!! 15,8-42,3οC!!! 26,5oC διαφοράς μέσα στην ημέρα!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
        Πραγματικά απίστευτο και ρεκόρ διαφοράς, στην Τρίπολη!!! 15,8-42,3οC!!! 26,5oC διαφοράς μέσα στην ημέρα!!!
        Χαοτικες καταστασεις. Απο τη κουβερτουλα τη νυχτα στο κοντομανικο και δεν ειμαι καλα!
        sigpic

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
          Σοφαδες 108
          Αργος 107
          Λεωνιδιο 107
          Ελληνικο 107
          Ελευσινα 105
          Κατω Τιθορεα 104
          Λαρισσα 104
          Σερρες 104
          Τυμπακι 104
          Φλωρινα 104
          Λαμια 103
          Κονιτσα 103
          Αγρινιο 103
          Καστορια 102
          Κοζανη 102
          Σαμος 101
          Τριπολη 101
          Ξανθη 101
          Ζακυνθος 101
          Ταναγρα 101
          Αραξος 100
          Μυτιληνη 100
          Γαυδος 100
          Εδεσσα 100
          Ορμενιο 100
          Θεσσαλονικη 100
          Πολυκαστρο 100
          Σουφλι 100
          Δεσφινα 99
          Αλεξανδρουπολη 99
          Καρυστος 99
          Αντιριο 99
          Ελ Βενιζελος 99
          Παλαιοχωρα 99
          Ιωαννινα 99
          Τατοι 99
          Κερκυρα 98
          Με έκανες να ονειρεύομαι τις συγκεκριμένες τιμές farenheit ως mm βροχής...Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός δηλαδή!

Comment

• Originally posted by snowfir View Post
            Ευχάριστη έκπληξη στην Πάτρα σήμερα με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει μόνο μέχρι τους 35,2 στις 4 το απογευμα κι απο τότε πέφτει γρήγορα. Ήδη έχει πέσει στους 29,6! Σήμερα δεν υποτίθεται ότι θα είχαμε την περισσότερη ζέστη;
            φιλε εγω που δεν χρειαστηκε να βγω για δουλειες και στις 5 πηγα θαλασσα πραγματικα δεν καταλαβα κατι...
            τωρα δροσιζει εχει αερακι και 28 βαθμους

μεγιστη 33.8 στην Πατρα σιγουρα δεν ηταν η πιο ζεστη μερα

Comment

• Originally posted by demizz26 View Post
              εγώ από ανέκαθεν όταν στο δελτίο
              Θα μου επιτρέψετε κάτι άσχετο παίδες,η φράση "από ανέκαθεν" δεν υπάρχει στην ελληνική γλώσσα,μια και αποτελεί νοηματικό πλεονασμό.Δηλαδή,στη λέξη "ανέκαθεν",το "θεν" σημαίνει "από",π.χ. η λέξη "παιδιόθεν" σημαίνει "από παιδί","ανέκαθεν" σημαίνει "από πάντα",άρα,η έκφραση "από ανέκαθεν" στην πραγματικότητα έχει την έννοια "από από πάντα". Επομένως,σκέτο την άλλη φορά.

Θα μου πείτε,τόσα και τόσα ορθογραφικά μπορεί να συναντήσει κανείς,αυτό σε "πείραξε";
              Στάθηκα σ'αυτό διότι "δεν βγάζει μάτι" και θα μπορούσε να το θεωρήσουν σωστό,αρκετοί.

Comment

• Καλα κανεις και το λες.Δε πειραζει νομιζω να αποφευγουμε τετοια λαθη.

Comment

• 16.5 εδω και βρεχει.Χειμωνας εξω.Μπουφαν κανονικα και ολα βρεμμενα.

Comment

• 25.8 ΕΔΩ ΜΕ 55% ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ Ββδ ΣΤΑ 5-6 ΜΠΟΦΩΡ....

Comment

• για να το κλεισουν μερικοι ειμαι ηδη στο 19,σε λιγο θα πεσει παπλωμα.εσεις αναψτε αιρκοντισιον μπας και κοιμηθητε!
                      Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                      Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                      Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Originally posted by chemical23 View Post
                        Χαοτικες καταστασεις. Απο τη κουβερτουλα τη νυχτα στο κοντομανικο και δεν ειμαι καλα!
                        Μιά χαρά είναι !!! Εγώ και το 1998 πού έκανε αρχές Ιουλίου καύσωνα γερό στην Αττική, έφυγα στις 5 τα ξημερώματα για Τρίπολη με το σχεδόν 2 μηνων κοριτσάκι μου στο χωρίς aircondition αυτοκινητό μου και πήγαμε στα πεθερικά μου μέσα στη Τρίπολη όπου όταν φτάσαμε ευχαριστηθήκαμε τη ΔΡΟΣΙΑ του πρωϊνού με τους 16 βαθμούς ως τις 10 π.μ ....ε, μετά τις 2 μ.μ χτύπησε κι εκεί ένα "ξερό" 40άρι, αλλά το ίδιο βράδυ στη Πλατεία Αρεως ήθελες και ζακετούλα! Αυτά είναι γούστα και νομίζω θα συμφωνήσετε αρκετοί!

Comment

• Ασταμάτητος βοριάς από σήμερα το απόγευμα. Βλέπω να παίρνει άδεια το aircondition απόψε.

Comment

• Στο μεταξύ στην Ασπροβάλτα δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι ότι ο καύσωνας πέθανε! ’πνοια, 28.7 και 52% σχετική υγρασία ακόμα εκεί!

Comment

• Originally posted by Philip View Post
                              Στο μεταξύ στην Ασπροβάλτα δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι ότι ο καύσωνας πέθανε! ’πνοια, 28.7 και 52% σχετική υγρασία ακόμα εκεί!
                              στην ασπροβαλτα δεν νοιαζονται για αυτα. εκει ημουν πριν.ξεχασα τα παντα καυσωνες αντικυκλωνες υγρασιες ολα. μου φυγαν τα ματια.σε 5 λεπτα βρισκεις 5 τοπ μοντελ και 10 σταρ ελλας.κριμα που εχω δουλεια αυριο πρωι και επρεπε να φυγω.

Comment

• Σαν να παιρνουμε λιγο ανασα αποψε..Ενα ελαφρυ αερακι απο τα ΒΔ κανει την κατασταση ωραια!Η θερμοκρασια ακομα αρκετα υψηλη παντως στου 23-25 αναλογα την πλευρα της πολης..
                                Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Working...
                                X