Snowgiann μην συγχιζεσαι είναι ένας τύπος που έχει φάει 5 μπαν και κάθε χρόνο μπαίνει με άλλο ψευδώνυμο για να μας πει ότι η Αττική είναι Σαχαρα ... Κάθε χρόνο τα ίδια...μην ταιμπας απλα απόλαυσε το!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
http://e-meteolarissa.blogspot.gr/2012/07/972012.html
Μεγιστες Θερμοκρασιες Ελλαδας και αλλα στατιστικα και αρθρα για μετεωρολογικους σταθμους και αξιοπιστες μετρησεις...
39 βαθμοι σημερα στη Λαρισα απο ολουςτ τους διαθεσιμους σταθμους... Το ΒΑ ρευμα ακομα και σημερα προσπαθησε και καταφερε να κοψει το 40αρι..Νομιζω απο αυριο ομως δεν αστειευεται αλλο...
Καλο βραδι σε ολους...Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.
Comment
-
Κοιτά ας υποθέσουμε ότι έχω ψύχωση ,πραγματικά μιλάω με γεγονότα όμως.Δεν είναι δυνατόν να θεωρούν όλοι όσοι αρνούνται καταγεγραμένες θερμοκρασίες από απόλυτα αξιόπιστους σταθμούς πως οι σταθμοί πάνε λάθος επειδή δε βολεύει αυτό που πιστεύουν.Είναι πραγματικά εξωφρενικό να μας λέει κάποιος ότι ''είχαμε μέσο όρο 31-33'' στην Αθήνα όταν προάστιο των Αθηνών έδωσε από απόλυτα αξιόπιστο σταθμό κοντά στο 39.Originally posted by snowgiann View PostΕχεις ψύχωση με τη ζέστη της Αττικής...δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτή την παθολογικά άρρωστη εμμονή σου!
ΟΚ πίστευε ότι θέλεις, μόνος σου τα λες μόνος σου τα πιστεύεις..και άσε εμάς τους 50 να πιστεύουμε επίσης ότι θέλουμε!
Δεν μας πείθεις απλά για έναν λόγο! έχεις ΨΥΧΩΣΗ!
ο σταθμός στο Περιστέρι-κέντρο πάει ρολόι.. ανέκδοτο! και ο Ασπρόπυργος είναι Αθήνα..καλό και αυτό!
Comment
-
μετα απο πολλους μηνες και προς εκπληξη μου που δεν μου εχουν διαγραψει το λογαριασμο..ειπα να δω τι κανουν και τι γραφουν οι παλιοσειρες..οι γνωστες εριδες και κοντρες..η γνωστη αβαντα σε γνωστο μετεωρολογο..αλλα οτι το θριασιο ειναι προεκταση της αθηνας αρα εχουν το ιδιο η παρεμφερες κλιμα ειναι για οσκαρ.το αμιγως λεκανοπεδιο εχει ποιοτικες κλιματικες διαφορες και με τα μεσογεια και με το θριασιο πολυ περισσοτερο.απο εκει και περα αν ψαχνετε ορισμο του καυσωνα τζαμπα κοπος..υπομονη για την παρατεταμενη περιοδο μεγαλης ζεστης και απο 17 ερχεται αλλαγη κυκλοφοριας σημαντικη..μια βδομαδα ειναι θα περασει.καλο καλοκαιρι σε ολους και καλες βουτιες
Comment
-
Κοίτα στο μυαλό του καθενός μπορεί να είμαι ο οποιοσδήποτε.Χρόνια γράφω για τα κλιματικά της Δυτικής Αττικής και πίστεψε με είμαι πολύ ευγενής ώστε να αγνοήσω ως ένα σημείο προσωπικούς υπαινιγμούς.Originally posted by Kouvanos View PostSnowgiann μην συγχιζεσαι είναι ένας τύπος που έχει φάει 5 μπαν και κάθε χρόνο μπαίνει με άλλο ψευδώνυμο για να μας πει ότι η Αττική είναι Σαχαρα ... Κάθε χρόνο τα ίδια...μην ταιμπας απλα απόλαυσε το!
Comment
-
γιαυτο στην τριπολαρα με 20% υγρασια δεν παιρνουμε χαμπαρι τπτ και ας φτασει 40+................μονο 36 σημερα με ανετη ατμοσφαιρα!Originally posted by Morelo View Post45c high heat index στον Πύργο, αφόρητη η κατάσταση με την υγρασία, ιδρώνεις ενώ δεν κάνεις το παραμικρό!Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Καλησπερα απο τον Ποταμο Κερκυρας...
Τα πραγματα σημερα ειναι εφιαλτικα εδω...
37.9 μεγιστη με 58% υγρασια και ακομα και να αναπνεεις ηταν αδυνατον εκτως κλιματισμου....
Λογω τοποθεσιας (τρομερα αναστροφικο μερος) τωρα η τ στους 24 και υγρασια στο 90%...
Τα ξημερωματα εφτασα εδω με ομιχλη στις 7 το πρωι και ολα μουσκεμενα με τ στους 17 και 99% υγρασια...
Comment
-
37,8 σημερα εδω!!!Μεγιστη ετους φυσικα!Καθε χρονο γυρω στο 38+ σταματαμε..Για να δουμε..Πολυ πιθανο η μεγιστη ετους να σημειωθει τις επομενες μερες!Παντως η υγρασια ηταν καλη σχετικα και καπως παλευτηκε σημερα..Παντως τωρα 10 το βραδυ το κεντρο εχει 31,8 βαθμους!!!!Στα περιχωρα ανασαινουν τουλαχιστον με 24,9..Τεραστια η διαφορα!Το πιο δυσκολο βραδυ σημερα εως τωρα στην πιο δοκιμασμενη απο ζεστη φετος περιοχη,την Δυτικη Ελλαδα..Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!
Comment
-
Αύριο θα πάει 38.5+. Τη ζαριά μας θα την παίξουμε τη Δευτέρα. Παλινωδούν τα μοντέλα συνέχεια ή θα έχουμε ανακούφιση αέρα πιθανές καταιγίδες ή θα πάρουμε από τα 3 το μακρύτερο και ας ετοιμαζόμαστε για ΣεπτέμβριοOriginally posted by Gianniwtis View Post37,8 σημερα εδω!!!Μεγιστη ετους φυσικα!Καθε χρονο γυρω στο 38+ σταματαμε..Για να δουμε..Πολυ πιθανο η μεγιστη ετους να σημειωθει τις επομενες μερες!Παντως η υγρασια ηταν καλη σχετικα και καπως παλευτηκε σημερα..Παντως τωρα 10 το βραδυ το κεντρο εχει 31,8 βαθμους!!!!Στα περιχωρα ανασαινουν τουλαχιστον με 24,9..Τεραστια η διαφορα!Το πιο δυσκολο βραδυ σημερα εως τωρα στην πιο δοκιμασμενη απο ζεστη φετος περιοχη,την Δυτικη Ελλαδα..ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Προσωπικα δεν θα αντεξω αν δεν ερθει η αλλαγη απο βδομαδα..Πραγματικα..Υπολειτουργω!!!Μας εχει παει καροτσακι απο τον Ιουνιο,ελεος πιαOriginally posted by xionoflorina View PostΑύριο θα πάει 38.5+. Τη ζαριά μας θα την παίξουμε τη Δευτέρα. Παλινωδούν τα μοντέλα συνέχεια ή θα έχουμε ανακούφιση αέρα πιθανές καταιγίδες ή θα πάρουμε από τα 3 το μακρύτερο και ας ετοιμαζόμαστε για ΣεπτέμβριοΓιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!
Comment
-
Ότι θα έρθει κάποια πτώση θα έρθει.Αν βγει ο τζίφος θα ναι αξιόλογη από 38 θα σου πάει 27-28 και το βράδυ 10. Αν βγει ο παίος από 38 απλά θα σου πάει -2 μέρες 30 και μετά ξανά 33+.Στηρίζουμε τζίφο και ο θεός βοηθόςOriginally posted by Gianniwtis View PostΠροσωπικα δεν θα αντεξω αν δεν ερθει η αλλαγη απο βδομαδα..Πραγματικα..Υπολειτουργω!!!Μας εχει παει καροτσακι απο τον Ιουνιο,ελεος πιαΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Αλεξανδρε, και εμενα με συναρπαζει η μεγαλη μεταβλητοτητα του λεκανοπεδιου, κ ας μην ειμαι μετεωρολογος η φυσικος..η μεγαλη σου αγαπη για`την Αθηνα ομως σε κανει να ξεχνας ενα τεραστιο κοματι της υπολοιπης Ελλαδας..τη μερα που παναφεροσουν με παθος στν Ασπροπυργο, περιοχες της Σαλονικας εδειχναν 36+..και φυσικα δεν το λεω για να συγκρινω Αθηνα Σαλονικα, ποτε δεν το εχω κανει, απλα ας μην θεωρουμε την Αθηνα τη βασιλισσα της ζεστης..γιατι κολλας στο 38+ του Ασπροπυργου κ οχι στο οτι πχ το Χαλανδρι μπορει να ειχε λιγοτερο απο τα Ιωαννενα, η ακομα κ τη Φλωρινα..φυσικα η Αθηνα με θερμονησιδα, 5εκατ πληθυσμο κ 3 ορεινους ογκους , θα εχει περιοχες που βραζουν κ περιοχες που δροσιζονται..το οτι εχουμε το "προνομιο " να`σκαμε ευκολα το ξερουμε, δεν το αρνηθηκε κανεις..γιατι μου αγχωνεσαι??παρεμπιπτοντως, εγω στο Π Φαληρο, με 2 παραθυρα ανοικτα, ειμαι χαλαρος στο σαλονι χωρις αιρκοντισιον..carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment

Comment