Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 27,5 στα 1950 μετρα ο Παρνασσος. Το ρεκορ ειναι 28 εκει.... Η Λιακουρα σιγουρα ξεπερασε τους 20 σημερα. Δεν αποκλειεται το 22αρι!

Comment

• 8 σταθμοι 41+
      1 σταθμοι 42+
      1 σταθμος 43+

Comment

• Λαρισα ΕΜΥ 41
        Davis vp2 fan aspirated 41,2
        Davis vue passive 41,0
        Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
        http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

• αγγιζει 35αρι το Καρπενησι, στην πιο ζεστη μερα εδω και 5 χρονια μαλλον..(απο το -μακρια κι αγαπημενοι- 2007)

Comment

• ρε μουρμουρηδες......με τα νευρα μας παιζεται????ο ενας λεει εχεις 29 στο σελι?καιγεσαι ?ο αλλος εχω 25 και καιγομαι .ε ρε σαλονικα και αθην απου σας χρειαζεται ...

Comment

• Originally posted by MountExplorer View Post
              27,5 στα 1950 μετρα ο Παρνασσος. Το ρεκορ ειναι 28 εκει.... Η Λιακουρα σιγουρα ξεπερασε τους 20 σημερα. Δεν αποκλειεται το 22αρι!
              μη βιαζεσαι!!!!!στις 20 του μηνα λογικα παιρνουμε τα στοιχεια απο το σεσι και αν οχι σημερα αυτες τις μερες θα ειναι on-line και ο Ηρακλης!!

Comment

• Εμεις στο Σελ ειμαστε κεμπαρηδες και βαζουμε πετρα στα σπιτια μας και εχουν καλη μονωση...τι να κανουμε...21 βαθμους εχω στον πρωτο οροφο και 22 στο δευτερο εσωτερικη θερμοκρασια...εαν σε βαλω στο υπογειο που εχω τους λεβητες και την αποθηκη 19 στανταρ....πηγαινε τωρα κατσε στην βωβουσα στα 950 μετρα με 32-34 βαθμους που εχει τοσες μερες να δροσιστεις.Ρε φιλε στο Σελι σπανια η θερμοκρασια θα παει πανω απο 25 μεσημερι.. και οταν γινεται αυτο σπανια θα παραμεινει ψηλα πανω απο δυωρο,και εσυ μου το συγκρινεις με βωβουσες και βλαστες που ψηνονται μεσημεριατικα...

Comment

• Originally posted by PARNASSIOS View Post
                  μη βιαζεσαι!!!!!στις 20 του μηνα λογικα παιρνουμε τα στοιχεια απο το σεσι και αν οχι σημερα αυτες τις μερες θα ειναι on-line και ο Ηρακλης!!
                  Στα 2240 μετρα πιστευω οτι αγγιξε τους 24-25. Εσυ τι πιστευεις; Να δουμε ποιος θα πεσει εξω...

Comment

Στα 2240 μετρα πιστευω οτι αγγιξε τους 24-25. Εσυ τι πιστευεις; Να δουμε ποιος θα πεσει εξω...
                    25 δυσκολα!!

Comment

• Οριστε σήμερα καιγομαστε....φοβερή ζέστη κ αίσθηση ζέστης ήδη απο νωρίς το πρωι σε όλη την Αττική...

Χαλάνδρι 38,7 μέχρι στιγμής αλλα αναμένεται να ανεβεί κι άλλο και μάλλον πάμε γερα για το 40αρι μας....

39-40 αυτη την ώρα οι περισσότεροι σταθμοί χαρακτηριστικό είναι η πλήρης άπνοια άντε να δούμε το ΒΒΔ απο το βράδυ που θα είναι την Τ γύρω στους 10 βαθμούς...
                      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Απο 37 και πανω ειναι καυσωνας. Σχεδον ολη η Αττικη εχει καυσωνα τωρα εκτος απο κορφοβουνια και ορισμενα ελαχιστα παραλιακα μερη. Το 90% του πληθυσμου νιωθει απο 37 και πανω!
                        είδες πουθενά να λέω ότι δεν έχει καύσωνα;
                        ...ακόμα και μέσα στην Αθήνα, που τη νύχτα θα ενταθούν...

Comment

• επισης μεγαλη προσοχη δειξτε για τυχον πυρκαγιες απο σημερα το απογευμα με την ελευση του μετωπου με τον αερα.πολυ υψηλος ο κινδυνος εκδηλωσης σημερα στα επτανησα στην δυτικη πελλοπονησο την χαλκιδικη και το νομο θεσσαλονικης και αυριο σχεδον σε ολη την ανατολικη στερεα την βορεια πελλοποννησο τα νησια του ανατ.αιγαιου και την κερκυρα

Comment

• Φιλε μου 41 εχει τωρα η Τριπολη και σταθερα 35+ καλοκαιριατικα, βγες τωρα εξω και πιες το καφεδακι σου στο μπαλκονι του σπιτιου σου...φλερταρε ανετα με την θερμοπληξια....27 εχω τωρα εγω στην κορυφωση του καυσωνα και σε παιζω ανετα ενα μπασκετακι στο γηπεδακι εδω διπλα...χαλαρα και χωρις ιδρωτα..30 βαθμους ειχε χθες το βραδυ η αναστροφικη Τριπολη στις 9....μια χαρα...αλλα ξεχασα εσυ με 41,3 το μεσημερι κοιμασαι χωρις αιρ κοντισιον...στο καρπενησι με 35-36 βαθμους δεν γνωριζουν τι σημαινει καν η λεξη αιρ κοντισιον...μαλιστα....σας βαρεσε η ζεστη και δεν το πηρατε χαμπαρι σκληροπετσα αγορια...

Comment

• Originally posted by demizz26 View Post
                              είδες πουθενά να λέω ότι δεν έχει καύσωνα;
                              Εσυ δεν ειχες γραψει νωριτερα πως το 90% του πληθυσμου στην Αττικη δεν εχει καυσωνα σημερα;

Comment

• 41,6 τωρα η δροσερομανα αναστροφικη Τριπολη...υπομονη θα δροσιση στις αναστροφικες της συνοικιες αργοτερα...τωρα ολοι τα κεφαλια μεσα...νυχτοβια οντα....

Comment

Working...
                                X