στους 32.4 βαθμους τωρα στο αγρινιο με 40 % υγρασια.35.1 το κεντρο της αθηνας
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Μένω Χολαργό,σύνορα με Νεο Ψυχικό, λόγω δουλειάς περνάω κάθε μέρα από Π.Ψυχικό όπου βρίσκεται ο σταθμός...Ξέρω πολύ καλα τις περιοχές αυτές.Originally posted by Kouvanos View PostΚαι πάλι ρε παιδιά ακόμα και 36,6 και άνω αν ορίσουμε τον καύσωνα (και όχι αυτο με τις ελάχιστες και μέγιστες που θέλει και μια 2-3ημερη διάρκεια και είναι το μετεωρολογικα σωστό) ζήτημα είναι αν όλες αυτές τις μέρες πλην 2-3 σταθμών στο ιδιαίτερο θριασιο πεδίο Ελευσίνα κλπ άντε και στο Γκάζι έπιασαν 36αρι...
Τι καύσωνα λέτε....
Θα ξαναπώ για το σταθμο του Ψυχικου είναι ΚΑΡΑακυρες οι μέγιστες τσιμπαει παααρα πολυ δεν γίνεται 10 γειτονικοι σε απόσταση 2-3 χλμ σταθμοί να δίνουν αυτές τις μέρες 32-33-34 και αυτός μόνιμα 36-37αρια....είναι τεράστια η διάφορα 4 βαθμών με η αιτιολογία είναι ότι με χαλασμένο ανεμιστηρακι τον βαράει ο ήλιος και τσιμπαει πολυ στις μέγιστες...
2-3 βαθμοί διαφορά μεταξύ της γειτονιάς μου και του Ψυχικού (απόσταση 2χλμ το πολύ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ!!!
Ο σταθμός έχω παρατηρήσει ότι τσιμπάει τις μέρες χωρίς αέρα ενώ όταν φυσάει αρκετά είναι σωστός.Αρα πράγματι δεν αποκλείεται καθόλου να υπάρχει πρόβλημα με το ανεμιστηράκι.
Κιεγώ και άλλα παιδιά εδώ έχουμε επισημάνει πολλές φορές ορισμένους σταθμούς της Αττικής που τσιμπάνε συστηματικά, όπως:
Moσχάτο, Περιστέρι-Κέντρο, Αιγάλεω, Νικαια-Περιβολάκι, Nέο Φάληρο κ.α.
Χολαργός τώρα 34,5CLast edited by snowgiann; 08/07/2012, 12:42 PM.
Comment
-
Δεν έχει να λέει τι βλέπεις σε διάφορους σταθμούς.Δώσε αναλυτικά για ποιούς σταθμούς λες με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους,τις ακριβείς αποστάσεις και πάμε μαζί έναν έναν να τα ψαξούμε εδώ.Οπως είπαμε μιλάμε για την Αττική.Ο σταθμός στο Ψυχικό πάει κανονικά και μετράει μέχρι κεραίας.Ο κ.Λαγουβάρδος θα είχε ενημερώσει σχετικά.Originally posted by snowgiann View PostΜένω Χολαργό,σύνορα με Νεο Ψυχικό, λόγω δουλειάς περνάω κάθε μέρα από Π.Ψυχικό όπου βρίσκεται ο σταθμός...Ξέρω πολύ καλα τις περιοχές αυτές.
2-3 βαθμοί διαφορά μεταξύ της γειτονιάς μου και του Ψυχικού (απόσταση 2χλμ το πολύ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ!!!
Ο σταθμός έχω παρατηρήσει ότι τσιμπάει τις μέρες χωρίς αέρα ενώ όταν φυσάει αρκετά είναι σωστός.Αρα πράγματι δεν αποκλείεται καθόλου να υπάρχει πρόβλημα με το ανεμιστηράκι.
Κιεγώ και άλλα παιδιά εδώ έχουμε επισημάνει πολλές φορές ορισμένους σταθμούς της Αττικής που τσιμπάνε συστηματικά, όπως:
Moσχάτο, Περιστέρι-Κέντρο, Αιγάλεω, Νικαια-Περιβολάκι, Nέο Φάληρο κ.α.
Χολαργός τώρα 34,5C
Όπως είπα άλλο το να θέλουμε σονυ και καλά να μην κάνει ζέστη στην Αθήνα και άλλο να βγάζουμε άκυρο κάθε σωστό σταθμό διότι δεν αντέχουμε τις καταγραφές του και γκρεμίζει την μονομέρεια μας.Last edited by Alexandros Nasiakos; 08/07/2012, 01:14 PM.
Comment
-
Ελαχιστες θερμοκρασιες σημερα
Βωβουσα 10.8
Βουτυρο 11.1
Βρυζες Οιτης 11.3
Περτουλι 13.2
Βλαστη 13.7
Τζερμιαδο 14.2
Τριπολη 14.3
Ιωαννινα 14.7
Γρεβενα & Σελι 15.6
Πτολεμαιδα 16.2
Ελατη Αρκαδιας 17.2
Σαμαρινα 17.4
Μετσοβο 18.2
Λαγκαδας & Λιβαδεια 19.2
Παρνηθα 1230 μ. 19.7
Ταναγρα 20.4
Νεα Μουδανια & Κασσανδρεια 21.4
Υμηττος 1010 μ. 22.4
Αγρινιο 23.1
Λαρισα 23.6
Καλαμαρια 24.2
Βολος 24.9
Αθηνα κεντρο 25.6
Θεσσαλονικη κεντρο 26.3
Παλιο Φαληρο 27.3
Νεα Σμυρνη 27.7
Νεος Κοσμος 28.1
Καλυμνος 29.1
Ιεραπετρα 29.3
Περιστερι 29.4 !!!
Comment
-
Αν δείτε ποσταρισματα απο το καλοκαίρι του 2009 ο σταθμός στο Ψυχικο τσιμπαει στις μέγιστες τραγικα είναι Π’ΝΤΑ 3-4 βαθμούς θερμοτερος γιατι τον βαράει ο ήλιος κ εχει
Χαλασμένο ανεμιστηρακι....το βλέπουμε το γράφουμε κ το γράφαμε κ το λέγαμε 10-15 άτομα που μένουν κοντά αλλα κανεις δεν ενδιαφέρθηκε...Αλεξανδρε μπορείς να επικοινώνησεις εσύ με το Λαγουβαρδο;ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Φρικιαστικη η κατασταση στον Ποταμο Κερκυρας....
36.3 τωρα με 71% υγρασια που σημαινει αισθηση ζεστης 52 βαθμοι....
Αντε γεια απο αυριο που θα ειμαι επανω θα τρελαθω τελειως...
Το νοσοκομειο της Κερκυρας ενημερωνομαι πως ειναι γεματο τουριστες που καταρρεουν απο τη δυσφορια...
Ακομα και ο σταθμος στα Γουβια που ειναι μεσα στη θαλασσα κυριολεκτικα εχει 34 βαθμους και 55% υγρασια που σημαινει αισθηση για 41 βαθμους!!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Ο κ.Λαγουβάρδος όταν ανάφερα τις μέσες μέγιστες του Ψυχικού σε φιλική ιστοσελίδα δεν ανέφερε κάτι.Μίλησε μόνο για τον Λαγκαδά.Originally posted by Kouvanos View PostΑν δείτε ποσταρισματα απο το καλοκαίρι του 2009 ο σταθμός στο Ψυχικο τσιμπαει στις μέγιστες τραγικα είναι Π’ΝΤΑ 3-4 βαθμούς θερμοτερος γιατι τον βαράει ο ήλιος κ εχει
Χαλασμένο ανεμιστηρακι....το βλέπουμε το γράφουμε κ το γράφαμε κ το λέγαμε 10-15 άτομα που μένουν κοντά αλλα κανεις δεν ενδιαφέρθηκε...Αλεξανδρε μπορείς να επικοινώνησεις εσύ με το Λαγουβαρδο;
Στα των αναφορών άλλη μια μέρα καύσωνα σήμερα με 36.7 στο Ψυχικό 36.8 Αμπελόκηπους 36.1 το κέντρο ενώ το Θριάσιο ήδη έχει ξεφύγει με 38+ στον Ασπρόπυργο και 37 στην Ελευσινα από ΕΜΥ.Μπορεί και 50 άτομα να λένε συνεχώς τα ίδια εξάλλου ένα φόρουμ για το χιόνι είναι εδώ οπότε λογικό να πέσει μια συγχορδία ομοφωνίας για τους αξιόπιστους θερμούς σταθμούς της Αττικής.
36.6 καταγράφω τώρα και γω στη Φιλαδέλφεια ενώ πάμπολοι σταθμοί αυτή τη στιγμή στην Αττική πάνω από 36.5.
Επίσης το 3-4 βαθμοί πάνω για το Ψυχικό δε ξέρω που το είδες.0.3 πάνω από Αμπελόκηπους ήταν στις μέσες μέγιστες Ιουνίου.Σε λίγο θα ακούσουμε ότι δείχνει και 10 βαθμούς πάνω κάθε αξιόπιστος θερμός σταθμός στην Αττική επειδή σόνυ και καλά δεν πρέπει να κάνει καύσωνα στην Αθήνα.Last edited by Alexandros Nasiakos; 08/07/2012, 01:49 PM.
Comment

Comment