29 βαθμοι Κελσιου και 46% υγρασια εντος δωματιου..... Στα ορια της δυσφοριας....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
29.5 μεγιστη σημερα ....αλλη μια εκπληκτικη ημερα συνεχεια του πολυ καλου αλλα ανυδρου Ιουνιου,....
Στον αντιποδα εδω και 15 μερες στην Κερκυρα ψηνονται στη ζεστη και λιωνουν απο την υγρασια...
Σημερα η ομιχλη εσπασε μετα τις 10 το πρωι....τυφλα να χει το Ντουμπαι
Comment
-
[quote=parnassios;1193307]Ο Σταθμος στο Σελι βρισκεται σε επικλινες εδαφος σε πλαγια ,ισως να αναστρεφει και λιγο δεν το ξερω ομως σιγουρα,αλλα εχει παρομοιες θερμοκρασιες με τον δικο μου 40 μετρα πιο χαμηλα και με τον σταθμο στα πηγαδια 80 μετρα πιο χαμηλα.Ο σταθμος στο χκ Σελιου βρισκεται πολυ μακρυα απο δασωμενη περιοχη ενω ο δικος μου στο χωριο και στα πηγαδια βρισκονται μεασ σε δασωμενη περιοχη.Ο σταθμος στο χκ σελιου εκει γυρω στις 12 οταν τον χτυπαει ο ηλιος παρουσιαζει μια ανοδο και μετα απο λιγο επανερχεται δειχνωντας ,οταν εχει ηλιοφανεια μονο, πιο υψηλες μεγιστες.Originally posted by snowman36 View Post
αν απλα βαζεις το δικο σου ψηφιακο θερμομετρο σε καποιο σκιερο μπαλκονι τοτε και αυτο λαθος ειναι.ετσι την ειχα πατησει κα εγω πριν βαλω davis εν συγκρισει με τον σταθμο της Αμφικλειας 245μ.το ψηφιακο στο σκιερο μπαλκονι εδειχνε παντα πολυ πιο χαμηλα!
εκτως απο αυτο οσο αφορα τις ελαχιστες ο σταθμος στο Σελι σιγουρα αναστρεφεται σε καποιο βαθμο σωστα?
Comment
-
Ελαχιστες θερμοκρασιες σημερα
Παρνασσος 2240 7.9
Βρυζες Οιτης 8.3
Βωβουσα 9.8
Βλαστη 10.0
Περτουλι 10.9
Σελι 11.1
Παρνασσος 1950 11.4
Φλωρινα 11.7
Νευροκοπι & Πτολεμαιδα 11.9
Γρεβενα & Τριπολη 12.3
Ιωαννινα 13.3
Ορεστιαδα 13.9
Παρνηθα 1230 14.6
Καστορια 15.2
Ταναγρα 16.0
Λαγκαδας 16.9
Διονυσος 17.9
Ανδριτσαινα 18.9
Σπαρτη 19.8
Νεα Κρηνη 20.6
Λαρισα 20.8
Βολος 21.3
Ισθμος Κορινθου 22.0
Ιος & Κασος 23.0
Αθηνα κεντρο 23.9
Παλιο Φαληρο 24.7
Παλαιοχωρα Χανιων 25.3
Πειραιας 25.9
Καλυμνος 26.5
Comment
-
[QUOTE=snowman36;1193368]Σημερα παλι συνεβη αυτο μολις τον χτυπησε ο ηλιος τον σταθμο μετα τς 10-10,30 στο χκ ανεβηκε η θερμοκρασια στους 20,2 και τωρα χωρις να υπαρχει συννεφια επεσε στους 18,2.....Originally posted by parnassios View PostΟ Σταθμος στο Σελι βρισκεται σε επικλινες εδαφος σε πλαγια ,ισως να αναστρεφει και λιγο δεν το ξερω ομως σιγουρα,αλλα εχει παρομοιες θερμοκρασιες με τον δικο μου 40 μετρα πιο χαμηλα και με τον σταθμο στα πηγαδια 80 μετρα πιο χαμηλα.Ο σταθμος στο χκ Σελιου βρισκεται πολυ μακρυα απο δασωμενη περιοχη ενω ο δικος μου στο χωριο και στα πηγαδια βρισκονται μεασ σε δασωμενη περιοχη.Ο σταθμος στο χκ σελιου εκει γυρω στις 12 οταν τον χτυπαει ο ηλιος παρουσιαζει μια ανοδο και μετα απο λιγο επανερχεται δειχνωντας ,οταν εχει ηλιοφανεια μονο, πιο υψηλες μεγιστες.
Comment
-
ήμαρτον ρε συ. με 19 βαθμούς και κρυώνεις με κοντομάνικο? εγώ τα κοντομάνικα τα ξεκινάω από όταν έχει πάνω από 15 βαθμούς τον φεβρουάριο. ίσως φταίει ότι βράζει το αίμα μας της νέας γένιαςOriginally posted by Χλεμπονιαρης View PostΕδω εχει πολλη δροσια σημερα.19c και ωραια γρηγορα σκουρα συννεφα.Με κοντομανικο ψιλοκρυωνεις.
μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
http://dionysos-weather.gr/node/38Ο καιρός το Σαββατοκύριακο..πρόσκαιρη ενίσχυση του μελτεμιού αναλυτικά οι άνεμοι αλλά και οι θερμοκρασίες στο νομό! Ιδιαίτερη προσοχή στις δασικές πυρκαγιές!
Comment

μας κοντραρει τωρα χαχα!(αντι να πει,οτι να ναι,19oC κρυο εχει)
Comment