Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αθλητικά-Στοίχημα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ειμαι bet365 και sportingbet.Απο τη betfair που ειχα γραφτει καποτε(αλλα ποτε δεν επαιξα τπτ εκει) μου ρθε μηνυμα οτι παπαλα.Ελπιζω να μεινουν οι αλλες.Και μιας και δε προλαβα να γραψω το προηγουμενο σ/κ να πω οτι κουβαδιαστηκα απ το παρολι των 20e με την ΑΕΚ (στον ασσο)μεσα,αλλα μου καθησε το χ στη Μπιλμπαο.
    Επιλογές
    1 Ισοπαλία Αθλέτικ Μπιλμπάο v Ντ. Κορούνια
    (Τελικό Αποτέλεσμα)
    25/11/2012 Κανένα 3.80 Κερδισμένο
    Σύνολο: 35,00 Κέρδη: 133,00
    Καλη επιτυχια σε οσους παιξουν το σ/κ.
    Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
    http://gr-news-365.blogspot.gr/
    http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Aπο αυριο ένα χιλιαρικακι πρόστιμο αν εντοπιστει η ip μας απο το 1ο Ευρώ
      http://www.redcampeon.gr/2012/12/blog-post_9331.html

Comment

• Το γραφω κι εδω καθως ακολουθησα το ενστικτο μου και επιβεβαιωθηκα....

ΠΟΙΑ απο τις 16 ομαδες σημερα ειναι μακρααααααααααααν η πιο βρωμικη ????? ποια μπορουσε να νικησει ανετα, ανετοτατα ???? ποια μπορουσε να νικησει, αφου χασει ενα ημιχρονο ?????

Ολυμπιακος, Ολυμπιακος, Ολυμπιακος, τα τα τα ατα τατ τα τατατατα τατα τατατατατα ταταταταταταατατα !!!!!!!!!!

Διπλο ημιχρονο-Ασο τελικο οταν πας ηλιθιε ΟΠΑΠ και μου κανεις το 2,55 στον ασο 1,70 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μα ειναι δυνατον ????? ετσι και δειχνεις οτι θα ερθει ΑΣΟΣ, αφου σημαινει οτι εχουν παιχτει δισεκατομμυρια επανω, και με ωθεις να σκεφτω τι πονηρια θα εχει στησει το Χοντρο Προεδρο αφου με ΑΣΟ δεν εβγαινε μονο....

Επαιξα διπλο ημιχρονο ασο τελικο και το Ντιναμο Ζαγκρεμπ-Ντιναμο Κιεβου αλλα μα την παναγια, οταν εριχνα τα δελτια, αν με ρωταγες, ποιο απο τις 2 μπομπες θα ρθει, χωρις καν να το σκεφτω θα απανταγα ο Ολυμπιλαγος....

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ το 9.00 στο διπλο της Παναθας (8.50 στο κουπονι) γιατι απο αυριο βλεπω να κατρακυλαει σε κανα 3-4.00αρι...
        ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• ωραίος φιλε!!!!!!!! σε καλή μεριά!!!!!!!!
          απλά η μαγκιά είναι πρώτα να το πεις και μετά να βγει όχι να βγει και μετά να το πεις
          καλοφαγοτα!!
          ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ! ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ..!
          ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ

Comment

• Aκριβώς σουπερ,μετα χριστον προφήτες,γεμισαμε πολλους!Για να δουμε το διπλακι αυριο του Κουβανου,παίξε το διπλό απο ημιχρονο να σε σιγουρα μέσα,να χεστείς στο τάλαρο.Με τα φαντασματα που μας λες,απορώ πώς ακομη γράφεις σε αυτο το φορουμ,απο την Ελλαδα,και οχι απο την Χονολουλου,η τιποτα νησια ειρηνικου,με τα απειρα κερδισμένα φράγκα
            Originally posted by super 3 View Post
            ωραίος φιλε!!!!!!!! σε καλή μεριά!!!!!!!!
            απλά η μαγκιά είναι πρώτα να το πεις και μετά να βγει όχι να βγει και μετά να το πεις
            καλοφαγοτα!!

Comment

• Ναι κουβανε τα στήνει ο Μαρινακης και τα κονομάει πές οτι σε πόνεσε το 3 στα 3 στο καραϊσκακη με την ’ρσεναλ και ασε τα ψώφια με το στοιχημα!
              Originally posted by Kouvanos View Post
              Το γραφω κι εδω καθως ακολουθησα το ενστικτο μου και επιβεβαιωθηκα....

ΠΟΙΑ απο τις 16 ομαδες σημερα ειναι μακρααααααααααααν η πιο βρωμικη ????? ποια μπορουσε να νικησει ανετα, ανετοτατα ???? ποια μπορουσε να νικησει, αφου χασει ενα ημιχρονο ?????

Ολυμπιακος, Ολυμπιακος, Ολυμπιακος, τα τα τα ατα τατ τα τατατατα τατα τατατατατα ταταταταταταατατα !!!!!!!!!!

Διπλο ημιχρονο-Ασο τελικο οταν πας ηλιθιε ΟΠΑΠ και μου κανεις το 2,55 στον ασο 1,70 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μα ειναι δυνατον ????? ετσι και δειχνεις οτι θα ερθει ΑΣΟΣ, αφου σημαινει οτι εχουν παιχτει δισεκατομμυρια επανω, και με ωθεις να σκεφτω τι πονηρια θα εχει στησει το Χοντρο Προεδρο αφου με ΑΣΟ δεν εβγαινε μονο....

Επαιξα διπλο ημιχρονο ασο τελικο και το Ντιναμο Ζαγκρεμπ-Ντιναμο Κιεβου αλλα μα την παναγια, οταν εριχνα τα δελτια, αν με ρωταγες, ποιο απο τις 2 μπομπες θα ρθει, χωρις καν να το σκεφτω θα απανταγα ο Ολυμπιλαγος....

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ το 9.00 στο διπλο της Παναθας (8.50 στο κουπονι) γιατι απο αυριο βλεπω να κατρακυλαει σε κανα 3-4.00αρι...

Comment

• Μπραβο και παλι μπραβο η Θρυλαρα, λεφτα πονταρα πανω σας και κερδισα, νομιζεις κοροιδευω ???

Ολυμπιλαγος-Αρσεναλ, 3 χρονιες 6η αγωνιστικη, 3 χρονιες ΑΣΑΡΕΣ με Αρσεναλ αδιιαφορη...το ματσακι ηταν Ασος, για τους πονηρους 2ημ-1τελικο και επαιξα και σκορακια 2-1, 3-1...

Εχω κατι ψιλα να πονταρω συνδυαστικα 8.50 το διπλο στην Τοτεναμ και 2.75 τον ασο της Παναθας στο ντερμπι την Κυριακη...κι αν σου κατσει ???

Comment

• Ναι αλλα θα μας πεις στο τέλος οτι καταφερε να στησει και αυτο ο Μαρινάκης,ουτε ο Αμπραμοβιτς τέτοια δύναμη ,μα ποιος ειναι τελικά?
                  Όσο για το ντέρμπυ.Ο νόμος των ντέρμπυ,συνήθως δεν ειναι με το λογικό!Κάθε φορά που έρχεται κάποια ομάδα φουριόζα,χάνει.Και εδω θα συμφωνησω μαζί σου,ότι μπορει να κατσει ο άσσος και απο στοιχηματικης άποψης να το πάς,έχει φοβερή στοιχηματική αξία!Όσο θέλω να σας κερδισουμε,με βασικότερο κίνητρο,να σταματήσετε επιτέλους να μιλατε για διαιτητολογίες,παράγκες,αδικίες,παρακράτος κόκκαλη-Μαρινάκη,κλπ κλπ!!
                  Όσο για το διπλό φάντασμα αυριο να κάνετε το μεγάλο διπλό!Τι να σου πώ η φετινή πανάθα δεν έχει πίσει οτι έχει τσαγανό,στα εκτός έδρας,τρώει ταρίφες με τριάρες,και άλλη μια τέτοια θα φάτε αυριο,παρόλο που ο προπονητής σας έχει φάρδος,και καλη παράδοση με την Ευρώπη,ο μοναδικος λογος,που μπορει να έριχνα σαραντα λεπτα φαντασμα μπανάθα!!!
                  Μπραβο και παλι μπραβο η Θρυλαρα, λεφτα πονταρα πανω σας και κερδισα, νομιζεις κοροιδευω ???

Ολυμπιλαγος-Αρσεναλ, 3 χρονιες 6η αγωνιστικη, 3 χρονιες ΑΣΑΡΕΣ με Αρσεναλ αδιιαφορη...το ματσακι ηταν Ασος, για τους πονηρους 2ημ-1τελικο και επαιξα και σκορακια 2-1, 3-1...

Εχω κατι ψιλα να πονταρω συνδυαστικα 8.50 το διπλο στην Τοτεναμ και 2.75 τον ασο της Παναθας στο ντερμπι την Κυριακη...κι αν σου κατσει ???

Comment

• ΚΟΥΒΑ-Νος Όνομα και πράγμα!!ΒΡε κουβα-νε μηπως μας παραμυθιαζεις με τα ταμεια σου?Μια προβλεψη σου πριν απο το παιχνίδι δεν έχω δει,αλλα ανν κρινω με την Πανάθα πρέπει να χεις ξεσκιστεί στο ΚΟυΒΑ-δι
                    Μπραβο και παλι μπραβο η Θρυλαρα, λεφτα πονταρα πανω σας και κερδισα, νομιζεις κοροιδευω ???

Comment

• Και δεν έπαιξα ρε φουστη μου,το πιο ευκολάκι,το 3 στα 3 δηλαδη,ότι η Τότεναμ θα βάλει ακριβώς τρία γκολ!Πόσο απόδοση άραγε να ειχε ένα τέτοιο ευκολάκι,με την Μπανάθα,τον πρέσβυ της Τριάρας
                      Originally posted by Teometeo View Post
                      Ναι αλλα θα μας πεις στο τέλος οτι καταφερε να στησει και αυτο ο Μαρινάκης,ουτε ο Αμπραμοβιτς τέτοια δύναμη ,μα ποιος ειναι τελικά?
                      Όσο για το ντέρμπυ.Ο νόμος των ντέρμπυ,συνήθως δεν ειναι με το λογικό!Κάθε φορά που έρχεται κάποια ομάδα φουριόζα,χάνει.Και εδω θα συμφωνησω μαζί σου,ότι μπορει να κατσει ο άσσος και απο στοιχηματικης άποψης να το πάς,έχει φοβερή στοιχηματική αξία!Όσο θέλω να σας κερδισουμε,με βασικότερο κίνητρο,να σταματήσετε επιτέλους να μιλατε για διαιτητολογίες,παράγκες,αδικίες,παρακράτος κόκκαλη-Μαρινάκη,κλπ κλπ!!
                      Όσο για το διπλό φάντασμα αυριο να κάνετε το μεγάλο διπλό!Τι να σου πώ η φετινή πανάθα δεν έχει πίσει οτι έχει τσαγανό,στα εκτός έδρας,τρώει ταρίφες με τριάρες,και άλλη μια τέτοια θα φάτε αυριο,παρόλο που ο προπονητής σας έχει φάρδος,και καλη παράδοση με την Ευρώπη,ο μοναδικος λογος,που μπορει να έριχνα σαραντα λεπτα φαντασμα μπανάθα!!!

Comment

• Ναι ρε φιλε, σημερα ο,τι πονταρα στον παναθηναΙκο πηγε χαμενο, δεν θα το κρυψω, αφου τα ελεγα και τα πιστευα, λες να μην τα εχασα ???

Και 6 ευρω ξερο διπλο....

Και 3 ευρω ξερο Χημιχρονο-2τελικο

Και σκορακια 0-1,1-2,1-3....

Επιασα αρκετα ομως γιατι πλεον παιζω σκορακια, μεγαλα σκορ σε πολλα ματς....με πληρωσε και το 3-1 Γιουνγκ Μποις, και το 1-3 Ναπολι-Αιντχοβεν, και το 2-2 Λεβαντε, και το 1-3 Τβεντε-Χελσινμποργκ και το 4-0 Ντνιεπρ (και εχασα αντιστοιχα προβλεψεις για σκορακια στο ραπιντ, λιβερπουλ, φενερ-γκλαντμπαχ, κλπ)

Στη σουμα επαιξα 45 ευρω και πηρα 60....τριχες δηλαδη, απλα απο τον Παναθηναϊκο ηλπιζα σε 200-400 ευρω απο τα πονταρισμενα και τελικα εχασα 13....

Comment

• Δώσε τα φώτα σου το ΣΚ,πριν πάς να μπουμπουνήσεις μπάς και πάμε κανα ταμειάκι
                          Ναι ρε φιλε, σημερα ο,τι πονταρα στον παναθηναΙκο πηγε χαμενο, δεν θα το κρυψω, αφου τα ελεγα και τα πιστευα, λες να μην τα εχασα ???

Και 6 ευρω ξερο διπλο....

Και 3 ευρω ξερο Χημιχρονο-2τελικο

Και σκορακια 0-1,1-2,1-3....

Επιασα αρκετα ομως γιατι πλεον παιζω σκορακια, μεγαλα σκορ σε πολλα ματς....με πληρωσε και το 3-1 Γιουνγκ Μποις, και το 1-3 Ναπολι-Αιντχοβεν, και το 2-2 Λεβαντε, και το 1-3 Τβεντε-Χελσινμποργκ και το 4-0 Ντνιεπρ (και εχασα αντιστοιχα προβλεψεις για σκορακια στο ραπιντ, λιβερπουλ, φενερ-γκλαντμπαχ, κλπ)

Στη σουμα επαιξα 45 ευρω και πηρα 60....τριχες δηλαδη, απλα απο τον Παναθηναϊκο ηλπιζα σε 200-400 ευρω απο τα πονταρισμενα και τελικα εχασα 13....

Comment

• Ξερεις τι ειναι ΤΡΕΛΑ αποδοτικο;

Διαλεγεις ΕΝΑ ματς και παιζεις 10-15 ΜΕΓΑΛΑ ακριβη σκορ μονα αποδεκτα....

Πχ...το δινω απο τωρα, εγω προσωπικα θα το παιξω και ο,τι γινει,,,,

Μαντεστερ Γιουν - Μαν Σιτι: 2-2, 3-1, 1-3, 3-2, 2-3, 3-3, 2-4, 4-2, 3-4, 4-3, 4-4

Τα ιδια και Ιντερ-Ναπολι....

Θα μου πεις, τα ιδια θεωρητικα θα ισχυαν και για Ρεαλ-Ατλετικο η Μπαγερν-Ντορτμουντ, ομως παιδια, με 3,9 η 4,2 ευρω το πολυ, ζητας ακριβη σκορ, σχεδον ολες τις διακυμανσεις του 4-6 γκολ....με αποδοσεις, για ΟΠΑΠ απιστευτες....

Πχ στο παραπανω, το 2-2 θα εχει αποδοση 12-15 αρα, παιρνεις τα λεφτα σου πισω χοντρικα...

Τα 2-3 και 3-2 κλασικα 26,28,30,32 (αποδοση), το 3-3 κανα 38αρι, 40αρι και μετα αρχιζει η μπαλα.....100,110,150,200....αποδοση....

Για κατι Μπετις, κατι Λα Κορουνιες, κατι Σκανδιναβικα, κατι Γερμανιες με Ανοβερο, Ντορτμουντ, Μαιντζ, ειναι ματσακια που αξιζουν τα παραπανω παιχνιδι....

Ουσιαστικα παιζεις μια ιδιορρυθμη "τριπλη", δεν μπαινεις στα στενα ορια ουτε του 4-6 ουτε του 7+ γκολ, σε νοιαζει απλα να ερθει γρηγορα το 2-2 (υπαρχει και το 3-1, 1-3 για καλυψη) και μετα, βααααααααλτε γκολ κι εγω πληρωνομαι !!!!!!!!

Μοναδικο ασχημο σπασιμο ειναι αν τα μεγαλα σκορ ερθουν No Goal....Πχ με ξεσκισε το 3-0 της Ρεαλ, το 0-3 της Τοτεναμ το Σαββατο επι της Φουλαμ, το 0-3 της Γκλαντμπαχ επι της Φενερ σημερα....το 1-3 και στις 3 περιπτωσεις ειχε αποδοση απο 19 ως 45 !!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Πχ οταν ο ΟΠΑΠ δεν βαζει χαντικαπ τη Ρεαλ και τη Μπαρτσα, επαιζα το παραπανω συστημα ζητωντας: 3-0, 4-0, 5+-0, 3-1, 4-1, 5-1.....κοστος 1,8 ευρω, και επαιρνα το λιγοτερο 5-8, το περισσοτερο 30...δειτε ποσα τετοια εχουν φερει φετος...

Επισης, Αγιαξ, Τβεντε και Αιντχοβεν Ολλανδια !!!!!!! ΤΡΕΛΑ ΣΚΟΡ, κατι 2-5, 5-2, 3-5, 5-3 (δεν τα εχω πιασει γιατι δεν τα διαβασα σωστα, ομως αν εστιασεις εκει, ειναι εν δυναμει 300αρια αποδοσεις !!!!!)

Το μεγαλυτερο μου ταμειο τετοιο φετος ηταν το 2-5 στο Νορτζελαντ-Σαχταρ....αποδοση 200, δηλαδη με 4,2 ευρω πηρα 60 !!!!!!!!

Πληρωθηκα προσφατα το 2-3 στο Αστον Βιλα-Μαν Γιουν, το 2-3 στο ΛαΚορουνια-Μπετις, το 4-2 στο Νυρεμβεργη-Χοφενχαιμ, το 3-1 στο Αγιαξ-Αιντχοβεν, το 1-4 στο Χοφενχαιμ-Βερντερ, το 2-4 της Μαιντζ, πριν 2 Κυριακες παλι ηρθαν δυο 2-4 στη Γερμανια, το 5-1 στο Σεβιλλη-Μπετις, κλπ

Θα σας δινω καθε μερα 2-3 ματσακια, οποιος θελει ακολουθει !!!!!!!!

Comment

• Αλλα η μεγαλη μου αγαπη, ηταν η Νορβηγια !!!!!! και συγκεκριμενα η Μπραν !!!!!!

Η ομαδαρα αυτη, επαιζε Παρασκευες η Δευτερες συνηθως και τα τελευταια 5 αποτελεσματα της στο πρωταθλημα ηταν: 2-2, 3-2, 3-4 (!), 3-2, 1-3....

Comment

Working...
                                X