Το Κιλκις μεγαλη καταιγιδοπεριοχη!Καταιγιδομανα δικαια!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Έλα,καλά θυμάσαι! Χαχαχαχα! Αυτό με το μπαχτσέ,το έπαθα στην προηγούμενη κακοκαιρία που μου τον είχε πλημμυρίσει εντελώς,τα καημένα τα φυτά μου είχαν γίνει...υποθαλάσσια (αν και βρίσκομαι 65μ. ψηλά)! Ευτυχώς όμως,χωρίς ζημία τελικά!Originally posted by ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ View PostΈλα ρε Σωτήρη(αν θυμάμαι καλά το όνομα σου) τώρα ξαναμπήκα στο φόρουμ και συνεχίζει βρέχει ασταμάτητα με αστραπόβροντα κάποιες στιγμές,.Μου χάλασε σχεδόν όλα το μπαχτσε γ...το, χα χα.
Δεν έχω ιδέα ρε φίλε πόσα χιλιοστά και δεν ξέρω και τί γίνεται και στο εσωτερικό του νησιού. Μπάμπης.
Εδώ ο καιρός έχει βελτιωθεί,σε όλη την περιοχή.Κρίμα,δεν είδα τίποτα στην πόλη της Μύρινας.Περίμενα πιο ουσιαστικά και εκτεταμένα φαινόμενα.
Comment
-
καταιγιδα πριν απο λιγο στην ΘΕσσαλονικη κυριως στα βορεια και δυτικα τμηματα με 50-60μμ/ωρα ραγδαιοτητα και λιγα ηλεκτρικα.γιωργο κλασικη περιοχη το κιλκις την εβλεπα την γιδα καθως εφευγα απο ασσηρο..ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΔΕΣ
WAITING FOR THE SUMMER STORM SEASON 2012 TO BEGIN
Comment
-
-
Τα ίδια και στη Νεάπολη,φαντάζομαι και στους γειτονικούς δήμους.Κέντρο δεν πρέπει να έχει πιάσει καλά σήμερα.Originally posted by thunderguy View Postκαταιγιδα πριν απο λιγο στην ΘΕσσαλονικη κυριως στα βορεια και δυτικα τμηματα με 50-60μμ/ωρα ραγδαιοτητα και λιγα ηλεκτρικα.γιωργο κλασικη περιοχη το κιλκις την εβλεπα την γιδα καθως εφευγα απο ασσηρο..ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΔΕΣ
Comment
-
Στο έλεος της Θεομηνίας βρίσκεται από το πρωί ολόκληρη η Λέσβος
Οι ισχυρές και διαρκείς καταιγίδες έχουν δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα σε οικίες, καταστήματα, αυτοκίνητα και στο οδικό δίκτυο.
Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λέσβου βρίσκονται έπί ποδός
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει επέμβει σε δεκάδες περιστατικά, σε πολλές περιοχές, για άντληση νερών και όχι μόνο.
Πάμφιλλα, Παναγιούδα, Μόρια, Κεραμειά, ίππειος, είναι οι περιοχές όπου έχουν σημειωθεί οι μεγαλύτερες καταστροφές.
Σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου του νησιού, έχουν γίνει σοβαρές κατολισθήσεις από την ορμή των νερών ενώ σε πολλές περιπτώσεις η Τροχαία Μυτιλήνης αναγκάστηκε να διακόψει ακόμα και την κυκλοφορία των οχημάτων, σε επικίνδυνα σημεία.,
Το LesvosNews.gr θα σας ενημερώνει συνέχεια με ότι νεότερο, με φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία συνεχώς επεξεργαζόμαστε.
Comment
-
Μια υπεροχη μέρα κ πάλι στην Αλεξπολη...
Βασικά απο το Σάββατο 12 Μαΐου που έκανε την πρώτη νυχτερινή καταιγίδα έχει κάθε να κάθε μα κάθε μέρα που ρίχνει!!!
Κ πλέον δεν έχουμε αστάθεια αλλα πολύωρη ποτιστικη βροχη πχ σήμερα έριχνε 9.00 με 1.00 το πρωι τα κέρατα του κ μετα Ψεκαδες...3.00 με 6.30 ξανα ασθενής βροχη κ τώρα πάλι Ψεκαδες...
Ειλικρινά είναι κρίμα που έχει κολλήσει ο σταθμός παίζει να έχει πάνω απο 200 μμ για το Μάιο αν λάβουμε υπόψη τις μετρήσεις Σαμοθράκης και Λήμνου...
Θερμοκρασιακα πρέπει να είμαστε σε αρχές άνοιξης υπεροχη δροσουλα μέχρι κρυου τα βραδιά!!!!
9,5 με 21,8 χθες κ σήμερα 13,7 με 19,0 κ τώρα μόλις 14,5 με 90% υγρασία δεν την παλεύεις για κανένα λόγο χωρίς μπουφάν απο έξω...ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment

Comment