Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω!!! Πρέπει όμως να τις κάνουμε πιο τάκτικες! Νομίζω και πως το μαγαζί είναι πολύ καλό, αφού μπορούμε να βλέπουμε και βιντεάκια!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Συνάντηση χιονοδρόμων snowreport forum στις 20/4
Collapse
X
-
Την επομενη να καθησετε στους καπνιστες ρε!!!!!!!!
Μονο την παρτυ σας σκεφτηκατε!
Για μας τους λεπρους ποτο χωρις τσιγαρο λιγο δυσκολο!
Την μιση ωρα απ'οση ημουν εκει την εβγαλα εξω καπνιζοντα(ευτυχος ειχα τον Γιωργο για παρεα την μια φορα στην εξορια) και εχασα τις συζητησεις!!!!!
Ωραια περασαμε ,ειχε πλακα,και ημουν και τυχερος που δεν ηταν κανεις απ'αυτους που εχω ερθει σε αντιπαραθεση στην συναντηση γιατι θα επρεπε να αποδειξω τα λεγομενα μου περι μεγεθους,με τοσο λιγο κοσμο στο χαοδες μαγαζι και με 2-3 βοντκιτσες παραπανω φανταζεστε κατεβασμα παντελονιου και ο j.s αντι να τραβαει αναμνηστκες φωτο της συναντησης να το εχει γυρησει σε φωτογραφο ποργραφικου υλικου!Last edited by valsam; 21/04/2012, 08:52 PM.
Comment
-
Παντος valsam σε βλεπω μια στιγμη εχεις αναψει τσιγαρο μεσα..........
κανεις μια τζουρα και μετα το κουνας περα δωθε να σβησει
μετα το ξανα αναβεις κανεις αλλη μια τζουρα και το ξανα κουνας και εκανες αυτη τη δουλεια
ειχα σκασει στα γελια
φοβερος.............ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ! ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ..!
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ
Comment
-
Τι εγινε σιωπηλε ακροβατη?Originally posted by super 3 View PostΠαντος valsam σε βλεπω μια στιγμη εχεις αναψει τσιγαρο μεσα..........
κανεις μια τζουρα και μετα το κουνας περα δωθε να σβησει
μετα το ξανα αναβεις κανεις αλλη μια τζουρα και το ξανα κουνας και εκανες αυτη τη δουλεια
ειχα σκασει στα γελια
φοβερος.............
Φωνη δεν εχουμε αλλα το πληκτρολογιο το δουλευουμε καλα βλεπω!
Το τσιγαρο δεν το κουνουσα για να σβησει αλλα για να διασκορπατε ο καπνος και να μην δινει στοχο ετσι καναμε απο πιτσιρικαδες οταν καναμε κοπανα και πηγαιναμε σινεμα !
Εσυ μακρια απ'αυτα τα κακα παραδειγματα!
Comment
-
Αν ξεκινησεις (μην τυχων,ειναι το ηλιθιοτερο πραγμα που εχω κανει στην ζωη μου)να ξερεις οτι οταν φτασεις (εαν φτασεις γ@μω το τσιγαρο του) στην ηλικια μου τον Αριστοτελη θα τον κανεις με 3-4 στασεις οπως κανω εγω σημερα!
Ολο το οξυγονο του κοσμου δεν μου φτανει πια!
Comment
-
Δημήτρη όπως έγραψαν και όλα τα παιδιά θα την επαναλάβουμε σύντομα για να μπορέσουμε να βρεθούμε και με αρκετούς ακόμα της παρέας που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να έρθουν.Originally posted by Dim View PostΚρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω!!! Πρέπει όμως να τις κάνουμε πιο τάκτικες! Νομίζω και πως το μαγαζί είναι πολύ καλό, αφού μπορούμε να βλέπουμε και βιντεάκια!
Ούτε για πλάκα Δημήτρη ,ειδικά για έναν αθλητή της δικής σου κλάσης.Η πιο ανεγκέφαλη πράξη της ζωής μου πριν 26 χρόνια ήταν να ξεκινήσω το τσιγάρο και μια από τις πιο σπουδαίες πριν 1μιση χρόνο να το κόψω.Δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι ,με αυτόν του καπνιστή να μειονεκτεί σε όλα απέναντι σε αυτόν του άκαπνου.Ε και τα παραπάνω κιλάκια που πήρα στην πορεία της αποτοξίνωσης ,ε και αυτά πλέον σιγά σιγά φεύγουν.Originally posted by super 3 View Postδε κανω τετοια πραγματα εγω
αλλα αμα ξεκινησω θα παρω παραδιγμα της πατεντες απο εσενα
Comment
-
ενταξη ετσι και αλιως δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομυριο να αρχισω το καπνισμα .........................Last edited by super 3; 24/04/2012, 11:09 AM.ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ! ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ..!
Comment
-
Και εγώ πρίν 4-5 χρόνια το έκοψα και απο την πρώτη στιγμή βελτιώνονται πολλά πράματα:
Έχεις καλύτερη γεύση, τέρμα ο βήχας , όχι κίτρινα δάχτυλα, καλύτερη αναπνοή , καλύτερη φυσική κατάσταση.
Πάντως στο κατέβασμα του Αριστοτέλη όλοι κάνουν στάσεις. Δεν ξέρω κάποιον να τον κατεβάζει μονορούφι. Σφηνάκι είναι ;Χρήστος Κυριακόπουλος
Comment
-
μπορει να την κατεβηκες με την μια loof αλλα εγω την εχω κατεβει περπατοντας.......!!!!Originally posted by Loof View PostΜια φορα το εκανα μόνο απο τα νεύρα...τότε που μαλωσα με τον λιφτιερη που έλεγε άλλο Βερνο άλλο Βιτσι...ας είναι,καλα μας έκατσε το μπουκαλακι τότε Χρηστο!!!ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ! ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ..!
Comment

Comment