Originally posted by Gianniwtis
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
22 ολόκληρα χιλιοστά από συνεχιζόμενη ακατάπαυστη βροχή εδώ στο Μακροχώρι από το μεσημέρι...12,4 βαθμοί και 95% υγρασία...ενώ αν συνεχίσει να βρέχει όπως προβλέπει ο Σάκης μέσα στη νύχτα και νωρίς το πρωί και με αυτήν την ένταση ίσως έχουμε τριπλάσια ποσότητα νερού ακόμα...
http://www.ert.gr/webtv/index.php/co...7-04-2012.htmlΜετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
Κάμερες Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
http://www.stravon.gr/makrochori/
Comment
-
Ασε τους ανθρωπους να ξεκινησουν κανονικα το πρωι βρε.Γιατι να τρεχουν νυχτιατικα στους δρομους?Σιγα τις βροχες που θα πεσουν.Σιγα μη καταστραφει η ΠΑΘΕ.χαχαχαχαOriginally posted by geornik2004 View Postμίλησα πριν λίγο με την αδελφή μου που ειναι στους Αμπελοκήπους στη Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι σήμερα τους τα χάλασε ο καιρός γιατί ειναι βροχερός ενώ σε κάποια φάση το απόγευμα έριξε μια γερή μπόρα...φυσικά με ρώτησε τι ώρα να φύγουν αυριο για Αθήνα ...τους πρότεινα μετά το μεσημέρι....
Comment
-
Καλησπερα σας και Χρονια Πολλα....
Επεστρεψα απο 3ημερο στη Βεροια και γενικα ταξιδακι στη Βορειο Ελλαδα, καθως περασα βολτιτσα απο ολη σχεδον την ορεινη Ημαθια, Κοζανη και σημερα στο γυρισμο Σαλονικα....
Καταρχας επειδη εκανα 2 φορες μεσα σε 4 μερες την ΠΑΘΕ, επιτρεψτε μου να πω ΠΟΣΟ ΧΙΟΝΙ εχουν Θεε μου τα μεγαλα μας βουνα για μεσα προς τελη Απριλιου....Στο αναβασμα Μεγαλο Σαββατο φαινοταν και η Παρνασσαρα ΤΙΓΚΑ μεχρι τα 1500-1600μ στη βορεια πλευρα και η Οθρυς !!! με χιονια και φυσικα το Βελουχι....και ο κωνος της Διρφεος εντυπωσιακοτατος....και ο Κισσαβος !!!!!!!! με χιονια πολλα, αλλα ενταξει εκεινος που εδινε ρεστα ηταν ο ΟΛΥΜΠΟΣ....και το Πηλιο φανηκε με πολυ χιονακι μεχρι χαμηλα, τολμω να πω μεχρι 1000-1100 και φυσικα το Βερμιο που ανεβηκα κιολας, ικανοποιητικοτατο χιονακι...
Στη Βεροια ο καιρος δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο μεχρι χθες βραδυ, απ`οταν και ξεκινησε ασταματητο λασποβροχο στην αρχη, για να εξελιχθει σε ασταματητη ποτιστικη βροχη σημερα που πρεπει να αφησε καμια 30αρα mm απ`οτι ειδα στους σταθμους....
Το Σελι προχθες το απογευμα ειχε μια υπεροχη ανοιξιατικη μπορα δυνατη με 4-5 βαθμους....Οι χιονουρες ξεκινανε απο τα 900-1000 μ στις πρωτες πρωτες στροφες μετα τη διασταυρωση για Κουστοχωρι....στη συνεχεια ειναι μια ενιαια ΑΛΙΩΤΗ πραγματικα παγωμενη χιονουρα που αγκαλιαζει τη μπαρα στο αριστερο μερος του δρομου στα τελευταια 2 χλμ προς το χωριο....
Μεσα στο χωριο διατηρουνται κατι ΤΕΡΑΤΑ παγου σε αυλες, σπιτια και γωνιες...τα ρημαξε αρκετα και η χθεσινη ηλιοφανεια και η βροχη....
Στο χιονοδρομικο κεντρο δυστυχως ελαχιστο χιονι αλλα εγω την βολτιτσα την εκανα και την ευχαριστηθηκα....
Με θερμομετρο αυτοκινητου, προχθες κατα τις 18.30 η Βεροια ειχε 15,5, η Κουμαρια 12,5 και το Σελι 5 βαθμους !!!!!!
Σημερα βαρια συννεφια και μουνταδα απο το πρωι...λασποβροχο στη Βεροια και 14 βαθμοι το πρωι, λασποψεκαδες και Σαλονικα το μεσημερακι αλλα απο τοτε ξεκινησε ψιχαλα και μετα κανονικη ποτιστικη βροχουλα....πολυ ομορφη η παραλια με μουνταδα, δροσουλα και βροχουλα, εκανα μεγαλη βολτα το κατευχαριστηθηκα....
Σε ολη τη διαδρομη προς Αθηνα ψεκαδες ανα διαστηματα και πιο κλειστος και βροχερος καιρος κοντα στη Λαμια, και μετα λιγο πριν τη Μαλακασα....
Χαλανδρι τωρα 14,5 και το χαμηλο απο πανω μας !!!!!!!!!!!!!! 997 πιεση παρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!
Χθες διακυμανση 13,5 - 21,5 απ`οτι βλεπω, αρκετα καλα, παμε για δροσουλα και βροχες και καταιγιδες αυριο !!!!!!!!!!ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
το εστρωσε λασπη στην τριπολη....
εκτος απο τα αμαξια ακομα και οι δρομοι εχουν παρει καφε χρωμα.......δεν εχει ξαναγινει!Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Απολυθηκες ψαρακλα και ξεκινησες βολτες στα σογια?Originally posted by Kouvanos View PostΚαλησπερα σας και Χρονια Πολλα....
Επεστρεψα απο 3ημερο στη Βεροια και γενικα ταξιδακι στη Βορειο Ελλαδα, καθως περασα βολτιτσα απο ολη σχεδον την ορεινη Ημαθια, Κοζανη και σημερα στο γυρισμο Σαλονικα....
Καταρχας επειδη εκανα 2 φορες μεσα σε 4 μερες την ΠΑΘΕ, επιτρεψτε μου να πω ΠΟΣΟ ΧΙΟΝΙ εχουν Θεε μου τα μεγαλα μας βουνα για μεσα προς τελη Απριλιου....Στο αναβασμα Μεγαλο Σαββατο φαινοταν και η Παρνασσαρα ΤΙΓΚΑ μεχρι τα 1500-1600μ στη βορεια πλευρα και η Οθρυς !!! με χιονια και φυσικα το Βελουχι....και ο κωνος της Διρφεος εντυπωσιακοτατος....και ο Κισσαβος !!!!!!!! με χιονια πολλα, αλλα ενταξει εκεινος που εδινε ρεστα ηταν ο ΟΛΥΜΠΟΣ....και το Πηλιο φανηκε με πολυ χιονακι μεχρι χαμηλα, τολμω να πω μεχρι 1000-1100 και φυσικα το Βερμιο που ανεβηκα κιολας, ικανοποιητικοτατο χιονακι...
Στη Βεροια ο καιρος δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο μεχρι χθες βραδυ, απ`οταν και ξεκινησε ασταματητο λασποβροχο στην αρχη, για να εξελιχθει σε ασταματητη ποτιστικη βροχη σημερα που πρεπει να αφησε καμια 30αρα mm απ`οτι ειδα στους σταθμους....
Το Σελι προχθες το απογευμα ειχε μια υπεροχη ανοιξιατικη μπορα δυνατη με 4-5 βαθμους....Οι χιονουρες ξεκινανε απο τα 900-1000 μ στις πρωτες πρωτες στροφες μετα τη διασταυρωση για Κουστοχωρι....στη συνεχεια ειναι μια ενιαια ΑΛΙΩΤΗ πραγματικα παγωμενη χιονουρα που αγκαλιαζει τη μπαρα στο αριστερο μερος του δρομου στα τελευταια 2 χλμ προς το χωριο....
Μεσα στο χωριο διατηρουνται κατι ΤΕΡΑΤΑ παγου σε αυλες, σπιτια και γωνιες...τα ρημαξε αρκετα και η χθεσινη ηλιοφανεια και η βροχη....
Στο χιονοδρομικο κεντρο δυστυχως ελαχιστο χιονι αλλα εγω την βολτιτσα την εκανα και την ευχαριστηθηκα....
Με θερμομετρο αυτοκινητου, προχθες κατα τις 18.30 η Βεροια ειχε 15,5, η Κουμαρια 12,5 και το Σελι 5 βαθμους !!!!!!
Σημερα βαρια συννεφια και μουνταδα απο το πρωι...λασποβροχο στη Βεροια και 14 βαθμοι το πρωι, λασποψεκαδες και Σαλονικα το μεσημερακι αλλα απο τοτε ξεκινησε ψιχαλα και μετα κανονικη ποτιστικη βροχουλα....πολυ ομορφη η παραλια με μουνταδα, δροσουλα και βροχουλα, εκανα μεγαλη βολτα το κατευχαριστηθηκα....
Σε ολη τη διαδρομη προς Αθηνα ψεκαδες ανα διαστηματα και πιο κλειστος και βροχερος καιρος κοντα στη Λαμια, και μετα λιγο πριν τη Μαλακασα....
Χαλανδρι τωρα 14,5 και το χαμηλο απο πανω μας !!!!!!!!!!!!!! 997 πιεση παρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!
Χθες διακυμανση 13,5 - 21,5 απ`οτι βλεπω, αρκετα καλα, παμε για δροσουλα και βροχες και καταιγιδες αυριο !!!!!!!!!!
Comment
-
Οχι ρε φιλε δυστυχως....ανεπνευσα λιγες τζουρες ελευθερια μες στην αδεια, αλλα τελειωνουν τα ψωμια του Ε.Σ !!!!!!!!
99 και σημερα εν μεσω αδειας και συνεχιζουμε !!!!!!!! ΑΝ κατσει καμια καλη αγραφη 7ημερη εκλογικη, ε, εκει κοντα θα αρχισει το μυαλο μου να καιγεται να λελεδιαζει εντελως....αντε να τελειωνει αυτη η μπουρδα μου χει φαει τη ζωη 7 μηνες τωραΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Βρεχει λασπουρια εδω και καμποση ωρα στο Αγρινιο σε ασθενεις παντως ρυθμους...13,5οc με ΑΝΑ που γρηγορα τους βλεπω να γυρισουνσε πιο ΒΔ και να ξεπλυνουν λιγο την ατμοσφαιρα...χιονακι φρεσκο θα εχει αυριο και μεθαυριο το Παναιτωλικο...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment

Comment