Announcement

Collapse
No announcement yet.

zero gravity

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• zero gravity

επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω (γράφω) κυρίως για τα κακώς κείμενα του τόπου μας, ας πω και κάτι θετικό:

αγόρασα από το zero gravity τις burton moto. με 30% έκπτωση τις πήρα 125 ευρώ. μπήκα ενδεικτικά να δω τιμή στην τομάτα και τις βρήκα 140 ευρώ (με έκπτωση).

εάν εκτός από την εξυπηρέτηση (που ούτως ή άλλως την είχε το εν λόγω μαγαζί) χτυπάει και τιμές, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα...

ΥΓ. πριν καταλήξω εκεί, πέρασα εσκεμμένα από γνωστή αλυσίδα αθλητικών να ρίξω μια ματιά... αφού περίμενα, και μετά ζήτησα να με εξυπηρετήσουν, ποτέ δεν ήρθε κανένας υπάλληλος...

Φιλε μου να πω κι εγω με την σειρά μου το εξής,έχω ψωνίσει πολλές φορές απο εξωτερικό αλλα μόνο στην περίπτωση που το ίδιο αντικείμενο το βρίσκω πιο φθηνα απ έξω (μαζι και τα μεταφορικα στην τιμη) ή όταν αυτο που θέλω δεν υπάρχει εδω!Προσπαθω κ θέλω να υποστηριξω τα δικα μας μαγαζιά,θέλω όμως να με κοιτάζουν και αυτοί κ να μην βλέπουν μόνο το πορτοφόλι μου,όπως επισης να πηγαίνεις στο κατάστημα τους και να σε προσέχουν να σου δείχνουν ενδιαφέρων κι οχι να μην ασχολείται κανένας μαζι σου (μου έχει τύχει κι εμένα αυτο που λες και ειναι πολυ άσχημη εικόνα για ένα μαγαζι)!
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

οσο σπαστικο ειναι να θελεις βοηθεια και να μην την εχεις,αλλο τοσο και ειναι και το αλλο ακρο...να πεφτουν πανω σου και να σε πρηζουν,σε σημειο που και να ηθελες κατι,νιωθεις ασφυκτικα και φευγεις!τα εχω ζησει και τα δυο....και ειναι και τα δυο σπαστικα!
      παντως οντως, ειδικα σε εξοπλισμο μαλλον ειναι πιο φθηνα εδω,εκτος αν δεν βρισκεις κατι,οποτε αναγκαστικα περνεις απο εξω...

Comment

εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις τιμές στο micro extreme (δεν έχει burton γμτ) αλλά και πάλι θα το ψάξω.
        κανείς δεν έχασε κάνοντας μια έρευνα αγοράς ειδικά στις μέρες μας.
        μακάρι τα ελληνικά καταστήματα να είναι ανταγωνιστικά και ο κόσμος θα τα στηρίξει.

Comment

rafkyr, όντως micro extreme δεν έτυχε να πάω, αν και θέλω...

από το zero gravity είχα πάρει και το σετ σανίδα-δέστρες-μπότες (τις πρώτες μου) και έμεινα ευχαριστημένος ΚΥΡΙΩΣ από την εξυπηρέτηση (αλλά σίγουρα και από τις τιμές)...

βέβαια μου έκατσε και το σετ... το λέω γιατί φίλος μου πήγε, δεν του έκατσε σετάκι, και τελικά ψώνισε από το micro extreme...

είναι και θέμα τύχης...

Comment

το microxtreme στην Αθηνα,εκτος οτι εχει καλες τιμες,εχει και ατομα που ''νιωθουν'' και ειναι γενικα στα extreme sports χωμενοι και οχι απλοι πωλητες!αψογη εξυπηρετηση και ποικιλια σε εξοπλισμο,σχεδον τα παντα τα εχω ψωνισει απο εκει και το προτεινω ανεπυφιλακτα,ειδικα και σε αρχαριους γιατι θα ακουσουν και μια σωστη συμβουλη.τα καλα να λεγονται!
            χωρια που ειναι πολλα χρονια στον χωρο και δεν ξεφυτρωσε ξαφνικα λογω μοδας...

Comment

φέτος πήρα από το ζερο ενα κρανος της ρεντ (το τρεϊς ). η ντομάτα ειχε αρχική τιμή φτηνότερη από αυτή του ζέρο που ήταν 69 ευρώ. ΟΜΩΣ το ζέρο με την εκπτωση βγήκε τελικά 50 ευρωπουλα ενώ η ντομάτα με έκπτωση ήταν στα 59 ευρω. οπότε όντως μερικές φορές συμφέρει να αγοράσεις από τα μαγαζιά εδω πέρα!

Comment

Originally posted by dimit View Post
                φέτος πήρα από το ζερο ενα κρανος της ρεντ (το τρεϊς ). η ντομάτα ειχε αρχική τιμή φτηνότερη από αυτή του ζέρο που ήταν 69 ευρώ. ΟΜΩΣ το ζέρο με την εκπτωση βγήκε τελικά 50 ευρωπουλα ενώ η ντομάτα με έκπτωση ήταν στα 59 ευρω. οπότε όντως μερικές φορές συμφέρει να αγοράσεις από τα μαγαζιά εδω πέρα!
                Πηρα και γω φετος το συγκεκριμενο κρανος αλλα το βρηκα απο το ιντερνετ 35 ευρω, οποτε η διαφορα ηταν μεγαλη. δε με συμφερε να το παρω απο δω... χωρια οτι ηρθε κατευθεαιν στο σπιτι μου.

Ειναι αναλογα τι τιμες θα πετυχεις σε καθε τι που θες να παρεις. Αλλου συμφερει απο ιντερνετ και αλλου απο εδω
                sigpic

Comment

σε ποιο σάιτ είχε τέτοια τιμή????!!!???

πάντως είναι πως το σκέφτεται ο καθένας μαγαζάτορας. αν θέλει να το δωσει για να μην του μεινει.... γενικα θέλει ψάξιμο όμως η δουλεια!

Comment

Originally posted by dimit View Post
                    σε ποιο σάιτ είχε τέτοια τιμή????!!!???

πάντως είναι πως το σκέφτεται ο καθένας μαγαζάτορας. αν θέλει να το δωσει για να μην του μεινει.... γενικα θέλει ψάξιμο όμως η δουλεια!
                    εχεις pm!
                    sigpic

Comment

eyxaristw!!

Comment

περασα απο το zero gravity προχθες και ηταν πολυ εξυπηρετικοι και προθυμοι. μπραβο στα παιδια μακαρι να βολευομουν να αγοραζα απο εκει αλλα οτι χρειαζομαι θα ειναι οι πρωτοι που θα ψαχνω Θεσσαλονικη. μακαρι να συνεχισετε ετσι.

Comment

απο το zero gravity ημουνα και εγω ευχαριστημενος...εξυπηρετικοι και φιλικοι....μπραβο τους...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Working...
                          X