Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγορά πέδιλων σκι scott fire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αγορά πέδιλων σκι scott fire

Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο forum και έχω την εξής απορία...

Κάνω σκι 3 χρόνια, είμαι 1.85, 85kg, το επίπεδο μου θα το χαρακτήριζα μεσο προς προχωρημένο, δηλαδή κατεβαίνω και δύσκολες κόκκινες (Αριστοτέλης, Πηγάδια), αλλά χρειάζομαι βέλτιωση στην τεχνικη... κάνω 80% σε πίστα. σκέφτομαι να αγοράσω τα Scott fire σε 1.69... και θα ήθελα την άποψη σας επειδή δεν βρήκα αρκετά reviews στο internet... δίνω ένα link για τα πέδιλα πιο κάτω... σας ευχαριστώ!

http://www.freeride.co.uk/gear/skis/...cott/fire.html

Καλώς όρισες στην παρέα μας dimk!
    Για τα συγκεκριμένα πέδιλα δεν γνωρίζω κάτι να σου πω δυστυχώς ,αυτό που ξέρω είναι ότι βρισκόμαστε στο τέλος της σαιζόν και πολλοί
    επιχειρηματίες του χώρου ξεστοκάρουν.Δοκίμασε να ψάξεις λίγο και στην Ελληνική αγορά μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα.

Comment

Καλα σου λεει ο απο πανω μου, ψαξου καλα γιατι υπαρχουν πολλα ενδιαφεροντα πραγματα στην εγχωρια αγορα!!
      Οσο για τα scottακια ειναι αρκετα καλα πεδιλα αλλά δεν ξερω το επιπεδο σου ακριβως(περαν των οσο λες για το επιπεδο σου, αν μπορεις βαλε κανενα βιδεο να σου μπω)
      Τα ανωτερω θεωρουνται καρβοπεδιλα και οχι τεχνικου σλαλομ που σημαινει οτι θα σου ειναι πιο ξεκουραστα....
      Την υγειά μας ρε....
      www.skimag.gr

Comment

Originally posted by spider.gr View Post
        Καλα σου λεει ο απο πανω μου, ψαξου καλα γιατι υπαρχουν πολλα ενδιαφεροντα πραγματα στην εγχωρια αγορα!!
        Οσο για τα scottακια ειναι αρκετα καλα πεδιλα αλλά δεν ξερω το επιπεδο σου ακριβως(περαν των οσο λες για το επιπεδο σου, αν μπορεις βαλε κανενα βιδεο να σου μπω)
        Τα ανωτερω θεωρουνται καρβοπεδιλα και οχι τεχνικου σλαλομ που σημαινει οτι θα σου ειναι πιο ξεκουραστα....

Η τιμή που τα βρήκα παιδιά είναι πολυ καλή, κοψοχρονια! Οπότε λέω να τα τολμησω! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Comment

Ποσο αν επιτρεπετε?

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk
          τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Originally posted by miscelano View Post
            Ποσο αν επιτρεπετε?

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

110 ευρώ μαζί με τις δεστρες του... Αξίζει λες?

Comment

κοιτα τα πεδιλα δεν τα ξερω καθολου και δεν εχω αποψη απο ενα review....110 ειναι καλα αλλα εξαρταται ποιας χρονιας ειναι βασικα...στο car.gr πχ βλεπω σκι 20ετιας που τα δινουν 100 ευρω και μου σηκωνεται η τριχα...μιλαμε για πεδιλα που μονο για ωα τα κρεμασεις στο τζακι ειναι χαχαχ...

Comment

http://www.snow-online.de/ski/2009/Scott/Fire.html
                Πάρτα,η τιμή είναι σούπερ.
                http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related

Comment

Originally posted by miscelano View Post
                  κοιτα τα πεδιλα δεν τα ξερω καθολου και δεν εχω αποψη απο ενα review....110 ειναι καλα αλλα εξαρταται ποιας χρονιας ειναι βασικα...στο car.gr πχ βλεπω σκι 20ετιας που τα δινουν 100 ευρω και μου σηκωνεται η τριχα...μιλαμε για πεδιλα που μονο για ωα τα κρεμασεις στο τζακι ειναι χαχαχ...

2009-2010 einai

Comment

Originally posted by dimk View Post
                    2009-2010 einai
                    παρτα και αν δε σου κανουν ανετα τα δινεις στα ιδια λεφτα....

Comment

Working...
                    X