Καλησπέρα. Ήθελα την άποψη σας σχετικαμε το συγκεκριμενο πέδιλο.είμαι θα έλεγα μετριος σκιερ και μέτα απο 3 χρόνια αποχης λόγω υποχρεώσεων ξεκίνησα και πάλι...έλεγα να αλλάξω τα παλιά μου atomic c9, 170 radius 12, που τα νιώθω ασταθη στον πάγο.ξέρω οτι τα fisher είναι πάνω απο το επίπεδο μου άλλα η τιμή είναι δελεαστική 430εύρω.κάνω μόνο εντός πιστάς υψος180. Αξίζει η θα με δυσκολέψουν?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fischer RC4 Worldcup RC Pro + RC4 Z13 (2010) νεα πέδιλα?
Collapse
X
-
Originally posted by cchrisΚαλησπέρα. Ήθελα την άποψη σας σχετικαμε το συγκεκριμενο πέδιλο.είμαι θα έλεγα μετριος σκιερ και μέτα απο 3 χρόνια αποχης λόγω υποχρεώσεων ξεκίνησα και πάλι...έλεγα να αλλάξω τα παλιά μου atomic c9, 170 radius 12, που τα νιώθω ασταθη στον πάγο.ξέρω οτι τα fisher είναι πάνω απο το επίπεδο μου άλλα η τιμή είναι δελεαστική 430εύρω.κάνω μόνο εντός πιστάς υψος180. Αξίζει η θα με δυσκολέψουν?
Δεν μας είπες σε τι ύψος τα βρήκες. ’μα είναι πάνω από 170 μην τα παίρνεις. Πέραν τούτου, το πέδιλο είναι απίστευτο με πολύ καλή σταθερότητα. Το radius είναι μικρό μεν για να κάνεις μικρές στροφές, αλλά το πέδιλο είναι καλό και για τις μεγάλες στροφές και μεγάλες ταχύτητες. Πολύ καλό πέδιλο αλλά για experts. Αφού μας λες ότι είσαι μέτριος, απέχεις και 3 χρόνια από το άθλημα, δεν νομίζω ότι θα σε βοηθήσει. Βέβαια η τιμή είναι όντως δελεαστική. Τεσπα, η απόφαση είναι δική σου.If skiing was easy they would call it snowboarding.
-
Φιλε μου μην το παιρνεις, θα το κυνηγας και δεν θα το προλαβαινεις, ειναι κριμα να επιλεξεις κατι που δεν το εχεις και απο την αλλη να σου χαλαει και τις ομορφες στιγμες που θελεις να περασεις στο βουνο!!
Ξερεις να κατεβαινεις τεχνικα(τεχνικο σλαλομ)σε τουλαχιστον κοκκινη για να μην πω μαυρη πιστα?
Εννοω, ανεβοκατεβασμα, μπατονια, κλειστη στροφη(δεν μπορω να το πω πιο απλα)και το στερνο παντα προς την κατηφορα??
Εαν δεν το εχεις μη το αγοραζεις, πανε και παρε ενα αλλο πιο βατο και φιλικο πεδιλο προς εσενα, ας πουμε το progressor 7 αν θελεις ντε και καλα της ιδιας εταιριας, αλλά γενικως ψαξε για πεδιλα μεσαιας σκληροτητας και με ακτινα στροφης 14 με 15 μετρα και πιο ξεκουραστα θα ειναι και πιο φιλικα απεναντι σου και το κυριοτερο θα συγχωρουνε λαθη.
Απο μαρκες δεν θα σου πω γιατι μπορει να θεωρηθει διαφημιση απο το φορουμ, αλλά σου ειπα τοσα που χρειαζεσε για να μπορεσεις να κανεις μια σωστη επιλογη!!
ΥΓ.Προσεχε να παρεις αυτο που πραγματικα σου αξιζει και οχι αυτο που θα ηθελες να ειχες....
Δυστυχως πολλοι κανουν αυτο το τραγικο λαθος και μενουν πισω σε βελτιωση!!
Κανω σκι στο Παρνασσο και στα Καλαβρυτα με κιτρινοπρασινη φορμα, ελα να σκιαρουμε παρεα να πουμε κι αλλα πολλα....
Καλη αγορα και καλο σκι απο δω και περα, ο χειμωνας ευτυχως καλα κρατει!!
Την υγειά μας ρε....
www.skimag.gr
Comment
-
Τα συγκεκριμένα είναι σχεδιασμένα για Γιγαντιαία Κατάβαση ,τα αντίστοιχα junior χρησιμοποιεί ο γιος μου στους αγώνες και μόνο για αυτούς.(10 πόντους μακρύτερα από το ύψος του).Εξαιρετικά για υψηλές ταχύτητες ,δεν κάνουν για τουριστικό σκι.Καλύτερα να κινηθείς σε κάτι για μέσο σκιέρ.Υπάρχουν ευκαιρίες.
Ότι χρειαστείς ,εδώ είμαστε , στο φόρουμ και όχι μόνο να συζητήσουμε.
Comment
-
Ευχαριστώ γιατις απαντήσεις σας. Έχετε δίκιο σε όλα αυτά που γράψατε -ο ενθουσιασμος μερικεςφορες μας παρασύρει εδώ ήταν ηκαι τιμή.αν θέλετε κάντε μου κάποιες προτάσεις μοντέλο+μήκος κοντ στα 400εύρω. Δεν νομιζω οτι είναι διαφήμιση μαγαζιά ας μην γράψουμε. Μόνο με πμ.τα fisher τα είπα λόγω τιμηςδεν έχω κόλλημα με την μαρκα. Fischer Progressor 800 + RS11 (2012)380εύρω. 165 μήκος ?? ΥΓ δυστυχωςο παρνασσοσ πέφτει λίγο μακριά απο την θεσσαλονίκη ευχαριστώ παντός γιατη τη πρόσκληση..
Comment
-
Φίλε μου Καταρχήν να σου πω ότι συμφωνώ κ εγω με όσα σου έχουν πει τα παιδιά παραπάνω .Για τα πέδιλα που ήθελες να πάρεις .Είμαι 1.73 ύψος 78 κιλά .επίπεδο γύρο στο 5 /10. Κάνω σκι 5 Χρόνια 20-30 ημέρες την σεζόν .Έχω τα progressor 8 2010 μοντέλο . Θεωρώ ότι και αυτα είναι απαιτητικα πέδιλα.Τα έχω στο 1.60 και έπρεπε να τα πάρω στο 1.65 γιατί στις μεγάλες ταχύτητες μου φαινοντε ασταθει. Οπότε αν ΕΣΥ εισΑι 1.80 και τα πάρεις 165 πιθανόν να μην σου κάνουν. Συμφωνώ με τον spider δες το progressor 7. Aπο άλλη μάρκα δοκίμασα κ μου άρεσαν τα volkl Ac 20 . Πολυ Καλο πεδιλο. Μπες στο side best o.gr ξεστοκαρει και αν τα έχει, θα είναι σε καλη τιμη.Originally posted by cchris View PostΕυχαριστώ γιατις απαντήσεις σας. Έχετε δίκιο σε όλα αυτά που γράψατε -ο ενθουσιασμος μερικεςφορες μας παρασύρει εδώ ήταν ηκαι τιμή.αν θέλετε κάντε μου κάποιες προτάσεις μοντέλο+μήκος κοντ στα 400εύρω. Δεν νομιζω οτι είναι διαφήμιση μαγαζιά ας μην γράψουμε. Μόνο με πμ.τα fisher τα είπα λόγω τιμηςδεν έχω κόλλημα με την μαρκα. Fischer Progressor 800 + RS11 (2012)380εύρω. 165 μήκος ?? ΥΓ δυστυχωςο παρνασσοσ πέφτει λίγο μακριά απο την θεσσαλονίκη ευχαριστώ παντός γιατη τη πρόσκληση..GVAFI72
Comment
-
κατ΄αρχην να ρωτησω το πλεον βασικο,θελεις να αλαξεις πεδιλα για να πηγαινεις καλα στον παγο?Μαλλον οχι,εψαξες μηπως το ενδεχομενο το ατομικ σου να μην εχουν σωστα ακονισμενες ακμες με αποτελεσμα να μην σε κραταν σε παγωμενο χιονι?Εξαλλου μην ξεχνας πως στην Ελλαδα π.χ. 1-2 φορες το χρονο θα συναντησεις παγωμενες πιστες και αυτο δεν αποτελει λογο αγορας νεων σκι καταλληλοτερων για τετοιες συνθηκες.Μια χαρα ειναι τα πεδιλα σου φιλε,δοκιμασε τα μετα απο ενα καλο σερβις και δες αν εχουν διαφορα.
Comment

Comment