Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μερικές απαντήσεις Ζιακόπουλου!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ποιος ζήτησε ένα '88 και ένα '68; Εκείνα ήταν πολύ ακραία και σχεδόν ανεπανάληπτα γεγονότα. Ένα 2001 ζητάμε, άντε και κανένα 2004-2006

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
      δεν ειναι δυματον να σου απαντησει κανενας ποσο συχνα πρεπει να περιμενεις στην αθηνα ενα χιονι σαν του 02.04.06 η 08.
      εδω στην θεσσαλονικη που ειχε ενα το 88 και πιο πριν το 63 ποτε ηταν και καθε χρονο περιμενουν κατι τετοιο..οποτε λογικο δεν ειναι να το περιμενουν καισ την αθηνα οταν μολις το 08 ηταν το τελευταιο?
      οταν εχουν περασει μολις 4 χρονακια?
      μα βρε γιαννη αυτα τα χιονια που λες..το 88 το 63 και το 68 που ξεχασες ηταν χιονιαδες των 70 80 και 1 μετρου χιονιαδες στο καρακεντρο...κανεις δεν ζητησε κατι τετοιο ακθε χρονο ουτε καν καθε 10 χρονια....αλλα τα 5-10ποντα που ηταν ψωμοτυρι 1 τουλαχιστον καθε χρονο και τα 10 ποντα με 20 ποντα που υπηρχαν καθε 2 με 3 χρονια αυτα τα θελουμε και ειναι ανωμαλια αυτο που περναμε....
      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

20 ποντοι σε μια παραλιακη Μεσογειακη μεγαλοπολη ειναι μεγαλο νουμερο για να ειναι προσδοκια για καθε 2 χρονια. Μια λογικη αναλογια πιστεω ειναι 1/10.
        Last edited by phanis777; 12/03/2012, 04:52 PM.
        sigpic

Comment

Originally posted by phanis777 View Post
          20 ποντοι σε μια παραλιακη Μεσογειακη μεγαλοπολη ειναι μεγαλο νουμερο για να ειναι προσδοκια για καθε 2 χρονια. Μια λογικη αναλογια πιστεω ειναι 1/10.
          1/10 για θεσσνικη οχι..δεν ειναι αυτη η αναλογια...1 προς 5 το δεχομαι και αυτο ειναι ακραιο...και παντα για 20cm+...γιατι στο κομματι πανω απο 10 και κατω απο 20 ειναι(ηταν) τουλαχιστον εναν καθε χρονο η χρονο παραχρονο το πολυ...
          ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Εγω πιστευω στην ανθρωπινη παρεμβαση στο κλιμα (θελημενη κ μη) αλλα κ στην υπερθερμανση κ γιαυτο πιστεω αυτο που λεω.
            sigpic

Comment

Originally posted by antinod View Post
              Αυτο που προσεξα εγω,ηταν η μεγαλη αγωνια που εχει για την παρεμβαση του ανθρωπου στον καιρο. και οχι αυτη που βλεπομαι,με την αυξηση των αεριων κτλ, αλλα με την παρεμβολη στα υψηλα στρωματα , ειτε αλλαζοντας την διευθυνση ενος αεροχειμμαρου ειτε δημιουργωντας απο το πουθενα συνθηκες νεφοποιησης κτλ. εδειξε πεπεισμενος οτι εχει συμβει στο παρελθον,χωρις βεβαια να μας το πουν, η' οτι και ακομη συμβαινει. Ο μεγαλος ,ομως, φοβος του ειναι οτι ολα αυτα πολυ συντομα θα νομιμοποιηθουν,αφηνοντας ελευθερες πλεον τις μεγαλες δυναμεις να ''χρησιμοποιουν'' τον καιρο για δικα τους ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
              Ευτυχώς αρχίζουν δειλά δειλά να το λένε και οι επιστήμονες...μπράβο στο κ. Ζιακόπουλο..που το παραδέχεται...όχι γιατί κάποιοι μιλάνε για σενάρια φατνασίας και συνομοσιολογίες....
              Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
              Κάμερες Μακροχωρίου:
              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
              http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Εγώ το έχω πει και άλλες φορές, έχουν ακουστεί πολλά, έχουν γινει πόλλά, κάποιοι τα θεωρούν θεωρίες συνομωσίας, όπως πχ τα chemtrails, όπου πριν λίγες μερες είδα ενα βιντεο οπου πρώην αρχηγός του FBI, ο ίδιος έλεγε οτι δηλητηριάζουν τον κόσμο, και οτι ειναι αεροπλάνα χωρίς διακριτικά, και προσγειώνονται και απογειώνονται απο κάποια συγκεκριμένα μέρη στην Αλάσκα νομίζω ή κάτι τέτοιο. Βέβαια μετά απο αυτές τις δηλώσεις πέθανε απο καρκίνο, ή τουλάχιστον αυτή ΄ηταν η επίσημη εκδοχή... Δυστυχώς συμβαίνουν πολλά πίσω απο την πλάτη μας, που είτε δε θα τα μάθουμε ποτέ, είτε θα ζήσουμε τα τραγικά αποτελέσματα κάποια στιγμή όλων αυτών των επεμβάσεων, ανθρωπογενών και μή. Και αν αυτά για εκτροπή αεροχειμάρρων και διάφορα άλλα που ακούγονται κατα καιρούς, τελικά έχουν κάποια βάση, τότε θα αρχίσουν να συμβαινουν πολλά περίεργα σε παγκόσμια κλίμακα, όχι οτι δεν συμβαίνουν ήδη βέβαια, απλά μέχρι τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ειναι λόγω φυσικής μεταβλητότητας ή συμβαίνει κάτι άλλο, θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια ακόμα για να φανούν κάποια συμπεράσματα...
                http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0

Comment

Φίλε NikosThes δεν ξέρω αν και με ποιούς άλλους τρόπους μπορεί να μας ψεκάζουν με δηλητήρια, αλλά ότι μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι οι λευκές ή ρόζ (ανάλογα με την ώρα της ημέρας / θέση του ήλιου) ουρές των καυσαερίων των πολιτικών αεροπλάνων που πετάνε στα 36000 πόδια, που και μένα κάποιοι γνωστοί μου της δείχνουν σαν απόδειξη ..των chemtrails δεν έχουν καμμία σχέση. Είναι απλώς οι υδρατμοί των καυσαερίων που συμπυκνώνονται. Αν κάποιος μου υποδείξει έστω και μιά χημική ένωση που να μπορεί να περάσει μέσα από το θάλαμο καύσης μιάς τουρπίνας αεροπλάνου στους 1700-2000oC και να μην καταστραφεί και να βγεί ως αθώο μίγμα κλασικών καυσαερίων (κυρίως οξείδια αζώτου, θείου, διοξείδιο μτου άνθρακα και νεράκι) εγώ θα πάω να καταθέσω το δίπλωμά μου του χημικού μηχανικού στο περιοδοικό "Τρίτο Μάτι". Εντάξει να είμαστε υποψιασμένοι αλλά δε μπορώ να πιστεύω θεωρίες που ανακατεύουν αεροψεκασμούς πληθυσμών με συνωμοσίες Εβραίων και ούφο που μας πλησιάζουν και μεταφέρουν ..αρχαίους Έλληνες (ναι και αυτό το έχω ακούσει!)

Comment

Κατι τετοιο ειπε και ο Ζιακο...αν αρχιζει και αναλυει θεωριες περι εξωγηινων θεων και τετοια δεν θα λεγοταν ζιακοπουλος αλλα λιακοπουλος.
                    ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ

Comment

ναι πραγματι πηρε θεση για αυτα αλλα κια για τα μερομηνια που σε βαθος χρονου τα θεωρει πληρως ατεκμηριωτα//
                      οπως χαρακτηριστικα ειπε δεν υπαρχει κανενας συσχετισμος ημερων του αυγουστου η του ιουλιου με τον καιρο του χειμωνα!
                      ..επισης ειπε οτι υπαρχουν ημερομηνια για διαφορετικες ημερες,,,ενω εκει που πραγματικα με αφησε πληρως καλλημενο ειναι εκει που ειπε αυτο που λεω και εγω χρονια!!!!
                      οτι εαν χωρισεις στην τυχη τον καιρο τον ιανουαριο σε 5ημερακαι δωσεις εκτιμησει ε θα πεσεις στην τυχη μεσα σε καποιο αφου ο καιρος ετσι ειναι παντα το χειμωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                        ενω εκει που πραγματικα με αφησε πληρως καλλημενο ειναι εκει που ειπε αυτο που λεω και εγω χρονια!!!!
                        οτι εαν χωρισεις στην τυχη τον καιρο τον ιανουαριο σε 5ημερακαι δωσεις εκτιμησει ε θα πεσεις στην τυχη μεσα σε καποιο αφου ο καιρος ετσι ειναι παντα το χειμωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Δε το λες μονο εσυ .Η Λογικη το λεει.
                        Ειδικα αμα βαλεις και το περιθωριο +/- δυο τρεις μερες εχεις πεσει παντα μεσα.

Κι οποιος μου λεει οτι βρισκω ευκολα τις μεσοπροθεσμες μεταβολες του καιρου που συμβαινουν σε 6-7 μερες,γι αυτο δεν το πιστευω.Τι μεταβολη να μου βρεις σε 7 μερες.Η πιθανοτητα μες το χειμωνα ο καιρος να αλλαξει μεσα σε 7 μερες ειναι μεγαλη.Ουτως η αλλως θα αλλαξει.Εκτος κι αν εχουμε επιμονο αντικυκλωνα πανω μας (βλεπε Νοεμβριο φετος) οποτε και ολοι κανουν τη παπια.Αν δεν εχουμε ομως αντικυκλωνα εννοειται οτι ο καιρος θα αλλαζει συνεχως καθε 6-7 μερες.
                        Last edited by Κωστας.; 13/03/2012, 06:08 PM.

Comment

O zιακόπουλος είπε ότι τίποτα δεν απορρίπτεται...μάλιστα αναφέρθηκε πολλές φορές στα πρακτικά σημάδια, λέγοντας ότι δεν είναι σήμερα επιστημονικά, αλλά μπορεί να είναι αύριο...όλα είναι ανοιχτά...μάλιστα ανέφερε κι έναν Γάλλο αν δεν κάνω λάθος στο τέλος, αρκετά ηπίων τόνων επιστήμονα (ας με βοηθήσει κάποιος το όνομα και πως ακριβώς το είπε), που πραγματικά λέει ότι μπορεί όλα να συμβαίνουν...Θέλω να πω ότι και ο ίδιος ο Ζιακό το ψάχνει, δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο... ’λλωστε δεν είναι τυχαίο ότι δήλωσε Θεοφραστικός...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by yakutia View Post
                            Φίλε NikosThes δεν ξέρω αν και με ποιούς άλλους τρόπους μπορεί να μας ψεκάζουν με δηλητήρια, αλλά ότι μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι οι λευκές ή ρόζ (ανάλογα με την ώρα της ημέρας / θέση του ήλιου) ουρές των καυσαερίων των πολιτικών αεροπλάνων που πετάνε στα 36000 πόδια, που και μένα κάποιοι γνωστοί μου της δείχνουν σαν απόδειξη ..των chemtrails δεν έχουν καμμία σχέση. Είναι απλώς οι υδρατμοί των καυσαερίων που συμπυκνώνονται. Αν κάποιος μου υποδείξει έστω και μιά χημική ένωση που να μπορεί να περάσει μέσα από το θάλαμο καύσης μιάς τουρπίνας αεροπλάνου στους 1700-2000oC και να μην καταστραφεί και να βγεί ως αθώο μίγμα κλασικών καυσαερίων (κυρίως οξείδια αζώτου, θείου, διοξείδιο μτου άνθρακα και νεράκι) εγώ θα πάω να καταθέσω το δίπλωμά μου του χημικού μηχανικού στο περιοδοικό "Τρίτο Μάτι". Εντάξει να είμαστε υποψιασμένοι αλλά δε μπορώ να πιστεύω θεωρίες που ανακατεύουν αεροψεκασμούς πληθυσμών με συνωμοσίες Εβραίων και ούφο που μας πλησιάζουν και μεταφέρουν ..αρχαίους Έλληνες (ναι και αυτό το έχω ακούσει!)

έτσι έλεγα και γώ μέχρι που έπεσα σε αυτο (ΌΧΙ ΑΚΡΙΒΏς ΣΕ ΑΥΤΟ στο ορίτζιναλ.. που δεν το βρίσκω πουθενά τωρα...
                            δεν ξέρω τι - γιατί - και αν ψεκάζουν εμάς ή όχι, αν προσπαθούν να τιθασέψουν τον καιρό η εμάς, αλλά...

αυτό δεν μπορώ όμως να το εξηγήσω (εκτός και αν είναι fake Που δεν το δείχνει), όπως και τόσα άλλα βίντεο όπου ανοίγει // κλείνει ο ψεκασμός κατα βούληση και σε παρόμοια Χ-αστή σχήματα.
                            Last edited by airboarder; 13/03/2012, 08:40 PM.
                            www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

yakutia αρχινα και τρεχα να καταθεσεις το διπλωμα
                              mountain

Comment

α,. το βρήκα και με ελληνικούς υπότιτλους... (για την συνομιλία των πιλότων που κινηματογραφουν)
                                http://www.youtube.com/watch?v=tfXXiq4ef-c

Mountain... φίλε, ίσως ο yakutia εννοεί ότι φαίνεται να περνούν από τον κινητήρα, αλλά ΔΕΝ περνάν, όσο μακάκας και να είναι κάποιος στάνταρ θα θέλει να φαίνεται ότι ο κινητήρας ευθύνεται και είναι Contrail, αλλά αμα έχεις εκεί κοντά στον κινητήρα το ακροστόμιο, πάνω // κάτω από το φτερό, θα φαίνεται σαν να βγαίνει από τον κινητήρα, για να υπάρχουν δικαιολογίες φίλε...

τέσπα, θα πρέπει να είμαστε μακάκες για να λέμε δεν τρέχει τίποτε... τώρα Harp, marp parp δεν ξέρω, εμάς ή τον καιρό θένε να βάλουν σε καλούπι... αλλά κάτι τρέχει... δεν είναι contrails
                                Last edited by airboarder; 13/03/2012, 09:46 PM.
                                www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

Working...
                                X