Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eξωτερικη πολιτικη- Εθνικα θεματα- Αμυνα-Διπλωματια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by evonimos View Post
    Ασε τις απολογιες εν ονοματι του Ζαεφ και τις γεωπολιτικες 'αναλυσεις' με φανταστικες συμμαχιες και πες μας ποια ειναι η επισημη θεση του Κουλη στο Μακεδονικο.
    εσύ απάντησε καθαρά στο

22-02-18, 20:15

που πας να αποφύγεις και να κάνεις γαργάρα για να μην εκτεθείς, κύττα καλύτερα και κρίνε την επίσημη θέση της υπεύθυνης κυβέρνησης της χώρας σου στο Σκοπιανό που χειρίζεται το θέμα και που δεν έχει καν επίσημη θέση.

και άσε την αντιπολίτευση που έχει την πολυτέλεια να απαιτεί τουλάχιστον την θέση της κυβέρνησης για να τοποθετηθεί ανάλογα και έχει κάθε δίκιο, διότι ουδέποτε κλήθηκε για να χαραχτεί από κοινού εθνική πολιτική στο Σκοπιανό.

Για μιά ακόμα φορά βάζεις κλασικά πλάτη στους Συριζανέλ. Για μιά ακόμα φορά σου θυμίζω ότι κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι η ΝΔ.

Comment

• Originally posted by yakutia View Post
      Για μιά ακόμα φορά βάζεις κλασικά πλάτη στους Συριζανέλ. Για μιά ακόμα φορά σου θυμίζω ότι κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι η ΝΔ.
      Καλα κανεις τον Κινεζο εσυ..
      Τι να απαντησεις για την θεση της Συγγρου στο Σκοπιανο.
      Οτι στηριζει Ζαεφ και ξεπουλημα ομνοματος?
      Δεν γινεται.. Παμε και σε εκλογες.

Για μια ακομη φορα, συνεχιζεις να παριστανεις οτι δεν καταλαβαινεις πως δεν κυβερνουν ουτε οι υπαλληλοι Συριζανελ, ουτε φυσικα τα αλλα φερεφωνα παλαιοτερα, οι Σαμαροβενιζελοι.

Την Ελλαδα κυβερναει η Αγια και Οσια πρεσβεια του κυριου Pyatt, πρωην "straw-man" της κυριας Nuland.
      Σε συνεργασια ...με τους 'θεσμους' της Τροικας...
      Για να ξυπναμε λιγακι!
      Αντε και εαν ειναι καλο παιδι ο Κουλης, θα αναλαβει και αυτος υπαλληλικη θεση.
      Last edited by evonimos; 26/02/2018, 05:44 PM.

Comment

Για μια ακομη φορα, συνεχιζεις να παριστανεις οτι δεν καταλαβαινεις πως δεν κυβερνουν ουτε οι υπαλληλοι Συριζανελ, ουτε φυσικα τα αλλα φερεφωνα παλαιοτερα, οι Σαμαροβενιζελοι.

Την Ελλαδα κυβερναει η Αγια και Οσια πρεσβεια του κυριου Pyatt, πρωην "straw-man" της κυριας Nuland.
        Για να ξυπναμε λιγακι!
        χαχα πάλι με τη Συγγρού , είπαμε η ΝΔ έχει απ το 2016 γραφεία στο Μοσχάτο,εδώ και 2 χρόνια δεν λέμε "η Συγγρού" λέμε "η Πειραιώς"!

και δεν κυβερνάει σήμερα η ΝΔ, κυβερνούν απ το 2015 οι Συριζανελ, μα είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου κυριολεκτικά evonimos! χαχαχαχ
        Last edited by yakutia; 26/02/2018, 10:52 PM.

Comment

Για να ξυπναμε λιγακι!

εν τω μεταξύ επί της ουσίας Δεν είμαι κομματικός οπαδός ούτε μέλος της ΝΔ για να προπαγανδίζω κομματικές γραμμές. Απλώς θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένη τη στάση της ΝΔ να θέλει την άποψη των κυβερνώντων για τη σημερινή επιλογή και τη θέση τουςπου κάνουν το 2018, τώρα, να τοποθετηθεί. γνωρίζοντας ότι μέσα στην κυβέρνηση επικρατεί αλαλούμ για το όνομα, βλέπε ψεκασμένους και Καμμένους και ότι θα επιλέξουν αυτό τελικά που θα τους επιβάλλουν που πιθανόν να μην το γνωρίζουν καν.

Αλλά προσωπικά έχω τη δική μου άποψη για το όνομα την οποία έχω αναλυτικά πεί εδώ στο φόρου στο ποστ #2640 στις 10.1.2018 και σε πολλά άλλα ποστ. Και θεωρώ το πιό λογικό όνομα το Nova Macedonia.

10-01-18, 14:06

επιπλέον θεωρώ εντελώς επουσιώδες το Σκοπιανό ειδικά σε αυτή τη φάση, ενώ θα έπρεπε κυττάμε στην εξωτερική πολιτική το πραγματικό και σοβαρότατο θέμα μας με τους Τούρκους. Και αυτό το έχω εξηγήσει αναλυτικά.

αλλά το Σκοπιανό προτάθηκε προφανώς σε αυτή τη φάση με οικονομικά ανταλλάγματα από αμερικανούς και ΕΕ για να κρατηθούν οι αλήτες του Σύριζα στην εξουσία. Και φυσικά αυτοί τσίμπησαν.

Comment

προσωπικά έχω τη δική μου άποψη για το όνομα την οποία έχω αναλυτικά πεί εδώ στο φόρου στο ποστ #2640 στις 10.1.2018 και σε πολλά άλλα ποστ.

Και θεωρώ το πιό λογικό όνομα το Nova Macedonia.
            Nova Macedonia - "Νεα" Μακεδονια δηλαδη..
            Ε βεβαια, αφου εμεις ειμαστε η "παλαια". Λογικο.
            Ειμαστε η παρωχημενη Μακεδονια εμεις. Χωρις προοπτικη και μελλον...
            "Ντεμοντε"..!

Ενω εκεινοι ασφαλως ειναι η "Νεα". Η συγχρονη Μακεδονια.
            Με την απαραιτητη δυναμικη και σθενος, να ατενιζει με ελπιδα το αυριο!

Συγχαρητηρια ρε συ Yakutia!!
            Εξυπηρετεις
            με αψογο τροπο, την προπαγανδα του Ζαεφ και της αλλης νυφιτσας, του Nimetz.
            Πρεπει να σε παρασημοφορησουν και εσενα οι γειτονες, μαζι με τον Τσιπρα!

Πολυ ωραιος εισαι εσυ αδελφε μου..
            Εχεις και το θρασσος να να κανεις μαθηματα γεωπολιτικης και να ασκεις κριτικη στους Συριζοκαμμενους "συντροφους" σου...

Α και μην ξεχασω. Τα συγχαρητηρια μου στην αγαπημενη σου συντροφισσα, Μερκελ.
            Εγινε και νονα στην επισημη συναντηση που ειχε με τον Ζαεφ στον Βερολινο. Τον απεκαλεσε "Μακεδονα" πρωθυπουργο..
            Last edited by evonimos; 27/02/2018, 01:33 AM.

Comment

• Αγαπητέ evonimos, ακριβώς αυτό είναι η άποψή μου ως προς το όνομα. Nova Macedonia. Στο ποστ μου #2640
              που ούτε καν θα διάβασες. Εκεί εξηγώ ακριβώς το σκεπτικό μου αλλά και σε άλλα ποστ . Σε αυτή τη χρονική φάση του φορουμ είχαν γίνει ουσιαστικές ήρεμες και σοβαρές συζητήσεις με πολλά παιδιά. Ούτε καν τις παρακολουθείς φαίνεται τη συζήτηση.

Επειδή βλέπω είσαι στον γνωστό σου παροξυσμό συκοφαντίας του συνομιλητή σου, πάρε κανένα ηρεμιστικό Kouroublix της Novartis. Θα σε βοηθήσει να χωνέψεις το Republic of Macedonia που τελικά θα μείνει στην πράξη εσαεί, με τη διαπραγμάτευση του Τσίπρα και του σταλινικού Κοτζιά.

Σαφώς κατανοώ την άποψη όσων δεν θέλουν καν να υπάρχει η λέξη Μακεδονία στο όνομα των Σκοπίων. Σαφώς θα ήταν το ιδανικό, αλλά με τα ιστορικά και σημερινά δεδομένα, ρεαλιστικά είναι μάλλον αδύνατον. Και αυτό το συζητήσαμε ήρεμα και πολιτισμένα με πολλά παιδιά στο τοπικ εκείνες τις ημέρες.
              Με σένα όμως δεν μπορεί κανείς να συζητήσει φυσιολογικά. Ο δικός σου όμως ψευτοπατριωτισμός είναι υποκριτικός και ανεύθυνος διότι χρησιμοποιείς το εθνικό αυτό θέμα για να προπαγανδίσεις την απαξίωση του πολιτικού συστήματος υπερ μιά δικτατορίας. Είσαι ο καλύτερος αβανταδόρος της Χρυσής Αυγής και του Σύριζα φυσικά.
              Last edited by yakutia; 27/02/2018, 09:37 AM.

Comment

Επειδή βλέπω είσαι στον γνωστό σου παροξυσμό συκοφαντίας του συνομιλητή σου, πάρε κανένα ηρεμιστικό Kouroublix της Novartis.
                Ρε συ Yakutia, που την ειδες την συκοφαντια.
                Την γυμνη αληθεια την βαπτιζεις συκοφαντια εσυ?

Τον παροξυσμο, προφανως, αλλος τον εχει...
                Αυτος που κατα καιρους, μ'έχει βαπτισει απο Συριζαιο εως και Χρυσαυγιτη...

Εγω φιλε μου, δεν ανηκω πουθενα, ουτε τους ψηφιζω και φυσικα δεν προσδοκω τιποτα απο τους απατεωνες.

Εσεις τους ψηφιζετε πρωτα σαν πειθηνιοι αμνοι και μετα εχετε 'απαιτησεις' απ'τα λαμογια του καθε χρωματος?????
                Ειναι δυνατον???
                Δεν προκειται να δειτε προκοπη... Ξεχαστε το!

Εσενα που τους ψηφιζεις φιλε μου, σε θεωρουν μεγαλο κοροιδο! Και εχουν καθε δικαιωμα.
                Σε εχουν ικανο, μονο για να βελαζεις ως καλο αμνοεριφιο και να τους πληρωνεις τον παχυλο μισθο τους.

Κοιτα λοιπον να ξυπνησεις απο την κομματικη σου μεθη.
                Μετα ...ελα ευχαριστως, να συννενοηθουμε.
                Last edited by evonimos; 27/02/2018, 02:49 PM.

Comment

Ρε συ Yakutia, που την ειδες την συκοφαντια.
                  Την γυμνη αληθεια την βαπτιζεις συκοφαντια εσυ?

Και τον παροξυσμο, αλλος τον εχει...
                  Αυτος που κατα καιρους, μ'έχει βαπτισει απο Συριζαιο εως Χρυσαυγιτη...

Εγω φιλε μου, δεν ανηκω πουθενα και δεν προσδοκω τιποτα απο τους απατεωνες.
                  Εσυ τους ψηφιζεις και μετα εχεις απαιτησεις απ'τα λαμογια καθε χρωματος.

Κοιτα λοιπον να ξυπνησεις απο την κομματικη σου μεθη και να κανεις και εσυ το ιδιο.
                  Δεν είπα ότι είσαι ούτε Χρυσαυγίτης ούτε Συριζαίος. Απλώς όλα όσα λες έχουν δυστυχώς κατά 90% ένα αχταρμά από Χρυσαυγίτικες θέσεις 5% θέσεις ΚΚΕ (δικτατορίες κατάλυση του πολιτεύματος, δίκες πολιτικών, γενική απαξίωση του πολιτικού συστήματος εγκατάλειψη του Ευρώ και της Ευρώπης, συμμαχίες σε Ευρασίες κλπ). Το άλλο 5% είναι το περιτύλιγμα του αχταρμά με δήθεν ιδεολογικές επιρροές από ..Πλάτωνα και Καποδίστρια. Από την Πόλη έρχομαι δηλαδή και πιάσ' το αυγό και κούρεφ'το.

οπότε και χωρίς να το θέλεις αβαντάρεις κυρίως τη Χρυσή Αυγή.

επίσης με τη μανία σου σχεδόν αποκλειστικά κατά της ΝΔ, αβαντάρεις και τρολλάρεις υπερ του Σύριζα.

Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα και το πρακτικό αποτέλεσμα όσο και αν το αρνείσαι.

Comment

...όλα όσα λες έχουν δυστυχώς κατά 90% ένα αχταρμά από Χρυσαυγίτικες θέσεις 5% θέσεις ΚΚΕ...
                    Ετσι το αντιλαμβανεσαι εσυ Yakutia, με τα περιορισμενα κομματικα σου αισθητηρια και τα μικροπολιτικα σου κριτηρια.

Δεν εχω αλλωστε καμια απαιτηση, απο κανεναν να συμφωνησει με τις θεσεις μου.
                    Συζητηση γινεται και κανω απλως την δικη μου τοποθετηση.

Και δεν τιθεται θεμα συγκρισης, του κοινοβουλευτισμου της μεταπολιτευσεως, με εθνικη κυβερνηση τυπου-Καποδιστρια, που οραματιζομαι.

Το ενα καθεστως ειναι απλως μια αντεθνικη χουντα με δημοκρατικο περιτυλιγμα και το αλλο προκειται για μια θεωρητικη κυβερνηση εθνικης ανατασης.

Οπως εχω ξαναγραψει, οποιαδηποτε αλλαγη σημερα προυποθετει την πολιτικη καθαρση εις βαθος.
                    Και δεν αναφερομαι σε θεατρο, τυπου Νοβαρτης..
                    Μιλαω για αποδοση δικαιοσυνης προς ολα τα μετωπα που προδοσαν και προδιδουν την χωρα.

Εαν βεβαιως θελουμε, την υπαρξη μια χωρας αυτοδυναμης και ανεξαρτητης.
                    Εαν θελουμε, την συνεχιση υπαρξης προτεκτορατου το οποιο οδευει προς 'κοσσοβοποιηση', τοτε εννοειται πως δεν τιθεται ζητημα.
                    Καλα βαδιζουμε...
                    Last edited by evonimos; 27/02/2018, 03:38 PM.

Comment

• χαχα υποθέτω η θεωρητική κυβέρνηση εθνικής ανάτασης θα έχει λογικά και θεωρητικό ισχυρό στρατό. να προτείνουμε στους Τούρκους να παίξουμε κανένα on-line war game.

τώρα εξηγείται πως επέμενες ότι χρειαζόμαστε και μπορούμε να έχουμε τέτοια εθνική κυβέρνηση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Δεν μας είχες εξηγήσει ότι θα είναι "θεωρητική"εμ αν είναι έτσι γίνεται και σε 1 ώρα. χαχαχα τι ζούμε και ακούμε Θεέ μου...

Comment

• Μην κανεις τον μπουφο.
                        Θεωρητικη ειναι, εφοσον δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη.

Οπως ακριβως και η κυβερνηση Κουλη που οραματιζεσαι...
                        Last edited by evonimos; 28/02/2018, 01:36 PM.

Comment

Μην κανεις τον μπουφο.
                          Θεωρητικη ειναι, εφοσον δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη.

Οπως ακριβως και η κυβερνηση Κουλη που οραματιζεσαι...
                          Εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερα να παραμείνει θεωρητική. Πρώτον μου αρέσει πολύ το όνομα "Θεωρητική Κυβέρνηση Εθνικής Ανάτασης", δεύτερον έτσι είναι ο μόνος τρόπος να γίνει άμεσα, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση που έχουμε τώρα με τους Τούρκους, π.χ. γίνεται εύκολα μέσα σε 1 ώρα στο fb ή σε ένα blog, τρίτον δεν μπορεί κανείς να σου κάνει καζούρα ότι θα γίνει πράξη του αγίου ..ανήμερα.

Comment

Working...
                          X