Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eξωτερικη πολιτικη- Εθνικα θεματα- Αμυνα-Διπλωματια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τι εγινε Yakutia & gakhun?

Ειδατε τον κοσμο και την πραγματικη του βουληση στο συλλαλητηριο και κρυφτηκατε στην κομματικη σας τρυπα...?

Τουμπεκι τωρα που ξεφτιλιστηκανε τα κομματα και αποκομματα της 'προοδου και της αναπτυξης'..

Το εθνος, δεν ειναι οι μνημονιακες 'δημοκρατικες' κυβερνησεις, του 15% και 20% (επι του συνολου).

Το εθνος ειμαστε εμεις οι Ελληνες!
    Last edited by evonimos; 21/01/2018, 06:26 PM.

Comment

• Originally posted by evonimos View Post
      Τι εγινε Yakutia & gakhun?

Ειδατε τον κοσμο και την πραγματικη του βουληση στο συλλαλητηριο και κρυφτηκατε στην κομματικη σας τρυπα...

Τουμπεκι τωρα που ξεφτιλιστηκανε τα κομματα και αποκομματα της 'προοδου και της αναπτυξης'..

Το εθνος, δεν ειναι οι μνημονιακες 'δημοκρατικες' κυβερνησεις, του 15% και 20% (επι του συνολου).

Τα τουμπεκί να τα απευθύνεις στον εαυτό σου.

Comment

• Καλως τον gakhun..

Δεν σε εβλεπα να σχολιαζεις και ανησυχησα..

Τι εγινε?

Δεν εχει re-posts 'αντι-Τσιπρικης' προπαγανδας σημερα...??

Στερεψε η πηγη?

Ουτε ενα μυνημα στηριξης για το Μακεδονικο ομως ρε gakhun?

Εσυ? Που ανηκεις στην 'πατριωτικη' δεξια του Κουλη??

Δεν μας τα λες καλα..
        Last edited by evonimos; 21/01/2018, 06:26 PM.

Comment

Τι εγινε Yakutia & gakhun?

Ειδατε τον κοσμο και την πραγματικη του βουληση στο συλλαλητηριο και κρυφτηκατε στην κομματικη σας τρυπα...

βρε βρε βρήκες χώρο να κολλήσεις σαν το τσιμπούρι και να τον καπηλευτείς.

οι άνθρωποι διαδήλωναν για ένα συγκεκριμένο ζήτημα. το Μακεδονικό.

δεν διαδήλωναν για να καταλυθεί η δημοκρατία και το Σύνταγμα και να δικάσουν λαϊκά δικαστήρια τους βουλευτές και τους πολιτικούς.

κάτι τύποι με τέτοιες ιδέες σαν εσένα δεν είναι ούτε το 1% του Εθνους, αν εξαιρέσεις τα γνωστά αντιδημοκρατικά (Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ) κόμματα.

οπότε μην κολλάς σαν τσιμπούρι εκεί που νομίζεις ότι θα έχεις πέραση.
          Last edited by yakutia; 21/01/2018, 06:38 PM.

Comment

• Να το και το αλλο μας το παιδι ο Yakutia..

Για πες μας εσυ? Που χαθηκες?

Δεν σε ειδα να στειλεις ενα μυνημα στηριξης για το Μακεδονικο..

Σιγα μην εστειλνες..

Εισαι υπερανω..

Εσυ ενδιαφερεσαι για την 'προοδο και αναπτυξη' του Κουλη μονο..

Εκτεθεικατε καταλληλως σημερα και οι δυο σας, ως προς τις 'αγνες' σας προθεσεις και πατριωτικες θεσεις.
            Εχετε και τον Μαμουθ να σας συμμεριζεται.

Τωρα ..μπορεις αν θες, να κρυφτεις παλι στην κομματικη σου φιδοτρυπα....
            Last edited by evonimos; 21/01/2018, 06:54 PM.

Comment

• Originally posted by SUMMERSNOW View Post
              Η θεση τους ειναι γνωστη.οκ πιστευουν πως εχουν δικιο.ομως αν μπορουν ας απαντησουν τι θα κερδισουμε δινοντας τους τον ορο Μακεδονια ?
              δεν θα σχολιασω την απαντηση τους ,απλα εχω περιεργεια να δω το σκεπτικο τους.
              Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σχολιάσει ο οποιοσδήποτε την απάντησή μου. Εξάλλου όταν γράφεις δημόσια ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να σου απαντήσει όπως και να μην απαντήσει όπως κάνω εγώ όταν αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος τρολάρει ή είναι κανονικό τρολ. Το ποια είναι τα πιστεύω μου στα εθνικά θέματα, αρκεί να διαβάσεις κάποια από τις εκατοντάδες αναφορές που έχω κάνει στα ιστορικά θέματα καθώς και στο θέμα εξωτερικής πολιτικής-αμυνας κτλ. Αν θυμάμαι καλώς, δεν έκανες αναρτήσεις εκεί ή αν έκανες αυτό ήταν σπάνια γιατί δε σε θυμάμαι. Σε αυτές τις αναρτήσεις, όπως και σε αναρτήσεις του yakutia (αλλά καλύτερα να μιλήσει ο ίδιος , αν θέλει για αυτές), θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν κάποιοι που δεν περιμένουν ένα συλλάλητήριο για να κάνουν αγώνα, αλλά αυτόν τον αγώνα τον κάνουν συνεχώς.

Στην ουσία τώρα. Δε νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που να θέλει να υπάρχει το όνομα Μακεδονία σε οποιαδήποτε μορφή στην ονομασία αυτής της χώρας, των οποίων οι αλυτρωτικές θέσεις, δεν είναι τωρινές , αλλά πάνε πολλές δεκαετίες πίσω. Το αν είναι 100% εφικτό αυτό να το πετύχουμε δεν το νομίζω πλεόν γιατί στο παρελθόν γίνανε σημαντικά λάθη. Μακάρι όμως να το καταφέρουμε και πρέπει να κάνουμε ότιδήποτε περνά από το χέρι μας για αυτό. Πιστεύω όμως ότι αν δεν υπήρχε το θέμα της ένταξης της Χώρας αυτής στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. , τώρα θα ήταν τελειωμένη υπόθεση εις βάρος μας.
              Επισης η όποια λύση θα πρέπει να περιλαμβάνει όλο το πακέτο, όπως τα σύμβολα, τα άρθρα του Συντάγματος κτλ., γιατί αλλιώς δεν κάνεις τίποτα.

Προσωπικά θεωρώ ότι η λύση ενός γεωγραφικού προσδιορισμού όπως το Βόρεια Μακεδονία , είναι το ίδιο με το σκέτο Μακεδονία.Όπως και το Νέα Μακεδονία. Και τα δύο δε νομίζω ότι βοηθάνε στο να φρενάρουν τον αλυτρωτισμό τους και είμαι κατά .

Μία λύση (εκεί που έχουμε φτάσει) που την θεωρώ σχεδόν ιδανική είναι το Σλαβομακεδονία, αλλά νομίζω ότι οι Αλβανοί των Σκοπίων δεν θα το δεχόντουσαν με τίποτα.

Τις προάλλες διάβασα αυτό, το οποίο βρήκα σε μία πρώτη ανάγνωση εξαιρετικά ενδιαφέρον:
              Λύση αποδεκτή γενικότερα για τη «Μακεδονία»

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
              http://www.liberal.gr/forum/sxoliasm...nia%C2%BB.html

Μacedonovo και Μacedonovar οι κάτοικοι (όπως λέμε Κόσοβο και Κοσοβάροι) και πάντα μιλάμε με συμφωνία για όλο το πακέτο.

Όπως είπα το βρίσκω σε πρώτη ανάγνωση ενδιαφέρον.

Comment

• Ειτε ετσι ειτε γιουβετσι, η Wikipedia και ολα τα επισημα οργανα της παγκοσμιοποιησης, χρησιμοποιουν το ονομα: Republic of Macedonia

Εμεις ομως, σαν ενδειξη σοβαρου κρατους με εθνικη ευθιξια και ευαισθησιες, πρεπει να απαιτησουμε εστω και μονομερως να μην επιτραπει η χρηση του ορου Μακεδονια.

Διατηρωντας εστω, τα προσχηματα.

Δεν πρεπει σε καμια περιπτωση, να δειξουμε ηττοπαθια.

Last edited by evonimos; 21/01/2018, 08:01 PM.

Comment

• Ο Ερντογάν εξευτέλισε τις ΗΠΑ και βομβαρδίζει ανηλεώς θέσεις Κούρδων στο Αφρίν και στη Β.Συρία στις Αμερικανικές βάσεις παρά τη διαφωνία των ΗΠΑ οι οποίες χάνοντας σε όλα τα μέτωπα, ήρθαν στη γειτονιά μας να ανακατέψουν τη τράπουλα. Με σκαλί το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας αναβίωσαν το Μακεδονικό και δημιουργούν προβλήματα. Όλοι οι πολιτικοί μας προσκυνημένοι μέχρις εσχάτων στον ξένο παράγοντα.

Originally posted by yakutia View Post
                  Το ποιά είναι η θέση της ΝΔ για το Μακεδονικό δεν το γνωρίζω
                  Δεν θες να το γνωρίζεις. Το γνωρίζουν όμως όλοι οι Ελληνες.
                  Last edited by sdfv-0; 21/01/2018, 07:54 PM.

Comment

• Originally posted by sdfv-0 View Post

Comment

Να το και το αλλο μας το παιδι ο Yakutia..

Σιγα μην εστειλνες..
                      Εισαι υπερανω..

Εκτεθεικατε καταλληλως σημερα και οι δυο σας, ως προς τις 'αγνες' σας προθεσεις και πατριωτικες θεσεις.

συμμετείχα στη συζήτηση και είπα αρκετές φορές αναλυτικά τη γνώμη μου και για το Μακεδονικό και για το συλαλλλητήριο.

μάλιστα εδώ σε συνδυασμό με τάπωμά σου.

έχω συνοψίσει τα σχετικά μου ποστ. και σήμερα είπα ότι αν και δε συμφωνώ με το συλλαλητήριο σέβομαι απόλυτα όσους συμμετέχουν και θέλουν να εκφραστούν έτσι.

Δεν κρύφτηκα από κανέναν και είπα ευθαρσώς τη γνώμη μου.

Όσοι συζήτησαν εδώ και έχουν παρακολουθήσει τα ποστ σου έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Όπως είπα αντιδημοκράτες κρυφοφασίστες σαν εσένα που παριστάνουν τους πατριώτες αντιμετωπίζονται καλύτερα με καζούρα, την οποία έχεις και θα έχεις απ ότι βλέπω όλο και ευρύτερη.

και μόνο που μόλις λίγες ώρες μετά το συλλαλητήριο όπου έκανες τον εκστασιασμένο πατριώτη ανεβάζοντας το ένα ποστ μετά το άλλο, γύρισες αμέσως στον "Κούλη" αποδεικνύει απλώς ότι "θέλει η π@@α να κρυφτεί αλλά δεν την αφήνει η χαρά της"

Comment

• Originally posted by sdfv-0 View Post

εσύ γνωρίζεις τη θέση της κυβέρνησης της χώρας σου η οποία τώρα διαπραγματεύεται και πάει να κλείσει το θέμα;

ή δεν σε απασχολεί και σε ενδιαφέρει και σένα μόνο η ΝΔ και ο "Κούλης",

Comment

• Originally posted by yakutia View Post
                          εσύ γνωρίζεις τη θέση της κυβέρνησης της χώρας σου η οποία τώρα διαπραγματεύεται και πάει να κλείσει το θέμα;

Σωστός!

Comment

Να το και το αλλο μας το παιδι ο Yakutia..

Σιγα μην εστειλνες..

Εισαι υπερανω..

συμμετείχα στη συζήτηση και είπα αρκετές φορές αναλυτικά τη γνώμη μου και για το Μακεδονικό και για το συλαλλλητήριο.

μάλιστα εδώ σε συνδυασμό με τάπωμά σου.

έχω συνοψίσει τα σχετικά μου ποστ. και σήμερα είπα ότι αν και δε συμφωνώ με το συλλαλητήριο σέβομαι απόλυτα όσους συμμετέχουν και θέλουν να εκφραστούν έτσι.

Δεν κρύφτηκα από κανέναν και είπα ευθαρσώς τη γνώμη μου.

Όσοι συζήτησαν εδώ και έχουν παρακολουθήσει τα ποστ σου έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Όπως είπα αντιδημοκράτες κρυφοφασίστες σαν εσένα που παριστάνουν τους πατριώτες αντιμετωπίζονται καλύτερα με καζούρα, την οποία έχεις και θα έχεις απ ότι βλέπω όλο και ευρύτερη.

και μόνο που μόλις λίγες ώρες μετά το συλλαλητήριο όπου έκανες τον εκστασιασμένο πατριώτη ανεβάζοντας το ένα ποστ μετά το άλλο, γύρισες αμέσως στον "Κούλη" αποδεικνύει απλώς ότι "θέλει η π@@α να κρυφτεί αλλά δεν την αφήνει η χαρά της"
                            .

Last edited by gakhun; 21/01/2018, 08:25 PM.

Comment

δε συμφωνώ με το συλλαλητήριο
                              Το καταλαβαμε..

Φανηκε περιτρανα σημερα, ποιος συμφωνει με το συλλαλητηριο και ποιος οχι..

Μαζι με εσενα συμφωνει π.χ. ο gakhun, ο Μαμουθ, και μερικοι ακραιοι αριστεροι, με μειοδοτικες θεσεις..

Σε αυτους με τις μειοδοτικες θεσεις λοιπον, συγκαταλεγεσαι και εσυ..

Η μονη διαφορα, κατα την γνωμη μου, ειναι οτι εσυ και ο gakhun, αυτοπροσδιοριζεστε ως 'δεξιοι'..

Συγχαρητηρια λοιπον.

αντιδημοκράτες κρυφοφασίστες σαν εσένα που παριστάνουν τους πατριώτες αντιμετωπίζονται καλύτερα με καζούρα
                              Την ελλειψη επιχειρηματων, την βαπτισες 'καζουρα'?

Αααχ ρε Yakutia, εισαι αστειρευτη πηγη ψυχαγωγιας! Τι θα εκανα χωρις εσενα.

Προσεχε μη μου παθεις κατι.

Οι θεσεις μου ειναι επηρεασμενες απο τον Πλατωνα, επομενως αντιδημοκρατικες.

Λογικο να ειναι αντικαθεστωτικες, εφοσον εχουμε δημοκρατια.

Ισως δεν γνωριζεις, οτι ο Σωκρατης στην εποχη του, εθανατωθει με μαρτυρικο τροπο, επειδη ειχε αντικαθεστωτικες ιδεες.

Δεν ηταν 'δημοκρατης' βλεπεις, οπως του λογου σου...

Δικαιωθηκε ομως, με χρυσα γραμματα στην ιστορια και τουλαχιστον προσωπικα, το αναγνωριζω.

Εσυ αν θες, προσκυνα τον ακριβοθωρητο Κουλη σου, να δεις προκοπη ..
                              Last edited by evonimos; 21/01/2018, 08:43 PM.

Comment

Εχει ηδη τοποθετηθει σαφως ο ανθρωπος, για ολες τις πολιτικες δυναμεις.

Εχει γραψει:

" Όλοι οι πολιτικοί μας προσκυνημένοι μέχρις εσχάτων στον ξένο παράγοντα."

Σε παρακαλω, μαθε επιτελους να διαβαζεις αυτα που γραφει ο αλλος και παψε να τρολαρεις και να γελοιοποιησαι.

Και εσυ και ο gakhun..
                                Last edited by evonimos; 21/01/2018, 09:14 PM.

Comment

Working...
                                X