Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eξωτερικη πολιτικη- Εθνικα θεματα- Αμυνα-Διπλωματια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by evonimos View Post
    Ετσι αστειευεστε εσεις οι 'δεξιοι πατριωτες' στην ΝΔ, για τα εθνικα θεματα...?

Με το Μακεδονικο, φαινεται ξεκαθαρα το χασμα μεταξυ της πραγματικης εθνικης βουλησης του Ελληνικου λαου καιτα ξεπουλημενα, μειοδοτικα κομματα!

προσωπικό σχόλιο έγραψα για το δημοψήφισμα και όχι για το Μακεδονικό. Και το σχόλιό μου δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα και τις θέσεις της ΝΔ. και παρά το αστείο, το πιστεύω. Στα δημοψηφίσματα και στις διαδηλώσεις είμαστε πρώτοι, από ουσία μηδέν. Αν θες να δεις απόψεις κόμματος καλύτερα άσε τη ΝΔ και δες τον "χαρισματικό" όπως σ αρέσει να τον λες, που τον Χαϊδεύεις.

Ο Μπαλαούρας δεν είναι ο πρώτος...
    Οταν ο μισός ΣΥΡΙΖΑ έλεγε τα Σκόπια «Μακεδονία»

http://www.protothema.gr/politics/article/565640/otan-o-misos-suriza-elege-ta-skopia-makedonia/

για το ΚΚΕ δεν το συζητάμε, μόνος σου ανέβασες ποστ με τον Ριζπσπάστη.

Συνεπώς για μιά ακόμα φορά πας να φορτώσεις κατά την προσφιλή σου τακτική στο κόμμα της ΝΔ προσωπικά σχόλια μελών του φορουμ και κάνεις γαργάρα τις θέσεις του κυβερνώντος κόμματος. Που έχουν προφανώς την μείζονα σημασία.

τουτέστιν έμμεση Συριζοτρολλιά.

ΥΓ ξέρω ξέρω, χαρακτήρισες "εθνικό ολετήρα" τον Τσίπρα, μαζί με τον Κυριάκο. Παρόλο που για τον δεύτερο όπως είπες "δεν έχει αποδειχτεί"

Comment

• Για τον Συριζα ξερουμε πολυ καλα τις μειοδοτικες του θεσεις. Δεν το κρυβει αλλωστε.

Για πειτε μας ομως τωρα, Yakutia & gakhun, ως γνησιοι οπαδοι της 'πατριωτικης παραταξεως' της ΝΔ, ποια ειναι η θεση της στο Μακεδονικο?

Γιατι εγω προσωπικα, εχω καταλαβει οτι επι της ουσιας εχει μια παγεια θεση στο ζητημα: ξεπουλημα ονοματος.
      Last edited by evonimos; 20/01/2018, 03:18 PM.

Comment

• Φάουλ από Νίμιτς σε κανάλι των Σκοπίων: Η πρόταση μου για το όνομα ενισχύει την εθνική ταυτότητα της ΠΓΔΜ

«Μακεδόνες» οι κάτοικοί της

http://www.athensvoice.gr/world/4133...ei-tin-ethniki

Comment

• Originally posted by gakhun View Post
          Φάουλ από Νίμιτς σε κανάλι των Σκοπίων: Η πρόταση μου για το όνομα ενισχύει την εθνική ταυτότητα της ΠΓΔΜ

«Μακεδόνες» οι κάτοικοί της

http://www.athensvoice.gr/world/4133...ei-tin-ethniki

να τα βλεπουν αυτα οι υποστηρικτες του να βρουμε λυση .τετοια λυση θα βρουνε και θα πειτε και ευχαριστω....

Comment

• Και εγω περιμενω ακομη να πει ο Yakutia & gakhun, ως γνησιοι οπαδοι της 'πατριωτικης παραταξεως' της ΝΔ, ποια ειναι η θεση της στο Μακεδονικο?

Comment

• Originally posted by yakutia View Post
              είδα με λεπτομέρεια το video και ανακαλώ. Ο Ελληνας κυβερνήτης συμπεριφέρθηκε σωστά. Κράτησε το πλοίο του σταθερά στην πορεία του και με σταθερή μεγάλη ταχύτητα. Ο Τούρκος προφανώς ήθελε να κωλώσει ο δικός μας και να στρίψει να τον αποφύγει, πράγμα που θα ήταν καθαρή ήττα στον τσαμπουκά αυτό. Τελικά κώλωσε ο Τούρκος και έκανε τελευταία πρόκληση να έρθει παράλληλα, -παρολίγο να κοπανήσει πάνω μας απ τα απόνερα του Νικηφόρου- και να προσπεράσει ξυστά μπροστά απ την πλώρη και από αριστερά το δικό μας παραβιάζοντας κάθε κανόνα ασφαλούς ναυσιπολοϊας (που ακολουθούν και τα πολεμικά σε καιρό ειρήνης).

Οι δικοί μας cool στα π@πάρια τους. Μόνο βγήκαν δυό τρείς και έβλεπαν απ τη γέφυρα τις μ@λακίες του Τούρκου.
              χαχαχαχααχαχ πραγματικα γελαω.ειναι τοση η καψουρα σου να αποδειξεις πως σε ολα οι Ελληνες τα κανουν χαλια που και το βιντεο βιαστηκες να το δεις .

<<πολύ ξεφτίλα και ταπεινωτική πρόκληση>>μα γιατι?θα τους δωσουμε το νησακι και τελειωσε η υποθεση σιγα μη παιδευομαστε με τετοια,δεν μας συμφερει οικονομικα ...μην το ξεχνας ...

υ.γ περα απο το τσιγκλισμα που σε κανω ,οφειλω να πω ΜΠΡΑΒΟ για την ειλικρινεια σου για το λαθακι που εκανες στο σχολιασμο του βιντεο.γιατι καλιστα θα μπορουσες να μη πεις τιποτα.σιγουρα αυτο που ειδες εσυ ειναι μια λεπτομερεια που την ξερουν μονο οσοι ασχολουνται με σκαφη και ναυσιπλοια.σιγα μην παιρναμε χαμπαρι πως εκανες λαθος .
              γιαυτο σου αξιζουν πολλα ΜΠΡΑΒΟ

Comment

Και εγω περιμενω ακομη να πει ο Yakutia & gakhun, ως γνησιοι οπαδοι της 'πατριωτικης παραταξεως' της ΝΔ, ποια ειναι η θεση της στο Μακεδονικο?
                Η θεση τους ειναι γνωστη.οκ πιστευουν πως εχουν δικιο.ομως αν μπορουν ας απαντησουν τι θα κερδισουμε δινοντας τους τον ορο Μακεδονια ?
                δεν θα σχολιασω την απαντηση τους ,απλα εχω περιεργεια να δω το σκεπτικο τους.

Comment

• Originally posted by SUMMERSNOW View Post
                  Η θεση τους ειναι γνωστη.οκ πιστευουν πως εχουν δικιο.ομως αν μπορουν ας απαντησουν τι θα κερδισουμε δινοντας τους τον ορο Μακεδονια ?
                  δεν θα σχολιασω την απαντηση τους ,απλα εχω περιεργεια να δω το σκεπτικο τους.
                  Γνωστοι φανατισμενοι κομματο-λατρες της ΝΔ..

Να σου κανω ομως και εγω μια εκτιμηση της πιθανης ασυναρτητης απαντησης:

'Ξεπουλαμε οριστικα και ολοκληρωτικα το ονομα ...για να εχουμε προοδο και αναπτυξη...'

Comment

Γνωστοι φανατισμενοι κομματο-λατρες της ΝΔ..

Να σου κανω ομως και εγω μια εκτιμηση της πιθανης ασυναρτητης απαντησης:

'Ξεπουλαμε οριστικα και ολοκληρωτικα το ονομα ...για να εχουμε προοδο και αναπτυξη...'
                    αυτη την απαντηση την εχω ακουσει πολλες φορες αυτες τις μερες ,αλλα νομιζω πως δεν πειθει ουτε τους ιδιους.
                    τωρα για φανατισμενους νδ κτλ ,δεν ξερω ,πολλες φορες το γραπτο σε δειχνει αλλιως απο αυτο που πραγματικα εισαι.και επειδη δεν τους ξερω προσωπικα δεν μπορω να εχω γνωμη.πλην κανα δυο εξαιρεσεων που ειναι πολυ πολυ προκλητικοι,ειτε αριστεροι ειτε δεξιοι

Comment

αυτη την απαντηση την εχω ακουσει πολλες φορες αυτες τις μερες ,αλλα νομιζω πως δεν πειθει ουτε τους ιδιους.
                      τωρα για φανατισμενους νδ κτλ ,δεν ξερω ,πολλες φορες το γραπτο σε δειχνει αλλιως απο αυτο που πραγματικα εισαι.και επειδη δεν τους ξερω προσωπικα δεν μπορω να εχω γνωμη.πλην κανα δυο εξαιρεσεων που ειναι πολυ πολυ προκλητικοι,ειτε αριστεροι ειτε δεξιοι

Ουτε εγω τους ξερω προσωπικα.

Αποκλειστικα απο αυτα που γραφουν οι ιδιοι, τους χαρακτηριζω.

Δεν εχω καμια αντιρρηση να εκφραζουν την αποψη τους.

Θα γραψω ομως και την δικη μου.

Μακαρι οπως εγραψα και πριν, να ειμασταν ολοι μια γροθια στα εθνικα ζητηματα και να μην υπηρχαν διχασμοι και κομματικες εριδες.

Αλλα δυστυχως αλλιως καταντησαμε.
                      Last edited by evonimos; 21/01/2018, 01:33 AM.

Comment

• το εχουν υπογραψει και καποια ονοματα που δεν το περιμενα ...
                        http://www.kathimerini.gr/853340/art...asias-ths-pgdm

Comment

το εχουν υπογραψει και καποια ονοματα που δεν το περιμενα ...
                          http://www.kathimerini.gr/853340/art...asias-ths-pgdm
                          Εννοειται φιλε μου!

Ο Ελληνικος λαος στην συντρηπτικη του πλειοψηφια, απο τα πιο ταπεινα εως τα ανωτερα κοινωνικα στρωματα, στηριζει την ιστορική και πολιτιστική μας κληρονομιά.

Δεν πρεπει να πτοεισαι ουτε εσυ, ουτε κανενας Ελληνας!
                          Last edited by evonimos; 21/01/2018, 04:13 AM.

Comment

χαχαχαχααχαχ πραγματικα γελαω.ειναι τοση η καψουρα σου να αποδειξεις πως σε ολα οι Ελληνες τα κανουν χαλια που και το βιντεο βιαστηκες να το δεις .

<<πολύ ξεφτίλα και ταπεινωτική πρόκληση>>μα γιατι?θα τους δωσουμε το νησακι και τελειωσε η υποθεση σιγα μη παιδευομαστε με τετοια,δεν μας συμφερει οικονομικα ...μην το ξεχνας ...

υ.γ περα απο το τσιγκλισμα που σε κανω ,οφειλω να πω ΜΠΡΑΒΟ για την ειλικρινεια σου για το λαθακι που εκανες στο σχολιασμο του βιντεο.γιατι καλιστα θα μπορουσες να μη πεις τιποτα.σιγουρα αυτο που ειδες εσυ ειναι μια λεπτομερεια που την ξερουν μονο οσοι ασχολουνται με σκαφη και ναυσιπλοια.σιγα μην παιρναμε χαμπαρι πως εκανες λαθος .
                            γιαυτο σου αξιζουν πολλα ΜΠΡΑΒΟ
                            χαχα καλό το τσίγκλισμα και ευχαριστώ για τα άλλα σχόλια.

Comment

Και εγω περιμενω ακομη να πει ο Yakutia & gakhun, ως γνησιοι οπαδοι της 'πατριωτικης παραταξεως' της ΝΔ, ποια ειναι η θεση της στο Μακεδονικο?

Το ποιά είναι η θέση της ΝΔ για το Μακεδονικό δεν το γνωρίζω γιατί δεν είμαι κομματικός της, απλώς είμαι ψηφορόφος της. Η ΝΔ δεν έχει διατυπώσει καθαρή άποψη κατά τη γνώμη μου κακώς, αλλά έχει την αιτιολογημένη "πολυτέλεια" να περιμένει την σαφή καθαρή θέση της κυβέρνησης της χώρας που είναι σήμερα υπεύθυνη για το θέμα και προσπαθεί να το κλείσει άρον άρον.

Έχουμε δηλ μιά κυβέρνηση που επιδίδεται σε μουλωχτή μυστική διπλωματία χωρίς να λέει ούτε καν στα πολιτικά κόμματα με τι θέσεις διαπραγματεύεται. Ενώ σε τέτοια θέματα απαιτείται εθνική συναίνεση.

Αυτό θα έπρεπε να σε απασχολεί, ποιά είναι η θέση της υπεύθυνης κυβέρνησης της χώρας και όχι να τρώγεσαι ποιά είναι η θέση της αντιπολίτευσης. Αλλά ως γνωστόν εσύ ουσιαστικά μάλλον συριζοτρολλάρεις, άλλη μιά απόδειξη για αυτό.

Εγώ λοιπόν έχω εκφράσει σαφέστατα τις δικές μου απόψεις για το Μεκεδονικό κατ αρχήν εδώ

και επίσης εδώ

Επειδή όμως εσύ όμως πλασσάρεσαι σαν πατριώτης και εθνικός πλειοδότης για τη χώρα σου γεμίζοντας με λεβέντικα ποστ τις εδώ σελίδες, θα έπρεπε να γνωρίζουν όσοι σε διαβάζουν, ότι έχεις δημόσια εκφράσει τις απόψεις ότι θα πρέπει να καταλυθεί η Δημοκρατία, να καταργηθεί το Σύνταγμα, να επιβληθεί δικτατορία, να συλληφθούν οι βουλευτές και να δικαστούν για προδοσία και άλλα τέτοια ευτράπελα.

Δυστυχώς όμως για σένα η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος και του Συντάγματος είναι εσχάτη προδοσία και η διαφύλαξή του επαφίεται στον πραγματικό πατριωτισμό των Ελλήνων. Συνεπώς με τέτοιες απόψεις είσαι εσύ ο πραγματικός δυνητικός εθνοπροδότης.

ευτυχώς βέβαια σε ευτράπελες περιπτώσεις σαν τις δικές σου δε χρειάζεται κανένας αγώνας για διαφύλαξη του Συντάγματος, απλά λίγη καζούρα για να γελάμε.

Comment

• Originally posted by yakutia View Post
                                Το ποιά είναι η θέση της ΝΔ για το Μακεδονικό δεν το γνωρίζω γιατί δεν είμαι κομματικός της, απλώς είμαι ψηφορόφος της. Η ΝΔ δεν έχει διατυπώσει καθαρή άποψη κατά τη γνώμη μου κακώς..
                                Φαινεται, δεν την ξερεις καλα την ΝΔ, ...παρ'οτι δηλωνεις περιτρανα, 'ψηφοφορος' της..

Να σου πω εγω λοιπον, γιατι δεν εχει διατυπωσει 'καθαρη αποψη':

Επειδη ξερει καλα, πως εαν διατυπωσει ευθαρσως την πραγματικη της θεση στο εθνικο αυτο ζητημα, θα εκτεθει και θα αντιμετωπισει την λαικη κατακραυγη..

Επομενως πραττει καλως, με μικροπολιτικα βεβαια κριτηρια.

Originally posted by yakutia View Post
                                Επειδή όμως εσύ όμως πλασσάρεσαι σαν πατριώτης και εθνικός πλειοδότης για τη χώρα σου γεμίζοντας με λεβέντικα ποστ τις εδώ σελίδες, θα έπρεπε να γνωρίζουν όσοι σε διαβάζουν, ότι έχεις δημόσια εκφράσει τις απόψεις ότι θα πρέπει να καταλυθεί η Δημοκρατία, να καταργηθεί το Σύνταγμα, να επιβληθεί δικτατορία, να συλληφθούν οι βουλευτές και να δικαστούν για προδοσία και άλλα τέτοια ευτράπελα.
                                Εχω διατυπωσει τις θεσεις μου, οι οποιες ειναι επηρεασμενες απο τον Πλατωνα, επομενως αντιδημοκρατικες.

Το ξερω οτι ειναι αντικαθεστωτικες, εφοσον εχουμε δημοκρατια.

Σου θυμιζω εδω, οτι ο Σωκρατης στην εποχη του, για τον παραπανω λογο, εθανατωθει με μαρτυρικο τροπο...

Δικαιωθηκε ομως, με χρυσα γραμματα στην ιστορια και τουλαχιστον προσωπικα, το αναγνωριζω.

Αυτο που κανεις εσυ και αλλοι 'δημοκρατες', ειναι να συνδεουν σκοπιμως, το πολιτευμα της δημοκρατιας, με τη εννοια του εθνους.

Σε πληροφορω λοιπον, οτι η εννοιες εθνος και πατριδα, ουδεμια σχεση εχουν με το εκαστοτε πολιτευμα, ειτε δημοκρατικο ειτε δικτατορικο.

Παραμενουν αναλλοιωτες στον χρονο, οσα πολιτευματα και εαν περασουν.

Θυμιζω λοιπον σε ολους τους καθεστωτικους θιασωτες, πως το πολιτευμα πρεπει να υφισταται για να υπηρετει το εθνος και την πατριδα, οχι το αναποδο..

Το εθνος λοιπον Yakutia, δεν ειναι η 'δημοκρατια' της μνημονιακης Χουντας.

Το εθνος, ειμαστε ολοι οι Ελληνες!

Περαστικα.
                                Last edited by evonimos; 21/01/2018, 04:33 PM.

Comment

Working...
                                X