Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου...και στην ιστορία η Ελλάδα υπηρξε αχάριστη:
Στις 19 Απριλίου, 1919 προτού αποφασιστεί η εκκένωση της Κριμαίας, εκδηλώθηκε η λεγόμενη "γαλλική ανταρσία στη Μαύρη Θάλασσα" όπου Γάλλοι ναύτες των θωρηκτών Φρανς, Ζαν Μπαρτ, Βερντέν, Ζυστίς και Μιραμπώ, που ναυλοχούσαν στο λιμένα της Σεβαστούπολης, στασίασαν και βγαίνοντας στην ξηρά ενώθηκαν με πλήθη κομμουνιστών κατοίκων οι οποίοι, κρατώντας κόκκινες σημαίες, περιέρχονταν τους δρόμους φωνάζοντας «Ζήτω οι Μπολσεβίκοι».
Όταν ο διοικητής του λόχου ενημέρωσε σχετικά και ζήτησε από τον Γάλλο φρούραρχο ντε Βιλεπέν οδηγίες τι να πράξει, έδωσε εντολή στον ελληνικό λόχο να προβεί αυτός στις αναγκαίες ενέργειες, κάνοντας ακόμα και χρήση όπλων, αν χρειαζόταν.
Τότε ο διοικητής του λόχου διέταξε τους άνδρες του να βγουν στους δρόμους και να εκτελέσουν βολές στον αέρα για τη διάλυση των διαδηλωτών.
...Από τα πυρά σκοτώθηκαν πέντε πολίτες και τραυματίστηκαν τρεις Γάλλοι ναύτες.
Συνεπώς καλά εκανε η Ρωσία αν ήταν προς τα συμφέροντά της και βοηθησε την Τουρκία το 1922. Οι δικοί μας φίλοι ήταν οι Αγγλοι, οι Γάλλοι και οι Αμερικάνοι. Φίλοι της Τουρκίας ήταν οι Ρώσοι. Καθένας κοιτάζει τα δικά του παιδιά. Ας τα δουμε ψυχρά και ρεαλιστικά και να μην αισθανόμαστε πάντα οι αδικημενοι.
Μα οι μπολσεβίκοι να υποστηρίζουν τον οθωμανισμό του σουλτάνου η τον απολυταρχισμό του Κεμάλ;;;; Συμφέροντα ήταν είναι και θα είναι σιγά μην ασχολήθηκαν για 5 νεκρούς Ουκρανούς κιόλας...
Καταρχάς κατέχει μόνο το 10% της γεωγραφικής Μακεδονίας οπότε Βόρεια και Νέα Μακεδονία δεν υφίσταται.
Κατά δεύτερον είναι γνωστό ότι μόνο μετά το 45 και τον Τίτο δημιουργήθηκε η λεγόμενη «Μακεδονία» και το έθνος τους.
Επίσης μην πέφτουμε στην λουμπα να τους βαπτίσουμε εμείς αυτοί πρέπει να έρθουν με προτάσεις, απλά εμείς θα έχουμε βέτο σε κάποια ονόματα. Το αγκάθι είναι ο αλυτρωτισμός τους και η εθνότητα - γλώσσα.
Φυσικά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είναι αξιόπιστοι καθώς έχουν παραβιάσει όλες τις ενδιάμεσες συμφωνίες και κυκλοφορούν παντού με το Μακεδονία και ότι άμα μπουν Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχει η αυτοδιάθεση των λαών που μας το επιβάλει άρα αν είναι να συμφωνήσουμε τώρα και μετά να κάνουν ότι γουστάρουν είναι άκυρο. Πιστεύω με αυτά πρέπει να πορευθούμε..
Ειμαστε προ τετελεσμενων γεγονοτων στο θεμα του ονοματος.
Εχεις την εντυπωση οτι οι χωρες που χρησιμοποιουν την ονομασια Μακεδονια για το κρατιδιο, θα παψουν να το χρησιμοποιουν επειδη εμεις θα ασκησουμε βετο σε διμερες επιπεδο?
Παει αυτο το κεφαλαιο. Εχει τελειωσει, δυστυχως.
Εχουμε να ευχαριστουμε, τις προδοτικες ηγεσιες του παρελθοντος και του παροντος για αυτο.
Αν και για να ειμαι δικαιος, ολοι μας εχουμε μεριδιο ευθηνης, λογω μαλθακοτητος τοσα χρονια.
Ειμαστε προ τετελεσμενων γεγονοτων στο θεμα του ονοματος.
Εχεις την εντυπωση οτι οι χωρες που χρησιμοποιουν την ονομασια Μακεδονια για το κρατιδιο, θα παψουν να το χρησιμοποιουν επειδη εμεις θα ασκησουμε βετο σε διμερες επιπεδο?
Παει αυτο το κεφαλαιο. Εχει τελειωσει, δυστυχως.
Εχουμε να ευχαριστουμε, τις προδοτικες ηγεσιες του παρελθοντος και του παροντος για αυτο.
Αν και για να ειμαι δικαιος, ολοι μας εχουμε μεριδιο ευθηνης, λογω μαλθακοτητος τοσα χρονια.
Όπως πολύ καλά έμαθαν σε 25 χρόνια να λένε αυτό το όνομα μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει...παλέψαμε με όλες αυτές τις σύμμαχες χώρες να αλλάξουν, έχουμε κάνει κάτι και φθάσαμε στο τέλος; Γιατί καίγονται να μπουν ΕΕ; Γιατί ελπίζουν ότι έτσι θα σωθεί η χώρα από τις αποσχιστικές τάσεις της μισής χώρας προς Αλβανίας και της άλλης μισής προς Βουλγαρίας...όπως είπα και πιο πάνω για τις συνομιλίες μπορούμε να πούμε τι δεν δεχόμαστε...αυτοί πρέπει να έρθουν με προτάσεις και όσο δεν δεχόμαστε την είσοδο αυτοί χάνουν. Δεν λέω ότι δεν έχουμε κάνει λάθη προς Θεού...και εγκληματικά μάλιστα αλλά δεν βρισκόμαστε σε αδιέξοδο
Καταρχάς κατέχει μόνο το 10% της γεωγραφικής Μακεδονίας οπότε Βόρεια και Νέα Μακεδονία δεν υφίσταται.
Κατά δεύτερον είναι γνωστό ότι μόνο μετά το 45 και τον Τίτο δημιουργήθηκε η λεγόμενη «Μακεδονία» και το έθνος τους.
Επίσης μην πέφτουμε στην λουμπα να τους βαπτίσουμε εμείς αυτοί πρέπει να έρθουν με προτάσεις, απλά εμείς θα έχουμε βέτο σε κάποια ονόματα. Το αγκάθι είναι ο αλυτρωτισμός τους και η εθνότητα - γλώσσα.
Φυσικά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είναι αξιόπιστοι καθώς έχουν παραβιάσει όλες τις ενδιάμεσες συμφωνίες και κυκλοφορούν παντού με το Μακεδονία και ότι άμα μπουν Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχει η αυτοδιάθεση των λαών που μας το επιβάλει άρα αν είναι να συμφωνήσουμε τώρα και μετά να κάνουν ότι γουστάρουν είναι άκυρο. Πιστεύω με αυτά πρέπει να πορευθούμε..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Απολύτως σωστός!
Το όνομα είναι το όχημα της δημιουργίας της πλαστής εθνικής τους και γλωσσικής ταυτότητας, εις βάρος, φυσικά, της Ελλάδος.
Θα μπορουσαμε ανετα να ειχαμε θεσει προταση ενωσης με τα Σκοπια υπο τον ορο να μαθουν τα παιδια Ελληνικα υποχρεωτικα και να αλλαξουν υπηκοοτητα.
Θελετε να λεγεσται ΜΑκεδονια? Κανενα προβλημα. Προσχωρηστε στην Ελληνικη επικρατεια και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.
Τωρα, εχουμε πολυ λιγα οπλα στα χερια μας και πολυ λιγους πατριωτες πολιτικους να το χειριστουν.
Το 99% των βουλευτων ειναι προδοτες - τομαρια και το αποδεικνυουν καθε μερα.
Ποιοι λοιπον θα διαπραγματευτουν? Οι Εφιαλτες?
Καταπληκτικό σχέδιο. Μόνο μιά διάνοια (#2637 ) θα μπορούσε να το σκεφτεί και όχι οι... "προδότες" όπως λες.
Δεκαετιές σκοπιανής προπαγάνδας που στηρίζεται στο ότι οι Μακεδόνες δεν είναι Ελληνες , θα λυνόταν με το να τους ...προτείνουμε να τους κάνουμε Έλληνες!!!
Το κρυφό όνειρο του κάθε Σκοπιανού με παππού κομιτατζή και πατέρα στο (Σ)ΝΟΦ είναι να γίνει Έλληνας!!! Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
Δεκαετιές σκοπιανής προπαγάνδας που στηρίζεται στο ότι οι Μακεδόνες δεν είναι Ελληνες , θα λυνόταν με το να τους ...προτείνουμε να τους κάνουμε Έλληνες!!!
Το κρυφό όνειρο του κάθε Σκοπιανού με παππού κομιτατζή και πατέρα στο (Σ)ΝΟΦ είναι να γίνει Έλληνας!!! Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
Αφου δεν εχεις ιδεα τι γινετε εξω απο το καβουκι σου, στον πραγματικο μας κοσμο.
Οι περισσοτεροι χριστιανοι μεσο-αστοι Σκοπιανοι, δεν θα ειχαν κανενα προβλημα να εξελληνιστουν αποκτωντας υπηκοοτητα και διαβατηριο.
Ειδικα στις καλες εποχες, προ-οικονομικης κρισεως, τοτε που η Ελλαδα μεσουρανουσε στα Βαλκανια.
Σε πληροφορω οτι αισθανονται πολυ περισσοτερο Γιουγκοσλαβοι, παρα 'Μακεδονες'. Μην νομιζεις οτι ειναι ολοι ηλιθιοι, να πιστευουν τυφλα την κρατικη προπαγανδα.
Η πολιτιστικη επιρροη της Ελλαδος στον γειτονικο λαο, ακομη και σημερα ειναι αρκετα δυνατη.
Εαν ηθελε η πολιτικη ηγεσια των σημερινων προδοτων, θα μπορουσε να προσφερει κινητρα για να αποκτησουν Ελληνικη υπηκοοτητα,
οσοι θελουν να λεγονται πραγματικοι "Μακεδονες".
Η Τουρκια, που δεν νοσει τοσο πολυ οπως εμεις απο εθνο-προδοτισμο, αυτο ακριβως εφαρμοζει στους γειτονικους βαλκανιους πλυθησμους.
Με πατημα την μουσουλμανικη πιστη και στηριγμα την οικονομικη και πολιτικη της ισχυ, ασκει επιρροη εδω και χρονια.
Ασε λοιπον τις εξυπναδες και βαλε στην ακρη τις κομματικες σου αγκυλωσεις.
Εαν θες να συμμετεχεις στην συζητηση, γραψε κατι εποικοδομητικο.
Αλλιως, περιορισου στο να κανεις re-post τα αρθρα της κομματικη σου προπαγανδας, που εισαι και καλος σε αυτο.
Αφου δεν εχεις ιδεα τι γινετε εξω απο το καβουκι σου, στον πραγματικο μας κοσμο.
Οι περισσοτεροι χριστιανοι μεσο-αστοι Σκοπιανοι, δεν θα ειχαν κανενα προβλημα να εξελληνιστουν αποκτωντας υπηκοοτητα και διαβατηριο.
Ειδικα στις καλες εποχες, προ-οικονομικης κρισεως, τοτε που η Ελλαδα μεσουρανουσε στα Βαλκανια.
Σε πληροφορω οτι αισθανονται πολυ περισσοτερο Γιουγκοσλαβοι, παρα 'Μακεδονες'. Μην νομιζεις οτι ειναι ολοι ηλιθιοι, να πιστευουν τυφλα την κρατικη προπαγανδα.
Η πολιτιστικη επιρροη της Ελλαδος στον γειτονικο λαο, ακομη και σημερα ειναι αρκετα δυνατη.
Εαν ηθελε η πολιτικη ηγεσια των σημερινων προδοτων, θα μπορουσε να προσφερει κινητρα για να αποκτησουν Ελληνικη υπηκοοτητα,
οσοι θελουν να λεγονται πραγματικοι "Μακεδονες".
Η Τουρκια, που δεν νοσει τοσο πολυ οπως εμεις απο εθνο-προδοτισμο, αυτο ακριβως εφαρμοζει στους γειτονικους βαλκανιους πλυθησμους.
Με πατημα την μουσουλμανικη πιστη και στηριγμα την οικονομικη και πολιτικη της ισχυ, ασκει επιρροη εδω και χρονια.
Ασε λοιπον τις εξυπναδες και βαλε στην ακρη τις κομματικες σου αγκυλωσεις.
Εαν θες να συμμετεχεις στην συζητηση, γραψε κατι εποικοδομητικο.
Αλλιως, περιορισου στο να κανεις re-post τα αρθρα της κομματικη σου προπαγανδας, που εισαι και καλος σε αυτο.
Αν θέλω να συμμετάσχω στη συζήτηση, δε θα πάρω άδεια από εσένα.
Όπως είπε και ο yakutia, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά... Έχω μαυρίσει τα επίμαχα σημεία. (Το παραδειγμα της Τουρκίας είναι άσχετο.)
Φαντασία μου πλανεύτρα, είσαι η ποιο μεγάλη ψεύτρα ,όπως λέει ( κατά τη μία ερμηνεία)το λαϊκό άσμα.
Το εξοργιστικό με εσένα , δεν είναι η ημιμάθειά σου,αλλά το ύφος σου. Είναι το ύφος αυτού που προσποιείται ότι γνωρίζει χωρίς να γνωρίζει και δε δέχεται να τον αμφισβητούν. Ξέρεις πως τον λενε αυτόν που το κάνει αυτό;
Δύο τρία πόστ να διαβάσεις κάποιος από την αντιπαράθεση σου με τον yaκutia στα οικονομικά και καταλαβαίνει αμέσως. Δε γνωρίζεις καλά κάλα ούτε την ορολογία των οικονομικών όρων και την "λες" στον άλλον που "το έχει σπουδάσει" το αντικείμενο. Σαν να κάνει μάθημα ο μερομηνάς , στον επαγγελματία σπουδαγμένο μετεωρολόγο, για την κίνηση των χαμηλών. Για γέλια πραγματικά.
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω, ότι σκοπός σου εξαρχής είναι να τρολάρεις. Σε όποιο θέμα έχεις μπει προκαλείς και είσαι μόνο 10 ημέρες στο forum. Ακόμα και η επιλογή του πρώτου θέματος που άνοιξες περί της κλιματικής αλλάγης , ενώ υπήρχε ήδη κάτι παρόμοιο, δεν πιστεύω ότι έγινε τυχαία (είναι θέμα που στο παρελθόν έχουν υπάρξει μεγάλοι τσακωμοί στο forum).
Πεταγεσαι σαν την .... μονο και μονο για να μου την 'πεις', με σχολια εκτος θεματος.
Ενταξει, καταλαβαινω πως εσυ και ο 'συναδελφος' σου ο Yakutia, εχετε αφρισει επειδη σας αντικρουω την προπαγανδα.
Εχετε εκτεθει με τις κομματικες σας αγκυλωσεις και τις ασυναρτησιες σας.
Κανονικα θα επρεπε να σας περιφρονω, αλλα εχω και εγω τα ορια μου.
Υ.Γ.
Ενα χρονο και βαλε ειμαι στο φορουμ φιλε gakhun. Οχι 10 ημερες οπως νομιζεις. Εσυ απ'ότι φαινεται, εισαι ..εκτος χρονου..
Ενα χρόνο; Μπα; Να με συγχωρείς τότε, λαθος μου, δεν σε είχα προσέξει και φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος . Για αυτό φρόντισες φαίνεται το τελευταίο διάστημα να μας κάνεις αισθητή την παρουσία σου, γράφοντας ότι να ναι...
Μας αντικρούεις την ....προπαγάνδα;;;; Ασυναρτησίες εμείς ;;;;;;;
Ειναι δυνατον να περιμενουμε την επιμορφωση/ωριμανση του εκλογικου σωματος, την ωρα που η χωρα βουλιαζει???
Μετα απο 100.000 χρονια ισως συμβει...
Ακριβως οπως το παραδειγμα του Πλατωνα, με την παραβολη του ακυβερνητου πλοιου στην θυελλα, που ενω βουλιαζει, κανει ψηφοφορια για ποιος θα γινει καπετανιος...
Α ρε θειε Πλατωνα τα εχεις γραψει ολα..
Anyway, επειδη ο Πλατων κουραζει καποιους αξιοτιμους ψηφοφορους εδω μεσα, κανω μια προταση σχετικα με την λυση, οπως την αντιλαμβανομαι εγω.
Αν και το εχω απαντησει ηδη και σε προηγουμενο μου μυνημα, επαναλαμβανω:
Χρειαζομαστε κυβερνηση Καποδιστριακου τυπου.*
Ενα επιτελειο, αναλαμβανει να διεξαγει ερευνα, αναλυοντας ποιους ακριβως κυβερνητικους σχηματισμους μηχανευτηκε ο Καποδιστριας πριν χρονια,
τις προσαρμοζουμε λιγο στα σημερινα δεδομενα και εχουμε την συνταγη επιτυχιας!
Βεβαια.... μας λειπει ο Καποδιστριας.
Δεν πειραζει.
Βρισκουμε εναν πατριωτη, εξαιρετο διπλωματη (εχουμε αρκετους ευτυχως) που εχει αποδειξει οτι ειναι αδιαφθορος στην σταδιοδρομια του και τον χριζουμε κυβερνητη.
*Δεν θα εισελθω σε αναλυτικες λεπτομερειες σχετικα με το τι εστι κυβερνηση Καποδιστρια. Wiki it please!
Comment