Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eξωτερικη πολιτικη- Εθνικα θεματα- Αμυνα-Διπλωματια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• τωρα λενε οτι στο βιντεο αυτο μιλουσε με κατοικους απο τα απεναντι κτιρια και μετα τους πυροβολουσε.
    (σιγα μην πετυχε κανεναν απο αυτους βεβαια)
    παντως μου φανηκε οτι μιλαει γερμανικα

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• http://www.focus.de/panorama/videos/...d_5755266.html

εδω και το βιντεο με αυτο που ειναι εξω απο τα MC
      δεν ξερω αν εινια ο ιδιος με αυτον στην ταρατσα
      αλλα φαινεται οτι στην αρχη ενας τυπος με ασπρο σκουφο ή κατι τετοιο, μιλαει μαζι του

Comment

• Να τους μπαγλαρωσουν και πίσω.

Λιγους λίγους.

Μπορούν.

Comment

• Δεν το θέλουν Κώστα, γουστάρουν μπάχαλο.
          Καιρός σε κάνει και λυχνάς μα ίντα καιρός απου'ναι
          μα γυρίσει κι ο βοριάς και θα λογαριαστούμε

Comment

• Δε γίνεται να συνεχίσει να ζει ή Ευρώπη έτσι. Θα βρει μία λύση.

Αυτό είναι πόλεμος καθημερινός.

Οι πολίτες θα ψηφίσουν ακροδεξιά κόμματα και θ αρχίσουν να σφάζουν αβερτα μετά.

Κάτι πρέπει να γίνει.

Comment

• Εννοώ ότι θα αναγκαστεί ο κόσμος με συνεχόμενες επιθέσεις να στραφεί στα άκρα και θα γίνει η κατάσταση μη ελεγχόμενη μετά.

Comment

• Ουτε αυτο είναι λύση.

Comment

• Originally posted by Κωστας. View Post
                  Νεα τρομοκρατική επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Μόναχο.

Κουβαληστε ακόμα κάνα εκατομμύριο καημενους προσφυγες.

Λίγοι είναι όσοι μπουκαραν απ την Ελλάδα.
                  τελικα τι ηταν αυτος ,προσφυγας?

Comment

• http://www.focus.de/politik/videos/n...d_5755674.html

αν δει καποιος το βιντεο αυτο, ο τυπος μαλωνει με εναν αλλον πιθανως κατοικο σε καποιο μπαλκονι
                    1. ο τυπος με το οπλο μιλαει πολυ καλα γερμανικα για να ειναι προσφυγας
                    2. καποια στιγμη λεει ειμαι γερμανος κ εδω γεννηθηκα αλλα δεν φταιω που γεννηθηκα στην περιοχη που ειναι ολοι οι Hartz4 (εννοει τους τελειωμενους που ζουνε απο τα επιδοματα του κρατους)
                    3. μετα λεει κατι του στυλ γιατι με μεταχειριστηκατε ετσι κλπ

πολυ πιθανο να εχει καταγωγη απο εκτος γερμανιας αλλα προφανως ειναι γερμανος απο αποψη υπηκοοτητας

ισως καποιος που του σαλταρε , ισως καποιος αποτυχημενος που εφαγε φλας δεν ξερω
                    πολυ πιθανο καποιος τελειωμενος που τον προσηλυτισαν τιποτα ισλαμιστες κλπ οτι φταιει το κρατος για την κατασταση σου κλπ

Comment

• Θα μάθουμε τι ήταν .

Η πρώτη σκέψη πάει σε τζιχαντιστες.

Καθε μέρα τ ακούμε . Όταν ακούς νέα επίθεση ,το πρώτο που σκέφτεσαι είναι αυτό.

Teo sol .
                      Δεν με νοιάζει αν ειναι πρόσφυγας ή όχι.

Δεν με ενδιαφέρει αν απ το 1.000.000 μουσουλμάνους που μπουκαραν στην Ευρώπη έχει μόνο 1000 τζιχαντιστες μέσα σ αυτούς. Δηλαδή ένα ποσοστό 1%.

Μ ενδιαφέρει ότι είναι φορείς μιας ιδεολογίας που στρέφεται εναντίον του ελεύθερου κόσμου.

Και να μην είναι τζιχάντιστες οι υπόλοιποι,αλλα απλές οικογένειες φιλησυχες όπως έχουμε δει είναι εν δυνάμει τζιχαντιστες στο μέλλον.

Κι αυτοί οι βρετανοί,οι γάλλοι και βελγοι υπήκοοι που γεννήθηκαν στην Ευρώπη και πήγαν αποκεφάλιζαν στη Συρία,ο γάλλος που μπήκε στο Μπατακλαν στο Παρίσι και έκοβε τα πέη και τα έβαζε στο στόμα απ τα πτώματα μαι ξεκοιλιαζε γυναίκες ,κι αυτος ο γάλλος από φιλήσυχη οικογένεια ειχε έρθει χρόνια πριν και προκάλεσε τέτοια σφαγή. Ενα άτομο!.
                      Ενα άτομο σκότωσε 90 στη Νικαια.

Στο Βελγιο σχεδίαζαν να ανατινάξουν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις. Πόσα άτομα; 10-20-30;;;; Πόσους θα σκότωναν αν το κατάφερναν; Το φαντάζεσαι;

Το πρόβλημα είναι ή ιδεολογία.

Δεν ενσωματώνονται. Δε παρατουν τη θρησκεία τους στην άκρη. Μερα νύχτα μπρούμυτα προσευχες είναι. Μαντιλες . Νηστείες .

Αυτό είναι το πρόβλημα.

Comment

• ας λυση λοιπον τα προβληματα η γερμανια ως ηγετης αυτης της ενωσης.
                        οπως στις οικονομικες πολιτικες της. την λιτοτητα.
                        λιτοτητα και στην ασφαλεια εχουμε.στ ******@ τους.
                        τοσους μηνες εχει η ευρωπη που βαλετε και ουσια απ την πλευρα της μηδεν.(εχουμε μπει σε κατασταση εκτακτου αναγκης λενε) και τ @@@@@ μας κουνιονται.
                        δεν υπαρχη ενωση σε τιποτα.καθενας τον κ0λο του και τα προβληματα του.ειτε οικονομικα,πολιτικα,στρατηγικα και παει λεγοντας.
                        ενωση μονο στα νουμερα και την κερδοφορια(δεν λεμε για ποιους)πιπερι.
                        λοιπον αυτο το πραγμα που λεγεται ενωση πρεπει να τελειωσει.μονο συμφεροντα τριτων εξυπηρετουν και ολο πιο κατω παμε.
                        οσο για τους ''τζιχαντιστες'' ενα θα πω,
                        δεν υπαρχη χειροτερη σχεδιασμενη αμερικανια απο δαυτους. τελος.

Comment

• μεσα στο ιδιο το πακισταν αν παει το κρατος να κανει κατι που ειναι αντιθετο στα συμφεροντα των δυτικων,ξαφνικα εμφανιζονται αυτοι,''οι τζιχαντιστες'' και τα κανουν πουταν@ ολα.στο πακισταν το ιδιο.μουσουλμανοι ολοι.
                          το πακισταν εχει ρευμα 4 ωρες το 24ωρο και μετα παπαλα.20 ωρες βρες τι θα κανεις.και με πετρελαιο φουλ.ανοιγης βρυση και τρεχει μαυρο.
                          εκμεταλλευση στα παντα.
                          στους τζιχαντιστες τους φταιει η γαλλια,γερμανια,βελγιο,λονδινο, αλλα σε εναν πακιστανο που εχει ερθει στην ελλαδα για δουλεια μην του πεις την λεξη αμερικανος.βγαζει καπνους.γιατι αυτοι πραγματικα ξερουν τα προβληματα τους ποια ειναι αλλα δεν μπορουν να κανουν κατι διοτι υπαρχουν ''οι τζιχανταδες αμερικανοι'' απο πισω και ξερουν να τους βουλωνουν μια χαρα.

Comment

• δεν ήταν τζιχαντιστές. αυτοί πάνε σκοτώνουν και μετά πέφτουν κι αυτοί νεκροί,είτε από αστυνομικούς,είτε από μόνοι τους.

είναι η επέτειος για τα 5 χρόνια του μπρέιβικ και επειδή υπάρχουν γενικά πολύ σαλταρισμένοι στον πλανήτη,λογικά είπαν να το γιορτάσουν ανήμερα της "επετείου"
                            μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Πάντως εγώ αυριο ήθελα να πάω στο Scarborough αλλά μου μπήκε ιδέα ότι θα μπει τζιχαντιστης στο τραίνο και θα πηγαίνει από βαγόνι σε βαγόνι πυροβολώντας.

Και έτσι δε θα πάω.

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Comment

• Originally posted by Κωστας. View Post
                                Πάντως εγώ αυριο ήθελα να πάω στο Scarborough αλλά μου μπήκε ιδέα ότι θα μπει τζιχαντιστης στο τραίνο και θα πηγαίνει από βαγόνι σε βαγόνι πυροβολώντας.

Και έτσι δε θα πάω.

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
                                άμα είσαι χέστης έτσι είναι. αυτό θέλουν εξάλλου,να σε κάνουν να φοβηθείς. είτε κάτσεις στην πόλη σου,είτε πας ταξίδι θα γίνει ό,τι είναι να γίνει. κι εγώ όταν είχε γίνει η επίθεση στο παρίσι τον νοέμβριο κι έλεγαν ότι είναι το λονδίνο στους επόμενους στόχους τους,φοβήθηκα λίγο,αλλά τώρα που έχουν προηγηθεί τόσες επιθέσεις ακόμα και σε 10 μέρες θα είμαι εκεί,μου έχει φύγει ο φόβος.
                                μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

Working...
                                X