Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eξωτερικη πολιτικη- Εθνικα θεματα- Αμυνα-Διπλωματια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by menidi View Post
    Οκ, η ερωτηση μου δεν στηριζεται στη λογικη (ειμαι χαζος) αλλα και εσεις παραδεχθειτε οτι θεωρειτε κατωτερα οντα αυτους εδω. Ελατε, μη ντρεπεστε. Καλα, δεν περιμενω να το παραδεχθειτε. Κλεινω εδω

Ωραία η λάσπη όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα; Κατώτερα όντα;
    Αν δε γνωρίζεις το Πακιστάν είναι πυρηνική δύναμη; Για ποια κατώτερα όντα μιλάς; Εμείς δε ξέρουμε τι μας γίνεται, δυστυχώς....

Comment

• Δεν θεωρώ κανεναν ως κατώτερο ον.

Το ότι γεννοβολανε αβερτα μου είναι ιδιαίτερα εκνευριστικο. Είναι μέρος της φιλοσοφίας της ζωής τους που πηγάζει απ την άσχημη θρησκεία τους. Μου το δώσε ο θεός το παιδί,κάνε κι αλλο.πεθανε το παιδι,σε πειράζει. Ήταν θέλημα θεού και το πήρε.
      Αυτή ή μοιρολατρία,αυτό το μπρουμυτα ολη μέρα στο θεό,κι απαγορεύει ο θεός να φάω,απαγορεύει να γαμησω,απαγορεύει να κλασω στραβά,αυτό όλο μου τη δίνει στα νεύρα.

Αυτός ο μυστικισμός της ανατολής με εκνευρίζει. Είναι αντίθετος με την δική μου ιδεολογία που είναι πρακτική.

Γι αυτό δε μου ταιριάζουν ως φιλοσοφία. Ως θεώρηση του κόσμου. Γι αυτό βγάζω επιθετικότητα εναντίον τους,γι αυτό δεν τους θέλω στην Ευρώπη, γι αυτό δε πρέπει να έρθουν στην Ευρώπη.

Δεν τους θεωρώ κατώτερους ως ανθρώπους.

Comment

• Originally posted by gakhun View Post
        Ωραία η λάσπη όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα; Κατώτερα όντα;
        Αν δε γνωρίζεις το Πακιστάν είναι πυρηνική δύναμη; Για ποια κατώτερα όντα μιλάς; Εμείς δε ξέρουμε τι μας γίνεται, δυστυχώς....
        Εντάξει, φίλε μου. Ότι πεις. Πετώ λάσπη. Δεν περιμένω να συνεννοηθούμε. Θεωρώ απίθανο να παραδεχθείς οτι είσαι ρατσιστής. Και τον Κασιδιάρη να ρωτήσεις, θα σου πει οτι δεν είναι. Για ποιά επιχειρήματα μου μιλάς. Τι να σου πω. Τα αυτονόητα οτι σε εκείνες τις χώρες η Δύση και οι πολυεθνικές λύνουν και δένουν και εκμεταλλεύονται πλουτοπαραγωγικές πηγές και ανθρώπινο δυναμικό; Δεν το ξέρεις; Πρέπει να έχεις σπουδάσει πολιτικές και οικονομικές επιστήμες ή διεθνείς και ευρωπαικές σχέσεις για να το ξέρεις; Τι να σου πω για τα αυτονόητα;
        Και δεν είμαι Σύριζα. Τους απεχθάνομαι. Δεξιός φιλελεύθερος είμαι. Όποιος θυμάται που έγραφα εδω τότε με τα γεγονότα του Grexit ξέρεις τι ψηφίζω. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω να μην εκδηλώνετε καμία απολύτως συμπάθεια για αυτούς τους ανθρώπους.
        Αυτά και συγγνώμη αν γίνομαι λιγάκι επιθετικός

Comment

• Originally posted by Κωστας. View Post
          Δεν θεωρώ κανεναν ως κατώτερο ον.

Το ότι γεννοβολανε αβερτα μου είναι ιδιαίτερα εκνευριστικο. Είναι μέρος της φιλοσοφίας της ζωής τους που πηγάζει απ την άσχημη θρησκεία τους. Μου το δώσε ο θεός το παιδί,κάνε κι αλλο.πεθανε το παιδι,σε πειράζει. Ήταν θέλημα θεού και το πήρε.
          Αυτή ή μοιρολατρία,αυτό το μπρουμυτα ολη μέρα στο θεό,κι απαγορεύει ο θεός να φάω,απαγορεύει να γαμησω,απαγορεύει να κλασω στραβά,αυτό όλο μου τη δίνει στα νεύρα.

Αυτός ο μυστικισμός της ανατολής με εκνευρίζει. Είναι αντίθετος με την δική μου ιδεολογία που είναι πρακτική.

Γι αυτό δε μου ταιριάζουν ως φιλοσοφία. Ως θεώρηση του κόσμου. Γι αυτό βγάζω επιθετικότητα εναντίον τους,γι αυτό δεν τους θέλω στην Ευρώπη, γι αυτό δε πρέπει να έρθουν στην Ευρώπη.

Δεν τους θεωρώ κατώτερους ως ανθρώπους.
          Ούτε εγω τους θέλω εδώ αλλά δεν μπορώ να μην τους λυπηθώ. Μου είναι αδύνατον!

Comment

• Σαν να είσαι σπίτι σου με τα δικά σου προβλήματα λίγα ή πολλά,να είσαι όμως ελεύθερος και ο εαυτός σου και να χεις μια θεία πάμφτωχη αλλά θεούσα που να θέλει να τη βαλεις στο σπίτι σου να μείνετε μαζί.

Κι όλη μέρα να σε ζαλίζει.
            Σήμερα είναι Τέταρτη δε τρωμε κρεας
            Σήμερα είναι Παρασκευή δε τρωμε λάδι
            Σήμερα εχει αγρυπνία θα πάμε στην εκκλησία
            Να καθεστε στο τραπέζι με τη θεία και να βγάζει το συναξαριστή πριν φαει μια μπουκιά και να σε βλέπει στο στόμα πως τολμάς να φας πριν κανείς το σταυρό σου
            Να σηκώνεται μες τα χαράματα να βαραει τις πόρτες να παει στο όρθρο,να γυρίζει απ τον όρθρο και να σε βλέπει σαν σιχαμα που κοιμοσουν το πρωί
            Να θυμιατιζει κάθε απόγευμα ,και το σπίτι και τα ρούχα σου.
            Να βλέπει τη κόρη σου που βγαίνει με τις φιλες της για ποτό ή για βόλτα και να σου λέει πως την αφήνεις να κυκλοφορεί έτσι έξω σαν ******* και το κοριτσάκι να είναι μια χαρά παιδί
            Να ντύνεται ή θεία ή πάμφτωχη με μαντιλες και με φουστάνι μέχρι το κότσο
            Να βλέπεις τηλεόραση το βράδυ και να κάνει σχόλια για το σατανά σε κάθε είδηση που βλέπει

Τη θες να έρθει αυτή στο σπίτι σου;

Εγώ όχι. Θα της πω. Θεία οκ. Φτώχεια είσαι αλλά χεσε με. Εδώ σ αυτό το σπίτι γουσταρουμε να ζούμε αλλιώς. Κι αν θέλω όλα αυτά θα πάω στην εκκλησία να τα κάνω οπότε θελω. Δε μπορώ να σ έχω πάνω απ το κεφάλι μου με τη μιρλα σου και μ αυτή τη θεώρηση της ζωής.

Το ίδιο ακριβώς είναι και οι μουσουλμανοι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Δεν τους θέλω γι αυτό το λόγο. Γιατί θα έρθουν, θα γίνουν πολλοί και θα μας αλλάξουν τον τρόπο ζωής που τώρα έχουμε και δεν εκτιμούμε ότι είναι αποτέλεσμα ελευθερίας αιώνων και διαφωτισμού.

Το Ισλάμ είναι καταπιεστική θρησκεία και τρόπος ζωής.

Comment

Ούτε εγω τους θέλω εδώ αλλά δεν μπορώ να μην τους λυπηθώ. Μου είναι αδύνατον!
              Μα Κι εγώ τους λυπαμαι. Αλλά αυτο δε σημαίνει ότι τελικά θα τους αφήσω.

Θα υπερισχύει ή λογική.
              Θα τους διωξω με το καλό.
              Βάλτους σ ένα στρατόπεδο κλεισμένος επί χρόνια .Στο τελος από μόνοι τους θα βαρεθούν και θα θέλουν να γυρίσουν πίσω.

Ο πόλεμος θα τελειώσει. Θα απελπιστουν μες το στρατόπεδο να περιμένουν και θα ζητήσουν να φυγουν.

Comment

• Ααααααα. Για να το κάνω το παράδειγμα πιο αντιπροσωπευτικό,οι θειες που θέλουν να έρθουν στο σπίτι σου δεν είναι μια αλλά τρεις.

Αυτό είναι εφιάλτης.
                Αυτό ακριβώς θα γίνει αν πλημμυρίσει ή Ευρώπη μουσουλμάνους.

Comment

• Μα συμφωνω σε μεγαλο βαθμο με αυτα που λες. Γενικα θεωρω τη θρησκεια τους πολυ καταπιεστικη και δεν τους θελω γιατι θα γινει ζημια. Αλλα δεν μπορω να διαβαζω δριμεις κριτικες σε οσους τολμουν να τους δωσουν ενα πιατο φαι ρε αδερφε!!

Comment

• Φαι να τους δώσουν. Και φαι και ρούχα και κουβέρτα . Αλλά να τους κλείσουν κάπου ώστε να καταλάβουν ότι εδώ δε θα μείνουν .

Comment

Εντάξει, φίλε μου. Ότι πεις. Πετώ λάσπη. Δεν περιμένω να συνεννοηθούμε. Θεωρώ απίθανο να παραδεχθείς οτι είσαι ρατσιστής. Και τον Κασιδιάρη να ρωτήσεις, θα σου πει οτι δεν είναι. Για ποιά επιχειρήματα μου μιλάς. Τι να σου πω. Τα αυτονόητα οτι σε εκείνες τις χώρες η Δύση και οι πολυεθνικές λύνουν και δένουν και εκμεταλλεύονται πλουτοπαραγωγικές πηγές και ανθρώπινο δυναμικό; Δεν το ξέρεις; Πρέπει να έχεις σπουδάσει πολιτικές και οικονομικές επιστήμες ή διεθνείς και ευρωπαικές σχέσεις για να το ξέρεις; Τι να σου πω για τα αυτονόητα;
                      Και δεν είμαι Σύριζα. Τους απεχθάνομαι. Δεξιός φιλελεύθερος είμαι. Όποιος θυμάται που έγραφα εδω τότε με τα γεγονότα του Grexit ξέρεις τι ψηφίζω. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω να μην εκδηλώνετε καμία απολύτως συμπάθεια για αυτούς τους ανθρώπους.
                      Αυτά και συγγνώμη αν γίνομαι λιγάκι επιθετικός
                      Με αποκαλείς ρατσιστή και ζητάς και συγγνώμη στο τέλος; Να σε "στολίσω" κι εγώ και να σου πω συγγνώμη μετά; Θες να το κάνουμε ροντέο το forum; Ωραίο σύστημα έχεις...

Δε σε ρώτησα τι ψηφίζεις. Σε ρώτησα το εξής ΚΑΙ ΔΕΝ απάντησες. Πες μου που θα ωφεληθεί ο Πακιστανός που ζει στο Πακιστάν, αν σταματήσει να φτιάχνει εκεί η Nike τα προϊόντα της; Μπορείς να απαντήσεις;

Ποιες είναι οι πλουτοπαραγωγικές πηγές του Πακιστάν, τις οποίες εκμεταλλεύεται η Δύση. Συγκεκριμένα πες μου. ΣΤΟ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ , αλλά δεν το κατάλαβες επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να το καταλάβεις. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ είναι το Πακιστάν. ΕΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ. Πως αλλιώς θέλεις να στο γράψω. Ποια Δύση εκμεταλλεύεται το Πακιστάν; Και σου γράφω αυτό , ότι είναι υπερδύναμη και εσύ με αποκαλείς ρατσιστή. Λες και αν είσαι χαζός και παιδί κατώτερου θεού γίνεσαι πυρηνική δύναμη, ενώ εμείς που αρνούμαστε να κάνουμε ένα αιολικό πάρκο στη Γυάρο, γιατί είναι τόπος ιστορικής μνήμης, είμαστε οι έξυπνοι.

To γράφημα με το πληθυσμό το είδες;
                      Από 45 εκατομ, το 1960 είναι 190 !!! εκατομ. τώρα, όταν η Ελλάδα το ίδιο διάστημα από 7,5 εκατ, έγινε 11.
                      Η Δύση φταίει σε αυτό;

To πρόβλημα είναι αυτό:

Last edited by gakhun; 15/03/2016, 09:17 PM.

Comment

Το Ισλάμ είναι καταπιεστική θρησκεία και τρόπος ζωής.
                        Ακριβώς. Και όταν γίνουν πλειοψηφία , θα επιβληθούν στους άλλους. Ξεχάστε την ανεξιθρησκεία. Αν είσαι άπιστος, για να ζήσει θα πληρώσεις κεφαλικό φόρο. Αλλιώς χατζάρα. Το κοράνι τα γράφει αυτά.

Comment

• Ενταξει φιλε μου. Το Πακισταν ειναι η γη της επαγγελιας. Και εσυ ησουν εριστικος στην αρχη. Τελος παντων.

Comment

Φαι να τους δώσουν. Και φαι και ρούχα και κουβέρτα . Αλλά να τους κλείσουν κάπου ώστε να καταλάβουν ότι εδώ δε θα μείνουν .
                            Ντροπή που τα λες αυτά. Τώρα είναι καλύτερα, που ζούνε οι άνθρωποι μέσα στις λάσπες και στις ακαθαρσίες. Έτσι πουλάς ανθρωπισμό. Αν θέλεις να ζούνε με αξιοπρέπεια είσαι ρατσιστής.

Comment

• στο πακιστάν,το αφγανιστάν,το μπαγκλαντές,το μαρόκο και δεν ξέρω γω από που αλλού έρχονται δεν έχει κανέναν πόλεμο και δεν έχουν καμιά δουλειά στην ευρώπη. οι συγκεκριμένοι πρέπει να φύγουν και να γυρίσουν από εκεί που ήρθαν. είτε με τον καλό,είτε με τον άσχημο τρόπο μπας και γυρίσουν στις πατρίδες τους και πουν στους δικούς τους ότι δεν τους σηκώνει το κλίμα στα μέρη μας.

τους σύριους και τους ιρακινούς μέχρι ενός βαθμού τους καταλαβαίνω,αν κι αυτοί θα μπορούσαν να κάτσουν και να πολεμήσουν για τη χώρα τους,όπως έκαναν οι σέρβοι για παράδειγμα. φυσικά και αυτοί αφού φεύγουν λόγω πολέμου από τις χώρες τους,θα μπορούσαν να κάτσουν στην τουρκία,που είναι βάσει ΟΗΕ ασφαλής χώρα. τι δουλειά έχουν σε ευρωπαϊκό έδαφος και δεν κάθονται στην τουρκία που είναι και της ίδιας θρησκείας?
                              μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Δεν εκτιμούν την Ευρώπη ως ιδέα ,ούτε τις αξίες της ούτε την ανεξιθρησκεια ούτε την ελευθερία . Τα επιδόματα και τις κοινωνικές δομές των χωρών που στοχεύουν να πάνε στοχεύουν.

Ή άποψη τους για την Ευρώπη είναι άσχημη.
                                Δεν τη θαυμάζουν ούτε την εκτιμούν.

Comment

Working...
                                X