Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eξωτερικη πολιτικη- Εθνικα θεματα- Αμυνα-Διπλωματια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1) Συνελήφθησαν δέκα μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας

Παράλληλα διεξάγεται έρευνα για 140 μέλη του Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/articl...#ixzz4EaP1ubrI

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
    2)Τουρκία: Ξήλωσαν 2.700 δικαστές μετά την απόπειρα πραξικοπήματος -Συνέλαβαν 3.000 στρατιωτικούς

Πηγή: Τουρκία: Ξήλωσαν 2.700 δικαστές μετά την απόπειρα πραξικοπήματος -Συνέλαβαν 3.000 στρατιωτικούς | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/278574...#ixzz4EaPkyMzC

Ο Σουλτάνος προσπαθεί να γίνει ισχυρότερος. Το ξαναλέω όμως ότι δεν αποκλείεται νέο πραξικόπημα. Το σίγουρο είναι ότι ο Ερντογάν , λόγω χαρακτήρα, θα "ξεφύγει" .Μένει να δούμε τις εξελίξεις...
    Last edited by gakhun; 16/07/2016, 05:44 PM.

Comment

• Σάββας Καλεντερίδης: Πραξικόπημα στην Τουρκία – Πώς διασώθηκε ο Ερντογάν

http://infognomonpolitics.blogspot.g..._599.html#more

Comment

• Η Τουρκία είναι και επίσημα Ισλαμικό Κράτος. Η διάλυση ξεκίνησε.

Posted by olympiada στο Ιουλίου 16, 2016
        Ακούμε πολιτικούς αρλεκινους, να υμνούν το… Ιντερνετ για την αποτροπή του πραξικοπήματος. Αγνοούν φυσικά οι κάφροι ότι εχθές στην Τουρκία δεν υπήρχε ούτε διαδίκτυο, ούτε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το σύνολο των κινητοποιήσεων οργανώθηκε από τα τζαμιά όπου οι μουεζίνηδες καλούσαν τους «πιστούς» να βγουν στον δρόμο.

Αγνοούν οι κρετίνοι ότι για πρώτη φορά εδώ και 100 χρόνια στο νεώτερο τουρκικό κράτος, λιντσαρίστηκαν στρατιώτες και ατιμάστηκαν στολές. Και οι αλλαλάζοντες ούρλιαζαν «Αλλάχ Ουάκμπαρ».

Η Τουρκία ειναι πλέον στην φάση της διάλυσης. Είναι μια φυλακή χωρίς δεσμοφύλακες. Ο στρατός ήταν πάντα ο μπάστακας που κρατούσε αυτό το συνοθύλευμα βαρβάρων, υπόδουλων και εντόμων ή αγωνιζόμενων μειονοτήτων ενωμένο. Ο στρατός της Τουρκίας από χθες έπαψε να υπάρχει και ήλθε η ώρα για τους «κρατουμένους» να εγκαταλείψουν την φυλακή αυτή.

Η αντίστροφη μέτρηση για την Τουρκία ξεκίνησε.

https://olympia.gr/2016/07/16/%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba/comment-page-1/#comment-2639013

Ισχύει όντως???

Comment

• Originally posted by John_B. View Post
          Η Τουρκία είναι και επίσημα Ισλαμικό Κράτος. Η διάλυση ξεκίνησε.

Posted
          Ισχύει όντως???
          Αποκεφάλισαν έναν στρατιώτη στη γέφυρα του Βοσπόρου και λιντσαρισαν πολλούς άλλους σε διάφορα σημεία
          18/02/08 - 10/1/17
          9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

• Originally posted by gordonas View Post
            Μερικές παρατηρήσεις. Τα πραξικοπήματα και οι πόλεμοι βασίζονται σε τεράστιο βαθμό στην επικοινωνία που περνάει στους πολίτες. Φάνηκε ότι από την στιγμή που ο Ερντογάν μπόρεσε και απεύθυνε μήνυμα, ότι η πλάστιγγα έγειρε. Έπρεπε να είχαν ρίξει το ιντερνετ ολοκληρωτικά. Ίσως και η ώρα ήταν λάθος, να έπρεπε να γίνει αργότερα μέσα στην νύχτα για να τους πιάσουν τελείως στον ύπνο.

Όπως και να έχει, απέτυχε. Με τις εικόνες που είδα, τούρκους πολίτες με αλεξίσφαιρα και οπλισμό, κοψίματα λαιμών και άλλες τραγικές σκηνές, καταλαβαίνω ότι παρότι βρισκόμαστε στο 2016, οι Τούρκοι είναι πίσω από τον ήλιο. Όχι ότι δεν το ήξερα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.

Αυτός είναι και ένας λόγος που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πάω στην Κωνσταντινούπολη, για την υπόλοιπη Τουρκία δεν το συζητάω καν. Δεν τους δίνω ούτε μισό ευρώ. Είναι βαθιά απολίτιστοι, ανατολή με την κακή έννοια του όρου και φυσικοί εχθροί μας. Δυστυχώς. Όσο ανοιχτόμυαλα και να θέλω να το δω, τα συμφέροντα των δύο χωρών είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. 1000 φορές οι Σύριοι, που είναι και φιλέλληνες σε μεγάλο βαθμό.

Η ατυχία μας να έχουμε γείτονες αυτό το έθνος είναι καθοριστική για την Ελλάδα μας.

Προφανώς το ιδεατό είναι να τα έχουμε καλά μαζί τους, αλλά έχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα και είναι απολίτιστοι. Τόσο πολύ που η Ελλάδα μπροστά τους είναι ότι είναι παράδεισος.
            έχω πάει Τουρκία αρκετές φορές.Μια μονο για διακοπές Κων/πολη με δικό μου αυτοκίνητο και 3-4 για δουλειά και σε άλλες πόλεις.Το κλίμα γενικά για τους Ελληνες είναι θετικό. Περπατούσα με τα παιδιά μου στην Πόλη το βράδυ και δεν ένιωθα να κινδυνεύω πουθενα.Το ότι είναι εχθροί μας δεν το άκουσα από κανέναν Τούρκο πολίτη.Σίγουρα υπάρχουν όπως και εδώ, ποφανώς και περισσότεροι.Οι πολιτικοί και η έχθρα που συντηρούν είναι άλλο .
            Εχουν κάνει τεράστια βήματα προόδου.Ειδικά στην Πόλη το καταλαβαίνεις αυτό.Την πρώτη φορά που πήγα Κωνσταντινούπολη κατάλαβα πόσο απολίτιστοι είμαστε εμείς.Αυτή τη στιγμή είναι όπως είμασταν εμείς τη δεκαετία του 2000.Τεράστια αναπτυξη παντου.Είναι 20Μ στην Πόλη όμως και υπάρχουν τεράστιες ανισότητες. Είναι μεγάλη χώρα σε έκταση αλλά και σε πληθυσμό και δεν ελέγχεται εύκολα.Γιαυτο προσπαθούν να τους μαζέψουν σε τρεις πόλεις
            Η Κωνσταντινούπολη είναι στην καρδία μου.Η πιο αγαπημενη πόλη απ΄όσες έχω πάει

Προσωπικό παράδειγμα: Ήθελα να μπω στο τραμ και δεν είχα ψιλά.Βρίσκω έναν Τούρκο παππού περίπου 80 ετών.Του λέω να μου κάνει ψιλά λίρες .Μου λέει Έλληνας ,ναι του λέω.Και μου αλλάζει με ευχαρίστηση τα χρήματα ενώ προσπάθουσε να μου δώσει και οδηγίες.Φανταστείτε ανάλογο παράδειγμα εδω
            Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

• ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 8 ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ!!! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Mείζον θέμα έχει προκύψει σχετικά με την τύχη των 8 πραξικοπηματιών που προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, για το εάν ή όχι πρέπει να εκδοθούν στην Τουρκία ή να τους δοθεί άσυλο.
              Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, με δήλωσή του, καταθέτει τις πολύτιμες γνώσεις του περί του αντικειμένου.
              Ολόκληρη η δήλωση του κ. Λυκουρέζου:
              «Το αίτημα για χορήγηση ασύλου εκ μέρους των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που εισήλθαν στη χώρα μας, τέμνει τη διπλωματία και την τήρηση θεμελιωδών αρχών του νομικού μας πολιτισμού.
              Και τούτο, γιατί ενώ από διπλωματικής απόψεως η Ελλάδα δεν επιθυμεί τη διατάραξη των σχέσεών της με την Τουρκία, εντούτοις είναι παράλληλα υποχρεωμένη να τηρήσει εσωτερικούς και διεθνείς κανόνες που δεν οδηγούν εκ των προτέρων σε ικανοποίηση της απαίτησης των τουρκικών αρχών για άμεση παράδοση των οκτώ στρατιωτικών στην Τουρκία.
              Η έλλειψη διμερούς σύμβασης περί έκδοσης με την Τουρκία επιβάλλει την τήρηση των κανόνων της ελληνικής ποινικής δικονομίας, η οποία –μεταξύ άλλων– ορίζει ότι η έκδοση απαγορεύεται αν πρόκειται για έγκλημα που κατά τους ελληνικούς νόμους χαρακτηρίζεται πολιτικό ή στρατιωτικό ή όταν από τις περιστάσεις προκύπτει ότι η έκδοση ζητείται για λόγους πολιτικούς, γεγονός που θα κριθεί εκ παραλλήλου και με τη διατύπωση της κατηγορίας που τελικώς αποδοθεί από τις τουρκικές αρχές. ’παντα δε τα ανωτέρω θέματα πρέπει να τεθούν στην κρίση του Συμβουλίου Εφετών, του Αρείου Πάγου και εν τέλει του Υπουργού Δικαιοσύνης.
              Πέραν δε της σαφούς ως άνω ελληνικής νομοθετικής πρόβλεψης, τίθεται μείζον ζήτημα αναφορικώς και με την επιβαλλόμενη χορήγηση ασύλου, ιδίως υπό το πρίσμα της Συνθήκης της Γενεύης του 1951 αλλά και της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του 1948. Δεδομένου ότι έχει ήδη προαναγγελθεί η βαρύτατη τιμωρία των υπαιτίων, έχουν ήδη παυθεί χιλιάδες δικαστικοί λειτουργοί και διορίζονται νέοι προκειμένου να εκδικάσουν τις υποθέσεις των φερόμενων ως “πραξικοπηματιών”, ενώ γίνεται λόγος και για επαναφορά της θανατικής ποινής –ειδικώς για τον κολασμό της συγκεκριμένης πράξης, η απόρριψη αιτήματος ασύλου εμφανίζεται κατ’ αρχήν ως ηθικώς και νομικώς ανομιμοποίητη.
              Η κυβέρνηση οφείλει να επιδείξει ψυχραιμία και νηφαλιότητα κατά το χειρισμό του πρωτοφανούς αυτού διπλωματικού αδιεξόδου, εξαντλώντας συνάμα όλες τις δυνατότητες που της παρέχουν οι κανόνες για την έκδοση και τη χορήγηση ασύλου, μη λησμονώντας ωστόσο το ρόλο της χώρας ως μέλους του Συμβουλίου της Ευρώπης αλλά και ως διαχρονικού θεματοφύλακα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

maxitisthrakis.blogspot.gr
              Καιρός σε κάνει και λυχνάς μα ίντα καιρός απου'ναι
              μα γυρίσει κι ο βοριάς και θα λογαριαστούμε

Comment

• παντως στα γερμανικα τα νεα ενας δημοσιογραφος (τουρκογερμανος μαλλον) απο Κων/πολη είπε ότι απο αρχές του χρόνου υπήρχαν υποψίες-φήμες για πραξικόπημα και το ήξερε ο Έρντι...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Σωστο! Ο Ερντογαν (και οχι μονο) γνωριζε τις πιθανοτητες ανατροπης του και ειχε προετοιμαστει ως ενα βαθμο. Ωστοσο, τον βολευε να εκδηλωθει το κινημα (ουσιαστικα δεν ηθελε πιθανοτατα να αποτρεψει την πραξικοπηματικη ενεργεια) ωστε να εχει το τελειο αλλοθι προκειμενου να ξεκαθαρισει το τοπιο υπερ του αλλα και να προχωρησει στις συνταγματικες μεταρυθμισεις (προεδρευομενη δημοκρατια) οι οποιες διαφορετικα δε θα προχωρουσαν...

Comment

• Σχετικά με το ελικόπτερο:

Thanos Tzimeros

Είναι απλό, γατάκια: λέτε στον Ερντογάν ότι δεν ξέρουμε ποιας εθνικότητας είναι οι 8. Μπορεί να είναι Σύριοι, μπορεί Νιγηριανοί, μπορεί Κογκολέζοι. Το ότι μιλάν Τούρκικα δεν σημαίνει τίποτε. Θα πρέπει να κάνουμε εξακρίβωση, που θα μας πάρει μερικά χρόνια όπως και με όλους τους άλλους. Εν τω μεταξύ θα τους έχουμε στο hot - spot τάδε, τέταρτος διάδρομος δεξιά, οικίσκος 285.
                    ’ντε, όλα εγώ θα σας τα λέω.

Thanos Tzimeros

Όταν το τρολάρισμα γίνεται επίσημη πολιτική: συνελήφθησαν οι 8 του τουρκικού ελικόπτερου, γιατί μπήκαν, λέει, παράνομα στη χώρα! Είναι οι πρώτοι 8 που συνελήφθησαν από κάτι εκατομμύρια που μπήκαν αβέρτα από την πρώτη μέρα της πολιτικής "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" της ΠΦΑ! Σκέψου να βάλουν την Τασία να απαντήσει στο αίτημα των Τούρκων για έκδοση: "Δεν τους βρίσκουμε. Τους αφήσαμε λίγο να λιαστούν κι εξαφανίστηκαν!"
                    Ε, μα κι αυτοί, πήγαν και προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη. Ενώ αν κατέβαιναν στο ΑΠΘ και δήλωναν νομπόρντερς δεν θα τους άγγιζε κανένας. ’σε που θα πρόφταιναν και τη σημερινή "συζήτηση" των ευρωμπαχαλάκηδων με θέμα: Ongoing dailly struggles and transnational perspectives on the Balkan route. Ταμάμ!

https://www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                      Απολιτιστοι επειδή έχουν αλεξίσφαιρα στα σπίτια τους ???????
                      Έχεις εικόνα πόσα αλεξίσφαιρα και όπλα υπάρχουν στα σπίτια των νησιωτών του Αιγαίου στην Κρήτη στον Έβρο και όχι μόνο? ????????
                      Εγώ έχω μια εικόνα και σου λέω πως είναι εκατοντάδες χιλιάδες. ......
                      Και φυσικά πολύ καλά κάνουν και τα έχουν. .....και οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι απολιτιστοι απλά προσέχουν για να έχουν. ....

Ναι, μην ξεχάσω την Δευτέρα το πρωί να πάω να ψωνίσω αλεξίσφαιρα για την οικογένεια. Α, μην ξεχάσω μετά τα φουσκωτά να πάω τα παιδιά για σκοποβολή με Καλάσνικοφ. Που ξέρεις, μπορεί να χρειαστεί.

Ο νησιώτης στο Αιγαίο και ο Κρητικός τι θα καταφέρει με το όπλο και το Καλάσνικοφ; Να κάνει τον μάγκα σε τσαμπουκά; Αν μας την πέσει ξένη χώρα, γίνεται επιστράτευση και σου δίνει όπλα ο στρατός. Τα υπόλοιπα είναι για απολίτιστους, φοβισμένους, αμόρφωτους. Όλα μαζί ή το καθένα μόνο του.

Όχι, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Και φυσικά είναι απολίτιστο ένα κράτος που το 2016 γίνεται στρατιωτικό πραξικόπημα. Και που ενώ έχει αστυνομία που ελέγχεται από το κράτος, κυκλοφορούν πολίτες με ημιαυτόματα όπλα και αλεξίσφαιρα και κάνουν λαϊκά δικαστήρια.

Αυτό δεν είναι χώρα, είναι κωλ@χανείο.

Comment

• Originally posted by tsef View Post
                        Εχουν κάνει τεράστια βήματα προόδου.Ειδικά στην Πόλη το καταλαβαίνεις αυτό.Την πρώτη φορά που πήγα Κωνσταντινούπολη κατάλαβα πόσο απολίτιστοι είμαστε εμείς.Αυτή τη στιγμή είναι όπως είμασταν εμείς τη δεκαετία του 2000.Τεράστια αναπτυξη παντου.Είναι 20Μ στην Πόλη όμως και υπάρχουν τεράστιες ανισότητες. Είναι μεγάλη χώρα σε έκταση αλλά και σε πληθυσμό και δεν ελέγχεται εύκολα.Γιαυτο προσπαθούν να τους μαζέψουν σε τρεις πόλεις
                        Η Κωνσταντινούπολη είναι στην καρδία μου.Η πιο αγαπημενη πόλη απ΄όσες έχω πάει

Προσωπικό παράδειγμα: Ήθελα να μπω στο τραμ και δεν είχα ψιλά.Βρίσκω έναν Τούρκο παππού περίπου 80 ετών.Του λέω να μου κάνει ψιλά λίρες .Μου λέει Έλληνας ,ναι του λέω.Και μου αλλάζει με ευχαρίστηση τα χρήματα ενώ προσπάθουσε να μου δώσει και οδηγίες.Φανταστείτε ανάλογο παράδειγμα εδω

Καταπληκτική στρατηγική το να μαζέψεις μια μεγάλη πληθυσμιακά χώρα σε τρία αστικά κέντρα. Στις ΗΠΑ θα έπρεπε να είχαν 30 αστικά κέντρα από 10.000.000 το καθένα να είχαν καθαρίσει.

Και εγώ έχω πάει τουρίστα με αυτοκίνητο που είχε μπει σε πεζόδρομο, δύο χιλιόμετρα με το ποδήλατα μου να με ακολουθεί για να βγει στην Εθνική. Αυτό σημαίνει κάτι για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας;

Οι Τούρκοι είναι επιθετικοί, ισλαμιστές και πολύ περισσότερο αμόρφωτοι από εμάς, προφανώς μιλάω για μέσο όρο. Η εικόνα της Ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης και τον παράλιων του Αιγαίου αντιπροσωπεύει μετά βίας το 10-15% της χώρας. Η ενδοχώρα είναι άλλος πλανήτης. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι ίδιοι. Δείτε πως ψηφίζουν στις εκλογές.

Ας πάει κάποιος για διακοπές στην Κιουτάχεια. Στο Εσκί Σεχίρ, στην ’γκυρα και ακόμα πιο ανατολικά.

Θα ήθελα να δω τα πράγματα διαφορετικά αλλά δεν στο επιτρέπουν οι ίδιοι. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τους Κούρδους, το ISIS, ο Ερντογάν, η απόβαση στην Κύπρο, τα Ίμια και πόσα άλλα. Είναι απλά επικίνδυνοι.

Η διαφορά μεταξύ παράλιων και ενδοχώρας είναι χαοτική.

Comment

• Απίθανο σενάριο από την ’γκυρα εμπλέκει τους πραξικοπηματίες στην κόντρα με τη Ρωσία

Ο Τούρκος πιλότος που κατέρριψε το ρωσικό Su-24 τον Νοέμβριο του 2015 εμπλέκεται στην απόπειρα

http://www.newsbeast.gr/world/arthro...-rosia?ref=sug

Τώρα θα τα ρίξουν όλα στους πραξικοπηματίες...

Comment

• ΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ: ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΓΚΑΖΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΛΕΒΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ!!!

ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΟΥΜΟΥΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΓΚΑΖΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΛΕΒΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!!!

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΛΕΒΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΓΚΑΖΙ!!! ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

Ο όχλος των ισλαμιστών οπαδών του Ερντογαν έχει μαζευτεί στο Esentepe, προκειμένου να επιτεθεί στην συνοικία Γκάζι των Αλεβιτών και των Κούρδων. Είναι όλοι τους οπλισμένοι.

Οι συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ερντογαν και Αλεβιτών και Κούρδων σιγά σιγά διασπείρονται και σε άλλες γειτονιές

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες Αλεβίτες και Κούρδοι είναι έτοιμοι για όλα

Last edited by Redfox; 17/07/2016, 02:46 AM.

Comment

• Η Αμερικανολιβανέζα συγγραφέας Brigitte Gabriel δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο Fox News ότι η ΗΠΑ θα πρέπει να υποστηρίζουν το πραξικόπημα στην Τουρκία, λέγοντας ότι η κυβέρνηση Ομπάμα έχει αφήσει τη Μέση Ανατολή "στο χάος" Μάλιστα δεν δίστασε να πει "να προσευχόμαστε να κερδίσουν οι πραξικοπηματίες, γιατί νίκη Ερντογάν σημαίνει νίκη των τζιχαντιστών"

Μπριγκίτε Γκάμπριελ (Πρόεδρος ACT FOR AMERICA!, συγγραφέας): Ακριβώς! Αυτή είναι η ίδια κυβέρνηση (των ΗΠΑ) η οποία έχει παρασύρει τον κόσμο στα όρια της καταστροφής τα τελευταία οκτώ χρόνια. Με τον Πρόεδρο Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον στην παρούσα κυβέρνηση η Λιβύη είναι κατεστραμμένη, η Υεμένη είναι κατεστραμμένη, η Συρία και το Ιράκ είναι διαλυμμένα. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Φέρνουν τον κόσμο ένα βήμα πριν την γενική σύρραξη πολέμου. Και το γεγονός ότι βγήκαν δημόσια και στήριξαν τον Ερντογάν είναι απίστευτο! Ο αμερικανικός λαός πρέπει να ξυπνήσει και να καταλάβει ότι η κυβέρνησή μας οδηγεί τον πλανήτη σε πολεμικές συγκρούσεις. Δεν μπορούμε να στηρίξουμε τον Ερντογάν και πρέπει να ελπίζουμε ότι το πραξικόπημα θα επιτύχει και ο Ερντογάν θα αποδυναμωθεί.
                              Μια δήλωση του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε υποστήριξη για τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι όλα τα μέρη θα πρέπει να σέβονται τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση.

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια της εκπομπής Megyn Kelly είπε ότι το καθεστώς του Ερντογάν έχει ερευνήσει ή να φυλακίσει όσους τον αμφισβήτησαν ή τον έχουν επικρίνει .

Comment

• Originally posted by gordonas View Post
                                Καταπληκτική στρατηγική το να μαζέψεις μια μεγάλη πληθυσμιακά χώρα σε τρία αστικά κέντρα. Στις ΗΠΑ θα έπρεπε να είχαν 30 αστικά κέντρα από 10.000.000 το καθένα να είχαν καθαρίσει.

Και εγώ έχω πάει τουρίστα με αυτοκίνητο που είχε μπει σε πεζόδρομο, δύο χιλιόμετρα με το ποδήλατα μου να με ακολουθεί για να βγει στην Εθνική. Αυτό σημαίνει κάτι για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας;

Οι Τούρκοι είναι επιθετικοί, ισλαμιστές και πολύ περισσότερο αμόρφωτοι από εμάς, προφανώς μιλάω για μέσο όρο. Η εικόνα της Ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης και τον παράλιων του Αιγαίου αντιπροσωπεύει μετά βίας το 10-15% της χώρας. Η ενδοχώρα είναι άλλος πλανήτης. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι ίδιοι. Δείτε πως ψηφίζουν στις εκλογές.

Ας πάει κάποιος για διακοπές στην Κιουτάχεια. Στο Εσκί Σεχίρ, στην ’γκυρα και ακόμα πιο ανατολικά.

Θα ήθελα να δω τα πράγματα διαφορετικά αλλά δεν στο επιτρέπουν οι ίδιοι. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τους Κούρδους, το ISIS, ο Ερντογάν, η απόβαση στην Κύπρο, τα Ίμια και πόσα άλλα. Είναι απλά επικίνδυνοι.

Η διαφορά μεταξύ παράλιων και ενδοχώρας είναι χαοτική.

’λλο η εξωτερική πολιτική των Τούρκων και άλλο ο λαός.
                                Συμφωνώ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό είναι απολίτιστοι.Ειδικά στην ενδοχώρα στερούνται στοιχειώδη πράγματα πολιτισμού.
                                Εγώ λέω όμως ότι όσες φορές έχω πάει δεν έχω νιώσει ανασφάλεια πουθενά, αντιθέτως.Εννοείται ότι έχω εικόνα απ΄την βιτρίνα τους και από πόλεις μεγάλες και τουριστικές.
                                Στην ενδοχώρα δεν υπάρχει λόγος να πας , αν και θα ήθελα να επισκεφτώ τον Πόντο και καιρικούς λόγους.
                                Στο χώρο που δραστηριοποιούμε δε , αυτό του αθλητισμού , σε πληροφορώ ότι έπαθα πολιτισμικό σοκ απ΄τις εγκαταστάσεις και την οργάνωση των Τούρκων.
                                Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

Working...
                                X