Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΠΑΓΩΝ
Collapse
X
-
Σχετικα καλα παμε αυτη την στιγμη..
http://arctic.atmos.uiuc.edu/cryosph...teractive.htmlΓιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας
Comment
-
Τρεμω φοβαμαι.Εχω χεστει πανω μου.Μα ειναι δυνατον να ασχολειστε μ αυτη τη παπαρια?
Στο τελος θα σας κανουν να στεναχωριεστε επειδη λιωνουν οι παγοι και θα ξυπνατε μ αυτον τον καημο.
Αναμεσα σ ολα οσα εχετε να αντιμετωπισετε στη ζωη σας θα σας βαλουν κι αυτο το αγχος.Μη τυχον και λιωσουν οι παγοι.
Βρε αντε μου στο διαλο αν λιωσουν.
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν λιωσουν.Κι ολοι να λιωσουν δεν υπαρχει κανενα θεμα.Εχουν λιωσει πριν πολλα χρονια,και ξαναεγιναν.
Ο πλανητης δεν εχει αναγκη τιποτα.
Σταματηστε να πεφτετε στη παγιδα να ασχολειστε μ αυτη τη δηθεν κλιματικη αλλαγη.
Comment
-
καλα εσυ το πας στο αλλο ακρο. οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.η κλιματικη αλλαγη υπαρχει και ειναι προβλημα αλλα δεν ειναι και οτι θα ανεβει αυριο η θαλασσα 5 μετρα και θα μας κουκουλωσει οπως λενε μερικοι. αλλα μην πιασουμε και ταλλο ακρο οτι ολα ειναι μια χαρα.Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΤρεμω φοβαμαι.Εχω χεστει πανω μου.Μα ειναι δυνατον να ασχολειστε μ αυτη τη παπαρια?
Στο τελος θα σας κανουν να στεναχωριεστε επειδη λιωνουν οι παγοι και θα ξυπνατε μ αυτον τον καημο.
Αναμεσα σ ολα οσα εχετε να αντιμετωπισετε στη ζωη σας θα σας βαλουν κι αυτο το αγχος.Μη τυχον και λιωσουν οι παγοι.
Βρε αντε μου στο διαλο αν λιωσουν.
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν λιωσουν.Κι ολοι να λιωσουν δεν υπαρχει κανενα θεμα.Εχουν λιωσει πριν πολλα χρονια,και ξαναεγιναν.
Ο πλανητης δεν εχει αναγκη τιποτα.
Σταματηστε να πεφτετε στη παγιδα να ασχολειστε μ αυτη τη δηθεν κλιματικη αλλαγη.
Comment
-
Δυστυχώς όλοι αυτοί με τις πράσινες ενέργειες και τις απόψεις και γνώμες για τις ψευτοκλιματικές αλλαγές (γιατί κλιματικές νορμάλ υπάρχουν και πάντα υπήρχαν) και τα διάφορα παρεμφερή που τα προφέρουν και δεν ξέρουν καν τι είναι, ανήκουν στην πολιτική κάστα των περισσοτέρων κυβερνήσεων που λυμαίνονται τα κράτη και τους λαούς ληστεύοντας και καταδυναστεύοντάς τους...καλή ώρα όπως κι εμείς τώρα...Πόσο τυχαίο να είναι άραγε?
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Εγώ είμαι με τις ανεμογεννήτριες, αλλά μέσα στη γη όχι εκτός που πάνε να διαλύσουν όλα τα βουνά και την καλλιέπεια των τουριστικών περιοχών...Ανεμογεννήτριες? Μέσα στη γη, όπως σε πολλά μέρη της Ευρώπης, η σε ακατοίκητα νησιά...όχι για να ελαττώσουν το κόστος οι εταιρείες, να χαλάσουν το περιβάλλον!!!Originally posted by katzik View PostΔηλαδη καλυτερα λιγνιτης παρα ανεμογεννητριες?
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Η εικονα ειναι χιλιες λεξεις...δεν χρειαζεται καν να διαβασουμε ή να διαβαστουμε απο κανεναν...βαλτε το 2010-2011-2012 -2007 και το 1982 στου doumas το λινκ και κοιταξτε το...Σβηστε ολα τα αλλα ετη που μπερδευουν την κατασταση...
Πραγματικα απογοητευτικη εικονα...μεσα σε αυτα τα 33-34 χρονια...Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.
Comment
-
ωχ εχεις δικιο. γ@@@σε τα ειναι η κατασταση πολυ πιο χαλια τωρα.δεν περιμενα τοση διαφορα. εβαλα 79 ως 83 και 2007-τωρα.Originally posted by Meteolarissa View PostΗ εικονα ειναι χιλιες λεξεις...δεν χρειαζεται καν να διαβασουμε ή να διαβαστουμε απο κανεναν...βαλτε το 2010-2011-2012 -2007 και το 1982 στου doumas το λινκ και κοιταξτε το...Σβηστε ολα τα αλλα ετη που μπερδευουν την κατασταση...
Πραγματικα απογοητευτικη εικονα...μεσα σε αυτα τα 33-34 χρονια...
Comment
-
0ντως, εχετε δικι0 10 0ικ0γενειες ειναι αυτες π0υ καν0υν τ0 παιχνιδι και τσιμπαει 0 κ0σμ0ς με πρωτ0 και καλυτερ0 τ0 απ0τυχημεν0 κινημα της ανακυκλωσης. Με τις ανεμ0γεννητριες και τα φωτ0β0λταικα θα γινεται τ0 εξης τραγικ0. Θα τ0 π0υλαμε και θα τ0 αγ0ραζ0υμε ακριβ0τερα απ0 τις εταιριες. 0ι πατριωτες 0ι ελληνες επιχειρηματιες ειναι αυτ0ι. Ενα νησι θα μπ0ρ0υσε να ειχε ενεργειακη αυταρκεια αλλα......
Comment
-
Originally posted by Meteolarissa View PostΗ εικονα ειναι χιλιες λεξεις...δεν χρειαζεται καν να διαβασουμε ή να διαβαστουμε απο κανεναν...βαλτε το 2010-2011-2012 -2007 και το 1982 στου doumas το λινκ και κοιταξτε το...Σβηστε ολα τα αλλα ετη που μπερδευουν την κατασταση...
Πραγματικα απογοητευτικη εικονα...μεσα σε αυτα τα 33-34 χρονια...
Γιατι ρε Βασιλη απογοητευτικη?Τι εγινε δηλαδη που ανεβηκε η θερμοκρασια και ελιωσαν οι παγοι?Εγινε τιποτα?
Παθαμε τιποτα?
Επαθε τιποτα ο πλανητης?
Τι απογοητευτικη?Γιατι απογοητευτικη?Δεν θα τρελαθουμε επειδη εγινε ζεστοτερο το κλιμα.Ε και?So what?
θα μας καψει ο Θεος?η θα τσουρουφλιστουμε?
Τι φοβαστε?
Comment
-
Ηθελα να ηξερα ρε μακη!!!οι 500 νεκροι που ειχαμε φετος τον χειμωνα στην γηραια ηπειρο,ηταν τελικια απο την υπερθεμανση του πλανητη που μας διατημπανιζουν συνεχως μεχρις εσχατης λαλακιας, μερικοι κουστουματοι με τρελα φραγκα?????????Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΓιατι ρε Βασιλη απογοητευτικη?Τι εγινε δηλαδη που ανεβηκε η θερμοκρασια και ελιωσαν οι παγοι?Εγινε τιποτα?
Παθαμε τιποτα?
Επαθε τιποτα ο πλανητης?
Τι απογοητευτικη?Γιατι απογοητευτικη?Δεν θα τρελαθουμε επειδη εγινε ζεστοτερο το κλιμα.Ε και?So what?
θα μας καψει ο Θεος?η θα τσουρουφλιστουμε?
Τι φοβαστε?
Last edited by Spartan; 04/03/2012, 01:14 AM.
Comment

Comment