πολυ δυσκολο φιλε μου , συνηθως δεν ευνοειται σε τετοιες περιπτωσεις .. ισως δει καποια προσκαιρη χιονοπτωση..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ??
Collapse
X
-
Φιλε giorgospel ευστοχη η παρατηρηση σου περι συγκλισης επιφανειακων ρευματων που μπορει να δημιουργησει εντονη ασταθεια και στροβιλισμο των ανοδικων ρευματων σε ευρυτερη περιοχη της αττικης κατι που ειχα αναφερει και γω για πιθανη στροφη των ανεμων για λιγο σε ΒΑ που θα ειχε σχεση με την θεση του χαμηλου που δημιουργειται στο αιγαιο και ειδικα στις προσηνεμες ανατολικες περιοχες της ευβοιας και εκει πανω εχω τις καποιες ελπιδες για κατι σοβαρο.Εχω διαβασει οτι συγκλιση πχ ΒΔ και ΒΑ ανεμων στο χωρο β και αν της αττικης εχει κανει θαυματα στο παρελθον.Παντως πολυ καλη προσπαθεια εκ μερους σου.Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας
Comment
-
ειδα και αποειδα φετος να περιμενω χιονι στην αττικη. την εκανα για το χωριο. τις 2 προηγουμενες μου ξεφυγε χρονικα αλλα τωρα με χιονι πηγα με χιονι γυρισα. ουτε παχη, ουτε σκουρα μωβ στους χαρτες, ουτε τρελες υποστηριξεις. εσκασε το κρυουλακι το ειδα το τιμημενο. τελος.
αντε μακαρι τωρα που γυρησα να το κατεβασω και προς τα εδω. αλλα τουλαχιστον ξεχαρμανιασα.
που να βρεις ευκολα τετοιο χιονακι; νυχτα-μερα

<<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>
Comment
-
Comment

Comment