δεν εννοω να το βαλω στο πλυντηριο και τελλειωσαμε...η κοπελα μου εχει ενα ασπρο παντελονι, που με τον καιρο εχει γινει χαλια....το εχουμε βαλει στο πλυντηριο αλλα οι λεκεδες δεν βγαινουν...χρισιμοποιει κανενας κανενα σουπερ ντουπερ καθαριστικο που να μη χαλαει τα ρουχα του σκι και να καθαριζει????
Announcement
Collapse
No announcement yet.
πως καθαριζετε τα ρουχα σας???
Collapse
X
-
Χρηστο κι εγω ασπρα ρουχα φοραω πανω κατω και κατα καιρους λερωνονται και τα παιρνω στο κρανιο (θα φαω κραξιμο το ξερω αλλα συνεχιζω)Originally posted by miscelanoδεν εννοω να το βαλω στο πλυντηριο και τελλειωσαμε...η κοπελα μου εχει ενα ασπρο παντελονι, που με τον καιρο εχει γινει χαλια....το εχουμε βαλει στο πλυντηριο αλλα οι λεκεδες δεν βγαινουν...χρισιμοποιει κανενας κανενα σουπερ ντουπερ καθαριστικο που να μη χαλαει τα ρουχα του σκι και να καθαριζει????
χρησιμοποιω λοιπον,skip υγρο ή tide υγρο απορρυπαντικο με πολυ καλα αποτελεσματα.δεν γινεται ομως να φυγουν ολοι οι λεκεδες,καποιοι θα συνεχισουν να υπαρχουν,στην καλυτερη δεν θα κανουν μπαμ!μετα το πλυσιμο κι αφου εχουν στιφτει να φυγουν τα πολλα νερα,τα ψεκαζω οσο ειναι νωπα ακομα με αυτο
για να επαναφερω την αδιαβροχοποιηση στο μπουφαν που ειναι gore tex αλλα και το παντελονι που ειναι 15000/10000 με πολυ καλα αποτελεσματα!
πολυ καλη εταιρια (εχει κι αλλα προϊοντα στην γκαμα της) που την εμαθα μεσω του Νικου aka royale
μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
-
Πάρε τηλ τον Gavis θα σε ενημερώσει σχετικά.Originally posted by miscelanoδεν εννοω να το βαλω στο πλυντηριο και τελλειωσαμε...η κοπελα μου εχει ενα ασπρο παντελονι, που με τον καιρο εχει γινει χαλια....το εχουμε βαλει στο πλυντηριο αλλα οι λεκεδες δεν βγαινουν...χρισιμοποιει κανενας κανενα σουπερ ντουπερ καθαριστικο που να μη χαλαει τα ρουχα του σκι και να καθαριζει????http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related
Comment
-
την αδιαβροχοποιηση πρεπει να την κανεις οσο ειναι ακομα νωπα τα ρουχα? αν γινει οταν ειναι στεγνα εχει αποτελεσμα?ευχαριστω!Originally posted by liapos7 View PostΧρηστο κι εγω ασπρα ρουχα φοραω πανω κατω και κατα καιρους λερωνονται και τα παιρνω στο κρανιο (θα φαω κραξιμο το ξερω αλλα συνεχιζω)
χρησιμοποιω λοιπον,skip υγρο ή tide υγρο απορρυπαντικο με πολυ καλα αποτελεσματα.δεν γινεται ομως να φυγουν ολοι οι λεκεδες,καποιοι θα συνεχισουν να υπαρχουν,στην καλυτερη δεν θα κανουν μπαμ!μετα το πλυσιμο κι αφου εχουν στιφτει να φυγουν τα πολλα νερα,τα ψεκαζω οσο ειναι νωπα ακομα με αυτο
για να επαναφερω την αδιαβροχοποιηση στο μπουφαν που ειναι gore tex αλλα και το παντελονι που ειναι 15000/10000 με πολυ καλα αποτελεσματα!
πολυ καλη εταιρια (εχει κι αλλα προϊοντα στην γκαμα της) που την εμαθα μεσω του Νικου aka royale
Comment
-
Φιλε είχα δει την ερώτηση σου αλλα δεν προλαβαινα να απαντήσω και μετα το ξέχασα!συγνωμη για την καθυστέρηση!Ναι,πρέπει να ψεκασεις τα ρούχα όταν ειναι νωπά ακόμα,πριν να στεγνωσουν,ετσι οι ίνες απορροφούν πιο εύκολα το υγρό!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
αγορασα πριν απο κανενα μηνα αυτο εδω το προιον της nikwax image1_57_en-gb.jpgγια το μπουφαν και το παντελονι του snowboard ...
μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα μεταξυ του προηγουμενου nikwax (for soft shell) και αυτου που αγορασα εγω ?? και αν κανει για τα ρουχα που το πηρα ??Last edited by StaleFish; 27/02/2012, 06:18 PM.
Comment

Comment