Announcement

Collapse
No announcement yet.

πως καθαριζετε τα ρουχα σας???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• πως καθαριζετε τα ρουχα σας???

δεν εννοω να το βαλω στο πλυντηριο και τελλειωσαμε...η κοπελα μου εχει ενα ασπρο παντελονι, που με τον καιρο εχει γινει χαλια....το εχουμε βαλει στο πλυντηριο αλλα οι λεκεδες δεν βγαινουν...χρισιμοποιει κανενας κανενα σουπερ ντουπερ καθαριστικο που να μη χαλαει τα ρουχα του σκι και να καθαριζει????
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Originally posted by miscelano
    δεν εννοω να το βαλω στο πλυντηριο και τελλειωσαμε...η κοπελα μου εχει ενα ασπρο παντελονι, που με τον καιρο εχει γινει χαλια....το εχουμε βαλει στο πλυντηριο αλλα οι λεκεδες δεν βγαινουν...χρισιμοποιει κανενας κανενα σουπερ ντουπερ καθαριστικο που να μη χαλαει τα ρουχα του σκι και να καθαριζει????
    Χρηστο κι εγω ασπρα ρουχα φοραω πανω κατω και κατα καιρους λερωνονται και τα παιρνω στο κρανιο (θα φαω κραξιμο το ξερω αλλα συνεχιζω)
    χρησιμοποιω λοιπον,skip υγρο ή tide υγρο απορρυπαντικο με πολυ καλα αποτελεσματα.δεν γινεται ομως να φυγουν ολοι οι λεκεδες,καποιοι θα συνεχισουν να υπαρχουν,στην καλυτερη δεν θα κανουν μπαμ!μετα το πλυσιμο κι αφου εχουν στιφτει να φυγουν τα πολλα νερα,τα ψεκαζω οσο ειναι νωπα ακομα με αυτο

για να επαναφερω την αδιαβροχοποιηση στο μπουφαν που ειναι gore tex αλλα και το παντελονι που ειναι 15000/10000 με πολυ καλα αποτελεσματα!
    πολυ καλη εταιρια (εχει κι αλλα προϊοντα στην γκαμα της) που την εμαθα μεσω του Νικου aka royale
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by miscelano
      Πάρε τηλ τον Gavis θα σε ενημερώσει σχετικά.
      http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related

Comment

Originally posted by liapos7 View Post
        Χρηστο κι εγω ασπρα ρουχα φοραω πανω κατω και κατα καιρους λερωνονται και τα παιρνω στο κρανιο (θα φαω κραξιμο το ξερω αλλα συνεχιζω)
        χρησιμοποιω λοιπον,skip υγρο ή tide υγρο απορρυπαντικο με πολυ καλα αποτελεσματα.δεν γινεται ομως να φυγουν ολοι οι λεκεδες,καποιοι θα συνεχισουν να υπαρχουν,στην καλυτερη δεν θα κανουν μπαμ!μετα το πλυσιμο κι αφου εχουν στιφτει να φυγουν τα πολλα νερα,τα ψεκαζω οσο ειναι νωπα ακομα με αυτο

για να επαναφερω την αδιαβροχοποιηση στο μπουφαν που ειναι gore tex αλλα και το παντελονι που ειναι 15000/10000 με πολυ καλα αποτελεσματα!
        πολυ καλη εταιρια (εχει κι αλλα προϊοντα στην γκαμα της) που την εμαθα μεσω του Νικου aka royale
        την αδιαβροχοποιηση πρεπει να την κανεις οσο ειναι ακομα νωπα τα ρουχα? αν γινει οταν ειναι στεγνα εχει αποτελεσμα?ευχαριστω!

Comment

Φιλε είχα δει την ερώτηση σου αλλα δεν προλαβαινα να απαντήσω και μετα το ξέχασα!συγνωμη για την καθυστέρηση!Ναι,πρέπει να ψεκασεις τα ρούχα όταν ειναι νωπά ακόμα,πριν να στεγνωσουν,ετσι οι ίνες απορροφούν πιο εύκολα το υγρό!
          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

σε ευχαριστω πολυ!!!μην αγχωνεσαι δεν τα πλενω κ καθε μερα!!!
            απλα φετος αγορα πρωτη φορα ενα σπρεη αδιαβροχοποιησης κ ψεκασα οπως ηταν: μπουφαν παντελονι γαντια του σκι, κατι παπουτσια κ ενα μπουφαν!
            ευχαριστω!!!

Comment

αγορασα πριν απο κανενα μηνα αυτο εδω το προιον της nikwax image1_57_en-gb.jpgγια το μπουφαν και το παντελονι του snowboard ...
              μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα μεταξυ του προηγουμενου nikwax (for soft shell) και αυτου που αγορασα εγω ?? και αν κανει για τα ρουχα που το πηρα ??
              Last edited by StaleFish; 27/02/2012, 06:18 PM.

Comment

Working...
              X