400 ευρώ μαζί με τις φώκιες. Έχουν γρατσουνιές από κάτω που καλύπτονται (λόγο του ορειβατικού βρίσκεις διάφορα) από πάνω έχουν αρχίσει να ξεφλουδίζουν τα γραφικά χωρίς όμως να επηρεάζεται κατ οποιοδήποτε τρόπο το πέδιλο. Τι ύψος έχεις? Επίσης το πέδιλο δεν είναι ελαφρύ να ξέρεις πως η συγκεκριμένη δέστρα είναι η ποιο βαριά της αγοράς αλλά στην κατάβαση είναι λες και κατεβαίνεις με αλπική κάτι που πιστεύω δεν θα το βρεις με όποια άλλη δέστρα και να διαλέξεις. Είναι ιδανικό για να πας πχ στην απέναντι κορυφή αλλά άμα χρειαστεί να τα πάρεις στην πλάτη για πολύ ώρα είναι άβολα. Αυτά ελπίζω να σε κάλυψα. Συχνάζω όπως και εσύ (από όσο έχω καταλάβει) στην βασιλίτσα οπότε άμα θες τα δοκιμάζεις κιόλας
Σ 'ευχαριστω στείλε μου σε μηνυμα το κινητο σου να βρεθουμε βασιλιτσα να τα δω κιολας....υψος μου 1.83 αλλα προτιμω λίγο πιο κοντο σκι για πιο ευκολη στροφή...
Δες λίγο πιο πάνω έχω βάλει αγγελία και πουλάω αυτό που ψάχνεις. ΠΙο καινουργιο και σε καλύτερη κατάσταση δε γίνεται..Κ2 sidestash με Marker Duke.Αν δεν το βρεις πες μου.
Φετινό μοντέλο K2 Sidestash (108 μέση) σε 188cm, πάρα πολύ ευέλικτο λόγο του νέου σχεδιασμού στο all terrain rocker, αγρατζούνιστο, με την νέα βελτιωμένη φετινή Marker Duke στα δίνω μόνο με 500 ευρώ.
Φετινό μοντέλο K2 Sidestash (108 μέση) σε 188cm, πάρα πολύ ευέλικτο λόγο του νέου σχεδιασμού στο all terrain rocker, αγρατζούνιστο, με την νέα βελτιωμένη φετινή Marker Duke στα δίνω μόνο με 500 ευρώ.
Comment