συννεφια, υγρασια και βροχη... μουντος καιρο, τα παντα βρεγμενα
13.7 βαθμους kai 65% υγρασια.. δεν ειναι χαμηλη Τ αλλα μαζι με υγρασια και το τσουχτερο και δυνατο αερακι που φυσαει σημερα σε παγωνει καπως..
53 χλμ η μεγιστη ριπη, σε αλλο σταθμο στην Πατρα εχει γραψει 70 χλμ ριπη... πολυ δυνατο ανεμος που δεν εχει σταματησει απο χτες..
τα ξημερωματα εριξε πολυ βροχη, ξεκινησε περιπου στις 2
ο σταθμος της Παραλιας εχει γραψει 30μμ ενω οι υπολοιποι στην Πατρα οχι πανω απο 3 μμ
14,6 βαθμούς πιάσαμε εδώ στο Μακροχώρι σήμερα με κατά διαστήματα ηλιοφάνεια κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα...ενώ η ελάχιστη έπεσε στους 4,4 βαθμούς...να δούμε πόσο θα σκαρφαλώσει αύριο και μεθαύριο...
5.5c η ελαχιστη στον λοφο της Αγιας Μαρινας και κοντα στο 0c σε περιοχες μακρυα απο την θαλασσα... λιακαδα με ασθενεις ανεμους και τα χιονια στα βουνα φεγγοβολουν!!
Τρομερή διαύγεια σήμερα, το καλύτερο δώρο μετά 1 εβδομάδα ξάπλα από γρίπη .... ’ντε να δούμε αν θα καταφέρουμε να το δούμε να πέφτει την Τρίτη και εδώ στη χιονοδιώκτρα φέτος περιοχή μου. 13,1 τώρα max 16,5 - min 4,8.
Καλό βράδυ
1,2 ελάχιστη εδώ στο Μακροχώρι νωρίς το πρωί με λίγη πάχνη(σχεδόν χειμώνας)...και σχεδόν καλοκαίρι το μεσημέρι με 18,8 ολόκληρους βαθμούς με φουλ ηλιοφάνεια παρά τον ισχυρότατο βορειά που μάλλον ήταν θερμός αυτη τη φορά...
Σώτο, στο Πλατύ που πέρναγα σήμερα, παρόλο το βοριαδάκι που οι ριπές του κάποιες στιγμές ήταν δυνατές, το αυτοκίνητο έδειξε 20,5!!!. Στο Μακροχώρι όπως λέει και το εργαλείο σου, έδειχνε 19. Βέροια, το δικό μου θερμόμετρο, μετά τις 15.00 που γύρισα, δεν έδειξε πάνω από 16β. Τώρα λέει 10 ακριβώς. Ε, δε τη λές και χειμωνιάτικη αυτή τη βραδιά. Απ' τη κυριακή όμως νομίζω θα επιστρέψουμε στα καλά επίπεδα!!!
Ωραία τα χιόνια...
αλλά άσχετο...
απ' αυτά τα ρεμάλια , τους πολιτικούς, θα μπει κανένας φυλακή??
Comment