τα πληρωσα τα διοδια μην ανησυχεις...δεν ξερω μηπως σταματησει εξω απο την ν.ιωνια ,κατι εργα κανουν ....αν πεσει σε καμια τρυπα παει καηκαμε....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ειναι και τα φουγαρα των διυλιστηριων εκει με τις φλογες και τον καπνο που τα λιωνουν τα χιονια πριν πεσουν!Originally posted by SUMMERSNOW View Postτα πληρωσα τα διοδια μην ανησυχεις...δεν ξερω μηπως σταματησει εξω απο την ν.ιωνια ,κατι εργα κανουν ....αν πεσει σε καμια τρυπα παει καηκαμε....
Comment
-
αφου μπηκε η αεροτουρμπινα ειμαι ησυχος ,και ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειμαι αισιοδοξος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Originally posted by harder View Postφυσάω !! έβαλα μπρος και την αεροτουρμπίνα απ το τρακτερ. αι να δούμε θα ρθει τπτ ?
Comment
-
δωσε συντεταγμενες να πω στα παιδια του πυροβολικου να τις γκρεμισουν .Originally posted by MountExplorer View PostΕιναι και τα φουγαρα των διυλιστηριων εκει με τις φλογες και τον καπνο που τα λιωνουν τα χιονια πριν πεσουν!
καταλαβατε που καταντησαμε?να φταινε τα εργα που κανουν μηπως χασει το δρομο του το χιονι και τα φουγρα του τιταν.δωσε σε λεω να τα γκρεμισουμε ολααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.
σημερα δεν εχει τιποτα αλλο εκτος απο χιονι ,δεν συμβιβαζομαι με τιποτα αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Comment
-
αμαν !!!!!!!!!!1 κατσε να μπω μεσα χαχααχαχαχ δεν ειμστε για τετοια τετοιες ωρες χααχαχαχαχOriginally posted by zisist View PostΈνστασηηηηη!!!! Έφυγες από το τεράγωνο!!!!!!! χαχαχα.
εξπλορερ = γιωργος σωστα?
θα φας ξυλο .....βγαλε το 0 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μαπα προγνωση εκανες αλλαξε την χαχαχααχχα
Comment
-
σωστος!!!!!!!!!!!!! δεν διαφωνω μεχρι να μου την πονε τσατ το κανες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεOriginally posted by zisist View Postέλα μωρέ. χρειάζεται και λίγο χαβαλές. Εδώ ξεκίνησε καλά πάντως!!! Δεν είναι νωρίς???
νωρις αργα τι σε νοιαζει ?αστο να χωνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment

Comment