Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ακομα χιονιζει εξω ποσο δεν βλεπω γιατι δεν εχει λαμπα στο δρομο (γκρρρρρρ) η θερμοκρασια με ενα απλο θερμομετρακι που εχω δειχνει να ανεβηκε μισο βαθμο,δυστυχως το καλο θερμομετρο μολις τα παιξε λογο αερα (εβγαλε την μπαταρια και η μπαταρια πηγε στην παραλλη συνοικια...!!) οποτε θερμοκρασια δεν ξερω.... τρελος αερας σηκωνει και σπιτια...
    ανεβηκαν λιγο και τα συννεφα... ξεθολωσε το τοπιο....

Comment

• τρελλη βροχοθυελλα και 2,5 βαθμοι εδω...καλο βραδυ απο μενα...ξυπνητηρι στις 6
      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Γαλατσι πολυ δυνατη βροχη και χαλαζι ανα διαστηματα.

Comment

• 1 βαθμος, 1000μβ πίεση!!! 90φεύγα υγρασία. Σημείο δρόσου λίγο πάνω απ' το μηδεν... Σχεδόν βρέχει ασθενώς πλέον... Κι αυτό που χιόνισε πολύ ήταν, προσωπικά πίστευα ότι θα το γυρνούσε χιόνι μετά από τις 5.00 τα χαράματα. Μάλλον έπεξε μεγάλο ρόλο που με τη φεγγαράδα που βγήκε για κανα 2ωρο, εγινε σημαντική απαγωγή θερμότητας οπότε με το που έσκασε μύτη το κύμα βρήκε χιονοθερμοκρασία και έθαψε! Πραγματικά ήταν τρελό αυτό που έγινε για κανα 2ωρο... Νύχτα... τη πεφτω.
          Ωραία τα χιόνια...
          αλλά άσχετο...
          απ' αυτά τα ρεμάλια , τους πολιτικούς, θα μπει κανένας φυλακή??

Comment

• Απιστευτα πραγματα... Πριν απο λιγο το κεντρο της Θεσσαλονικης ειχε 1 βαθμο και η Καλαμαρια 4 !!!
            Αδιανοητες διαφορες θερμοκρασιας.

Comment

• Αναγκασμενος να γραψω πλεον εδω αφου το ΘΕΜΑ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ γιατι δεν μπορουμε να εχουμε 1000 8εματα ( που ειναι τα 1000 θεματα δεν μπορω να καταλαβω.....) ειμαι αναγκασμενος να δινω αναφορα σε ενα θεμα αναφορων που για να διαβασω μια αναφορα απο τον τοπο μου πρεπει να παω 15 σελιδες πισω και αν.....!!! τι να πω ντροπη πια.... δεν μπορουμε να εχουμε 5 θεματα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΑΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ κτλ κτλ θα τρελαθουμε τελειως???

Χιονοθυελα πυκνοτατη στην ΞΑΝΘΗ ενας πραγματικος χαμος απο το πρωι... το βραδυ ενω ειχαμε παλι χιονοθυελα μετα σταματησαν τα φαινομενα....

Comment

• Εξηγησα πως με την ιδια λογικη που ανοιγει ενα δευτερο θεμα για την ιδια κακοκαιρια ανοιγουν και αλλα 10000000 οπως εχει γινει πολλες φορες στο παρελθον. Τι ακριβως δεν ειναι κατανοητο;

Comment

• ρε γιωργο με δουλευεις??? τοτε γιατι ανοιξε 2ο υπομνημα με αναφορες????? μην λεμε οτι θελουμε?? η ολα σε ενα η σπασμενα τα θεματα.... προτιμω οπως σου ειπα οχι μονο εγω αλλα ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ να εχουμε θεματα ΣΤΑΘΕΡΑ με αναφορες απο το διαμερισματα της χωρας μασ αλλη αναφορα για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλη για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αλλη ΘΡΑΚΗ κτλ κτλ σε ενα θεμα ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ..... ποσες σελιδες πισω πρεπει να ανατρεξω για να βρω μια αναφορα απο τον τοπο μου?? και γω οταν ημουν σαλονικα με βολευε το ενα θεμα γιατι ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ απο κει.... και αναφεραμε.. οταν ομως υπαρχουν πολλες και διαφορες περιοχες στην ελλαδα που δεινουν αναφορες μεσα σε ενα κοινο θεμα γινεται χαμοσ... μαλλον εσυ δεν θες να το καταλαβεις....

Comment

• που να γράψω που να γράψω.....
                    Χιονίζει εδώ και μερικά λεπτά στην Ορεστιάδα. Μέτρια προς έντονη η χιονόπτωση και Τ στους 0,3.

Comment

• Originally posted by boutas ski View Post
                      ρε γιωργο με δουλευεις??? τοτε γιατι ανοιξε 2ο υπομνημα με αναφορες????? μην λεμε οτι θελουμε?? η ολα σε ενα η σπασμενα τα θεματα.... προτιμω οπως σου ειπα οχι μονο εγω αλλα ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ να εχουμε θεματα ΣΤΑΘΕΡΑ με αναφορες απο το διαμερισματα της χωρας μασ αλλη αναφορα για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλη για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αλλη ΘΡΑΚΗ κτλ κτλ σε ενα θεμα ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ..... ποσες σελιδες πισω πρεπει να ανατρεξω για να βρω μια αναφορα απο τον τοπο μου?? και γω οταν ημουν σαλονικα με βολευε το ενα θεμα γιατι ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ απο κει.... και αναφεραμε.. οταν ομως υπαρχουν πολλες και διαφορες περιοχες στην ελλαδα που δεινουν αναφορες μεσα σε ενα κοινο θεμα γινεται χαμοσ... μαλλον εσυ δεν θες να το καταλαβεις....
                      να εισαι λιγο πιο προσεκτικος γιατι κανεις λαθη συνεχομενα. το ενα θεμα ειναι για αναφορες το αλλο για φωτο και βιντεο. Ειναι δυο υπομνηματα με διαφορετικο αντικειμενο. Εαν διαφωνεις με τη διαχειριση του φορουμ που αποφασισε ομοφωνα να εχουμε ενα θεμα για την καθε κακοκαιρια σκεψου το εξης: μονο εσυ διαμαρτυρεσαι.

Comment

• Έντονη εδώ και λίγα λεπτά η χιονόπτωση. Τ 0,2. Πιάνει στις γνωστές επιφάνειες. Πάρκα κλπ.

Comment

• κυριε mount πες μου οτι το "αναφορες polare expres " και το "αναφορες φεβροθαριου" ειναι διαφορετικα θεματα.... ΑΝΑΦΟΡΕΣ ειναι και τα δυο.... και ποια ειναι τα συνεχομενα λαθη μου παρακαλω?? και δεν νομιζω οτι γκρινιαζω μονο εγω ανοιξε σε παρακαλω ολα τα κλειδωμενα θεματα και δες τα μελη μας που "γκρινιαζουν"
                          και στην τελικη εδω και 8 χρονια παρουσιας μου στο φορουμ που δεν εχω δωσει ΠΟΤΕ δικαιωμα λεω την αποψη μου με ηρεμο τροπο και ομορφα και μου απαντας "καπως" αν κανω λαθος ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Comment

• Originally posted by boutas ski View Post
                            κυριε mount πες μου οτι το "αναφορες polare expres " και το "αναφορες φεβροθαριου" ειναι διαφορετικα θεματα.... ΑΝΑΦΟΡΕΣ ειναι και τα δυο.... και ποια ειναι τα συνεχομενα λαθη μου παρακαλω?? και δεν νομιζω οτι γκρινιαζω μονο εγω ανοιξε σε παρακαλω ολα τα κλειδωμενα θεματα και δες τα μελη μας που "γκρινιαζουν"
                            και στην τελικη εδω και 8 χρονια παρουσιας μου στο φορουμ που δεν εχω δωσει ΠΟΤΕ δικαιωμα λεω την αποψη μου με ηρεμο τροπο και ομορφα και μου απαντας "καπως" αν κανω λαθος ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
                            Εχω την εντυπωση πως το ενα θεμα ειναι για γενικες αναφορες καιρου (θερμοκρασιες κτλ.) για ολο το μηνα ενω το αλλο αφορα την συγκεκριμενη κακοκαιρια... Εισαι ακυρος φιλε.
                            10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:

Comment

• Οπως και να χει,μας βολευει να εχουμε κοινο θεμα ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ.Βγαζουμε πολυ καλυτερα συμπερασματα για τον καιρο τριγυρω μας,καθως παιζει πολυ εντονα το φαινομενο της τοπικοτητας και εχει τρομερο ενδιαφερων

Comment

• συμφωνω κι εγω με τους συντοπιτες μου και διαμαρτυρομαι για το κλειδωμα του θεματος μας! εγω προσωπικα οταν εκανα αναφορες εκανα και στο κεντρικο θεμα αναφορων και στο θεμα για την ανατολικη μακεδονια και θρακη για να ειμαι εντος των κανονων...κι εξαλλου το θεμα μας δεν ηταν μονο για αναφορες αλλα σχολιαζαμε και γενικα και προγνωσεις και μοντελα για την περιοχη μας και θεματα ιστοριας των χιοναδων και πολλα αλλα θεματα γενικως για την περιοχη μας. Ελπιζω να ξαναανοιξει μετα το περας της κακοκαιριας...και επισης κυριε διαχειριστα εχετε 2 μετρα και 2 σταθμα διοτι δε μπορειτε να κλεινετε ενα θεμα και να αφηνετε ενα αλλο οπως το ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΖΙ-ΠΡΟΣΟΧΗ το οποιο ειναι ουσιαστικα 1 μονο αναφορα καιρου για ενα προαστειο της Αττικης και εχει δικο του θεμα ανοιχτο! Ελεος...

Comment

Working...
                                X