Announcement

Collapse
No announcement yet.

<<nea ΜΕΛΟΙ >>

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• <<nea ΜΕΛΟΙ >>

ΕΔΩ και αρκετες ημερες παρατηρητε το φαινομενο να εχουμε νεα μελοι που με την πρωτη αποστολη τους,χωρις να συστηθουν καν επιτιθεντε στοχευμενα τοσο σε εμενα οσο ΚΑΙ στον beachsnow,τον κυκλωνα το ανεμολογιο ,χιονολατρη,αγγελο,και αλλους και ολος τυχαιος μονο σε ανθρωπους απο αθηνα,, ,απαντουν σε ολα τα θεματα σχετικα με την αθηνα προκλητικα με προφανη στοχο να εκνευρισουν.

επισης εχουμε εγγραφη γυναικων.....ολοι ξερουμε τι κρυβεται πισω και απο αυτο.
    Επεσα θυμα πριν λιγες μερες σε ποστ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΔΩ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ πρωτοφανους υβρεων.
    Ειναι οφθαλμοφανες απο ποιες περιοχες προερχοντε τα νεα μελοι και τι σκοπο εχουν.
    Ζητησα απο τον κ.βατικυωτη να γινει ταυτοποιηση των λογαριασμων,οπως εγω ειμαι γνωστος εχω ονομα διευθυνση και τηλεφωνο σταθερο ετσι πρεπει πλεον να γινουν γνωστοι.
    Φτανει πλεον η ανοχη,φτανουν ολοι οσοι με τα ψεμματα τους υποβαθμιζουν την αξιοπιστια του φορουμ καθε μερα
    Επισης εχει καθιερωθει εναρμονισμενη πρακτικη θα το πω καθαρα εγω δεν κρυβομαι απο την παλιοπαρεα της β ελλαδας να κανουν παραπονα και ριπορτ μηπως καταφερουν και με μπλοκαρουν.
    Εγω στην λογικη του καταδωτη δεν θα μπω και δεν θα πεσω στο χαμηλο επιπεδο τους.
    Επισης θα θεσω θεμα μοντεραιτορ γιατι μετα το κρυφο μπαναρισμα μου περισυ για 4 ολοκληρους μηνες εξακολουθει να με προκαλει.
    παρακαλω ολα τα μελοι που δεχτηκαν επιθεσεις τις τελευταιες 10 ημερες να τηλ στο 210-3117790 την δευτερα και να ζητησουν τον κ βατικυωτη και να εκφρασουν εκει τα παραπονα τους σχετικα με την επιλεκτικη τιμωρια τους
    θα ενημερωσω σχετικα και εγω.
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Νέα ΜΕΛΗ όχι νεα ΜΕΛΟΙ
    18/02/08 - 10/1/17
    9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

Η αληθεια ειναι πως το εχω παρατηρησει και εγω αυτο το ζητημα με τα νεα μελη. Που μαλιστα μπαινουν και μιλανε με υφακι καποιοι ενω αλλοι απλα ασυναρτησιες. Ειναι οντως παραδοξο
      sigpic

Comment

Ε ενταξει ρε Γιαννη.Δεν γινεστε μονο παιδια απο Αθηνα στοχος.Εδω εμενα μου την επεσαν ακομα και ατομα που εχουν εδω και 2-3 χρονια μονο 10-15 ποστ.Με συγκινησαν ιδιαιτερα.

Comment

Γιάνναρε άστο να πάει το ρημάδι... Μην ασχολείσαι καν, τους τρώει η μιζέρια.

Εγώ που είμαι και χωριάτης και κρατώ στενή ακόμα την επαφή με τα πάτρια εδάφη θα σου πω κάτι που ισχύει παντού και διαχρονικά. Πάντα υπάρχει ο λεγόμενος τρελός του χωριού που ξύνεται στη γκλίτσα του και αρέσκεται στο να τσιγκλάει τους κανονικούς κατοίκους. Αν δεν του δώσεις σημασία τον σκότωσες. Αν τον πλακώσεις και στο ξύλο του έφτιαξες τη μέρα γιατί του έδωσες αξία.

Αυτά τα φιλικά από την άλλη πλευρά του βουνού μας. Σύρε πάρε και κανένα αντηλιακό τώρα να απλώσεις για τις ερχόμενες μέρες αφού σήμερα μάθαμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ!! οτι στη γειτονιά σου δεν χιονίζει ΠΟΤΕ.:d
          Μετεωρολογικός Σταθμός Λόφου Αστεροσκοπείου Πεντέλης
          http://www.ethairas.com/weather_assets/Current_Vantage_Pro.htm

Comment

Οποιο προβλημα υπαρχει με το Mod group συζητιεται κατ' ιδιαν με προσωπικα μηνυματα. Δεν ειναι θεμα δημοσιο ουτε εχει να κανει με τον καιρο αλλα με τη διαχειριση του φορουμ. Το Moderator group αποτελειται απο μελη που προερχονται απο ολη σχεδον την Ελλαδα, και δεν τιθεται καν θεμα μεροληψιας, οπως το θετεις. Δεν υπαρχει θεμα "καταδοτη", και ειναι απαραιτητο να αναφερονται ολα τα κακοβουλα Post διοτι δεν ειναι δυνατον να ελεγχουμε καθε ποστ ξεχωριστα, οταν γινονται καθε μερα εκατονταδες νεα ποστ (ακομα και πανω απο χιλια).

Η λειτουργια report post δεν ειναι καταδοτικη ουτε τιποτε αλλο. Ειναι ενα εργαλειο που βοηθαει εμας να διατηρησουμε το επιπεδο του φορουμ, στο μετρο του δυνατου. Οποιος κανει καταχρηση αυτου, αναφεροντας ποστ που δεν συντρεχει λογος να αναφερθουν, δεν προκειται να κερδισει τιποτα απολυτως. Η αξιολογηση των reported posts γινεται απο το Moderator group.

Επισης δεν ξερω σε ποιον Mod αναφερεσαι οτι σε προκαλει, αλλα ξερω πολυ καλα οτι εχεις τυχει υπερβολικα ευνοικης μεταχειρισης και ειναι τουλαχιστον αχαριστο να υπονοεις οτι καποιοι σε προκαλουν.

Comment

Working...
            X