και τωρα που ειδα και το σακη για αυριο, μαλλον προλαβαινω τα καλα απο την αρχη και καθολυ οριακα αλλα εντελως μεσα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
DSCN4635.jpgOriginally posted by Gianniwtis View PostΩ ρε μανα μου αντε να κοιμηθουμε παλι!!!!
7 kai 30 σήμερα το πρωί
Comment
-
ρε παιδιά δεν έχω δει να έχει δώσει ο Σάκης υψόμετρα για χιόνι για το ΣΚ. Θέλω να πάω εδώ http://www.katafygio-oiti.gr/ που είναι στα 1000-1200 όλη η περιοχή αλλά δεν ξέρω τι θα γίνεται. Αν δε χιονίζει δεν πρόκειται να πάω.. Έχετε ακούσει καθόλου υψόμετρα για ΣΚ?
Comment
-
Να κανω μια ερωτηση σαν ψιλοασχετος που ειμαι?Γιατι οταν το χαμηλο ερχεται απο δυτικα,η υγρασια και οι βροχες γενικοτερα καταφερνουν να περασουν την Πινδο,ενω με προσυνεμο καιρο ας πουμε δεν γινεται το ιδιο?Δεν θα πρεπε να δημιουργειται ομβροσκια?
Comment
-
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -01 (ΜΕΙΟΝ 01) ΕΩΣ 04 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
6 μποφωρ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ και κατα τοπους εντονες χιονοπτωσεις στην Θεσ/κη??????????? προφανως βλεπουν κατι που δε βλεπουμε εμεις..και μαλιστα με 4c μεγιστη και με την γραμμη των -5 στα 850 να μας εχει χαιρετησει λιγο πριν το μεσημερι???Το βρισκω απλα απιθανο αν οχι αδυνατο. Να πουμε απλα ενα ΜΑΚΑΡΙEs ist sinnlos, sich ueber den Schnee vom letzten Winter aufzuregen........
Comment
-
Wogr91 lgat 101030
ΑΜΕΣΟ
ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 10-02-2012 / 1230 Β
Α.Α. 5/ 2012
ΠΡΟΣ : ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
Α. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ.
Β. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (11-2-2012):
1. ΑΡΧΙΚΑ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.
2. ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Γ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (12-2-2012):
1. ΟΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ,ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ,ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ..
2. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ.
Δ. ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.
Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΜΚ/2
ΑΝ. ΠΑΠΑΚΡΙΒΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΜΚ
Χ. ΠΕΤΡΟΥΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.....
Comment
-
Δηλαδή το Σάββατο θα περιοριστούν σε πεδινές περιοχές μονο της βόρειας χώρας αλλά την Κυριακή οι χιονοπτώσεις θα συνεχίζονται σε δυτική και βόρεια Θεσσαλία... και προφανώς εννοει πεδινά αφού λέει και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά...οποτε για να αναφέρει ξεχωριστά περιοχές δεν εννοεί ορεινά αλλά πεδινά. Εγώ αυτο καταλαβαινω.Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.
Comment
-
ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η ΕΜΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕOriginally posted by Seth13 View PostΔηλαδή το Σάββατο θα περιοριστούν σε πεδινές περιοχές μονο της βόρειας χώρας αλλά την Κυριακή οι χιονοπτώσεις θα συνεχίζονται σε δυτική και βόρεια Θεσσαλία... και προφανώς εννοει πεδινά αφού λέει και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά...οποτε για να αναφέρει ξεχωριστά περιοχές δεν εννοεί ορεινά αλλά πεδινά. Εγώ αυτο καταλαβαινω.ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.....
Comment
-
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει η ΕΜΥ, γιατί είσαστε μάλλον οι πιο αδικημένοι φέτος.Originally posted by mpampis View PostΤα ίδια στην Θράκη η ΕΜΥ. Βλέπει έντονες χιονοπτώσεις παντού στην β Έλλαδα. Μήπως υπολογίζει σε εγκλωβισμό ψύχους; αλλιώς δεν εξηγείται. Ιδιαίτερα στον Έβρο δεν βλέπω από τους χάρτες ούτε αξιόλογα φαινόμενα...
Παρεμπιπτόντως, χρόνια μας πολλά συνονόματε με πολλά πολλά χιόνια.!!
Comment

Comment