Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Συνεχιζουμε εδω.....

Τα προηγουμενα που ειναι ρε Γιωργο??????
    mountain

Comment

οκ τα ειδα
      mountain

Comment

Ο μετεοΦωκιωνας ξαναχτυπησε καιρια οπως παντα!!!!!
        sigpic

Comment

Ο φωκ να μην πινει τοσο πολυΚαι να μην ξενυχταει τα βραδυα
          Οτι ακριβωσ λεει τα ειπε πριν απο λιγο το ανεμολογιο και εγω .Και διαφωνει με αυτα .Και τα χωνει και στο ανεμολογιο.
          Δεν παμε καλα.
          Καλε μου Φωκ μπας και πηγε στραβα καμια ψαρια και εχεις ζοχαδες ,αλλοιως δεν εξηγητε.
          mountain

Comment

Καποια πραγματα προσωπικα τα λεμε σε προσωπικα μηνυματα. Το φορουμ ειναι δημοσιο και δεν εχει ορεξη ο καθενας να διαβαζει προσωπικες αντιδικιες.... Ανοιξα νεο θεμα για συγκεκριμενους λογους. Αυτοι πρεπει να γινουν αντιληπτοι.

Comment

σιγα μην κατσω να ανταλασσω βλακειες,μπορεις να σβησεισολα μου τα ποστ ελευθερα απο αυτο το θεμα
              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

ΕΛΑΒΑ ενα πμ απο τον Σακη πριν λιγο...
                και πηγα τωρα και ειδα το βιντεο απο το δελτιο καιρου διοτι πανω δεν πιανουμε ετ3 και το βλεπω μεσω υπολογιστη με τις γνωστες παυσεις,
                το συγκρκριμενο δελτιο το ειχα διαβασει εδω και στην μετεοπαρεα στο φβ απο καποιο παιδι.
                Πραγματικα λυπαμε διοτι ειναι γελοιο αστειο και δεν μπορω να βρω αλλη λεξη να χαρακτηρισω την αγανακτηση μου για το τι μεταφερετε τελικα στο φβ και εδω...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΙΟΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ..λεει οτι τα πραγματα θα ειναι δυσκολα ενα αυτη η πολικη μαζα ερθει και μεινει οπως εδειχναν τοτε τα μοντελλα με το -14.....για ημερες πανω στην χωρα μας κ.τ.λ.
                ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΙΟΝΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.
                συγνωμη αλλα ειμαι εξοργισμενος,παραπληροφορηση.τελικα πρεπει να πιστευεις μονο οσα ακους ο ιδιος,
                Μετα απο αυτο δεν εχω παρα να ζητησω συγνωμη απο τον Σακη και να υποσχεθω οτι δεν θα σχολιαζω τιποτα εαν δεν το εχω ακουσει ο ιδιος.
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Δεν ξερω πως λειτουργουν τα μυαλα καποιων αλλα επειδη ειδα εκεινο το δελτιο, ηταν πασιφανες οτι το ειπε για ανθρωπιστικους λογους. Κυριοι, ειναι ασχημο το κρυο στις μεγαλουπολεις του ενος και των τεσσαρων εκατομυριων κατοικων. Η ποιοτητα του βιοτικου επιπεδου εχει πολλες βαθμιδες. Φευγεις απο το Μενιδι και πας διπλα στη Ν.Ερυθραια και ειναι η μερα με τη νυχτα. Το λεω αυτο επειδη καποιος εγραψε χτες...ελα μωρε στη Φλωρινα εχουμε -20 και κανεις δεν εχει ψοφησει η του στυλ εγω βαραγα νουμερο με -15. Αυτο ισχυει για ολες τις μεγαλουπολεις του κοσμου, και αν και μητροπολη ακομα χειροτερα

Comment

Originally posted by mountain View Post
                    Ο φωκ να μην πινει τοσο πολυΚαι να μην ξενυχταει τα βραδυα
                    Οτι ακριβωσ λεει τα ειπε πριν απο λιγο το ανεμολογιο και εγω .Και διαφωνει με αυτα .Και τα χωνει και στο ανεμολογιο.
                    Δεν παμε καλα.
                    Καλε μου Φωκ μπας και πηγε στραβα καμια ψαρια και εχεις ζοχαδες ,αλλοιως δεν εξηγητε.
                    Αυτό ακριβώς είναι το αστείο της υπόθεσης. Ό,τι ακριβώς είπα εγώ και εσύ μαζί mountain το επανέλαβε ο τύπος σε εκείνο το ποστ. Δεν πάμε καλά...
                    Και μου κάνει και προσωπική επίθεση από πάνω οτι δήθεν εγώ έκανα κακόπιστη κριτική στο Σάκη. Τη γνώμη μου την έχω εκφράσει και σε παλιότερα ποστς και είναι καθόλα θετική για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Προφανώς θέλει να την πει σε άλλον (ΓΙΑΝΝΗΣ???) αλλά κάπου κωλώνει για αυτό και ενώ αναφέρεται γενικά σε όσους δε γουστάρει, πετάει και ένα" ανεμολογια"... Και μετά βέβαια συνεχίζει με τις ασυναρτησίες...
                    Όποιος ξύνεται για καυγά ας ξυστεί πουθενά αλλού.... Τέλος εδώ...

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                      ΕΛΑΒΑ ενα πμ απο τον Σακη πριν λιγο...
                      και πηγα τωρα και ειδα το βιντεο απο το δελτιο καιρου διοτι πανω δεν πιανουμε ετ3 και το βλεπω μεσω υπολογιστη με τις γνωστες παυσεις,
                      το συγκρκριμενο δελτιο το ειχα διαβασει εδω και στην μετεοπαρεα στο φβ απο καποιο παιδι.
                      Πραγματικα λυπαμε διοτι ειναι γελοιο αστειο και δεν μπορω να βρω αλλη λεξη να χαρακτηρισω την αγανακτηση μου για το τι μεταφερετε τελικα στο φβ και εδω...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΙΟΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ..λεει οτι τα πραγματα θα ειναι δυσκολα ενα αυτη η πολικη μαζα ερθει και μεινει οπως εδειχναν τοτε τα μοντελλα με το -14.....για ημερες πανω στην χωρα μας κ.τ.λ.
                      ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΙΟΝΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.
                      συγνωμη αλλα ειμαι εξοργισμενος,παραπληροφορηση.τελικα πρεπει να πιστευεις μονο οσα ακους ο ιδιος,
                      Μετα απο αυτο δεν εχω παρα να ζητησω συγνωμη απο τον Σακη και να υποσχεθω οτι δεν θα σχολιαζω τιποτα εαν δεν το εχω ακουσει ο ιδιος.
                      ετσι ειναι...εξαλλου ο ανθρωπος το ειπε καθαρα....μπλα μπλα λογω της οικονομικης κατασταστης της χωρας μας...
                      Μάνος

Comment

Το ραδιο αρβυλα δυστυχως ζει και βασιλευει..... Η παραπληροφορηση παει συννεφο!

Comment

εν προκειμενω ο σακης εχει δικιο.μιλησε για τις επιπτωσεις που εχει ενα τοσο δριμυ ψυχος στην οικονομικη μας κατασταση.ωστοσο το γεγονος οτι υπηρξε αρκετος κοσμος που τον παρεξηγησε που οφειλεται?ας δεχτω οτι ολοι ειναι κακεντρεχης και προκατειλημμενοι.γιατι εγινε τοσος ντορος?εχω την αισθηση οτι δεν δημιουργηθηκε το ολο θεμα απο αυτη καθεαυτη την διατυπωση του σακη αλλα απο το γογενος πως στο παρελθον με τον τροπο που παρουσιαζει το δελτιο αφηνει περιθωρια παρερμηνειων..οπως π.χ. ερχεται προσυνεμη κατασταση?απλες αναφορες εως αδιαφορες για τις εν λογω περιοχες..ερχεται χιονιας β.ελλαδος?8 λεπτα βελλαδα 1λεπτο τα υπολοιπα..βορειοελλαδιτης ειναι και καλα κανει να γουσταρει τον τοπο του.ομως στη νετ σε αντιστοιχες περιπτωσεις γινεται τετοια ανισοκατανομη του χρονου?τα βιντεο υπαρχουν δοξα τω θεο για οσους αμφιβαλλουν.ετσι για να συγκρινουμε τν ετ νετ με ετ3.αφηστε τα ιδιωτικα καναλια.ομιλουμε για δημοσια τηλεοραση.γιάυτο ειμαι και της αποψης,λιγο ακραιας αλλα αυτη ειναι,να περιοριζεται στην προγνωση των καιρικων συνθηκων σε μακεδονια και θρακη.

Comment

Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού από την Πέμπτη

Παρατεταμένο και πολύ σφοδρό θα είναι το κύμα κακοκαιρίας που άρχισε ήδη να πλήττει την Ελλάδα. Χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες ημέρες σε όλη τη χώρα, ενώ περαιτέρω επιδείνωση αναμένεται από την Πέμπτη.

«Τυπική χειμωνιάτικη περίπτωση» χαρακτηρίζει τις μεταβολές του καιρού ο καθηγητής του Τομέα Φυσικής Περιβάλλοντος- Μετεωρολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Κάλλος, μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ. «Είναι φυσικό να βλέπουμε χιόνια ακόμα και στην Αθήνα κάθε τρία με πέντε χρόνια», επισημαίνει.

Την πιθανότητα να εκδηλωθούν σφοδρές χιονοπτώσεις από την ερχόμενη Πέμπτη επισημαίνει ο διευθυντής Κλιματολογίας της ΕΜΥ, Νίκος Καραταράκης.

«Η επιδείνωση του καιρού που θα ξεκινήσει από τα νοτιοδυτικά είναι πιθανό να φέρει πολλά χιόνια. Η επιδείνωση θα γίνει αισθητή αρχικά στη δυτική Ελλάδα και μετά θα κινηθεί ανατολικά επηρεάζοντας όλη την ηπειρωτική χώρα», επισημαίνει.

Ο ίδιος διαπιστώνει μια αυξημένη συχνότητα καιρικών φαινομένων το τελευταίο χρονικό διάστημα. «Είναι τέτοια η ατμοσφαιρική κυκλοφορία στην ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, που ευνοεί τις συνεχείς διελεύσεις αυτών των διαταραχών που επηρεάζουν και τη χώρα μας. Τα συνεχόμενα αυτά συστήματα ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, αλλά δεν είναι ακραία», εξηγεί.

Ο ίδιος προσθέτει ότι θα πρέπει να παρατηρηθεί η αλληλουχία των φαινομένων για πολλά χρόνια για να συμπεράνουμε πού οφείλεται αυτή η πυκνότητά τους.

Για εκείνους που περίμεναν να χαρούν Αλκυονίδες ημέρες τον Ιανουάριο, ο κ. Καραταράκης διευκρινίζει: «Στην πραγματικότητα, οι Αλκυονίδες ημέρες είναι φαινόμενο που εμφανίζεται από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, παρόλο που έχει συνδεθεί στη συνείδηση του περισσότερου κόσμου ως φαινόμενο του Ιανουαρίου».
                            ΠΑΝΟΣ

Comment

Originally posted by MountExplorer View Post
                              Το ραδιο αρβυλα δυστυχως ζει και βασιλευει..... Η παραπληροφορηση παει συννεφο!
                              Παραπληροφόρηση με την νεολαία το μεγαλύτερο αν όχι όλο το ποσοστο τηλεθέασης ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
                              Φιλικά, Γιώργος

Comment

Working...
                              X