το τραφακι ειναι κοντα στην αττικη..εαν πιασει ολη την αττικη η παρνηθα απο τα 1000μετρα θα χιονιστει και ας λεει η εμυ μονο βροχες,οι ανθρωποι δεν ασχολουντε καν μαλλον
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Σε ποιον να απευθυνθούν? Ζει κανένας στην Πάρνθηα πάνω από τα 1000μ.? (σοβαρά, δεν γνωρίζω...)Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Postτο τραφακι ειναι κοντα στην αττικη..εαν πιασει ολη την αττικη η παρνηθα απο τα 1000μετρα θα χιονιστει και ας λεει η εμυ μονο βροχες,οι ανθρωποι δεν ασχολουντε καν μαλλονΧιόνια στο καμπαναριό (ή όπου νά ναι τέλος πάντων...)
Comment
-
α και κάτι άλλο.. Αθηναίος χιονοτρελαμένος που δεν έχει πάει Πάρνηθα δεν ξέρει τι χάνει.. Εκτος απο τα καμένα έχει και πανέμορφο ελατοδάσος σε πολύ μεγάλη έκταση που είναι γεμάτο στο χιόνι και τα ελάφια.. ε λογικά κάπου θα είναι και οι 2-3 ποντικοί.. Έλεος όχι άλλες παπαρολογίες για το μόνο αξιόλογο ορεινό όγκο της Αθήνας
Comment
-
Όλα τα ορεινά στην Αττική είναι αξιολογα, μην τα υποτιμούμε.Το καθενα εχει τη χαρη του.Βουνο της Αττικής δεν είναι μόνο η ΠάρνηθαOriginally posted by snsick View Postα και κάτι άλλο.. Αθηναίος χιονοτρελαμένος που δεν έχει πάει Πάρνηθα δεν ξέρει τι χάνει.. Εκτος απο τα καμένα έχει και πανέμορφο ελατοδάσος σε πολύ μεγάλη έκταση που είναι γεμάτο στο χιόνι και τα ελάφια.. ε λογικά κάπου θα είναι και οι 2-3 ποντικοί.. Έλεος όχι άλλες παπαρολογίες για το μόνο αξιόλογο ορεινό όγκο της Αθήνας
Comment
-
Ενα δελτιο κανει αναφορα στον καιρο που επικρατει και οχι αναλογα με το ποσοι μενουν και αν.
νωριτερα εγραψα οτι ερχετε τραφ και θα χιονισει απο τα 1000 στην παρνηθα...ισως δεν μενει κανεις ελα ομως που ξεφτυλιστικαν ολοι αφου χιονισε απο τα 600 στην πεντελη που μενουν!
στα 440μετρα σε εμενα επεσαν καθαρες νιφαδες μι χιονοχαλαζο με 3.3β,
ολοκληρο το φωτορεπορταζ υπαρχει στο μπλογκ διονυσου
http://dionysos-penteli-weather.blogspot.com/καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Έχω πάει άπειρες φορές στην ΠΑΡΝΗΘΑ και ξέρω πως είναι όταν έχει χιόνι και όταν δεν έχει !!! Απλά έχω βαρεθεί να ακούω "ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ" από τα δελτία καιρού. Είναι δυνατόν να μην χιονίσει σε τέτοιο υψόμετρο??? Και μην αρπάζεσαι τόσο πολύ όταν κάνει κάποιος πλάκα!!Originally posted by snsick View Postα και κάτι άλλο.. Αθηναίος χιονοτρελαμένος που δεν έχει πάει Πάρνηθα δεν ξέρει τι χάνει.. Εκτος απο τα καμένα έχει και πανέμορφο ελατοδάσος σε πολύ μεγάλη έκταση που είναι γεμάτο στο χιόνι και τα ελάφια.. ε λογικά κάπου θα είναι και οι 2-3 ποντικοί.. Έλεος όχι άλλες παπαρολογίες για το μόνο αξιόλογο ορεινό όγκο της Αθήνας
ΑΓΓΕΛΙΚΗ και ΧΙΟΝΟΤΡΕΛΑΜΕΝΗ!!!!!!!!
Comment
-
για πες μου, τι αξιόλογο έχει η Πεντέλη όπως την καταντήσανε? τα μάρμαρα? όσο για τον Υμμητό ωραίο βουνό αλλά απλά καμία μα καμία σχέση με την Πάρνηθα.. Μόνο στην Πάρνηθα νιώθεις σε 1 ώρα από την Αθήνα, ότι βρίσκεσαι εκτός τελείως νομού ΑττικήςOriginally posted by stathis2b View PostΌλα τα ορεινά στην Αττική είναι αξιολογα, μην τα υποτιμούμε.Το καθενα εχει τη χαρη του.Βουνο της Αττικής δεν είναι μόνο η Πάρνηθα
Comment
-
Υμηττός όχι ΥΜΜΗΤΤΟΣ!!!!Αμάν πια όλοι!Originally posted by snsick View Postγια πες μου, τι αξιόλογο έχει η Πεντέλη όπως την καταντήσανε? τα μάρμαρα? όσο για τον Υμμητό ωραίο βουνό αλλά απλά καμία μα καμία σχέση με την Πάρνηθα.. Μόνο στην Πάρνηθα νιώθεις σε 1 ώρα από την Αθήνα, ότι βρίσκεσαι εκτός τελείως νομού Αττικής18/02/08 - 10/1/17
9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις
-2/2/1882-
sigpic
Comment

Comment