Originally posted by Χλεμπονιαρης
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
χαχα πολυ καλο !!για Θεσσαλονικη αυτο??τους μιλησε κανεις για τον νομο της Σαλονικας? απο το βραδυ που θα βρεξει ..οντως το βρεγμενο οδοστρωμα γλυστραει..Originally posted by antoine21 View Postστο greek-weather.org, μιλανε για εξαρση των φαινομενων το απογευμα και μαλιστα προτεινουνε να μην υπαρξουν ασκοπες μετακινησεις...Es ist sinnlos, sich ueber den Schnee vom letzten Winter aufzuregen........
Comment
-
καλα κανουν γιατι θα πεσουν 35 μετρα χιονι και θα αποκλειστουν τα παντα.Originally posted by antoine21 View Postστο greek-weather.org, μιλανε για εξαρση των φαινομενων το απογευμα και μαλιστα προτεινουνε να μην υπαρξουν ασκοπες μετακινησεις...
βασικα πρεπει να μετακινηθουμε προς τα νοτια νομιζω απο τωρα με το τοσο χιονι που θα ριξει. παρτε χρυσαφικα λεφτα καμια φρατζολα και λιγο σαλαμακι και βουρ για την νοτια ελλαδα. γρηγορα οσο ειναι καιρος!!!!!!

Comment
-
Αυτος ειναι ενας φοινικας που κραταει σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.Οταν τον φυτεψα εψαχνα εναν φοινικα και μου ειπαν αυτον.Παλιοτερα ειχα βαλει εναν κλασσικο και ειχε ξεραθει.Αυτος αντεχει σε τρελα μειον.Originally posted by phanis777 View PostΓιατρε θα στον κοψει με αλυσοπριονο τον φοινικα ο Φωκιωνας . Του χαλας τη θεωρια για τους φοινικες κ τα τροπικα μερη......
Comment
-
Η δορυφορικη ειναι αισιοδοξη παντως για Δυτικη και Κεντρικη Μακεδονια...αρα...Κουφαλια παντως ενταθηκε πολυ η χιονοπτωση εδω και μιση ωραΧρηστης Dimenio....απο το 2005 στο Φόρουμ.
Για οσους δεν ξερουν...Κουφαλια ΒΔ του Νομου Θεσσαλονίκης..κοιλάδα Αξιού.
Comment
-
Εγω γουσταρω το ελατακι σου γιατρε. 2 εχω στο σπιτι στα Τρικαλα (το πατρικο) και 2 στο ΧαλανδριOriginally posted by Χλεμπονιαρης View PostΑυτος ειναι ενας φοινικας που κραταει σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.Οταν τον φυτεψα εψαχνα εναν φοινικα και μου ειπαν αυτον.Παλιοτερα ειχα βαλει εναν κλασσικο και ειχε ξεραθει.Αυτος αντεχει σε τρελα μειον.
:dΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
να κατσεις στ'αυγα σου εσυ που θες και Πρ. ΗλιαOriginally posted by GeorgeTsavd View Postεγω παντως λεω να το ρισκαρω. σε καμια ωρα λεμε να παμε να δουμε γινεται στο υψωμα του προφητη Ηλια εδω. λετε να μας πιασει η εξαρση και να μας βρουνε θαμμενους?
ερχεται κι αλλο μετωπο, χρειαζεσαι εδω να σχολιαζεις.
αιντε.
Μου θες και περιπετεια
ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
ακομη ενα ποστ γεματο τσατ ελεος ρε παιδια πρεπεινα ψαξεις μιση ωρα να βρεις σκορπια τι ειπαν οι μετεορολογοι.
>κουβα πηγαν ολοι στην θερμοκρασια στην αθηνα αλλα και τα φαινομενα απο χτες μεχρι σημερα.
ειδικα εδω με 2.5 μεγιστη οταν η εμυ εδινε 12 κεντρο και 6 για εδω...καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Postακομη ενα ποστ γεματο τσατ ελεος ρε παιδια πρεπεινα ψαξεις μιση ωρα να βρεις σκορπια τι ειπαν οι μετεορολογοι.
>κουβα πηγαν ολοι στην θερμοκρασια στην αθηνα αλλα και τα φαινομενα απο χτες μεχρι σημερα.
ειδικα εδω με 2.5 μεγιστη οταν η εμυ εδινε 12 κεντρο και 6 για εδω...
10.1 εχει το Γκαζι,11 το Κολυμβητηριο (μη με ρωτας ποιο απ ολα.Στο χαρτη της Αττικης απο το Site της ΕΜΥ το βλεπω που ειναι κοντα στο κεντρο).Που ακριβως επεσαν εξω?
Comment
-
aυτους εχουμε κ εμεις πλεον Πειραια. Το αλλο ειδος πλεον παπαλα σε ολον τον Πειραια απο ενα μικροβιο λενε.Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΑυτος ειναι ενας φοινικας που κραταει σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.Οταν τον φυτεψα εψαχνα εναν φοινικα και μου ειπαν αυτον.Παλιοτερα ειχα βαλει εναν κλασσικο και ειχε ξεραθει.Αυτος αντεχει σε τρελα μειον.sigpic
Comment
-
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ KABMAN Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρον το καιρικό κουίζ της ερχόμενης βδομάδας με πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε μια νέα σημαντική ψυχρή εισβολή. Θα ξεκινήσω της εκτίμηση μου παραθέτοντας τα παρακάτω ensembles πιέσεων: Αθήνα [IMG=http://img824.imageshack.us/img824/220/hpaathens.png][/IMG] Σόφια [IMG=http://img827.imageshack.us/img827/6631/hpasofia.png][/IMG] Κωνσταντινούπολη [IMG=http://img256.imageshack.us/img256/2126/hpaistanbul.png][/IMG] Αττάλεια [IMG=http://img16.imageshack.us/img16/9568/hpaantalya.png][/IMG] Λάρνακα [IMG=http://img204.imageshack.us/img204/2763/hpalarnaca.png][/IMG] Από τα παραπάνω γραφήματα παρατηρούμε πως η 7η Φεβρουαρίου είναι κομβική ημερομηνία με την δημιουργία κέντρου χαμηλών πιέσεων στην περιοχή μας. Αθήνα με Κωνσταντινούπολη έχουν παρόμοια γραφήματα με την Κωνσταντινούπολη να έχει 1-2 σενάρια χαμηλότερων πιέσεων από την Αθήνα την ίδια περίοδο. Το χαμηλό αυτό σε συνδυασμό με τις υψηλές πιέσεις στην ανατολική Ευρώπη/δυτική Ρωσία (σιβηρικό αντικυκλώνας) καθώς και με το εκτεταμένο πεδίο υψηλών πιέσεων στην κεντρική και δυτική Ευρώπη δίνει μια διάταξη παρόμοια με της ψυχρής εισβολής στις αρχές της βδομάδας αλλά με πολύ περισσότερο υετό. Έτσι αρχικά φαίνεται να ευνοείται η κεντροβόρεια χώρα με κατά τόπους έντονα φαινόμενα ενώ στην συνέχεια (μετά την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου) και με την κίνηση του χαμηλού στην περιοχή ανάμεσα στην Ρόδο και την Κύπρο (διακρίνεται η τάση αυτή στα διαγράμματα Αττάλειας και Λαρνακας με τις χαμηλότερες πιέσεις να επικεντρώνονται στην Αττάλεια - επομένως το χαμηλό πιο κοντά στην Ρόδο παρά στην Κύπρο) ευνοούνται τα ανατολικά προσήνεμα. Για υψόμετρα χιονοπτώσεων δεν μπορεί να υπάρξει εκτίμηση αυτήν την στιγμή αν και τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά για χιονοπτώσεις σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας και στην συνέχεια σε ημιορεινές - ίσως και ημιπεδινές - περιοχές των ανατολικών προσηνέμων. Δημήτρης ΚαμπόληςΜε λες επίθεση καταστροφή αποσύνθεση
με λέω άμυνα φωτιά και σύνεση
Comment
-
Πρώτο μου μήνυμα, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω, μονάχα πως σας διαβάζω κάποιες ημέρες, να δώσω και συγχαρητήρια στα παιδιά που από χόμπυ έως και πάθος ενημερώνουν όσους αδαείς υπάρχουν (εμένα συμπεριλαμβανομένου) για τις προγνώσεις, ανεβάζουν υλικό από χιονοκαταστάσεις κ.λπ. κι ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.
Τα δελτία καιρού (τηλεόραση-ραδιόφωνο αλλά πλέον και διαδικτύο...) που έπεφταν και πέφτουν έξω με έπεισαν να μπω στην παρέα σας, ελπίζω να μην ενοχλήσω, αλλά είχε φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο. ’λλα άκουγα, άλλα περίμενα κι άλλα έβλεπα... Καλώς σας βρήκα
Comment

Comment