Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η Βεροιαρα ειναι 120-130 μ υψομετρο η Ανοιξεως (Ελια) και 155-165 μ το Ρολοι (μετρημενα με το gps μου)....

260-270 μ αν θυμαμαι καλα μου ειχε βγαλει την πλατεια στο Πανοραμα, βεβαια δεν ξερω ποιο ειναι το ψηλοτερο σπιτι....

Σαφως και Ραχια-Τριποταμος ειναι ανω των 300 μ και Γεωργιανοι ακομα υψηλοτερα, καπου στα 400 μετρα...Καστανια 980(880-1080), Κουμαρια 600 (???), Ξηροπηγαδο 1200 και Σελι 1350-1450...καλα τα λεω ???

ΚΑΛΑ ΧΙΟΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ !!!!!!!!!
    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by Kouvanos View Post
      Η Βεροιαρα ειναι 120-130 μ υψομετρο η Ανοιξεως (Ελια) και 155-165 μ το Ρολοι (μετρημενα με το gps μου)....

260-270 μ αν θυμαμαι καλα μου ειχε βγαλει την πλατεια στο Πανοραμα, βεβαια δεν ξερω ποιο ειναι το ψηλοτερο σπιτι....

Σαφως και Ραχια-Τριποταμος ειναι ανω των 300 μ και Γεωργιανοι ακομα υψηλοτερα, καπου στα 400 μετρα...Καστανια 980(880-1080), Κουμαρια 600 (???), Ξηροπηγαδο 1200 και Σελι 1350-1450...καλα τα λεω ???

καλυτερα και απο τους βεροιωτες!!!κανα κουμαντο να μεινουμε α`εθνικη???

Comment

• ΠΕΜΠΤΗ 24-01-2013
        ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
        ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ.
        ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΑ.
        ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
        ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-01-2013
        ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ.
        ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ.
        ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
        ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26-01-2013
        ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
        ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΩΣ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
        ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΓΕΤΟΣ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-01-2013 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-01-2013
        ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΗ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.
        ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
        ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΣΗ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΓΕΤΟΣ.

Comment

• Μαλιστα!!!αισιοδοξη η εμυ για την βορεια ελλαδα για χιονια και στα πεδινα.Μακαρι να πανε ολλα καλα και να ασπρισει ολλη.

Comment

• Originally posted by Spartan View Post
            Μαλιστα!!!αισιοδοξη η εμυ για την βορεια ελλαδα για χιονια και στα πεδινα.Μακαρι να πανε ολλα καλα και να ασπρισει ολλη.
            Απλη και γενικολογη "μεταφραση" του Ευρωπαικου τρεξιματος κανει η ΕΜΥ.
            Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Originally posted by fear777 View Post
              Απλη και γενικολογη "μεταφραση" του Ευρωπαικου τρεξιματος κανει η ΕΜΥ.
              Ναι συμφωνο,οπωτε το θεμα ειναι να κρατησει την ταση του το ευρωπαικο,για να μην αλλαξει και η προγνωση της μετεπειτα. (κυριος για την βορεια χωρα)

Comment

• Originally posted by kouvanos View Post
                Η Βεροιαρα ειναι 120-130 μ υψομετρο η Ανοιξεως (Ελια) και 155-165 μ το Ρολοι (μετρημενα με το gps μου)....

h συνοικια πανοραματος στην Βεροια εχει 350-400 σπιτια με τα ψηλοτερα στα 350 μετρα.Ραχια-Τριποταμος στα 400-430 μετρα....Κουμαρια στα 700-800 μετρα..Ξηρολιβαδο στα 1200-1250 μετρα και Σελι στα 1400-1540 μετρα(με τα τελευταια μαγαζια-καφε-σαλε-ξενοδοχεια στο χκ του χωριου)

Comment

• στοιχηματικο δελτιο που μιαζει με δελτιου καιρου.. δειτε ατακες!
                  απο το bookenemy.com του Φοντα Τσουνη.
                  http://www.bookenemy.com/neo/index.php?pID=1

Καλημέρα. Η μεγάλη κακοκαιρία που πλήττει ολόκληρη την Ευρώπη (πλην Ελλάδος βεβαίως) δυσχεραίνει την διεξαγωγή των παιχνιδιών! Ήδη στην Αγγλία έχουν αναβληθεί πολλά παιχνίδια και αναμένεται έλεγχος και των υπολοίπων γηπέδων. Και αυτά που θα διεξαχθούν όμως, θα είναι κάτω από χιόνια και με κρύα, Ελαφρά Ταξιαρχία! (Στον φίλο μου τον Τάσο αυτό). Στο Γαλλικό κύπελλο αποφάσισαν να ξεκινήσουν το ματς στις πέντε, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί και άλλο ο αγωνιστικός χώρος, όσο βραδιάζει! ( Ως γνωστό εξάλλου, ξέρετε τι λένε ότι… μεγαλώνει όσο νυχτώνει). Κακοκαιρία επικρατεί και στη Βόρειο Ιταλία όπου θα διεξαχθεί το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στη Βαρέζε και τη Μπρέσια…

Όπως ήδη θα έχετε καταλάβει λοιπόν, κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να μιλήσουμε σοβαρά για στοίχημα. Μπορεί εδώ, στις εκπτώσεις του Ιανουαρίου, αντί για παλτά – Φορναρόλι – να αγοράζουμε μαγιό, στην υπόλοιπη σοβαρή Ευρώπη, γίνεται της κακομοίρας! Σε αυτή τη χώρα τελικά, ούτε στον καιρό δεν μπορούμε να είμαστε αξιόπιστοι…

Εν ολίγοις και για να μην σας τρώω άλλο το χρόνο σας, δεν θα προβώ σε ιδιαίτερες αναλύσεις και θα σας πω ότι εάν και εφόσον γίνουν τα παιχνίδια, είμαι έτοιμος να δείξω την εμπιστοσύνη μου σε κάποιες κυρίες που αν φωνάξετε τα ονόματα Μπρέντφορντ, Νοτς Κάουντι, Μπόρνμουθ, Νορθάμπτον και Γκρίμσμπι, θα… γυρίσουν το κεφάλι! Ο λόγος που τις εμπιστεύομαι; Πολύ απλά θεωρώ ότι είναι σαφώς ανώτερες των σημερινών τους αντιπάλων.

Εν γνώσει μας ότι τα αποψινά παιχνίδια μπορεί να θυμίζουν και λίγο από τα παγοδρόμια που έστησε ο δήμαρχος Αθηναίων, (Ακόμα υπάρχουν... Προφανώς δεν άλλαξε ακόμα το χρόνο) θα πάμε σε κάτι παραπάνω από χλιαρό ποντάρισμα. Ασορτί δηλαδή με τον καιρό που επικρατεί στην υπόλοιπη Ευρώπη.

ΥΓ.
                  LOCOMONDO: Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ!

ΥΓ.2 Για όσα λαμβάνουν χώρα στο φρενοκομείο της Παιανίας θα τοποθετηθώ εκτενώς στην εκπομπή, διότι αν αρχίσω να γράφω εδώ, θα… στραμπουλίξω τα λεπτεπίλεπτα δαχτυλάκια μου…
                  ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
                  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
                  :weather_17:

Comment

• Ανεβαζει λιγο τις Θερμοκρασιες η Εμυ στα μετεωγραμματα της αυξανει ομως τον υετο σε κντρικοανατολικα

Ενδεικτικα

Uploaded with ImageShack.us

Last edited by terry; 22/01/2013, 05:34 PM.
                    :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

• Αμα εχει κανεις το σημερινο δελτιο του Σακη παρακαλω να μου το στειλει αφου δυστυχως δεν το προλαβα.

Comment

• Originally posted by Dionisis00 View Post
                        Αμα εχει κανεις το σημερινο δελτιο του Σακη παρακαλω να μου το στειλει αφου δυστυχως δεν το προλαβα.
                        Βροχες για Πεμπτη-Σαββατο μεχρι τα 850-950 μετρα αντιστοιχα (εξω ολες οι πολεις) και δεν εδειξε χαρτη για Σαββατο, για το οποιο θα μιλησει απο αυριο.

Comment

• Καλησπέρα. Ο Σάκης μίλησε για μέχρι την Παρασκευή. Τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το ΣΚ ως προς τον υετό ακόμα και τις Τ και δεν ρίσκαρε πρόβλεψη για να μην προκαλέσει σύγχυση. Αύριο θα προβεί σε πρόβλεψη αναλυτική...

Comment

• οταν ρωτησα τον Σακη 6/1 ποιο μοντελο εμπισδτευετε για 6την τοτε επερχομενη κακοκαιρια μου απαντησε χωρις δισταγο <το γφσ>
                            δεν μπορω να καταλαβω γιατι τωρα δεν το εμπιστευετε το ιδιο
                            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by asteris_ View Post
                              Βροχες για Πεμπτη-Σαββατο μεχρι τα 850-950 μετρα αντιστοιχα (εξω ολες οι πολεις) και δεν εδειξε χαρτη για Σαββατο, για το οποιο θα μιλησει απο αυριο.
                              στερεα Ελλαδα π.χ εδωσε χιονοπτωσεις για ορεινα; Παρνασσο ας πουμε; Βασικα σιγουρα εδωσε, αλλα εντονες;

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                                οταν ρωτησα τον Σακη 6/1 ποιο μοντελο εμπισδτευετε για 6την τοτε επερχομενη κακοκαιρια μου απαντησε χωρις δισταγο <το γφσ>
                                δεν μπορω να καταλαβω γιατι τωρα δεν το εμπιστευετε το ιδιο
                                γιατι ο ανθρωπος θελει να χιονισει στην πολη του απλα εναι τα πραγματα
                                αντε να παγωση ο θερμαικος να κανουμε πανω του πατιναζ οεο!

Comment

Working...
                                X